![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
saraca masina , oare din cauza unui circuit imperfect sau intentionat , ce super arata , imi pare rau pt proprietar , vad k e Bucurestean si a parcat si el unde putea .
|
asta nu era parcata pe langa piatza cibin?eu tot pe acolo am vazut-o si am crezut ca e un R8 :O,nasol rau de tot..sa iti i-a masina foc :|
|
Si eu tot pe la Piata Cibin am tot vazut masina parcata.Tipul e sibian si daca nu ma insel are magazinul DADOO de pe strada Raului.Un magazin de fitze o masina de fitze......
|
spider....masina o fost de fitze...acum cred ca are dauna totala...pacat,
a da...o masinuta cu ceva caluti a aparut in SB nu cred ca mai este vre una m3 e46...azi am mers si eu cu ea...la o amicala mi-o dat vreo 4-5 masini asa lejer=)) |
Masina nu este decat cu nr de leasing de Buc...
Proprietarul este din Sibiu.......( pt Tony) Pune mai Mita si u niste poze cu acest M3..... un interior ma intereseaza.....ca la exterior toate sunt la fel... |
las ca vb cu andrei sa vedem poate vine si el la intalnire maine,sper sa nu fie nimeni impotriva,daca e cineva sa imi ziceti pana maine
|
Ar fi culmea sa fie cineva impotriva. Fa cumva sa treaca si el macar un pic.
|
2 Attachment(s)
masinutza mea
|
dada e CALIBRA:) power by COTZO;)
|
2 Attachment(s)
frumos matiz:!::!:
ink o poza |
frumos matiz..nu vreau sa jignesc pe nimeni dar...daca ar fi aleg intre masina aia si o sticla de jack in club as lua sticla
|
Quote:
|
|
Asta e o copie dupa ce ai vazut in Sibiu , pt ca nu ai avut timp sa faci una cu masina respectiva :D
|
Testarossa din imagine nu e copie, si nici nu a trecut unu prin sibiu, e doar o aluzie.
|
Stiu k nu e o copie , vroiam sa zic ca e o poza , atunci ce cauta acea poza de pe net , pe acest topic daca nu a vazut in SB una :D in fine
|
Expozitie masini Piata Mare Sibiu
10 Attachment(s)
Am aflat ca este in Sibiu o expozitie de masini in Piata Mare.Expozitia se va inchide astazi din cate stiu.Am pus niste poze cu cateva masini care erau acolo.N-am avut timp sa fac mai multe.Rog pe cei care mai au poze sa le puna pe acest topic.Multumesc.
|
Re: Expozitie masini Piata Mare Sibiu
7 Attachment(s)
Alte poze:
|
3 Attachment(s)
Mai sunt niste masini vazute de mine prin Sibiu,pozele sunt mai vechi.
|
Quote:
|
daca e cel cu interiorul rosu da
|
Da, LEX-u e TXS acum.
|
6 Attachment(s)
mai apar si eu cu poze noi
|
Am avut si eu placerea sa o vad LIVE cu ceva vreme inainte...
Daca Ai Cap Iese Altfel..... numai buna pt VTM...cu un motoras mai zdravan da clasa la multe altele ...;) |
1 Attachment(s)
locul 15:
|
inseamna ca ii ceva de ea :)
|
da daca te uiti un pic la lista si vezi k e in fata tt-uli inseamna k e ceva de ea dar normal si soferu inseamna k e ceva de el:D
|
exact.....Daca soferul nu e sofer putea sa aiba Avion
|
mda are motor de 1.8 de renault cred ca megane, paremisa aspirat, toate modificarile facute la masina sunt facute de el personal.
|
eu stiu ca e un 2l williams acuma! nu stiu nici eu sigur dar frumoasa masina oricum!desii la cisnadioara nici 2 secunde nu ne-au despartit si eu corsa de 1400 :D
|
1 Attachment(s)
Cine vrea un Seat Leon deosebit >>> http://seat.anunturi-auto.4tuning.ro...14-345019.html :-)
|
frumos Seatul...bafta
|
hmmm... mai nou si Bentley avem dupa ce s-a busit Ferrari-ul
|
si nu orice Bentley.... Continental GT ...
Dupa parerea mea mai bine statea tot intr-un Ferrari..oricum , macar de asta sa aiba parte Mitica...;) |
mai conteaza si piesa dintra scaun si volan :lol:
|
Quote:
|
avem un R8 V8 alb...
|
EUROIL again :D
|
Hop si eu...cu articol cu tot!
https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...antu-4835.html |
:tenisclap:tenisclap:tenisclap Foarte frumoasa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning