![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Chiar asa ...:|
|
Era unu cu o Octavia intro seara pe la Rovimet pe acolo nu-l lasa pe Geo sa-l depaseasca.
|
era bine daca era doar atata:)
|
era tdi? ca mai sunt complexati d-astia :)
s-o fi gandit ma ca ii face un bine, cine stie, poate aparea militia dintr-un sant si il lua radarul ca merge prea repede. si voi ati interpretat gresit gestul bunului om |
Uite ca iti dau eu ceva de ros ionutze -> un warn...Poate asa termini cu carcotitu`si posturile aiurea ...Picashi si tu odata la Geo in masina si acum vorbesti de "- Ai fost tu acolo?"...ai uitat de cate ori ai vorbit pe langa sau din auzite?..Poate chiar si fara auzite..Doar din imaginatie?. La urmatoarea ban...Pai ce dracu`..Ca pe urma sutelor de posturi inutile ale voastre ies oameni valorosi de pe forum si din comunitate...
|
felicitari ionutz :lol: shtim k potzi mai mult :lol:
|
:) ce rai sunteti:P Ionutz baga melodia aia cu " n`ai fost acolo" de la mafia:)))
|
1 Attachment(s)
varianta kre o sa pice la bac!!!
|
cum se face 1 depasire in romania ..:-j
|
niste chroame garantate sa`ti fure privirea...ma Yonutz da fa si tu rezolutie calumea ca se vede in pixeli
|
bine mai...mAaronel design:))
|
Mai radeti si voi putin :D
|
Ca sa nu mai poluez threadul Intalnirile Membrilor 4Tuning Rm.Valcea va spun aici ideea mea cu DVD-ul de prezentare.
Ma gandeam ca pe acest DVD sa facem cate o sectiune pentru fiecare membru, cu poze cu el si masina si un mic text in care sa prezinte istoricul masinii, evolutia sa, tuningul facut si planurile de viitor. Toate acestea concentrandu-se intr-un format video. Totodata adugam poze de la intalniri, filme, un scurt istoric al Comunitatii. Acest proiect presupune poze cu toti membrii care doresc sa apara, cu masinile. Ma gandeam ca proiectul sa fie finalizat in jurul datei de 16.08.2007 cand implinim jumatate de an de cand suntem oficial o Comunitate 4Tuning sau in jurul datei de 02.09.2007 cand implinim jumatate de an de la prima intalnire si pe aceasta cale propun o intalnire inca de acum :) Aceasta idee ii apartine in proportie de 99% lui Trafy si discutand cu el pe mess ne-am gandit ca nu ar fi deloc o idee rea. Vom merge sa imprimam o imagine pe el si vom face copii la toti userii. Va arata ca un DVD care poate fi atasat la o revista. Acum ramane la atitudinea voastra daca doriti sa facem acest DVD sau nu. |
pardon Aaronele...ideea a fost 100% a mea
|
Quote:
Hai 99.99% daca vrei |
nu las nimic !! 100% sau te dau in judecata
|
BAFTA tuturor maine la BAC |
ms ms .. pt mine... de maine de la orele 17 .. incepe totul :))
|
16:40 ..DAMN !!!!:(orikum se stie ca pic:)
|
Multa Bafta ! pentru toti cei care dati BAC-ul
Nu uitati sa copiati cat mai citet si sa nu cumva sa va duceti fara costum la probleme orale, ca luati 9 si nu luati 10 :). Hai ca e usor ! |
Sa-i vrajiti bine :)
Vorbiti ca papagalii ca se pliktisesc de voi si va trec :)) |
bre io ma duc fara costum...in blugi si tricou mai decent...ce pana mea...conteaza ce zic eu nu cum arat, nu?
|
Baieti bafta si sa ne auzim la urmatoarea intalnire toti cu examenele luate :)
|
asa sa fie :) .... bafta tuturor :D
|
Bafta baieti la examen...Stati calmi ca il luati ...!
|
sa aveti noroc de subiecte usoare!
ati vazut articolul cu audi-ul replica s1 din cox? ala din fata la mall. super tare |
Cel care ia cea mai mare nota la BAC la final primeste cadou o sedinta foto de la mine :D
|
Mi-am petrecut aceasta seara explicand adminilor superiori de ce l-am bannat pe nevinovatul, corectul si coerentul baiat care nu abereaza niciodata IonutzGBP. Unul dintre adminii superiori care mi-a cerut explicatii pentru hotararea luata ma considera, din cate inteleg, vinovat de acest caz si crede ca am facut-o sa ma razbun. In urma acestor intamplari, astept o hotarare de la proprietarii si administratorii forumului si indiferent de decizia dansilor (fie ca voi primi dreptate, fie ca nu), sunt hotarat in proportie de 95% sa ma retrag definitiv de pe forum...daca dupa toata activitatea mea sunt considerat de catre colegii admini un moderator NEMODERAT, NECUMPATAT, care se razbuna.
|
Oliver .. nu este nevoie sa ma mai repet si aici.
NU TE RETRAGI NICAIERI. Te retragi cat tine BAC-ul daca vrei ca sa poti invata. Faci o treaba prea buna si ai facut treaba buna pe acesta sectiune. Nu are sens sa ma repet aici cand ti-am zis deja pe mess. IONUT ar fi cazul sa-ti ceri scuze zic eu. Nu trebuie sa pierdem un moderator din cauza ta si sa aiba de suferit o Comunitate intreaga din cauza ta |
mi se pare inutil sa te retragi...deh , acuma oricum ai avut satisfactia de a'i da ban
|
oameni buni, va rog sa nu mai discutati de asta aici
TigerGTS ce ai scris mai sus poate fi interpretat ... de ce nu astepti tu sa vezi ce zicem si noi ? te-ai chinuit sa explici frumos acolo unde trebuia si acum aici vrei sa imi schimbi opinia. Decizia mea : nu 100% nevinovat dar destul de aproape. Un user nu se baneaza doar pt asa ceva, dar cu siguranta poate sa ia infractiune pentru " posturi aiurea si inutile" in cazul lui. Dupa o infractiune userul de obicei constientizeaza ce se intampla si in cele mai multe cazuri se auto-remediaza. Cei care recidiveaza mai iau inca o infractiune si uite asa urmand un curs firesc intr-un interval de timp in care se poate urmari userul respectiv pe posturile urmand infractiunii pot ajunge sa ia ban daca fac 3 infractiuni diferite in interval de 10 zile. Intotdeauna infractiunea a avut efect mai bun decat banul ... de ce ? .... pentru ca o data ce ai o infractiunea ea apare sub userul tau .. si ce incredere sa mai aiba cel care vorbeste cu tine daca tu esti "infractor" Revenind la inceput ... tot ce vreau sa te rog e ca la urmatoarea situatie mai delicata sa deschizi un topic pe forumul intern al moderatorilor unde sa ceri sfaturi despre cum trebuie sa procedezi in situatia respectiva. Dupa ce o sa primesti 2-3 sfaturi o sa vezi ca o sa fie mult mai usor sa iei singur singurel decizii. Ce voi face pana la urma ? Tu ramai moderator si iti urez bafta la bac si emotii cat mai putine. Pustiului ii voi scoate banul si o sa te rog sa ii dai un pm in care sa ii explici ca daca continua sa posteze aiurea va lua ban direct de la mine fara a mai trece prin sistemul de infractiuni. Pentru orice intrebare, sfat, nelamurire, sesizare ma gasesti pe mail, pm, ym, etc. Sper sa fii inteles acum si nelamurirea colegilor mei asupra "ploii" de infractiuni pe care ai lansat-o si nu uita .. ban-ul nu rezolva nimic fara o explicatie prealabila pentru user |
Re: Media 4Tuning Rm. Valcea
si mai facushi inka 2 posturi .. cu EXACT aceeasi chestie :) bv ... in ritmu` asta .. ajungi la 1 an de activitate pe forum .. si vreo 3-4000 de post`uri :)
|
si ca sa il completez pe varu` CaDDy: chiar era nevoie sa scri aaronel design si sa le editezi ? cu totii stim ca sunt facute de tine. Asta e singuru lucru ce nu suport la tine...faci pozele de parca ai poza pt cea mai a dracu revista cu masini
|
si akum .. o sa sara @`el .. :) " cum ... saritzi cu gura pe mine k ma semnez pe poze... pai cuuuum .. k si caddy se semneaza si lui nu`i zice nimeni nimik " :lol: dar.. macar eu ma semnez mai mic... mai intr`un coltz.. sa nu fie sesizabila.. majoritatea nici nu stiu daca au bagat de seama semnatura mea ... tu .. pui aronel dizain` .. akolo unde e poza mai interesanta si mai scrii si mare ::lol: :lol:
|
Ba eu nu va inteleg.
Mai stii ... poate pozez ptr cea mai a dreaq revista de masini. Asa imi place mie sa scriu AaronNel Design sa vada toti ca eu le fac. Sunt poze facute de mine, editate de mine, e munca mea si nu-mi place ca cineva sa-si bata jok de ea. Fiecare la editarea unei poze se semneaza pe poza. Este un fel de copyright sa nu se laude alti cu munca ta. LE: Caddy ... la insistentele tale in primu rand am micit semnatura. Dupa cum observi este mica in colt. Fiecare se semneaza cum doreste |
GATAA.....MA APUC sa modific poze ....
Dau jos programu si ma apuc-> ADYTZU `DESIGN ! ai pus pozele alea de 2 ori ...acelasi post....Iti place sa fi in Centru atentiei tie aaronele ... |
Aaronele..n-am nici o treaba..dar deja cand atatia iti spun ca nu faci bine si tu faci tot ca tine, e deja incapatanare prosteasca :).
Parerea mea ca in loc sa ridici contrastele alea de iti vine sa te dai cu capul de toti peretii incercand sa vezi si tu masina, ai putea sa folosesti blur pe fundal in asa fel incat sa iasa masina in evidenta Alta parere ar fi sa schimbi naiba locul ala unde faci pozele si nu sa faci poze la roata la orice masina..macar daca ai schimba directia rotii :) A 3-a chestie ar fi o intrebare care iti este adresata :)...cati GB de tutoriale de photoshop ai ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning