Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

n-am Bani 07-01-10 12:14

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2953895)
si are cip de 40cp + 10cp din farurile tuNNing

10cai din faruri....cam putin.....:)) :sad:

mikafly 07-01-10 13:05

ce caterinca aveti in voi.......golf-ul lui Bogy....este de 115 cai in 6 trepte..si are un soft la RBN.masina are f multi km si e cam chinuita. de ce il luati la misto......eugen...tie ti-a zis cineva ceva de maisna ta ca e facuta sorcova?......ca ai castigat nustiu cati cai din tuning exterior?......bine ca de criticat sunteti buni.

dan_azz 07-01-10 15:34

ce caterinca mai face lumea aici....tare de tot....si vb numai baietii care au tangenta cu caii putere....fara suparare....

Eugen_TL 07-01-10 15:38

Tie ti se pare FLY masina mea sorcova? Mie si la altii sigur nu, dar te rog da-mi exemplu ce anume o incadreaza in sorcova.

Faceam misto nu de masina, ci de vorba cum ca ar avea 180cp si de cum a scris tuning tipul de a zis ca are 180cp... deci ati inteles gresit.

ps: iar la caterinca si ironii nu cred ca te intrec, sa fim seriosi.

dan_azz 07-01-10 15:55

da bai....da-mi voie sa mi te adresez cu apelativu asta....ca am si la adresa cui sa o fac.....noroc meu e ca traiti .....

imi cer scuze ....promit sa nu ma mai bag.....sorry.....

Eugen_TL 07-01-10 16:12

Eu nu inteleg ce ai vrut sa spui, poti fi mai de inteles?

n-am Bani 11-01-10 03:49

OLA..UITE UN MIC TOPIC AICI....NU NEAPARAT DESPRE tuNNing.

auzi-si o discutie din greseala referitoare la motoarele turbo(benzina).
Nu garantez ca e adevarat caci am fost doar martor.
Ideea e ca baietii se bateau ccu pumnii in piept ca un motor ce primeste amestec prea sarac topeste pistoanele.
Eu am zis "Poate prea bogat mai nene" , dar individul a insistat ca e un paradox si chiar asa e "Amestecul prea sarac la benzina turbo topeste pistoane"

Toate ca toate ieri la o bere nevinovata vine un amin disperat si imi zice problema: " Ba , n-am fost la C-ta in weekendul asta ca am avut probleme cu motoru!!!"
Cand mi-a relatat mai pe larg ca "s-au topit pistoanele"(scuzati exprimarea de balta) ma dus gandul direct la treaba auzita la buc.
Chiar daca o fi sau nu coincidenta e a 3-a oara in 4 luni cand o pateste. A schimbat si motorul:))
Ar fi foarte simpatik daca ar reusi sa rezolve problema doar din soft ma gandesc eu(scuze daca gresesc), da avand in vedere ca ii "curge motorul pe strada" na!!!

Astept idei si iNNjuraturi :))!!!!

flmoise 11-01-10 08:09

din ce stiu si eu despre turbo...cam asa e...daca amesctecul e prea sarac in combustibil atunci se distrug pistoanele.

Cubanez84 11-01-10 08:40

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 2965356)
din ce stiu si eu despre turbo...cam asa e...daca amesctecul e prea sarac in combustibil atunci se distrug pistoanele.

CORECT!

miliady 13-01-10 09:42

cand e prea sarac apar detonatii... adica amestecul nu se aprinde de la scanteie si se flacara nu se raspandeste uniform si omogen ci apar mai multe puncte de aprindere care duc la "topirea" pistonului.

fly-ule... macar se stie toata lumea ca nici acu nu mi-ai dat banii pe biela si de ceva vreme nici nu raspunzi la telefon... faze de clasa a 8-a...

si te-ai mai bagat si pe invisible pe mess... inteligent... (vezi ca exista sute de site-uri care iti zic daca o persoana este online... si mai exista si cunostinte comune.. ) cum ziceam... clasa a 8-a

flmoise 13-01-10 12:47

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2972319)
fly-ule... macar se stie toata lumea ca nici acu nu mi-ai dat banii pe biela si de ceva vreme nici nu raspunzi la telefon... faze de clasa a 8-a...
si te-ai mai bagat si pe invisible pe mess... inteligent... (vezi ca exista sute de site-uri care iti zic daca o persoana este online... si mai exista si cunostinte comune.. ) cum ziceam... clasa a 8-a

:suspicious:

Geox` 13-01-10 13:45

Nasol moment pentru uni:|
Reclamti Comerciale

mikafly 13-01-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 2973021)
Nasol moment pentru uni:|
Reclamti Comerciale

se scrie "unii" ....in fine.....

mikafly 13-01-10 18:46

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2972319)
cand e prea sarac apar detonatii... adica amestecul nu se aprinde de la scanteie si se flacara nu se raspandeste uniform si omogen ci apar mai multe puncte de aprindere care duc la "topirea" pistonului.

Ok...acum lumea stie ca am o biela de la tine pe care nu am platit-o......esti multumit?.....o sa le zic si eu in gura mare....."DA LUME...E ASA CUM ZICE EL!!!.....MULTUMIT?........te invit sa faci strigaturi in continuare....sa fie de tot milionu.

Eugen_TL 13-01-10 18:56

https://www.youtube.com/watch?v=-fB8-...eature=related

:drunk::dance::peace:

SEJ 13-01-10 22:00

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2974071)

Vai doamne ... a rupt tot tot tot asta... nu mai pot de ras.... o sa mor de ras!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: ... credeam ca o sa mor de gripa porcina...

CristiTL 13-01-10 22:07

:)) a rupt tot Eugen cu faza asta

kenzor 13-01-10 22:13

cel mai smecher eugen =))))) cum ai gasit'o?:lol:

Eugen_TL 13-01-10 22:46

La caterinca, cine tine la ea normal.

Bun venit Cristi.

miliady 14-01-10 07:50

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 2974023)
Ok...acum lumea stie ca am o biela de la tine pe care nu am platit-o......esti multumit?.....o sa le zic si eu in gura mare....."DA LUME...E ASA CUM ZICE EL!!!.....MULTUMIT?........te invit sa faci strigaturi in continuare....sa fie de tot milionu.

e vorba de gest ca nu raspunzi la telefon si ca te-ai bagat offline pe messenger...

in fine... era mai frumos din partea ta sa imi raspunzi si sa ma injuri si sa iti bagi si sa iti scoti si asa mai departe...

in fine... "sper" sa ai parte de biela aia.

flmoise 14-01-10 08:10

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2974071)

tare de tot mos...am ascultat-o la 9.09.26sec dimineata!:pistoles::headfones:caffine::drunk::dru nk::drunk::drunk::drunk:

mikafly 14-01-10 08:27

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2975551)
e vorba de gest ca nu raspunzi la telefon si ca te-ai bagat offline pe messenger...

in fine... era mai frumos din partea ta sa imi raspunzi si sa ma injuri si sa iti bagi si sa iti scoti si asa mai departe...

in fine... "sper" sa ai parte de biela aia.

Sa imi bag si sa imi scot nu e stilul meu,sa te injur nu vad de ce. chiar crezi ca ma bucur la un milion?....eu unu mi-am dat seama ca nu ai avut capacitatea sa intelegi....in perioada asta chiar nu am avut posibilitatea.......stai linistit ca fara bani nu ramai,desi dupa circul si strigaturile pe care le faci ai merita si altele.Eu nu ti-am "sperat" nimic,dar iti doresc de acum....sa te bucuri de motoarele pe care le ai.Si apropo.....la tel raspund cui vreau,si pe mess la fel.Daca vrei sa faci strigaturi in continuare.....esti invitatul meu...am vazut ca te pricepi.
PS.....daca vroiam sa iti trag teapa....nu te vrajeam cu o ametita de biela.....uiti ca ai avut la mine ecu de r21t......asta ti-am zis poate intelegi.Daca nu intelegi.....astept in continuare posturi d-ale tale......facem entartainment pt lume.

miliady 14-01-10 10:09

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 2975640)
....chiar crezi ca ma bucur la un milion?....eu unu mi-am dat seama ca nu ai avut capacitatea sa intelegi....in perioada asta chiar nu am avut posibilitatea.....

am fi putut sa discutam la telefon.. dar vad ca nu am nici o sansa...

aici nu ai logica...

te-am sunat o data... ai zis ca maine ca poimaine, ca vine cineva sa imi aduca banii, ca maine ii bag pe card, ca poimaine, ca maine vii personal si mii dai, ca maine imi dai telefon...

apoi nu mai raspundeai la telefon... apoi am sunat de pe alt numar si ai raspuns... apoi nu ai mai raspuns nici la numaru ala de telefon... in fine.. raspunzi cui vrei si cui nu vrei.. ai perfecta dreptate

ce ai vrea sa inteleg daca nu imi explici si nu imi raspunzi la telefon? de fiecare data cand am vorbit la telefon nu mi-ai zis: "omule nu am bani acu si nici in perioada imediat urmatoare, iti dau luna viitoare." de fiecare data in schimb m-ai "ametit" ca maine ca poimaine.

ar fi mai simplu la telefon

mikafly 14-01-10 11:41

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2975891)
am fi putut sa discutam la telefon.. dar vad ca nu am nici o sansa...

aici nu ai logica...

te-am sunat o data... ai zis ca maine ca poimaine, ca vine cineva sa imi aduca banii, ca maine ii bag pe card, ca poimaine, ca maine vii personal si mii dai, ca maine imi dai telefon...

apoi nu mai raspundeai la telefon... apoi am sunat de pe alt numar si ai raspuns... apoi nu ai mai raspuns nici la numaru ala de telefon... in fine.. raspunzi cui vrei si cui nu vrei.. ai perfecta dreptate

ce ai vrea sa inteleg daca nu imi explici si nu imi raspunzi la telefon? de fiecare data cand am vorbit la telefon nu mi-ai zis: "omule nu am bani acu si nici in perioada imediat urmatoare, iti dau luna viitoare." de fiecare data in schimb m-ai "ametit" ca maine ca poimaine.

ar fi mai simplu la telefon

Mai ai?....zii sa fie de tot milionu.....deja incepe sa imi placa.....

|Gyo| 14-01-10 20:30

miliady alt loc de circ nu ati gasit ? pt un rahat de biela va rade forumul ... din cate am inteles va stiti, cred ca puteati discuta in particular nu sa va spalati rufele in public ;) my opinion

CristiTL 14-01-10 20:57

entertain US :lol:

|Gyo| 14-01-10 21:24

Quote:

Originally Posted by CristiTL (Post 2977986)
entertain US :lol:

corect :lol::-)

magnifiqo 14-01-10 21:48

CristiTL....ti se pare o chestie de entertain ? Mie, sincer, chiar nu mi se pare deloc...

Cubanez84 14-01-10 22:13

Mag, Cristi TL este Dan(GNZ) aka Gonzales mada faca.

magnifiqo 14-01-10 22:27

poa sa fie :P

CristiTL 15-01-10 08:37

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 2978159)
CristiTL....ti se pare o chestie de entertain ? Mie, sincer, chiar nu mi se pare deloc...

daaaaaaaaaaaaaa , dar tie ce iti pare a fi? drama?

CristiTL 15-01-10 08:49

mag :-| avand in vedere ca nu se vorbeste mai nimic interesant si multa lume posteaza de dragul de a posta nu vad de ce nu te ar amuza discuta lor care este postata expre pentru a ne face sa radem. ca alt rost nu vad la discutia aia. fiecare cu parerea lui, poate sunt eu mai redus fata de altii si ma amuza, poate pe altii ii intristeaza si tot asa

SEJ 15-01-10 12:15

Mag... ai tras pe nas??? Nu vad rostul raspunsului tau pentru Cristi... esti pe langa subiect ca un atribut :-)

miliady 15-01-10 12:47

as vorbi in particular cu el daca mi-ar raspunde la telefon... ne stim... dar el raspunde numai cui vrea la telefon si pe mess...

asadar asta este singura cale de comunicare la care reactioneaza. :)

si eu ma amuz... am scris si mai sus ca daca ar fi raspuns la telefon ar fi fost mult mai usor....

ioana308 15-01-10 14:29

pe de-o parte nu e frumos sa iti speli rufele in public da cand asta e singura solutie asta e.daca nu incercai sa iei legatura cu el prin telefon era urat sa discuti direct aici.da cum ai incercat si nu ai obtinut nici un rezultat:rolleyes2 ..cu ocazia asta ne mai amuzam si noi:twisted:

miliady 15-01-10 19:15

nu am avut de ales :)

am incercat.. tot incercat... de vreo 2 luni asa tot incerc..

CristiTL 15-01-10 22:01

deci toata lumea se amuza numai Mag nu :-|

Eugen_TL 15-01-10 22:17

Pe el nici daca il gadili nu se amuza...
In schimb ne amuzam noi cand pune intrebari de genu " imi apare o palnie?! ce o fi oare?! " :))

magnifiqo 16-01-10 02:27

ha ha ha ....m-am amuzat si eu

mikafly 16-01-10 07:45

Hai sa ne amuzam in continuare........deci.....ramasesem la partea cu biela......cu neraspunsul la telefon...si pe mess......la milion......deja e text de manea.........behehehehe!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning