![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
Este Langa Capota. |
6 Attachment(s)
Buna seara baieti, dupa ce am pus 36-le l-a puncta, l-am vandut, si am luat in locul lui un 36 sw...sa il pregatim asa frumos...in stilul stance. Defapt este impropriu spus am luat un e36, am luat o un sasiu de e36 sw, usor usor urmeaza sa ii iau toate piesele, primul pas este sa aduc masina la stadiul de functionare, apoi vor incepe si modificarile.
e36-le l-am dat cu 2000$ si am luat coaja cu 400$ |
Quote:
Crezi ca nu as fi bagat volanul daca as fi putut? Masina este 30-40% gata ce sa ceri? Crezi ca joc slrr de ieri? Tu vrei full options din prima:| |
Quote:
|
Quote:
Un moderator sa stearga ultimele 2-3 posturi de pe pagina asta va rog ! |
3 Attachment(s)
Scuzati dublu-postul dar nu mai merge edit ! :rolleyes2
Au venit urmatoarele piese : -Scaun dreapta -Bancheta -Grila -Far stanga Mai trebuie : -Motorul VR6 -Jante noi -Toba -Vopsea noua -Si ce imi mai trece prin minte :)) |
5 Attachment(s)
New:
Discuri si etriere Brembo - 300$ Evacuari Noi - 150$ Inmatriculare - 6800$:cry: Pana acuma, am bagat in el 15.560$:rolleyes2 Am dat golfu` 6 pe un Subaru Imprezza din 2000. Am mai dat eu diferenta 200$.:D |
3 Attachment(s)
Sorin-Frumos Bravo...
Radu-WOW...Puteai sa o imatriculezi pe Bulgaria si ieseai mai ieftin....Dar asta e..Romania.....Masina arata din ce in ce mai bine;) Frumos ...Bravo...Am terminat masina de echipat...Mai am de pus geamuri motor toba si jantele originale pentru itp....;)...Uratimi noroc:))... PS= Si mai trebuie sa ridic putin masina sa nu bata la ochi;) |
Quote:
LAST POST!:!:! |
Quote:
Crezi ca nu mai putem sa dormim la noapte? Crezi ca ne mustra constiinta? Jocul e pentru toata lumea faci ce vrei nu te opreste nimeni! Gata cu off daca vrei sa te certi cu cineva foloseste pm |
4 Attachment(s)
Hai Ca Nu Pot Sa Ma Supar Pe Voi.
Dar Eu Asa Am Crezut De Cuviinta. Noua Achizitie: VW BORA A Costat 3400 Euro + Golful. Imi Puteti Zice Si Mie Ce Sa-i Mai Fac? App Are Cauciucuri De Iarna;) |
2 Attachment(s)
Am scos masina de la vopsit 700$ ma costat....
Am schimbat jantele cu niste BBS dupa bmw.. |
3 Attachment(s)
Quote:
A iesit bine... Am jantele borbet pe 18...400E..Sunt ca Noi...Cand ai de gand sa o treci pe numele tau si sa-mi dai numerele inapoi=)):)) La E36 mai ai de pus Conductele si serpisori apoi cheie....2-3 poze in stare care e;) Toba stock Jante Stock.. Si in seara asta am plecat spre ITp..(240KM)..trebuiie sa nu ma grabesc ca sunt si in rondaj;) |
4 Attachment(s)
Uite si Subaru meu. asa arata acuma. Partea buna e ca nu are nimic stricat pe el, si e in stare foarte buna.
|
3 Attachment(s)
Am Dat Bora Pe 5500E.
Si Ca Tot Era Ziua Mea Am Primit De La Cel Care A Cumparat Bora Un BMW M3 E36 Second Hand |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Aseara am uitat sa pun pozele... Deci...am pus un numar la nimereala sa nu bata la ochi si am facut plinu...cand vad nu mai merge un far...M-am dus repede in garaj si am pus farurile Stock....Am ajuns la fata locului....Si deja s-au luat de mine...De ce e asa de joasa?....Sigur e motoru lui?..Pana la urma am luat itp...ajung acasa si am montat numerele noi...Pozele de aseara si de azi dimineata;);) PS-Au venit si cateva piese la E30 |
5 Attachment(s)
Sal revin si eu
Am dat BMW'ul unui ungur cu o suma foarte frumusica :D SI acum am achizitionat o Laguna in stare bun neinmatriculat cu 2000$ Pe drum cand am venit acas am dat niste telefoane si am pus comanda de un bodykit si niste jenti sper ca maine sa ajunga m'a costat in jur de 1000$ asa ca o sa revin maine cu poze cu Laguna si parerile voastre Bafta all |
Quote:
GRC ia si citeste |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am gasit aceasta Buza pentru SS....:X:X:X 200lei.. |
Ok scz dar dar eram foarte nerabdator....
|
3 Attachment(s)
Salut....Ieri pe la ora 22:00 primesc un motor de la un vecin :
Un motor 1.5 DCI 101cp Dupa 8 ore de muncit la el de al pune pe masina am iesit cu el afara sa vad cu se comporta...La prima impresie e Ok....Dar trebuie sa-i scad relantiul ca este la 1500 rpm si sa nu se mai tureze singur in mers :shock: Dupa ce rezolv asta dau o tura pe la munte...R.Equinox ce zici??mergem la munte?? |
2 Attachment(s)
Salutare, sunt nou pe aici, eu impreuna cu masina mea primita cadou de la unchiul meu care nu mai circula cu ea. Ea este un Camaro SS din 66' a cam luat-o rugina... si au fost schimbate unele elemente, eu de cum am luat-o am curatat-o de rugina si am dat o mana de chit pe unde era nevoie, urmeaza sa o demontez toata, dau spritz-chit pe ea si pe urma la vopsit cu ea :D Am o vopsea surpriza pentru ea 8) Si doua poze micute momentan facute cu paint. Daca nu ma incadrez in regulament sa imi spuna cineva. Masina o am de 3 zile.
L.E: In timp ce veneam de la benzinarie am vazut ca merg cu un nor de fum albastru dupa mine... Oare ce sa fie ? :shock: opresc, ma dau jos si miros gazele de esapament... Mirosea a ulei, am fost la un mecanic si mi-a spus ca motorul este dat pe ulei... Acum plec la un centru de dezmembrari sa vad daca mai prind deschis sa imi cumpar un motor, daca nu ma duc si iau nou :D |
2 Attachment(s)
Deci Ma Plimbam Linistit Prin Oras Cu Pisicu'[Noroc Ca Nu Ma Prins Politia Fara Numere:lol::lol:]
Am Vazut Intr-o Vitrina Aceste Jante, Aveam In Bord Vreo 200E Cam Cat Costau Si Jantele [195E] Asa Ca Le-am Luat:-) Urmeaza Cauciucuri De Iarna Si Numere. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
On: si azi i-am dat si spritz-chit pe el, o poza cu el si motorul care il are. |
2 Attachment(s)
Salut am dat la schimb BMW pe un golf 3 sport din 97......Am modificat putin capota :shock:
Planuri de viitor: Jante Suspensie sport Body Cateva poze: |
2 Attachment(s)
killer230-Mergem Mergem...Dar eu Merg cu SS...:lol::lol:
Cosmin-SNR-Bine ai Venit....Unde la-i gasit?:D.....Daca te Hotaresti sa-l Vinzi ma anunti:D UserName615-Ii sade bine la Pisica;);) Cosmin-SNR-Ai dat spritz-Chit asa?..Fara sa o dezmembrezi?...Esti bun ma:)) Mrs123-Felicitari Pentru achizitie CITITI REGURILE VA ROG FRUMOS>>Am vazut la uni..azi iau masina si peste o zii deja se apuca de ea...la uni deja e gata:)))....VA rog ..citi regurile La Urs A venit surpriza..Motor v6 Stock (defect)....650E |
2 Attachment(s)
Azi am reglat motorul si am setat relantiul la 750rpm.....Si acum merge bine....
Mi-au ajuns rotile cu cauciucuri de iarna + jante noi+suspensie noua Kw..:D Maine ma duc la itp.... R.Equinox...Ok mergem... Mrs123 frumos golf |
Vin Si Io Cu Pisoiu?:rolleyes2
|
Daca doresti mergem mai multi ar fi mai distractiv...;)
|
Quote:
Multumesc, pai la masina am desfacut geamurile, stopuri, faruri, bari. si am izolat frumos pe unde au mai fost unele lucruri ce nu puteau date jos, si am zis sa o fac toata nu pe bucati... Pai ma gandeam sa o vand, vorbim pe P.M, vreau sa imi iau o DACIA Sport8) |
2 Attachment(s)
Quote:
LE: Venind de la R.Equonix am dat peste un om care avea un Renault 12 din 1972 avariat grav in partea frontala + lateral dreapta si putin spatele, era cu el pe platforma si se pregatea sa plece la remat... l-am intrebat daca ii pot oferii 200 euro si 1 sticla de whisky , si a fost de acord, am batut palma si mi-a adus masina la garaj...o sa incep sa ma apuc de demontat diverse si sa incerc sa indrept caroseria... Masina are suspensii sport, ceea ce e bine pentru mine(sunt intregi) si scaune SPARCO cu centuri in 4 puncte de prindere. Poze.. maine ma apuc de demontat pentru ca in seara asta sunt rupt de oboseala..:rolleyes2 Am petrecut cu Radu si ne-a cam luat de ochi :lol: |
4 Attachment(s)
Quote:
bafta cu masina cosmine...ai de schimbat tot botu... nu am mai postat de mult pe aici..am facut golful cum mi-a placut....azi am avut oferta din partea unui neamt...am facut schimb :D mi-a dat un golf 3 si 500 euro diferenta pe golful meu.... planuri de viitor: capota bad boy look suspensie sport modificari la motor |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am Un Vis Implinit8)
Am Dat Un BMW E30 Din Garaj Si Pisicu' + 4000E. Dar Merita |
2 Attachment(s)
Quote:
SS Pe care lam primit o sa-i repar motoru ii montez ce-i mai trebuie apoi il vand/schimb |
7 Attachment(s)
Azi cand iesi din curte ma duc sa inchid garajul si ma sui in masina cand ma trezesc cu una ca mia umplut ,,Fundu,,de fiare :cry::cry:....M-a facut zob in spate....4 ore mi-a luat sa le dau jos si diseara imi vin piese: haion,stopuri,bara....
Ps:Am gasit pe la dezmembrari un Mustang din 68....Toate piesele sunt bune pe ea inafara de rugina care are peste tot....:???: Astept pareri |
6 Attachment(s)
Sal am revenit cu Laguna modificata total exterior interior
Am reusit sa fac rost de piese destul de ieftine pt ca le'am comandat cam pe toate de o data si mi'au facut ceva reducere aia de acolo Sa incepem: In primul rand un bodykit care m'a dus peste 1500$ -apoi o capota 500lei -un eleron in spate 200lei -faruri fata 200 lei bucata -jenti BBS RR pe 19 110$ bucata -discuri de frana Brembo 355mm 50$ bucata -un interior sparco 300$ -volan momo 300lei -niste boxe si un subwoofer destul de mare 800lei Pana acum cam atat.Azi am pus comanda de niste piese pt motor sper ca pana luni sa ajunga Si daca poate sa ma ajute cineva cu un motor mai mare si niste stopuri pe spate mai frumoase raman dator cu o bere:) |
Quote:
Mai bn te'ai pune pe mustang |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning