![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Salut salut Simi :D Am vrut sa te sun azi, dar nu mai am numarul tau :)
Ne intalnim sambata :) Toate cele bune. |
Va rugam sa raspundeti daca e buna ora si bineinteles locatia. Nu uitati ca azi e ultima zi in care mai putem organiza.
|
Quote:
Ora 11:00 ,inainte de sensul giratoriu de la Dedeman !!! |
ok,sa va mai interesati cine mai merge si sa anuntati ora si locul.
|
cine a fost azi la sv la eveniment? cum a fost? se merita sa ma duc maine? care mai merge maine?
|
s ar putea sa merg eu....depinde
|
cine are un loc liber maine inapoi spre bt si vrea sa ma ia si pe mine?ca spre SV am cu cine merge..pls...si apropo,a fost super azi :D
|
La ora 10 fix plecare din parcarea de dupa giratoriul de la dedeman.(acolo pe dreapta , unde e largit drumu )care merge. Eu unu ma duc sigur.
|
A fost super sambata.;) Cand o sa scot de pe aparat o sa pun cateva poze si 6 filmuletze, dar alea le pun pe youtube. Care ati mai filmat? Ca eu am ratat la fordul ala sierra :( si ala a fost printre cele mai faine. Sa ziceti aici cum a fost azi (duminica), ca eu nu am putut sa mai merg.:(
P.S.: Scuze baieti ca nu am mai venit acolo cu voi acolo langa wrx, dar vroiam sa filmez si am cautat un loc mai liber. Am fost pe acolo intre concursurile de burn si drift ca sa vad masinile expuse. |
am fost eu azi, a fost foarte frumos, ca sa nu zic de evolutia lui Bogdan Marisca care a fost exceptionala, un spectacol frumos. Ce m-a dezamagit au fost masinile tunate de la expozitie, ma asteptam la mult mai multe, la fel ma asteptam si la mai multe firme de tunning cu diverse produse auto de vanzare.In rest , mie unul mi-a placut mult. Per total pe azi, parerea mea e ca BMW-ul de VS - XX - CRS a fost cel mai bun. Cu siguranta mai apar si pe la alte evenimente din zona.
|
Cateva poze : www.gabiaivancesei.blogspot.com :oops:
|
Ti-ai facut blog bre? :-)
|
Quote:
|
hehe...ai pus numele cum te-am sfatuit pan la urma :))...tari pozele,ce da obicei :)
|
am si eu o curiozitate :-s...ce face blow off valveul sau dump valve ul..care din cate stiu e aceeasi chestie..am cautat pe net dar n-am gasit nimci concret..inafara de sunet are vreo utilitate?
|
presiunea acumulata in turbina este eliminata prin blow off valve,daca nu ar fi acest blow off acea presiune ar trebui sa fie "infranata" de paletele turbinei ceea ce in timp inseamna uzura mare.in racing e f folositoare,unde sunt turatii marii,dar la dieseluri si la masinile de oras in general nu prea e nevoie...cauta pe wikipedia ca sunt multe explicatii.....si desene....
|
aha.ms...pe wikipedia nam cautat...ma gandeam eu k elibereaza presiunea fiindca sunetu ala trebea sa fie dat de trecerea aerului prin BOV...si aeru ala de unde ar putea veni daca nu de la turbina...e destulde logic defapt dak stai sa te gandesti :D :))
|
are cineva idee dak pot pune pe cauciucuri 185/65/r15 jante de 15 de 7J latime sau trebe de 6,5J?
|
se poate.nu am vazut personal pana acum niciodata dar stiu ca se poate....u ti le pui ca sa ai balonaj mai mic sau de ce?nu iti recomand sa faci asa ceva....
|
normal ca are.elimina excesul de presiune din turbina.
|
Quote:
|
Paste fericit!!! alaturi de cei dragi :)
|
paste fericit!!!!sa vina iepurasul la voi:);)
|
Materiale din fibra de sticla + rasina + intaritor .. pentru spoilare / praguri / eleroane / pleoape / carene de motoare / butoaie / matrite pt garduri.
Astept comenzi pt doritori . |
Intrebare : INcape un 3.5 6 in linie pe un urs??? astept raspuns!
|
zii codul motorului..
incape in urs si de 5.0 nu ar fi probl...si probabil si mai mari daca e M30B35 de pe 5ar intra |
da, de pe un 5-ar ok ms fain;)
|
merge...
|
de vanzare stickere 4tuning model VECHI pret avantajos contact pe [email protected]
|
Motociclisti terfeliti in presa de un reporter idiot.
http://gabiaivancesei.blogspot.com/2...prietenii.html |
ma intreb daca exista vreun club al pasionatilor de tuning in orash la noi cum e KATANA de exemplu in piatra neamt...si daca nu exista cine ar fi deacord sa organizam unul?
|
1 Attachment(s)
A cui o fi aceasta panarama de masina?! :omfg:
|
lol =)))....oameni buni,are careva idee cam pe cat se vor face liniutele pe aeroport la suceava?
|
Toate vedetele sunt obisnuite cu paparazzi,dar WOW in special :D
|
hai salut si bine v-am gasit dragii mei :)
|
salut Skimpi..... bine ai venit
|
Salut baieti,am o problema ,caut o pompa electrica pentru servodirectie la un Logan Diesel de 1.5 si nu gasesc.Nu stiti la ce preturi si de unde as putea sa o iau.La mana a 2-a sau second !Multumesc!
|
Quote:
|
Welcome skimpy :D
|
cat de nasol e bre?
Quote:
cat de tare s-a schimbat? ca nu am mai condus in boston de ceva vreme. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning