![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!
|
Quote:
Multumesc pt cuvintele frumoase....masina si-a inceput istoria din targoviste....si a ajuns la mine:D |
Hai cu o poza noua si calitate buna , sa vedem care mai e starea... ;)
|
Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc |
Quote:
|
ricko nu incetezi sa ne uimesti !! jantele care leai luat sunt mai mult decat wow . felicitari !! . sper ca dupa progresele facute , sa nu mai vrei sa o vinzi .
|
Quote:
Nu te astepta sa faca prea multe minuni bratele reglabile,eu am -4 acum fata/spate cu ceva modificari si brate OEM si deja e extrem. Singura solutie care o vad la tine e sa iei la strung( in cazul in care permite janta,adica sa nu atinga in etrier) din butucul jantei si roluite serios aripile fata/spate si evident cat mai mult strech,adica un 225/35 spatele. |
4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P
ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri Da-joint ....ai PM |
Quote:
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P |
Quote:
|
myky99 : Multumesc de apreciere , sper si eu din tot sufletul sa fie bine , de aceea am si decis sa merg la cineva care a mai facut chestii de genul pt aripi chiar daca o sa bat tara in lung :P
Dann : Am muncit si inca mai muncesc pt masina asta , din pacate nu pot sa vin acum , in primavara sigurrrr |
Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!
|
Quote:
|
deci, sa moa' fetitiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....:shock:
cele mai smechere jante dintre toate jantiliiii. ps: sper ca nu ne tii pan' la primavara sa pui poze cu ele pe masina? :rolleyes2 |
Quote:
din pacate ..cam da ...doar in primavara , pana la montaj mai este roluitul aripilor plus ca mai am inca nevoie de ceva piese pt camber ca sa fie treaba buna ....maine cred ca ajung jantele si le vom vedea puse gen ¨stance¨ pe o bucata de scandura la motzu , ca sa imi fac o idee cat trebuie tras de aripi |
camber-ul se poate regla si din bratele inferioare stoc, sau doar reglabile aftermarket?
la tine cred ca trebuie reglabile, camber negativ din plin, acum cu 11 j, dar si aripile trase...dar ai ptr si cu ce!!! fasi tu o poza acolo, chiar si fara gume...:D felicitari! |
Quote:
se poate si si :).... poze , maine cred |
hopaaaa ne-am schimbat si semnatura :)) abia astept sa vad poza exact cu masina ta acolo :D nu stiu cum rezisti atata timp fara sa vii s-o vezi, sa te plimbi cu ea, sa mergi s-o speli :))
|
Quote:
ahhhh ,,,nu mai zi si tu , numai eu stiu cum stau dracu´ aici si muncesc de dimineata pana seara , chiar nu am nici o bucurie , la munca toata ziua ma gandesc , aia cum sa o fac , oare ar fi mai bine asa , dar toba , dar camberul ...noroc ca muncesc in constructii si nu trebuie sa vorbesc cu prea multa lume ca as fi habauc rau de tot ...dar peretii nu au treaba cu mine :))))))), mai stau putin sa mai strang ceva si vin acasa , am ramas in fundul gol dupa ultima investitie , vreau sa stiu ca am tot ce trebuie pt masina si inca ceva acolo si gata vin :D P.S O sa fie si poze cu exact amea acolo , si eu abia astept :D |
Quote:
|
Daca modifici camber ul nu va fii masina mai instabila ?:shock:
Felicitari pentru jante !! |
Quote:
|
Quote:
/ \ :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
din cate stiu eu, bmw, cel putin la e36, nu are din fabrica camber-ul negativ fata spate? nu mai stiu valorile, ceva cu -0.3 fata si -1 spate?
ala de anglia cred ca are -3 pe spate. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze .....
Au ajuns jantele , trebuie evazat circa 6 cm pt ca la motzu este data o rola pe aripi , vedem ce se poate face , cu ocazia asta tin sa ii multumesc lui Kox_24 pt seriozitate , baiat de nota 10 RECOMAND Multumesc Motzu si Radu PFL pt poze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum ai promis că vi în primăvară, banuiesc că iei biletul înainte, vreau sa pui poză cu el aici! |
Quote:
|
faine jante... daca nu o sa gasesc oglinda sa ma barbieresc pot sa le imprumut? promit sa nu le manjesc cu spuma de ras:lol:
|
Quote:
|
Quote:
of of ce dor ce chin ce jale maaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: |
atat!!!:shock:
se pare ca o sa ai ceva treaba ca sa le pui cum trebuie, dar sunt sigur ca va iesi buna treaba! ce offset/et au? 11j 11j, dar parca ies prea mult pe spate, et 20? |
ET nu il stiu inca , a ramas sa il calculeze Kox ca el le-a modificat valorile prin schimbul de buze
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning