![]() |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facu si eu un polo gti...
va rog sa va da-ti cu parerea... |
...doar ca sa ai ce posta?
lucrezi din ce in ce mai slab.esti multumit? |
cam are dreptate .... ad1 ... ;)
culoarea ... cam urata .. jante .. nu mai zic .. etc |
stati ca revin eu pe 14 octombrie 2005 cu un golf 5
ala da ... stiu recunosc am lucrat cam slab..pt ca nu am mai lucrat de mult si mi-am iesit din mana..da cu golfu mi-am intrat in mana si cred ca o sa va placa... asa ca...asteptati golfu...PA :D |
tu faci una pe zi ?? :lol: marfa si eu am incercat sa fac una pe zi dar nu merge k sunt la munca :D dar fac una la 2-3 zile si le lucrez mai in detaliu :wink:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ms fac si io cand pot ca la munca iti dai seama ca n-am timp. cat despre provocare sunt de acord o sa te anunt cand. oricum luna asta nu cred pt ca nu-mi vad capul de treaba poate luna viitoare am mai mult timp liber k? :D
asta merge mai bine? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fa mai transparenta putzin masca aia in rest e OK bravo!!!!! :wink: |
Deci avem si arbitrii :) ....avem si battle sapt viitoare :) ...astept sa-mi spui cand esti gata sa ne infruntam si astept o masina la momentul potrivit de la arbitrii :wink:
|
Re:
Quote:
|
asteptam confruntarea cat mai repede :D
|
nu mai stiu a cata e 10-11 uita-te dc vrei pe forum si le vezi pe toate.
da d c intrebi? |
deci nu va suparati sa fiu arbitru? :D e bien k intre voi sutn neutru...o sa pun poza cat de curand....dar e aiurea sa fiu numai eu....eu doar o sa-mi exprim parerea....
ps:Zerofast.....vezi k 100 si mai multe posturi in 14 zile nu arata prea bie....nu mai ieshi atat de mult la post hunting...e un sfat prietenesc... :wink: |
go madskilz , go madskilz ... go madskilz :D
|
1 Attachment(s)
as U wish my dear santos....
baietzi ce ziceti? va convine japoneza asta? |
2 Attachment(s)
asta e golfu de care ziceam...
sper ca va place..... :D |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
hey!!!ce mai faceti...am revenit si io cu o noua \"opera\"...e simpla...io zic ca si reusita...ma contrazice cineva?
|
salut
ma da de golfu meu nu zice nimeni nimic??? :( |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
salve..sunt incepator in photoshop....am fakut cateva masini..sper sa va placa ..macar putzin.. :)..mai am poze..dar mai lucrez un pik la ele..
|
2 Attachment(s)
dupa o lung absentza am revenit si io.....nu prea mai am timp ca sunt a 12 :(( printre picaturi ce am facut si io....
|
1 Attachment(s)
black edition....
p.s. tigra power sa vede ca esti incepator....adika nu sunt nu sh ce lucrarile....mai citeste si u tutorialele....mai fa masini asa din unghiuri usoare si incet incet o sa faci lucrari tot mai bune.... succes :) p.p.s wb manson :D ! |
belea golfu negru park e real.....
acum m am bagat si io la un bmw 760 li si vreau sa il fac misto rau dar nu am inkl idei....dar o sa vina si ele....si golfu ala galben e misto.... |
Re:
Quote:
jentile sunt cam aiurea.... |
salutare tuturor.ma ra_2fast4u vreau sa-ti spun asa:golfu tau e cat de cat reusit da jantele sunt decupate urat si dau aspect de foaie si mi-ai luat bara fata de la golf 5 ala galben al meu..... :D :evil: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmm...un remake la o poza mai veche care mi-a placut mult...vreau sa fac si golful pt k imi place....am deaj psd..dar nu stiu daca va fi finalizat...vreau sa vad daca pot face ceva onorabil la logan.... :roll: :oops:
|
Re:
Quote:
yo m`am apucat de logan :D....am nishte idei super...sper sa iasa :D succes :D |
huuuuo :) jegs :)
ne batem la loganu ala :) si eu m-am apucat de el :) da-l scot la iveala tarziu , gen .. ultima zi :) |
2 Attachment(s)
:? Ultima mea creatie este cea la care m-am provocat cu M-Power ma declar invins de pe acum cred k este blesteamata Supra asta tinanand cont k este si a 13-a lucrare a mea :?
|
de ce nu recunosti mai ra_2fast4u ca asta asta e adevaru ai luat bara fata de la golfu meu ca sunt acelasi greseli bara nu exista la o masina am luat de lamai multe masini si am facut-o si am mai facut niste modificari...
asa ca nu mai minti :twisted: |
Re:
Quote:
|
pai nu pute-ai sa recunosti din prima?ce naiba :D ca u e o crima da zic asa..... :twisted:
|
mah.. pt. ce va certati voi.. :roll:
|
Re:
Quote:
u macar ai facut-o io deocamdata n-am avut timp :oops: imi cer mii de scuze dar promit ca in momentul in care o sa am macar 2-3 ore libere acesta va reprezenta o prioritate pt mine :) |
ok... M-Power dar tot trebuie sa dau o bere ... k nu stiu ce era sa-i fac mai mult de atat la Supra pacat de Japoneza :lol: daca o vad cei de la Toyota ma dau in judecata pt tulburarea Suprei :lol: sunt sigur k sa-mi pui capac cu a ta dar cel putin noi 2 ne-am provocat ..... cred k am fost primii in din luna Octombrie :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning