![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vin cu ceva nou...stiu ca am destul de multe greseli, dar m-am cam grabit cu el(vezi diferenta de garda la sol dintre prag si spoiler fata, etc...)
Spuneti care-s restul greselilor :rolleyes2 pe care sper ca le voi corecta in urmatorul desen :-) |
3 Attachment(s)
fooling around..
|
zici tu fooling around, dar, sunt bine facute :)
intra in categoria caricaturi pentru ca sunt intentionat deformate si arata bine de tot. bravo :) |
chiar lucrezi bine...sunt de partea lui blu
|
@ HoricutzWSR: eu ti-am zis, dar n-ai vrut sa ma crezi :D Felicitari si tine-o tot asa :D
|
ms baietzi..o sa incerc sa ma tin de treaba si pe aici ca la vt mi`a pierit rabdarea,in plus,la scoala am parte de cea mai buna inspiratie,in timpu orelor,acasa nu pot desena :))
ms again |
5 Attachment(s)
cateva desene facute in ultimul timp, astept parerea voastra :D
Attachment 718867 Attachment 718868 Attachment 718869 Attachment 718870 Attachment 718871 |
4 Attachment(s)
Plictiseala pe bancile scoli:-)
|
Inceput destul de bun... nu?
Mai multa atentie la jante, elipse si proportii... [Edit: Asta pentru thundermike] Geox: bun, bun... tineo tot asa |
1 Attachment(s)
ce ziceti de dodge charger-u asta, mi-o luat cam o ora sa il fac:D, tocmai l'am terminat:peace:Attachment 719625
|
2 Attachment(s)
.........
ps:Ce creioane folositi:???: |
Creione Mecanice... Rotring Tikky II (am vazut ca multi au...) + multe altele... dar mai ales Faber Castel si Staedtler :D
in diferite diametrii... 0,7 la schite; 0,5 la desen si 0,35 la detalii si la linii definitive... ;) Mult 2B si B dar si HB din cand in cand pentru detalii... |
1 Attachment(s)
hallee...s-a cam schimbat lumea pe aici...trist...mi-era dor sa postez si eu ceva:d.....ceva in Paint
|
Salutari la toata lumea de pe aici.
Vreau sa va spun ca si eu desenez...vara ce a trecut...am avut niste desene- cat de cat frumoase si surpriza...Ma prins mama intr`o dimineata la 5 ca eu inca desenam..si sa enervat si toate mi le`a mototolit si au ajuns pe foc( tare nu? :lol:) Si de atunci am lasat orice desene..mi`am bagat p**a`n ele dar acu` ma apucat iar boala :)) Singura mea slabiciune e ca...nu prea am rabdare...dar si cand am stauuu si pana nu reusesc nu ma las :)) Momentan am 3 desene...cum pun mana pe un scanner le voi atasa aici :-P EDIT: aici am facute poza cu web-ul ... http://194.88.148.105/9b/68/56/7b/ssss.JPG?v=1 - e36 |
1 Attachment(s)
bibiu meu.....sper sa fac rost de un scanner sau ceva pentru o poza mai buna,ca in realitate arata mai bine ca in poza pe care o pun acum.....
sincer sa fiu,masina am lucrat la ea aprox.2 sapt......deoarece am stat la jante,si spoiler fata(faruri,spoiler,rinichi) |
ce inseamna valoratia???? cum adica sa o facem la 45 de grade de diferite intensitati :|
|
1 Attachment(s)
prima mea lucrare cu tableta grafica :D....acum nu stiu cum ar trebui sa fuctioneze desenatul cu o tableta...dar cand desenez in photoshop cand pun pixul pe tableta incepe sa o ia un pic razna(se misca si da "click" de unu singur un pic) si cand desenez se misca greu si cand vreau sa fac o linie ondulata nu o face dupa cum o desenez eu ci o face mai patrata cum vrea el...si se misca greu...c
cand am bagat-o prima oara in comp mergea misto tare si nu prezenta nici o problema...dar a doua oara.... o fi de la tonele de virusi care ii am in comp? sau de la tableta? ( mentionez ca tableta e genius....stiu ca e cam slaba dar am primito cadou :D) |
arata bine man ... nai vrea sa vezi ce mia iesit mie :D
|
ms :)...sper ca dupa ce imi fac compul sa mearga mai bn decat este acum tableta si sa fac si eu desene mai respectabile :D sau macar ceva decent
|
Salut!Eu sunt "Alyxtr", ce mi-am prezentat mai demult desenele pe aceasta sectiune ,ii ceva mai vechi.
As vrea sa intreb moderatori de la aceasta sectiunde, daca pot continua prezentarea pe acelasi thread, sau sa fac unul nou? Numai bine!! |
2 Attachment(s)
1.O masina inventata
2.Stare proasta, rezultat :-) PS:Scuzati calitatea :rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o schita
|
Interesant! Arata-ne proiectul si la final... Si spune-ne mai multe despre el :)
|
da..si eu is curios..fumos rau:D..
|
1 Attachment(s)
Audi S4 . Cea mai reusita (Zic eu) masina a mea
|
mai ai de exersat mult dar avand in vedere ca ai 10 ani ai tot timpul sa inveti
|
2 Attachment(s)
imi postez si eu 2 desene cu audi :d
|
1 Attachment(s)
plictiseala pe la ore,si un moment de inspiratie,lead to this crap...:P
n`am desenat de muuuuuuult :) |
prostie nu e .. :d
totusi de ce are faru ala un X pe el? ca mai facut curios :-? |
tema masinii e Time Attack,"e de curse" X`u e format din banda adeziva ca sa tina acoperitoarea din locul farului :D farurile sunt excess weight in time attack :D
|
Incepe sa-mi placa tot mai mult stilul asta al tau, de caricaturi :X
Foarte fain golanu` :D Dar totusi...logan...time attack...cam SF :) |
Frumos S-Loganul :-P
Mie imi place stilul asta, semi-caricatura :D |
salutare ...sunt incepator si as vrea si eu sa va alatur lumii voastre....inca nu sutn asa de avanast am inceput cu desene 2d .....deciacum 3 zile am inceput peste cateva zile voi incepe si sa postez....si..asta.....MA PRIMITI?:d de parca aveti de ales Razz
|
6 Attachment(s)
Pun şi eu cāteva poze sper să nu fiu offtopic cu ele :lol: e bazat tot pe desen de mānă !
|
Quote:
|
felicitari foarte frumoase toate desenele
P.S : imi place f mult loganu dar era mai frumos fara acel x ... |
1 Attachment(s)
Destindere, inainte de bac si admitere!
|
misto desenu... daca nu sar fi vazut asa tare liniile alea...era super ...
bafta la bac |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning