![]() |
dap , caut si eu o melodie , o canta un ALB , sau o tipa ALBA ..
care o are sa o uploadeze plz :lol: da-ne frate mai multe detalii , ce naiba |
Re:
Quote:
|
baga mana in harddisk .. .
ia-o ... ia o din aia de scotch ... sau super glue ... si lipeste-o pe monitor .. acolo unde scrie add attachment ... ia vezi , merge ? |
hmh ... e in stilu asteia: Pussycat Dolls Feat. Busta Rhymes - Don't Cha
hai mei ce naiba ... nu asculta nimeni radio :)) edit: ... e ceva de genu: you don't know how much u mean to me ... bla bla bla ... nu stu ce ... situation ... am ascultat-o la ora asta la radio .. si eram cam adormit :) bafta :wink: |
finally happy :)
am gasit-o ... mama ei de melodie ... |
nu e melodie adr tot aici se incadreaza :) ...cred
vreau si eu o farsa a luigabi jugaru cu o studenta care face sex cu un profesor ca sa o treaca un examen ...... gabi jugaru se da drept decanul facultatii parca si vrea sa il pruinda pe prof... multumesc....colectionarii de farse pls help :) last edit: Psycho : nu sunt complete....si nu e acolo ..:(( |
vezi pe site la kissfm.ro au cateva
|
oho...
am si eu o piesa : Prezioso ft Marvin - Tell me why (varianta lenta) ... de acum cativa ani...insa nu sunt 100% sigur daca asa se numeste piesa ! |
vreau si eu melodia OH ,o canta ciara cu ludacriss....dar este remix,nu vreau melodia originala,vreau remixul...care il are? :D
:dance: :omfg: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ma rog nu o canta Prezioso, ci DJ Mendez :D....silly me :D |
Re:
Quote:
asta este originalul :( ...... |
fiderzen :wink: :lol:
|
Caut si eu o melodie pe care am auzit-o la radio in seara asta.
Refrenul suna ceva in genul \"Come mr DJ....\", era cantata de una, ceva gen house, nu prea stiu mai multe de atat. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva are o bere!!! :) |
10x orlando :peace:
|
se poate si la mine melodia noua de la tatu-all about us?.preety please! :roll: :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
thx boss :D :wink:
|
in stilul lui `say hello` mai este o melodie house la moda prin cluburi...
dar nu ma intrebati numele,astept sugestii |
royskopp - this moment ;)
|
1 Attachment(s)
santos ptr tine acolo in mahmureala ta sau tzi-a trecut?
da tu cum esti CZR in convalescentza? :lol: |
recunosc...sunt vinovat
|
fly project raina multumesc
|
3 Attachment(s)
poate raisa...kiar daca s-a mai pus ca sa nu fiu offtopic pun originalu si remixuri :wink:
|
scuze era raisa mersi mult
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Are cineva Timo Mass-the 1st day?
|
1 Attachment(s)
|
thnx zero_cool! :P
|
caut in disperare .. o melodie turceasca .. traditionala .. care se danseaza in hora .. de catre barbatzi ... este foarte ritmata .. si am inteles k se asculta pe la bairam ( nu chindie , sarbatorile lor ) care o gaseshte dau o bere si vb serios .. k am cautat`o de mi`au satir ochii si n`am gasit`o ..
mi s`a spus ekeke havanis mi s`a spus ibrahim nush cum dar tot nu o gasesk .. asta e tot ce shtiu despre ea .. plsz |
Arash - Bora Bora
ARASH - MAN U TO Arash - Tike tike kardi.mp3 ARASH - YALLA (NEW LP).mp3 incarca una din astea 4 poate iti iau berea :)...dar nu sut turcesti sunt indiene...sau cum se zice :) :peace: |
1 Attachment(s)
nu cred ca sunt astea...
sunt destul de noi astea... uite psycho am gasit cu ibrahim...cate ceva... :? :wink: |
Vreau si eu o melodie :
PET SHOP BOYS - BREAK 4 LOVE si ce mixuri aveti cu melodia asta PEACE :peace: |
e o mel acum noua, o canta Kiro cu aia blonda d la LA BLOC, shi tot dau astia p pro tv videoclipu.......o are cineva ???? :?:
|
1 Attachment(s)
@ mr mice. 8)
|
1 Attachment(s)
o mel de la fly project ... dar nu stiu cum se numeste :))
anyway e super marfa |
ma rog ... am postat aiurea ... somnu e de vine ... :)
|
Aveti cumva melodia lui LAVINIA (ai de la Spicy )? Nu mai stiu cum se numeste...plsss
PEACE :peace: |
Doar pe Lavinia n-o aveti? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning