![]() |
Re: TM 24 ADY
Quote:
Ce nemernici te-ar lua si daca ai avea un stergator uzat:lol::lol: |
sunt chiar javre,incearca sa iti schimbi talonul cu unul nou ca in ala nu iti mai scrie dimensiunile...eu am avut cauciucuri de 165 din fabrica pe ea,nu stiu ce mi-ar fi facut mie:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Nu scrie dimensiunile nici daca il scaneaza de 1000 de ori, eu asa am la vnf, si nu scrie, si nici in carte nu scrie ca trebuie sa am 155/65/R13 fixx |
am si eu o intrebare.....nu iti raman cumva 2 gume de iarna pe 13" / 165? platesc!
P.S.imi pare rau ptr necazul tau.... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Superba ne superba...tot mai bine arata inainte,fara suparare :)...Bafta in continuare.:flower:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. triplele alea dak le'ai schimba ar arata mult mai bn in spate :D , si sa o tiiii multi km fara incidente si mai ales fara sa mai dai de gabori!!! |
Quote:
Care triple sa le schimb?eu zic ca dau destul de bine cele alb-rosii care le am. P.S. : Daca e cineva interesat de jantele de aliaj (CMS 2) cu tot cu cauciucuri sa dea un semn. |
1 Attachment(s)
Salut.Am si eu o intrebare: Cum ai facut ramele de la grila de fata, ce ai pus peste ele ca sa le faci asa drepte?. Poza:
|
salut,imi poti spune de unde ti-ai procurat sticlele stopurilor spate?ms pentru raspuns si spor in continuare
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
banuiesc,ca in momentul de fata,nu se mai gasesc,nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
De cand cu criza asta cred ca au scos astia de la Elba la vanzare si triple alb-rosii,ca mai de mult nu se gaseau asa usor,acum am vazut ca din ce in ce mai multi au pe masini prin TM asa ca cred ca o sa gasesti la Elba,
|
Poti sa-mi spui si mie de la ce masina sau de unde ii prelungirea de cauciuc de la bara din fata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning