Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29804-noul-bmw-m3.html)

ESPinoza 28-09-07 10:10

Re: Noul BMW M3

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1122661)
ia sa vedeti ce avem noi aici :)
http://www.autojunk.nl/clips/view/133255
noul M3 versus veyron :D .....

a mai fost pus cu vreo 3 pagini in urma

car_addict 28-09-07 14:16

Pana o sa am ocazia sa incerc masina pe viu :

http://www.hit.ro/downloads/files/BM...Full-Game.html

sau :

http://www.bmw.com/com/en/newvehicle...e/content.html

Bafta.

AlliedComposites 28-09-07 18:28

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1120933)
Plecarea din acel film nu e f buna dar daca la treapta 1 se intampla sa limiteze, ceea ce vedeti e mana de pilot buna.
Adica nu e problema daca limiteaza de 5-6ori pe prima treapta si nu schimbi viteza decat cand masina prinde realmente viteza rotilor altfel daca schimbi a doua pierzi enorm.
La masinile puternice nde aderenta la treapta 1 e precara se face asa se tine in treapta fara sa se schimbe pana cand masina atinge viteza cu care se invart rotile adica nu mai patineaza.

aha... cam asta ma gandeam, ca ideea poate era ca cauciucurile se invart pe loc, si viteza aratata pe bord nu e de fapt viteza cu care te misti.... o sa incerc asta cand mai ies pe pista la anu (anu asta pana vin din vacanta probabil ca aici o sa fie deja nameti de zapada :lol: ).... cred ca am incercat asta de cateva ori in masina mea, dar fara prea mult succes... poate ca nu sunt sofer asa de bun, sau nu eram destul de violent cu masina...

asta tine aceleratia la podea si lasa limitatorul sa se ocupe de rest, sau mai si ridica nitel piciorul de pedala? ca eu daca ridic un pic si apas din nou, nu numai ca pierd toata presiunea de la turbo, dar cum apas din nou si presiunea revine aproape instantaneu, din nou incep sa ma invart in gol.... probabil ca si faptul ca e FWD nu ajuta de loc, dar pana acuma, mie mi-a iesit mult mai bine sa schimb repede la a doua... ca si in a doua am tractiune aproape la fel de proasta ca in prima, dar macar e nitel mai buna si pot sa continui inainte, in loc sa stau aproape pe loc si mai mult, invatind cauciucurile....

presupun ca conteaza mult si cu ce masina esti... daca o sa am sansa sa conduc una RWD cu multa putere, o sa incerc din nou, sa vad ce diferenta face.... Multumesc de raspunsuri!

blazeyblaze 28-09-07 19:40

Scoate limba scoate limbaaaaaaa
tu pe mine un aveai cum sa ma vezi pentru ca refuz sa ma mai afisez....vezi ca am mai multa activitate aici decat multi dintre voi....in fine nu are rost sa ma explic....cine esti tu ca nu te cunosc?
nu inteleg de ce te-ai atacat
am intrebat pur si simplu de ce ar fi sebi soferul potrivit pentru m3?
din cate stiu eu nu are masina inca
care sunt sursele sigure deci? raposata mama omida?

Quote:

Originally Posted by car_addict (Post 1120386)
din surse sigure.te indoiesti?

dar cine stie,poate si tu esti soferul potrivit, nu te-am vazut la lucru.

bafta si scuze de offtopic.

Achim 28-09-07 19:59

observ ca lumea se cramponeaza in filmuletu' ala ca a plecat prost sau nu a plecat prost... nu vreau ca atitudinea mea sa fie interpretata ca "anti-M3" pt ca sunt total detasat de subiect, dar mi se pare dubios... si cu mega plecare a M3'ului tot il spulbera... a fost ceva de show...

ESPinoza 28-09-07 21:53

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1123489)
observ ca lumea se cramponeaza in filmuletu' ala ca a plecat prost sau nu a plecat prost... nu vreau ca atitudinea mea sa fie interpretata ca "anti-M3" pt ca sunt total detasat de subiect, dar mi se pare dubios... si cu mega plecare a M3'ului tot il spulbera... a fost ceva de show...

:) evident , nu cred ca nimeni s`ar fi gandit ca ar avea vreo sansa. lumea doar discuta dc a plecat bmw`ul prost

alexSHO 28-09-07 22:32

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1119977)
Eu mi-am luat masina de strada nu de curse.

minte si tu pe altcineva, daca vroiai masina de strada iti luai citroen c3

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1120372)
Eu cred ca pe 402m Audi are sanse mai mari sa fie in fata si doar in conditile in care are timp sa-si pregateasca startul, la plecare neanuntata castiga M3.

deci recunosti ca cel putin la un sprint rs4 e superior... noului m3? Hello SEBASTIAN... e bmw trebuie sa rullez trebuie sa rulez la toate capitolele pt ca... e bmw, parca astea erau argumentele tale:lol: :lol: :lol:

am uitat sa precizez... plecari neanuntate adica... tu esti al semafor, ii dai fum si soferul de rs4 de langa tine vorbeste la tel si te lauzi ca l-ai facut? vorbesc la modul general nu la tine personal

AlliedComposites 29-09-07 04:20

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1123688)
:) evident , nu cred ca nimeni s`ar fi gandit ca ar avea vreo sansa. lumea doar discuta dc a plecat bmw`ul prost

fara nici o indoiala, daca chiar plecau in acelasi timp filmulet-ul ar fi fost plictisitor... macar asa ca ia dat vreo 150-200m pana sa plece macar a fost cat de cat aproape... N-a zis Clarkson ca poti sa pui un McLaren F1 sa plece, si cand ajunge la 120mile (200km/h), daca pleaca si Veyron-ul de pe loc, tot il prinde pana la 200 de mile (320km/h)? Cu asemenea performanta nici un frankenstein M3 AWD cu un motor in fata, si inca unu invartind rotiile din spate nu ar face fata :lol:

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1123734)
deci recunosti ca cel putin la un sprint rs4 e superior... noului m3? Hello SEBASTIAN... e bmw trebuie sa rullez trebuie sa rulez la toate capitolele pt ca... e bmw, parca astea erau argumentele tale:lol: :lol: :lol:

poate sunt eu nou aicea, dar din posturile lui care le-am vazut as zice ca nu e o caracterizare prea exacta :???: chiar mi se parea una din persoanele mai subiective de pe forum... daca ar fi fost audi fanboy, poti sa fi sigur ca ar fi comentat altfel in topicul R8 vs Carrera ;)

car_addict 30-09-07 17:09

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1123446)
Scoate limba scoate limbaaaaaaa
tu pe mine un aveai cum sa ma vezi pentru ca refuz sa ma mai afisez....vezi ca am mai multa activitate aici decat multi dintre voi....in fine nu are rost sa ma explic....cine esti tu ca nu te cunosc?
nu inteleg de ce te-ai atacat
am intrebat pur si simplu de ce ar fi sebi soferul potrivit pentru m3?
din cate stiu eu nu are masina inca
care sunt sursele sigure deci? raposata mama omida?

Ne auzim la o bere candva si vorbim.

SEBASTIAN 02-10-07 09:24

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1123734)
minte si tu pe altcineva, daca vroiai masina de strada iti luai citroen c3

am uitat sa precizez... plecari neanuntate adica... tu esti al semafor, ii dai fum si soferul de rs4 de langa tine vorbeste la tel si te lauzi ca l-ai facut? vorbesc la modul general nu la tine personal

Vorbeste gura fara tine se vede ca nu ma cunosti.
Si in general nu cunoasti cum e cu condusul si restul.
La 4x4 daca nu pregatesti plecarea e grav si-ti ia minim o secunda daca nu vreo 3.

boy_wonder 06-10-07 13:26

1 Attachment(s)
acesta este noul M3 Sedan

Alex_55 06-10-07 14:34

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1135424)

Bleah, oribil !

boy_wonder 06-10-07 15:58

27 Attachment(s)
Quote:

- sedan-ul va avea acelasi motor ca si coupe-ul (4.0 V8 420 cp);
- performante: 0-100 km/h in 4.9 secunde, viteza maxima limitata la 250 km/h, consum mediu de 12.4 l/100 km
- masina va primi in standard jante de 18 inci, iar plafonul de carbon nu va mai fi disponibil!
- la nivelul transmisiei, deocamdata m3 va fi echipat cu o cutie manuala cu 6 trepte.

SEBASTIAN 06-10-07 16:25

Quote:

Interesant si practic.

Bulbucan 06-10-07 20:50

ce naspa-s stopurile la sedan...

boy_wonder 07-10-07 19:57

Date tehnice:
* Engine: V8 3,999 cc
* Max Power: 420 hp (309 kW) at 8,300 rpm
* Max Torque: 400 Nm (295 lb-ft) at 3,900 rpm
* Max Engine Speed: 8,400 rpm
* Top Speed: 250 km/h (155 mph) [electronically limited]
* 0-100 km/h (0-62mph): 4.9 s
* Length/Width/Height (mm): 4580/1817/1447
* Weight (DIN) (kg): 1605
* Fuel Consumption
o Combined: 12.4 liter / 100 km
o City: 17.9 liter / 100 km
o Highway: 9.2 liter / 100 km
* Wheels
o Front: 245/40 ZR18
o Rear: 265/40 ZR18

road_runner 07-10-07 20:19

4 Attachment(s)
m3.........................

road_runner 07-10-07 20:23

3 Attachment(s)
la SIAB...............

Bogdan_mb 07-10-07 21:04

va rog sa ii faceti careva daca se poate o poza sub bara spate , mai exact la tobe..

boy_wonder 07-10-07 21:16

1 Attachment(s)
cam asta e singura.. pana ajung eu la SIAB :lol:

Bulbucan 08-10-07 01:04

6 Attachment(s)
hai k mai am si eu cateva...
sper sa va placa, si mergeti si voi la SIAB k merita!

Bulbucan 08-10-07 01:07

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1137677)
cam asta e singura.. pana ajung eu la SIAB :lol:

sudurile alea la tobe vor sa arate k masina e o BRUTA, o bestie care nu are nevoie de lifting k alte masini... nu te impresioneaza doar prin aspect, ci mai ales prin putere si sportivitate... parerea mea!

SEBASTIAN 08-10-07 01:09

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1138301)
sudurile alea la tobe vor sa arate k masina e o BRUTA, o bestie care nu are nevoie de lifting k alte masini... nu te impresioneaza doar prin aspect, ci mai ales prin putere si sportivitate... parerea mea!

Nu are gram de finete nejustificata si sub capota ai un monstru imbracwt debataie fara paiete inutile din crom sau carbon, mult fier cu capace clasice de plastic.

Bulbucan 08-10-07 01:13

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1138304)
Nu are gram de finete nejustificata si sub capota ai un monstru imbracwt debataie fara paiete inutile din crom sau carbon, mult fier cu capace clasice de plastic.

asta-i si parerea mea, si apropo am noi informatii secrete despre acest nou M3 sustrase de la Bavaria ;) ... o sa le afisez si alea pe aici curand, pentru k sunt informatii tare interesante si bine de stiut.

SEBASTIAN 08-10-07 01:13

astept sa le pui

boy_wonder 08-10-07 12:34

Quote:

oare chiar trebuia sa dai reply la post???
eu am pus poza ca s-a cerut nu ca sa demonstrez ceva..
oricum un pasionat nu o sa renunte la M3 doar pt. acele suduri si pariez ca isi va pune si plafonul de carbon...

baghy83 08-10-07 16:07

A aparut si varianta berlina. Nu e asa de frumoasa ca varianta coupe dar motorul este acelasi.Aici gasiti primul filmulet cu noua berlina BMW http://www.blogautomoto.info/2007/10...e90-sedan.html

Alex_55 08-10-07 19:11

1 Attachment(s)
modelul precedent este cu mult peste asta ca aspect !

car_addict 08-10-07 20:08

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1139388)
modelul precedent este cu mult peste asta ca aspect !

Hai ca nu e posibil asa ceva....la o masina de 90.000 .... sad,sad...ma refer la sudurile alea oribile de la tobe...

blazeyblaze 08-10-07 23:34

absolut hidoase si de prost gust

Bogdan_mb 09-10-07 01:09

Quote:

daca acepti o asa magarie , la o masina cu pretenti de 90.000 euro tin sa cred ca vrei bmw ca e beamve..

Hai ca o trimiti asa la vreun pierdut prin europa de est dar nu faci asta cand expui primul exemplar din romania in showroom. Imi pare rau daca sunt mai greu de cap, dar nu vad logica in treaba asta.

aldoadabass_wrs 11-10-07 12:09

or facut un kkat mai mare ca ei de o groaza de bani.......is nesintiti......pe bani multi....oricum as vrea sa vad o tarfa deasta de m3 peste 20 de ani cum arata......nu cred ca se va putea compara cu ......oricare masina din anii 80.....

SEBASTIAN 11-10-07 22:34

Da ma gandesc sa conserv una.
Sa vorbesti asa in virtutea inertiei e simplu, am fost langa ea si m-am uitat atent, inclusiv la acel aspect.
Cu bune si rele imi place masina.

cls21b_EVO 12-10-07 02:43

Asadar, observ de mult topicul asta dar m-am abtinut sa comentez...din simplul fapt ca eu nu comentez pana nu vad o masina live...iar acum,
vazand-o live...este mai mult de cat tare masina, de la SIAB ea si cu mult asteptatul (cel putin de mine) Mitsu' Lancer, m-au incantat cel mai mult.
Este fenomenala masina, de la performante pana la look, o singura buba are...si e destul de mare din pct. meu de vedere.
Nu stiu daca a observat cineva spatile de la imbinarea capotei cu aripa...era absolut grotesc...nu stiu care-i faza, poate avea ceva modelul asta desi putin probabil...avand in vedere ca era destul de totat ca si pachet, (vezi plafonul din carbon Optional) dar m-a frapat.
A mai observat cineva?Sebastian?

SEBASTIAN 12-10-07 21:06

Carbonul pe plafon e serie si e f important, pacat ca nu sti asta nu e de design si nici de usurare a kg totale.
Cred ca te-ai uitat la ea cu capota semideschisa.

attila 13-10-07 00:22

e pt scaderea centrului de greutate????:?:

SEBASTIAN 13-10-07 00:56

da exact, mutarea acestuia cat mai jos si cat mai pe centru.

SEBASTIAN 13-10-07 23:45

Cineva se plangea de acele suduri si era curios cum e la masinile pt piata de west.
E lafel aceeasi sudura oribila la evacuare insa am inteles ca e ceva superficial aceea sudura legand teava de o manta sub care e vaa minerala si ca nu au dat importanta.
Azi noapte a sosit in tara masina de prezentare din germania cea care s-a folosit pt a lansa m3 in Germania si sudurile le-am vazu ca fiind lafel de inestetice.
Per total masina era superba avand f f multa tehnologie inglobata.

unchiulNOS 20-10-07 00:30

deriva din celebrul V10 al lui M5 (este practic acel motor fara doi cilindri), are patru litri cilindree si o putere de 420 CP, turatii ametitoare: 8.300 rpm.

Coupe-ul BMW m3 ajunge la 100 km/h in 4,8 secunde si la o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic), cu dublu ambreiaj manual robotizata,d iferential spate M-Diff la 57.000 de euro CIP.

unchiulNOS 20-10-07 00:36

dat fiind faptul ca RS4, construit pe vechea platforma tehnica, va trebui sa ii faca loc unui nou model, bazat, evident, pe masina proaspat lansata la Frankfurt.

actualul rs4 va scos din prod. in noiembrie anul acesta !

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning