![]() |
mama tox, de unde ai scos-o p-aia?
iti dai seama cu ce sriu acum, nu?????? :oops: |
2 Attachment(s)
frate, sincer sa fiu NU stiu...m-am trezit cu mesaj pe ym intr-o seara..ca i-a dat id-u cineva, da nu imi spune cine , bla bla :) poate e chiar grasu ala si face misto de mine. nu stiu
in alta ordine de idei, camelia, mai jos :) |
2 Attachment(s)
me & my love again :oops: :P
|
Ce topit eeeeeeeeeeesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
tix .. tovarasha ta shtie k e pe net :) .. io unu sper sa nu afle ... nu de alta dar spre binele tau :) .... oricum sa`ti traiasca .. NICE LIPS
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol:
m`am certat sambata toata noaptea cu prietena mea :cry: |
vb serios.. ma culc.. nb ;)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
PS: eu si cazanu` :oops: :P |
Re:
Quote:
nu e tovarasha mea... :) sunt alte pretendente la titlu.. pe a mea am postat-o cu vreo 20 de pagini in urma :peace: |
tox tata, esti nebun?
am scris cu \"pixu\"! si-acuma urlu ca lupu la luna cand o vad p-aia...pe foamea asta..iti dai seama ca as face si o soba incinsa..daramite p-aia... :lol: ai cum sa dam de ea? sau o avea coada, neinteresant de altfel? |
pai sta in zona la tine acolo :D
|
AAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
zi repede ce si cum facem, ca dc nu ma apuc s-o caut pe strada, vb cu baietii, si tot dau de ea....vai de ..... mea!!! |
parca pe sinaia sta :D
|
Re:
Quote:
|
pe sinaia? belea, aproape!!!
cum facem s=o conduc acasa, poate ne vedem pe undeva, h, expo..etc? e singura? si cum o cheama? |
I WANT TO TAVALATE HER....
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
moxule, inseli fabiana? :D :lol: nue frumos, lasa frate s-o tavaleasca vecinii, in speta - yo
toxule, zi tata, sa dea Dumnezeu sa-ti dispara gaurile de la aripile din spate de tot :lol: , e singura, si cum facem sa ne intalnim, poate la o intalnire? |
ahhhaha, asteapta, ii dau un tel in weekend.... sa vad ce fac, ca mai am 100 de mii toti banii pana luni :peace:
|
!
1 Attachment(s)
!!
|
Flaviutza, asta e prietena ta?
si bag mana in foc ca spoileru fatza a fost facut de kid tuning :peace: ca numa pe ala stiu sa il faca :D
femeia nu sunt sigur ca au facut-o tot ei, dar e foarte tare, frate! as lua-o odata.... sa`mi care bagajele |
3 Attachment(s)
Sa ma prezint shi eu cu o prietena. imi cer scuze de calitate, pozele sunt facute cu telefonu`
|
2 Attachment(s)
:lol: calitatea-i acceptabila :P nu ?
|
We Want Moreeeee hai bah copii ce draq nu mai avetzi pretene ... incepuse bine
|
2 Attachment(s)
hai ca ma bag si eu :D
mai intai o fosta iubita, am stat cu ea vro 2-3 ani, cu pauze. :D |
3 Attachment(s)
urmeaza o fosta super amica, la un moment dat iubita, iar acum nici una nici alta :D
|
5 Attachment(s)
Iar acum,
My number one :D : Fosta si actuala iubita de 3 ani fara cateva saptamani, cu o mica pauza de vro 4 luni. |
hai ca am pus poze pentru inca vro cateva saptamani :D
astept reactii si hai sa mai vedem poze! :D |
astepti reactii ? :P
here`s one .. ai gusturi :P |
Optimo, tipa cu opelu astra cabrio cum o cheama ca am impresia k o stiu, da-mi niste detalii pls. Mersi
:D multumesc EvLSant0S
|
1 Attachment(s)
:wink: sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
:cry:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
:D
|
:lol: :peace:va ajunge ?
|
1 Attachment(s)
:lol: :flower: :bunch: :peace: va ajunge ? bafta si respect la toata lumea si sa fiti iubiti (iubite)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning