Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 06-03-12 08:28

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4916457)
da, am inteles asta. exista si piese originale, dar in cazul reparatiei in regim propriu cu banii de la asigurari, nu prea renteaza.

cu vreo 200-300 lei rezolvi problemele de genul asta cu o camera montata undeva in masina. e deajuns sa vezi numarul de inmatriculare al faptasului, plus ca mai surprinzi si tampenii din trafic :oops:

nu prea renteaza.-bine punctat nu va sfatuiesc sincer ..iei banii ca la adunat de prune ,stii cum e ,eu daca nu apucam sa joc in hora nu bagam atatia banii deodata ,si da camera are montat un vecin de al meu direct de pe balcon,si deja l-am depistat pe nesimtit ;)

Numai de bine

sike 06-03-12 08:31

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4916498)
Oricat de originale ar fi piesele nu se mai vin la aceeasi linie ca din fabrica....

Hai ca sa iti zic toata lumea stie ca la fiat punto mk2 are o buba din fabrica si anume bara fata cu farurile nu prea se pupa,dar nu sunt probleme de genul ca sa nu pice ok piesele din fabrica eu schimbat ff multe si nu am avut probleme!

Numai de bine

sike 06-03-12 09:38

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4916814)
Nu stiu cati isi permit sa faca atatea la masina dintr-un foc.... Dupa ce ca a fost avariata si a avut omu necazuri... Eu cred ca a reusit sa faca destule intr-un timp relativ scurt..! :rolleyes2 Acum de judecat e usor, dar hai sa asteptam poze profi :D
@sike: distantiere spate pui? si parca mai merge 1-2 cm mai jos, si fata si spate :D

Ai stat ai citit tot si ai tras concluzia ,sa stii ca ai dreptate ,mai e ceva ceea ce nimenii nu a sesizat si anume ganditi-va ca atat aripa cat si spoilerele au fost facute din nou ,o linie a masinii care e foarte greu de scos si pe care eu personal am pus foarte mare accent,totusii ganditi-va la o chestiune si anume cat de greu e sa facii banii sa iti cumperii o pereche de jante ..dar amite sa le facii pe toate dintr-o data nu e deloc usor nu traim intr-o tara unde banii vin pe banda rulanta totusii sa fim realistii..referitor la distantiere nu numai pot sa pun deja e la limita atat pe fata cat si pe spate de cele mai multe ori ating in gropii ,da ar merge mai jos lasata daca am avea si drumurii

Numai de bine!

fasso 06-03-12 10:57

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4916825)
si da camera are montat un vecin de al meu direct de pe balcon,si deja l-am depistat pe nesimtit ;)

arde-l !

sike 06-03-12 15:26

Ca sa mai fiu si on azii am muncit din nou pe la masina si anume,am incercat sa imi pun boxele fata dar din pacate nu am avut noroc pentru ca nu au intrat datorita faptului ca au magnetul prea mare :cry:,apoi mi-am schimbat butonul de la statie plus firul care duce la casetofon ,am prins casetofonul cum trebuie ,am siliconat tot interiorul,am schimbat si becul de la lampa spate numar plus montajul acesteia ..

As dori cine are niste boxe de fata originale de fabrica sa ma contacteze..

Numai de bine!

sike 09-03-12 11:34

Salutare,revin cu mici chestiuni care vor fii facute la masinutza ,si anume azii voi merge la un prieten sa imi colanteze plafonul si stalpii in colant carbon 3m ,in urmatoarele zile o sa achizitionez si un set de boxe originale pentru fata,ceea ce nu gasesc este o polita spate negaurita pentru modelul in 2 usi :cry: pentru ca a mea este ingaurita ...O sa revin si cu ceva poze in urmatoarele zile ;)

Numai de bine

Dj_kyd 11-03-12 08:01

Boxele fata sa ma uit pe la tara se vad daca le mai am... dar saptamana viitoare:D

O polita de spate ma pot uita pe la dezmembrari si iti spun daca gasesc ceva dar de luni o sa ma uit;)

Dj_kyd 11-03-12 08:05

Sa imi spui si mie ce ET, J, R si dimensiunea cauciucurilor sa nu caut prea mult. Thx:-)

sike 11-03-12 11:15

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4925216)
Boxele fata sa ma uit pe la tara se vad daca le mai am... dar saptamana viitoare:D

O polita de spate ma pot uita pe la dezmembrari si iti spun daca gasesc ceva dar de luni o sa ma uit;)

Salut,cand poti sa te uitii te rog frumos,important de spus e faptul ca polita spate merge decat de la modelul in 2 usii ...

Numai de bine!

sike 11-03-12 11:18

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4925221)
Sa imi spui si mie ce ET, J, R si dimensiunea cauciucurilor sa nu caut prea mult. Thx:-)

Poi jantele au urmatoarele specificafii

15 ,7j ,et 12 si dimensiunea cauciucurilor este de 195-45-15 desii la tine pica mai bine 195-50-15 neavand suspensie reglabila pe aia stoc pica mai bine cu 50,si nu stiu cum de iti atinge pentru ca eu am pus jante si pe 16 cu 9j spatele si cu o mica modificare nu imi atingea

Numai de bine!

sike 15-03-12 11:15

8 Attachment(s)
Salutare,intre timp am mai facut cate ceva pe la masinuta si anume m-am axat un pic si pe interior am reconditionat unle plastice care aveau urme de oboseala plus o curatire si o intretinere a plasticelor,de asemenea am intrat un pic si pe la motor am vopsit 'galeria de la esapament' cu un spray special negru mat care rezista la temperaturi mari ,in schimb la motor vreau sa il curat si sa il aranjez cat de cat dar asta in timp..,din pacate colantul pe plafon nu am avut timp sa il pun dar o sa urmeze,de asemenea am rezolvat cu boxele de fata urmeaza sa le primesc ;),in continuare caut polita aceea de spate intreaga fara gauriii!

Si ceva poze facute cu acelasii aparat meserias :D

sike 15-03-12 17:44

7 Attachment(s)
:arrow:

Jokerman170 15-03-12 17:51

da' ce s'a intamplat cu linia aceea de langa "gura" s-a pierdut saracu dupa un timp? :(

Dj_kyd 15-03-12 18:45

La mine este o problema nu stiu unde. Trebuie sa ne intalnim sa vezi ca nu bat campii. Alte persoane de pe aici au vazut si nu stiu cum sa ii mai dau de cap cu multe lucruri :( Momentan masina mea ramane asa cum este.

sike 15-03-12 18:54

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4933572)
La mine este o problema nu stiu unde. Trebuie sa ne intalnim sa vezi ca nu bat campii. Alte persoane de pe aici au vazut si nu stiu cum sa ii mai dau de cap cu multe lucruri :( Momentan masina mea ramane asa cum este.

Nasol momentul daca pot sa te ajut cu ceva cu ceea mai mare placere,lasa nu te descuraja toate se rezolva noi sa fim sanatosii :-)

Numai de bine!

sike 17-03-12 14:54

1 Attachment(s)
Salutare,azii am profitat de vremea frumoasa de afara si am facut cate ceva pe la masinuta si anume ,am montat boxele originale fata ,foarte multumit de cum se aud ,cum am spus zilele trecute urmeaza sa fac mici chestiuni pe la motor pe care le-am inceput azii si care o sa continue ...

sike 17-03-12 15:00

2 Attachment(s)
Si o poza cu motorul de unde am plecat si pe unde am ajuns tin sa precizez ca mai e de facut

marius3030 17-03-12 20:09

super tare treaba cu motorul!
spune-mi si mie cu ce ai vopsit?:D

sike 18-03-12 11:36

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4936935)
super tare treaba cu motorul!
spune-mi si mie cu ce ai vopsit?:D

Salut mersii de aprecierii,dar inca nu este gata mai e foarte mult de lucrat pana sa arate cum imi doresc eu ,am mers pe o vopsea care rezista la temperaturi inalte de pana la + 800 grade ,decii nu este o vopsea normala negru mat pentru ca am incercat la un moment dat si cu asa ceva si nu e treaba adica nu rezista la temperaturii inalte ,dar cum spuneam mai am destul de mult pana sa arate ok,in principiu o sa incerc sa gasesc o carcasa pentru baterie gen golf mk4, ,dar astea vor venii pe parcurs..

Numai de bine!

marius3030 18-03-12 18:33

si ce spray este?ce firma?

sike 19-03-12 13:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4938237)
si ce spray este?ce firma?

Salut ti-am atasat doua poze sa iti facii o idee ;)

Numai de bine!

sike 19-03-12 13:38

1 Attachment(s)
Azii mici cumparaturi si anume

1l mobil 15w40 -imi trebuie pentru completare

-1 buc cordelina pentru legat tunul de bass

-2 buc becuri pentru lampa spate numar

- 1 tub autoprotectant +burete si laveta (e foarte ok ca si produs)

-1 bidon 5l lichid parbriz

Numai de bine!

Ieri am reusit sa pun si autocolantul pe plafon

Multumiri prietenului Miki!

B-38-GMG 19-03-12 14:12

1 Attachment(s)
Salut, arata foarte bine cu noile roti :D , incearca sa aranjezi puntin mai bine bara ...am incercuit cu rosu zona de care zic.Succes.

sike 19-03-12 14:16

Quote:

Originally Posted by B-38-GMG (Post 4939637)
Salut, arata foarte bine cu noile roti :D , incearca sa aranjezi puntin mai bine bara ...am incercuit cu rosu zona de care zic.Succes.

Foarte bine observat dar la marea majoritate a punto-urilor au cam aceeasi chestiune adica nu se aseaza ok bara fata eu am tot incercat sa o ridic sa ii fac ceva dar din pacate nu prea se poate ...o sa mai incerc ,,

Multumesc de aprecierii

Numai de bine!

B-38-GMG 19-03-12 14:49

2 Attachment(s)
si eu am avut aceeasi problema, dar am rezolvat-o...de ce sa nu mearga si la tine:-) , acum sa nu ma injuri ca iti dau de munca :lol:

sike 19-03-12 14:56

Quote:

Originally Posted by B-38-GMG (Post 4939695)
si eu am avut aceeasi problema, dar am rezolvat-o...de ce sa nu mearga si la tine:-) , acum sa nu ma injuri ca iti dau de munca :lol:

E chiar foarte ok ceea ce imi sugerezii dar am o rugaminte la tine iti las id-ul meu de messenger si te rog sa imi explicii acolo cum ai reusit ca iti dai seama ca vreau si eu sa arate ok ...asta daca nu e cu deranj!

Id: danasel_silviu

SI lasa-mi eventual un offline!

Multumesc inca odata

Numai de bine!

GJ 64 GAB 28-03-12 09:30

Am văzut şi eu maşina ieri! Arată şi mai bine în realitate :) Baftă cu ea!

sike 28-03-12 09:37

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4953759)
Am văzut şi eu maşina ieri! Arată şi mai bine în realitate :) Baftă cu ea!

Salut ,era cam prafuita saraca ,i-am dat un polish plus ceara si pot sa zic ca am strans tot praful de pe strada :-),se putea si mai bine sunt convins ,data viitoare sa ma oprestiii ;) schimbam doua vorbe :-) ..

Numai de bine!

GJ 64 GAB 28-03-12 09:41

Nu-i panică .Data viitoare cu siguranţă o să te opresc! Numa' bine

fasso 31-03-12 09:02

1 Attachment(s)
Un cadou de la Robotzi :))))))))

sike 31-03-12 09:14

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 4958337)
Un cadou de la Robotzi :))))))))

Salut ,da chiar aseara am iesit la un suc cu niste pretenii de ai meii si la care am aflat si eu de chestia cu robotzei :lol::lol: ,decii trebuie sa imi cer drepturii de autor :))))) ,aS fii tare curios de unde au luat chestia cu 10 plm si mai ales traducerea ,pt ca la mine marea majoritate nu se prind adica totii cites 10plm=io plm...:D:D

Mersi pentru postul tau

Numai de bine!

sike 31-03-12 17:21

7 Attachment(s)

Jokerman170 31-03-12 17:22

Quote:

Originally Posted by B-38-GMG (Post 4939695)

ai nevoie de "dintii" negri din bara? da-mi un mesaj ca le am daca le vrei

Devu 31-03-12 17:29

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4958971)

Nice gang :D.

sike 31-03-12 17:34

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4958981)
Nice gang :D.

Mersi frumos..

Numai de bine !

sike 02-04-12 11:08

10 Attachment(s)
Salutare ,dupa atata munca depusa si nervii cat cuprinde merita si o sedinta foto cu inca ceva partenere pe langa ea :lol::lol:

Enjoy!

sike 02-04-12 11:25

9 Attachment(s)

bogdan650 02-04-12 21:47

Bravo man !! arata foarte bine ! .. iar ai muncit la ea ca nebunul ... cu salariul cum faci ? 50/50 ? sau ii cedezi ei mai mult ?
App : arata bine cu plafonul infoliat desi sunt convins ca o sa iti treaca si de treaba asta :) .. si nu-mi spune ca va ramane asa ca ai mai zis d-astea si acum 2-3 luni .. Bafta mai departe ! imi place mult cum arata motorasul si interiorul ! --- ps: frumoasa foc honditza aia :) :tenisclap

sike 02-04-12 21:59

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4963036)
Bravo man !! arata foarte bine ! .. iar ai muncit la ea ca nebunul ... cu salariul cum faci ? 50/50 ? sau ii cedezi ei mai mult ?
App : arata bine cu plafonul infoliat desi sunt convins ca o sa iti treaca si de treaba asta :) .. si nu-mi spune ca va ramane asa ca ai mai zis d-astea si acum 2-3 luni .. Bafta mai departe ! imi place mult cum arata motorasul si interiorul ! --- ps: frumoasa foc honditza aia :) :tenisclap

Salutam..:D ca nebunul e putin spus cred ca am desfacut la ea de sa saturat si ea de mine ,si cu salariul santem direct salariatii si eu si masina :)) nu vreau sa ma gandesc la banii ca ma lasa capul :))) ..si cand te gandestii ca mai am de bagat :))) cu plafonul nu stiu ce sa zic o sa ramana acolo pentru o perioada ..:D ...si hondita e foarte smechera ca masina cel putin mi-e unul imi place mult si fugeee un pic mai mult :lol: dar tot m-am dat odata cu el nu puteam rezista tentatiei bineinteles ca mi-a dat somn dar macar pe 1 i-am facut fata :))) ca in rest..restu e CAN-CAN :lol:

Numai de bine !

marius3030 02-04-12 23:21

superbe pozele!arata de zile mari PLM-ul!totusi cred ca i-ar trebui un polish.ori nu se vede bn din cauza aparatului ori nu are prea mult luciu!;):D
mai intra pe mess sa mai vb si noi!:D

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning