![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
salut! chiar nu are nimeni pe acasa acea aparatoare care sa il impiedice? sau un amortizor de capota? multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
am scris din repezeala panou de lumini in loc de panou de ventilatie.... tot despre becul/soclul ala vorbesc si eu(care ti`am si desenat). ai bec/soclu dala de care zic eu?!bine....nu..iarasi bine...:lemon: |
saluut , are cineva 2 cabluri de frana de mana la 325i(sedan)? nu cred sa difere de alte motorizari , multumesc , si un motor de pompa de apa de parbriz ,
|
salut! am si eu o rugaminte. daca se poate sa ma ajute cineva...as vrea sa dau si eu bara fata dupa a mea pe o bara de M si diferenta din partea mea. bara arata bine este de culoare neagra. daca ma poate ajuta si pe mine va rog cineva. multumesc
|
1 Attachment(s)
are cineva un surubul de la bratul spate (acela 'special') de se regleaza unghiul de cadere al rotii din el?
eu am reusit sa-l rup incercand sa-l desfac... |
Quote:
|
Quote:
|
cine-ti da ba tie bara de m pe una normala chiar si cu diferenta. tu ai da?
|
Are cineva o bancheta (doar partea de sezut) pe culoarea gri sobolan? Partea de sezut trebuie sa provina de la o bancheta rabatabila. Astept un pm de la cine are. Donatie sau contracost dar sa aiba un pret de bun
simt. |
doua arcuri spate normale de e36 coupe 4cil are cineva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O macara stanga fata manuala...sau una electrica rupta pentru sedan....a mea are dintii rupti si as face din 2 una...
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu 2 anvelope care sa nu aiba sarmele scoase si sa stea umflate 215 40 17,215 45 17, 205 40 17, 205 45 17, 195 45 17,195 50 17,
0743017861 |
are cineva fisa numarul 4 de la bujii? eu am 316i pe lant.
am nevoie urgenta, o platesc nu e problema. vreau doar sa fie buna |
Am si eu nevoie de talerele de pe spate stanga , dreapta cu tot cu arculetele si boltu ce tin sabotii pt frana de mana , pt punte cu discuri.
|
cine imi poate dona sau cumpar...capitonajul pt capota de e 36..coupe..nu treb ne aparat sa fie impecabil...
si un capac de carlig..de la bara spate normala de e 36...chiar si platesc.. |
la autokarma capacul pt carligul de fatza e 12 ron , pe spate e mai ieftin...
|
Quote:
da-mi un tel daca iti mai trebuie. 0766221688 |
are cineva obc 18 butoane defect, ma intereseaza sistemul care actioneaza butoanele.... eventual il platesc
|
Quote:
|
cu senzorii de abs (mufa cu 2 pini) de spate pentru punte cu discuri ma poate ajuta cineva? thx
|
am nevoie de 5 buc "bumbi" verzi care sunt in praguri si aripile pe fata la bmw e36 se prind clemele pragurilor in ei , multumesc
|
are careva suruburile pentru jambele fata+cele cate 3 de sus de la flansa ?
|
daca are careva clipsurile cu care fetele de usi se prind de usa , sau daca imi puteti spunde unde gasesc in timis sa cumpar , daca aveti chiar si contra cost numa sa le prind odata :D
|
se impiedica careva de un buton de geamuri ca al meu s-a fript:sad:
|
Are cineva flansele de amortizor de pe spate si se impiedica de ele, as fi tare recunoscator!
Multumesc anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
un stop dreapta normal de berlina are careva,mentionez ca pot sa dau unul de stanga tot normal,cel pe dreapta mi l-a spart un scuterist obosit,multumesc anticipat
|
Ma poate ajuta cineva cu scrumiera,butonelul ala mic de la chilomertaj si piramida aia mica de la oglinzile electrice?
|
Ma ajuta si pe mine cineva cu o bobina de inductie de e36 318i din 91'?????ca am o problema cu masina cum se incalzeste cum imi da ratruri si nu mai de accelereaza peste 2000rpm si ramane in loc...am aduso tractata acasa...dar cum se raceste merge perfect fara nici cea mai mica ezitare zici ca nici nu a avut vreo problema vreodata...si tind sa cred ca e bobina sau zicetimi ce poate sa fie alceva???
|
are cineva duza neagra dupa capota de la stropitoare? am incercat sa o curat si s-a rupt :(
|
1 Attachment(s)
Apelez si eu la acest thread din simplul fapt ca din cate observ numai gasesc pe nicaieri. Am si eu nevoie de acea "masea" de plastic in care se prinde cablul de acceleratie la 1.8, 1.6, 1.8is e36. O si platesc nu este o problema, dar am nevoie de ea. Multumesc.
Am atasat si o poza cu piesa, mai exact numarul 6. |
salutare natiune!
am si eu nevoie de arcuri+ amortizoare fata+spate pt un E36. nu ma intereseaza starea lor si nici daca sunt de 4 sau 6 cil. Imi trebuie ca sa pot misca masina prin curte. nu am nevoie de donatie, daca mi le poate imprumuta cineva si sa i le dau dupa ce termin garajul.....caroseria este impecabila si nu as vrea sa o pun pe tevi ...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning