![]() |
Re: Onesti
hai sa lasam cearta mai incolo! se apropie 18 august si...daca nu ma insel miroase si a festivalul berii! sa fim cat mai multi ca sa putem face ravagii la butoaie si mici!
|
si sa ocupam toate mesele:)))ar fi fost frumos sa avem si tricouri 4tuning pe noi;))
|
Nush de ce te-ar interesa pe tine ce e cu mashina mea....orice mashina se strica...si in plus am reparat-o asa k nu mai fi tu ingrijorat de mashina familiei mele...si de ce sa nu imi mashina...e in stare foarte bune....dar noh ...zboara fluturi acolo la intuneric...
|
var`ta ce intalniri pun baieti la cale...bere , mici , treburi...da plm...de fete nu zici unu nica =)))..ce sa zic...daca e multa lume si se lasa cu distractie ma bag oricand :D ...dex ce sa zic..tu ai bea ca porcu la orice ora din zi si din noapte..doar de aia suntem prieteni :)))..bft
|
pai uite asa ne strangem. trebe sa-i anuntam si pe cei care nu pot intra pe forum. puteti veni mai multi de data asta ca e fara masini deci amenzi se pot lua doar pt scandal. pt scandal nu se dau pc de penalizare sau se suspenda permnisul.
|
ratza te rog lasa cearta ca nu are rost.......nu ai vazut ce ai zis dex vine 18 si tre sa ne adunam sa facem show:lol:
|
o sa ne strangem...usor usor:lol:
|
Freak zici tu dar nu-i chiar asa...si in plus nu eu am inceput....stai tu si inghite sa iti zica un..... de testu' lu taicamiu....in fine...eu depasesc momentul....sa vb despre festival...am inteles k este de pe 24 pan pe 26...voi ati auzit altceva?
|
da asa e...24-26...se anunta vreme cam najap pt perioada aia...da na..facem un efort si bem si pe ploaie
|
eu stiu de pe 23 pana pe 26......anul trecut tot asa a fost....s-a plecat de joi pana duminica...si nu de vineri pana luni....
|
ar fi bine sa gasim mese....vreun loc unde sa stam in numar mare:lol:
|
Nu cred k are cum....vine 24 cade vineri..si e in weekend...eu zic asa...dar orice e posibil...
|
haideti sa nu lasam niste vorbe fara rost sa ne strice buna dispozitie si sa ne gandim la ce vom face pe 18.festivalul il pregatim....sambata seara, pe 18.
|
festivalu e pe 24-26..va zic sigur asta..cat despre mese...putem aranja :D
|
are dreptate copacel e de pe 24-26
http://www.port.ro/pls/fe/festival.f...i_county_id=-1 |
mereu am :D deci...ne auzim la o bauta "tunareasca " d festival
|
sa nu imi spui ca o sa fii gazda???si ....tanti roz vine?ca langa mine e loc. daca nu...in bratele mele
|
e plecata dex...nuj...daca stii sa te pui bine cu mine si faci o cinste asa poate poate o conving..da stii ca e nevoie de mult curaj ca sa vorb cu ea ..asa ca trebe multa bere.daca vreti..da pot sa fiu si gazda..ca doar na..suntem frati :)
|
da rata scuzama pt cele declarate ............. mai vb noi face 2 face ;)) ....
|
pai te bag direct in coma alcoolica
|
Quote:
care stie sa nu se bage in seama aiurea sa fie surpriza .... |
Quote:
|
Quote:
nush dak o sa pot sa vin pe 18 in bs dar la festivak ne intalnim sigur |
Quote:
nush dak o sa pot sa vin pe 18 in bs dar la festivak ne intalnim sigur |
nu era nevoie s postezi d 2 ori ;))
deci care ami vine p 18 ???? |
Luci ar fi mai bine sa nu mai impungi pe la spate sau sa mai plantezi samanta de scandal. abia am potolit apele si iar vrei sa le tulburi? a dat de 2 ori click si gata. si tie ti se poate intampla
|
da nu e samanta d scandal asta .... am facut o gluma ;))
|
Quote:
|
hai ca merge asa...ramane sa ne tinem fiecare de cuvant...si sa stim sa ne purtam unii ca altii...ca na..vorba aia suntem frati..si demonstram asta de festival la o bauta cum n`a mai fost pana acum:d...dexter chiar as vrea sa te vad in coma alcoolica=)))..te`as inchide in portbagaj...cu..stii tu cine ;)
|
nu are loc .. degeaba il inchizi ;)) ..... da q cn ..... ??? :D
|
are ma...dupa cum il stiu eu..daca ar fi sa fie persoana de care zic eu intr`o cutie de chibrituri ar intra si acolo si s`ar simti ca in rai ...il duce capu la o grama de prostii pe dexter asta..[ din pacate =)))) ]
|
gata cu vorbele inutile si cu cerurile suntem o mare familie si speram sa fie si mai mare prin aparitzie unor frati noi...care mai aveti prieteni mai facetile cunostintza cu https://forum.4tuning.ro ca sa ne marim familia...gata cu certurile..e de ajuns...
|
raspuns corect :)
|
Quote:
|
mdea....deci pe 18, nu voi fi prezent. cel putin nu in baby star :lol: iar la festival poate voi trece vreo 10 minute.....poate
|
nici tzie nu iti place in baby star?`
|
doar 10 minute marius....totusi....chiar dak o sa fie panarama....mergem si noi la distractie;))
|
Ba ce o fi o fi dak ne.om imbata ce bn o sa fie .......... dak nu ... :((((((((
Mai vb k mai e mult timp pana atuncea ;)) |
daca distractie nu e.....facem noi :D
|
nu-mi place absolut nimic acolo, asa ca nu am de ce sa merg
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning