![]() |
Re: Masina Mea ..!
zi`ne si noua niste detalii, dotari ceva, modificari ce i`ai facut/urmeaza sa ii faci
|
Quote:
Welcome to the club! |
vreau sa ii pun un motor de 1.6 sa aibe forta, are pinion de fuga la a 5 a, o evacuare sportiva neaparat, sa mai adaug ceva la partea audio, si sa ii pun geamurile verzulii ca le-am gasit pe alta mai veche
|
Re: Masini vazute in Rm.Valcea
1 Attachment(s)
oare cum ii sta cu asa gume
|
tata in final care e masina ta?:)
|
care vede si el pe strada ca oricum posteaza pe unde apuca...
|
asta alba de la avatar,
|
Hai sa postez si eu aici, ca tot nu am facut-o pana acum...
Volvo S40 T4 , aka 'Furia Argintie' ... prietenii stiu de ce https://img340.imageshack.us/img340/8...zed2ia4.th.jpg https://img179.imageshack.us/img179/8...zed3sm7.th.jpg https://img267.imageshack.us/img267/1...izedtd8.th.jpg |
3 Attachment(s)
masina mea:D
|
poi are motor de 1800 cm3 pe benzina , gentii titan 165 cai putere viteza maxima reala 220 full-option si are tunning audio(o sa mai pun poze) :D
|
bai are genti :)) de care ? Prada ?!
|
e kia shuma II an 2004 si are piele , navigatzie n`are:-)
|
da , Prada sunt:d
|
frate masina ta are 114 cp....motor de 1793. Daca nu ma crezi uita`te pe google pe site`uri de vanzari
|
pai ce are de are 165 cp? Are turbo?? Ceva? ca 1.8 simplu de 165 cai n`am mai vazut
|
daca el are genti si nu jenti iti dai seama ca nu e problem sa aiva si el vreo 165 de cai la un motor simplu aspirat :))
|
Quote:
|
a fost o aluzie la ce a zis el... nu mai incerca sa faci pe desteptu nu e cazu.
|
nu mi s-a parut nicio aluzie, ci incercai sa-l corectezi :)
|
are cipu` d putere inlocuit mah deaia are 165;)
|
mai frate si din cip ai scos tu 51 cp ?:) nu prea as crede .....
|
Daca nu te deranjeaza intrebarea... cati ani ai? Daca ai avea peste 18 ai fi bifat sa-ti arate varsta la profil.
Eu am de abia 15 ani si de asta am dat hide la inceput cand miam facut contul |
mah asa am luat din germania ... credetzi ce vretzi
|
Din motorisca aia nu ai cum sa scoti 50 de CP numai din chip. Consultand situl Dimsport ei spun ca pe motorul asta de care zici tu 1.8T garanteaza un plus de putere de 10% ceea ce inseamna dupa calculele mele 11-12 CP. Pana la 50 mai sunt cam 38-39 de cai.
Vino cu dovezi concrete daca vrei sa ai credibilitate. Zici ca e masina ta si ne pui 2-3 poze. Varsta nu ne-o dezvalui, te incurci in detalii.... Asteptam argumente credibile |
Quote:
|
Bine v-am gasit fratzilor, o sa pun si eu niste poze cu ragalia mea mica, da asta numa` maine, ca acu e deja noapte.... in fine, e golf 3 1.8 benzina seria "Rolling Stones":rolleyes2
|
2 Attachment(s)
hai sa va arat ce am vazut eu duminica, si sa va arat si cu ce eram....
|
6 Attachment(s)
si dupa cum am promis, niste poze cu "ragalia" mea.Faptul ca e nespalata denota ca abea am ajuns acasa, si ca drumurile in Romania sunt f cool.... anyway, numaru` face tot.... daca vedeti cumva audi cu 22.xxx sau dacii cu 01, respectiv 06 xxx sunt tot din familia mea...
|
2 Attachment(s)
am uitat sa pun bordu de la a mea, a se nota , km sunt facuti pe motorul vechi, motorul asta e schimbat recent, si cred ca are mai putini....:shock:
|
Lupalb cati caluti are masinutza?
|
95 cp mi`a zis pe messenger 1.8 benzina
|
95 cp, da cre ca vreo 5 sunt obositzi:)) oricum, tuning la motor nu am , si modificari, numa incepute, singura terminata i-am pus AC ca nu avea, mp3 si 2 boxe.... ca restu sunt inca pe dacie....da o sa le "fur" eu dupa sesiune probabil....
|
Am inteles...oricum pe mine caii ma interesau...restul sunt doar accesorii ca sa combini fete si sa iti impresionezi pretenii!!
|
mie nu mi trebe sa combin fete, ca eu am pretena... si sunt om linistit, cu familie, casnic....
|
5 Attachment(s)
cam asa a iesit Beetle`ul prezentat mai demult...inca nu e gata
|
Quote:
Dau foarte bine pe Buggy... asta daca vrea sa mearga pe aspectul clasic. |
Quote:
|
pe tinichigerie + vopsit a dat in jur de 23 milioane:peace::boxing:si masina .....:lemon:
|
Quote:
|
Trafy.. da nu e 1200 masina? Dupa aripile fata asa mi se pare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning