Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

xxdadixx 16-10-11 19:09

Re: E36 - DARTH VADER

Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.

RIcKO 16-10-11 19:15

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4649306)
Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.

Multumesc frumos

GIULY 16-10-11 22:01

Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!

RIcKO 16-10-11 22:52

Quote:

Originally Posted by GIULY (Post 4649704)
Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!

Multumesc pt cuvintele frumoase....masina si-a inceput istoria din targoviste....si a ajuns la mine:D

4IlegaL 17-10-11 00:25

Hai cu o poza noua si calitate buna , sa vedem care mai e starea... ;)

da_joint 17-10-11 06:09

Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc

RIcKO 17-10-11 06:55

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4650036)
Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc

Da am idee cam ce trebuie sa fac , o sa, trag o fuga pe la bucuresti sa rezolv cu aripile pt ca pe la noi pe aici nu vad pe cineva capabil sa o faca , iar pt spate cred ca doua brate reglabile pt camber vor face minuni , insa nu stiu inca de care sa iau . Ms bafta si tie , foarte frumoasa pisica ta , iar cu noul interior ,,. pfuuu :)

ObeLix 17-10-11 07:19

ricko nu incetezi sa ne uimesti !! jantele care leai luat sunt mai mult decat wow . felicitari !! . sper ca dupa progresele facute , sa nu mai vrei sa o vinzi .

da_joint 17-10-11 12:19

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4650057)
Da am idee cam ce trebuie sa fac , o sa, trag o fuga pe la bucuresti sa rezolv cu aripile pt ca pe la noi pe aici nu vad pe cineva capabil sa o faca , iar pt spate cred ca doua brate reglabile pt camber vor face minuni , insa nu stiu inca de care sa iau . Ms bafta si tie , foarte frumoasa pisica ta , iar cu noul interior ,,. pfuuu :)

ms insa noul interior de care stii tu nu mai exista,a plecat la zeky si am luat eu interiorul lui(cel postat la style e36).ma deranja la vadere ca nu erau confortabile la spatar si tetiere.
Nu te astepta sa faca prea multe minuni bratele reglabile,eu am -4 acum fata/spate cu ceva modificari si brate OEM si deja e extrem.
Singura solutie care o vad la tine e sa iei la strung( in cazul in care permite janta,adica sa nu atinga in etrier) din butucul jantei si roluite serios aripile fata/spate si evident cat mai mult strech,adica un 225/35 spatele.

RIcKO 17-10-11 19:18

4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P

ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri

Da-joint ....ai PM

myky99 17-10-11 21:18

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4651801)
4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P

ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri

Da-joint ....ai PM

ce rost ar avea?:lol: suntem nebuni sa vindem sacu fara fund care a inghitit bani?:))
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P

DaNn.ZyX 17-10-11 21:21

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4652154)
ce rost ar avea?:lol: suntem nebuni sa vindem sacu fara fund care a inghitit bani?:))
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P

Mai bine zis baga mare acolo sa faci stockul de monetar si treci acasa sa vezi pentru ce ai muncit,macar in vacanta de iarna :D

RIcKO 17-10-11 21:27

myky99 : Multumesc de apreciere , sper si eu din tot sufletul sa fie bine , de aceea am si decis sa merg la cineva care a mai facut chestii de genul pt aripi chiar daca o sa bat tara in lung :P

Dann : Am muncit si inca mai muncesc pt masina asta , din pacate nu pot sa vin acum , in primavara sigurrrr

bogdy.ghetto 17-10-11 21:38

Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!

RIcKO 18-10-11 18:39

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4652235)
Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!

Multumesc :D

maxmartinez 18-10-11 19:55

deci, sa moa' fetitiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....:shock:

cele mai smechere jante dintre toate jantiliiii.

ps: sper ca nu ne tii pan' la primavara sa pui poze cu ele pe masina? :rolleyes2

RIcKO 18-10-11 20:27

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654239)
deci, sa moa' fetitiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....:shock:

cele mai smechere jante dintre toate jantiliiii.

ps: sper ca nu ne tii pan' la primavara sa pui poze cu ele pe masina? :rolleyes2

din pacate ..cam da ...doar in primavara , pana la montaj mai este roluitul aripilor plus ca mai am inca nevoie de ceva piese pt camber ca sa fie treaba buna ....maine cred ca ajung jantele si le vom vedea puse gen ¨stance¨ pe o bucata de scandura la motzu , ca sa imi fac o idee cat trebuie tras de aripi

maxmartinez 18-10-11 20:54

camber-ul se poate regla si din bratele inferioare stoc, sau doar reglabile aftermarket?

la tine cred ca trebuie reglabile, camber negativ din plin, acum cu 11 j, dar si aripile trase...dar ai ptr si cu ce!!!

fasi tu o poza acolo, chiar si fara gume...:D

felicitari!

RIcKO 18-10-11 21:09

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654429)
camber-ul se poate regla si din bratele inferioare stoc, sau doar reglabile aftermarket?

la tine cred ca trebuie reglabile, camber negativ din plin, acum cu 11 j, dar si aripile trase...dar ai ptr si cu ce!!!

fasi tu o poza acolo, chiar si fara gume...:D

felicitari!

se poate si si :).... poze , maine cred

Nosfer 18-10-11 21:42

hopaaaa ne-am schimbat si semnatura :)) abia astept sa vad poza exact cu masina ta acolo :D nu stiu cum rezisti atata timp fara sa vii s-o vezi, sa te plimbi cu ea, sa mergi s-o speli :))

RIcKO 18-10-11 21:50

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4654566)
hopaaaa ne-am schimbat si semnatura :)) abia astept sa vad poza exact cu masina ta acolo :D nu stiu cum rezisti atata timp fara sa vii s-o vezi, sa te plimbi cu ea, sa mergi s-o speli :))

ahhhh ,,,nu mai zi si tu , numai eu stiu cum stau dracu´ aici si muncesc de dimineata pana seara , chiar nu am nici o bucurie , la munca toata ziua ma gandesc , aia cum sa o fac , oare ar fi mai bine asa , dar toba , dar camberul ...noroc ca muncesc in constructii si nu trebuie sa vorbesc cu prea multa lume ca as fi habauc rau de tot ...dar peretii nu au treaba cu mine :))))))), mai stau putin sa mai strang ceva si vin acasa , am ramas in fundul gol dupa ultima investitie , vreau sa stiu ca am tot ce trebuie pt masina si inca ceva acolo si gata vin :D

P.S O sa fie si poze cu exact amea acolo , si eu abia astept :D

maxmartinez 18-10-11 21:58

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4654588)
ahhhh ,,,nu mai zi si tu , numai eu stiu cum stau dracu´ aici si muncesc de dimineata pana seara , chiar nu am nici o bucurie , la munca toata ziua ma gandesc , aia cum sa o fac , oare ar fi mai bine asa , dar toba , dar camberul ...noroc ca muncesc in constructii si nu trebuie sa vorbesc cu prea multa lume ca as fi habauc rau de tot ...dar peretii nu au treaba cu mine :))))))), mai stau putin sa mai strang ceva si vin acasa , am ramas in fundul gol dupa ultima investitie , vreau sa stiu ca am tot ce trebuie pt masina si inca ceva acolo si gata vin :D

P.S O sa fie si poze cu exact amea acolo , si eu abia astept :D

stiu cum e...bani sa fie, si timp....spor la treaba:-)

SAX1987 18-10-11 22:19

Daca modifici camber ul nu va fii masina mai instabila ?:shock:

Felicitari pentru jante !!

RIcKO 18-10-11 22:24

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4654647)

Ba dimpotriva va fi mai stabila, este vorba de camber negativ , dar nu asta urmaresc . Multumesc de felicitari

maxmartinez 18-10-11 22:27

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4654647)

in curbe cred ca va fi mai stabila, roata din exterior are aderenta full

/ \ :D

crysty.bobok 18-10-11 22:46

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4654663)
Ba dimpotriva va fi mai stabila, este vorba de camber negativ , dar nu asta urmaresc . Multumesc de felicitari

Dacă îi faci un chamber nesimțit va fi cu siguranță mai instabilă, dar oricum pe spate greu se va simți, treaba e să faci cumva să eviți chamberul si pe față!

RIcKO 18-10-11 22:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4654718)
Dacă îi faci un chamber nesimțit va fi cu siguranță mai instabilă, dar oricum pe spate greu se va simți, treaba e să faci cumva să eviți chamberul si pe față!

Chiar ca la Japonezi nu ai sa vezi la mine ...nu urmaresc nici sa cad in ridicol , doar vreau ca 11j sa nu frece sau sa fie probleme pe spate , iar pe fata s-ar putea sa fie foarte putin , oricum 9.5 j intra lejer roluit putin , pe spate e ceva mai complicat dar nu imposibil ...cred ca E36-le din Anglia prezentat si la noi pe forum la sectiunea Style ar fi un punct de referinta , doar ca el are 10j spatele

maxmartinez 18-10-11 23:00

din cate stiu eu, bmw, cel putin la e36, nu are din fabrica camber-ul negativ fata spate? nu mai stiu valorile, ceva cu -0.3 fata si -1 spate?

ala de anglia cred ca are -3 pe spate.

RIcKO 18-10-11 23:07

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4654737)
din cate stiu eu, bmw, cel putin la e36, nu are din fabrica camber-ul negativ fata spate? nu mai stiu valorile, ceva cu -0.3 fata si -1 spate?

ala de anglia cred ca are -3 pe spate.

Nu stiu , probabil , nu contest pt ca nu stiu , nu m-am lovit pana acum de asa ceva , deci inca sunt la stadiul de novice , tot ce stiu e ca se poate face camberul negativ si cu bratele oem , chiar da_joint a postat cu o pagina in urma , cu ceva modificari si brate oem a ajuns la -4 pe spate , sau se poate face cu brate reglabile , pretul fiind undeva de la 200 euro in sus , inca nu stiu de ce unghi am nevoie pt a fi totul ok , dar ca look , asa cum are jointu eu zic ca e mai mult decat ok , cat despre cel de anglia , i-am urmarit topicul pe stance dar nu mai stiu daca a postat si valorile camberului

RIcKO 19-10-11 19:06

9 Attachment(s)
ceva poze .....

Au ajuns jantele , trebuie evazat circa 6 cm pt ca la motzu este data o rola pe aripi , vedem ce se poate face , cu ocazia asta tin sa ii multumesc lui Kox_24 pt seriozitate , baiat de nota 10 RECOMAND

Multumesc Motzu si Radu PFL pt poze

crysty.bobok 19-10-11 19:14

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4656268)
ceva poze .....

Au ajuns jantele , trebuie evazat circa 6 cm pt ca la motzu este data o rola pe aripi , vedem ce se poate face , cu ocazia asta tin sa ii multumesc lui Kox_24 pt seriozitate , baiat de nota 10 RECOMAND

mai poți ? :))

RIcKO 19-10-11 19:18

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4656290)
mai poți ? :))

NU, dar nu ma arat :))))

crysty.bobok 19-10-11 19:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4656301)
NU, dar nu ma arat :))))

Eu aveam biletul de avion deja comandat :))) !

Oricum ai promis că vi în primăvară, banuiesc că iei biletul înainte, vreau sa pui poză cu el aici!

RIcKO 19-10-11 19:25

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4656305)
Eu aveam biletul de avion deja comandat :))) !

Oricum ai promis că vi în primăvară, banuiesc că iei biletul înainte, vreau sa pui poză cu el aici!

Neaparat , o sa il postez aici ....gata nu mai pune sare pe rana si tu :D

tigermotorsport 19-10-11 19:28

faine jante... daca nu o sa gasesc oglinda sa ma barbieresc pot sa le imprumut? promit sa nu le manjesc cu spuma de ras:lol:

RIcKO 19-10-11 19:31

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4656330)
faine jante... daca nu o sa gasesc oglinda sa ma barbieresc pot sa le imprumut? promit sa nu le manjesc cu spuma de ras:lol:

Daa maa , dar numa deaia ca te cunosc :))

crysty.bobok 19-10-11 19:32

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4656323)
Neaparat , o sa il postez aici ....gata nu mai pune sare pe rana si tu :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater

of of ce dor ce chin ce jale maaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

maxmartinez 19-10-11 20:34

atat!!!:shock:

se pare ca o sa ai ceva treaba ca sa le pui cum trebuie, dar sunt sigur ca va iesi buna treaba!

ce offset/et au?

11j 11j, dar parca ies prea mult pe spate, et 20?

RIcKO 19-10-11 20:49

ET nu il stiu inca , a ramas sa il calculeze Kox ca el le-a modificat valorile prin schimbul de buze

Ursan2.5 19-10-11 21:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4656268)
ceva poze .....

Pfuuuu... nu mai puat ca muar! am intepaturi la inima. Sa ai noroc de ele!

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning