![]() |
vreau eu sa propun masina!
|
placerea este de partea noastra
daca e la rezultate sa desemnezi si castigatorul pana intram in ritm,ok dadi? |
1 Attachment(s)
Masina, ar fi bine sa punem masini noi adica masini pe care inca nu s-a facut tuning :D
|
perfect
timp de lucru e pana duminica la ora 12(ziua) go go go |
oricine are voie sa lucreze la masina asta ?!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum vi se pare ? :arrow:
|
tng .. ai facut primu ... shi super ... da mi se pare mie sau spileru ala e stramb ? :?:
|
1 Attachment(s)
my swift
|
@soricel
ti se pare :lol: bine asa horicutz :wink: |
mijto hori .... ai facut al 2lea shi misto .. da mi se pare mie sau e stramb pragu ala ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P glumesc ... e mijto tng ... da mi se pare :wink: (mie ti se pare :twisted: ) |
io nush frate ...nij a lu tng nu mi se pare stramb ...depinde shi de lumina ;)
|
1 Attachment(s)
:arrow: :lol:
|
@golfuletz
mey tati fi si tu atent la selectare(ca se vede culoare la geam si oglinda) emblemele alea vinil trb sa dai cu transparenta in ele (50-60%) pareau mai reale :wink: |
1 Attachment(s)
gata si zana mea :roll:
|
m-am apucat.. sa vad daca mai stiu :lol:
|
1 Attachment(s)
cam atat am izbutit pe ziua de azi :D
|
Re:
Quote:
|
sincer sa fiu ma asteptam la mai mult de la lancerEvo
:lol: me 2 :D , eh lasa-l ca e dupa bac acum , isi revine el :P , sant0s |
tng sincer si eu ma asteptam la mai mult.. da la 3 noaptea cam atata o putut mana si capu
|
1 Attachment(s)
:arrow: sper ca asta e mai dreapta :roll:
|
1 Attachment(s)
nice car soricelu` .....am facut shi eu ceva ....luatzi`o pe asta in considerare
|
1 Attachment(s)
evo 2.. acuma mai pe ziua :d
|
super lancerevo .... da imi placea mai mult prima varianta :) .. sa nu te superi ;)
|
1 Attachment(s)
hello :D :wink:
|
1 Attachment(s)
cu asta ma bag la concurs :D
va place?:D SSwift CAbrio |
bine ai revenit criss
sa specificati cei care ati pus mai multe variante, cu care veti partifipa in final. bv golfuletz |
Re:
Quote:
|
f.frumos golf`,cu exceptia ca ai cam lasat masina pe jante :P
|
Re:
Quote:
bafta! :D Bai , nu fi pampamgal ..... mai lucreaza la toate prostioarele neterminate pe masina, jante - cum ai pus scaunele , si toate chestiile care se vad aiurea, ideea-i super , nu fi gica fraierica, eu iti recomand sa .. mai lucrezi un pic la ea ;) retushuri ;) , sant0s |
1 Attachment(s)
Vorba lunga saracia omului! :D
:arrow: |
bine tuuu grasulee :D frumoasa foc.. :wink: da` ti`am mai zis asta :P kamikaze.. :lol:
|
dadi, te urasc
|
Re:
Quote:
yeah , i know , but ... ESTI PREA BUN !!!!!!ZEULE!! :P chill man , i was just kiddin` , nu te urasc :P sper doar sa ajung ca tine, saliu`, sant0s |
1 Attachment(s)
un suzuki si de la mine...
|
1 Attachment(s)
ideile..mele..majoritatea..puse in practica de mr.sant0s..el m`a pus sa postez varianta mea..nu`mi sariti in cap.. :roll:
|
1 Attachment(s)
hehe , ceva-n premiera , eu am facut masina (practic) iar iubita mea , a venit cu ideile + jante eleron , trapa , etc etc , cam tot ce-i pe masina e gasit de EA ... si pus pe masina de mine
so .. e o masina facuta-n 2 ... :D as ruga ca ambele masini sa participe-n concurs .. sunt mici deosebiri intre cele 2 mersi sper(am) sa va placa here it is ppl , the 350 z concept |
vt
1 Attachment(s)
tuning finutz pe asa clasa (elemente preluate de pe X5 :d)
|
Re:
Quote:
|
tng ... sunt mari diferente ma ... nu vezi ... o dunga trasa pe spoiler ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning