Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

Curieru 02-02-08 17:04

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

detalii si poze la paginile 28 si 29

Curieru 03-02-08 11:48

eu zic 150 eur
astept oferte

adirt 08-02-08 20:05

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adirt (Post 1167713)
800 euro, motorul functioneaza perfect,o sa revin cu poze interioare si exterioare

poze noi cu bmw e21 de vinzare

adirt 12-02-08 20:16

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adirt (Post 1344516)
poze noi cu bmw e21 de vinzare

poze noi cu bmw e21 de vinzare 800 euro neg.

adirt 15-02-08 17:58

3 Attachment(s)
motor 18 cm carburator de dacia, necesita telescoape, putina rugina la usa dreapt si aripa in rest sta bine pret 500 euro neg, verificare martie 2008

MON-u 20-02-08 08:55

3 Attachment(s)
nimeni nu mai zice nimic? iam schimbat interiorul lui monica...momentan nu am decat poze cu scaunele proaspat retapitate!;)revin si cu poze la tot interiorul...:D

doggyy_21 20-02-08 20:22

Salut "rechinilor" !
Am si eu un rechin 316, carburator, jante de ursulet pe 14... :D 200 mii km, cutie in 4 trepte :(.
Arata bine, scoate putin fum.... Momentan nu am poze, dar o sa revin. ;)

MON-u 20-02-08 21:12

Quote:

Originally Posted by doggyy_21 (Post 1372090)
Salut "rechinilor" !
Am si eu un rechin 316, carburator, jante de ursulet pe 14... :D 200 mii km, cutie in 4 trepte :(.

Salut!bun venit printre noi!;)asteptam poze..

17LUC 20-02-08 21:32

2 Attachment(s)
:-Puite ce bine sta si astea pe rchin8)

17LUC 20-02-08 21:38

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1370666)
nimeni nu mai zice nimic? iam schimbat interiorul lui monica...momentan nu am decat poze cu scaunele proaspat retapitate!;)revin si cu poze la tot interiorul...:D

:grandmar:sa vezi tu la vara cind se incing scaunele alea daca o lasi in soare...............:joy::joy::joy::yikes::dance:

doggyy_21 20-02-08 21:40

Quote:

Originally Posted by 17LUC (Post 1372349)

asa e cumva bord de pisicuta?
Dap. sta super. ;)

Bmwaldo 20-02-08 21:51

Quote:

Originally Posted by doggyy_21 (Post 1372373)
asa e cumva bord de pisicuta?
Dap. sta super. ;)

daca nu ma insel e bord de urs :-)

oricum e un rechin foarte frumos .

MON-u 20-02-08 22:07

Quote:

Originally Posted by 17LUC (Post 1372349)

is recaro de urs..nu?(dau bine)...nu o las la soare..si apropo am folie pe geamuri asa ca efectul soarelui o sa se mai reduca substantial!;)cred!mai pune poze cu rechinul tau ca e frumos!;)

Tehnicks 25-02-08 15:25

O intrebare are cineva de vanzare parti de caroserie !?!
Imi trebuie tot suportul rotii de rezerva aripile pe fata capota si geamurile !?! , masina a stat intr`un mediu sarat si geamurile s-au matuit , nu mai sunt clare ma poate ajuta cineva ? sa inviu un " rechin " ??

Tehnicks 25-02-08 15:31

Quote:

Originally Posted by adirt (Post 1359489)
motor 18 cm carburator de dacia, necesita telescoape, putina rugina la usa dreapt si aripa in rest sta bine pret 500 euro neg, verificare martie 2008

Neneaaa il mai ai !?! urgent ! reply 10x sau
[email protected]

adirt 25-02-08 20:28

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adirt (Post 1359489)
motor 1800 cm carburator de dacia, necesita telescoape, putina rugina la usa dreapta si aripa in rest sta bine pret 800 euro neg, verificare martie 2008

asigurare a expirat.tel 0748673246

blondu316 26-02-08 18:27

Quote:

Originally Posted by doggyy_21 (Post 1372090)
Salut "rechinilor" !

vrem poze :D

blondu316 26-02-08 18:30

facem si noi o intalnire a rechinelor ? cine e cu da sau ba ?ca tare frumos ar fi :D

MON-u 26-02-08 21:27

pai eu am mai incercat odata o astfel de adunare dar mai nimeni nu a sarit...eu as fi de accord..asteptam si ceilalti camarazi..

piratu_volvo 28-02-08 19:56

Quote:

Originally Posted by Tehnicks (Post 1382210)
Imi trebuie tot suportul rotii de rezerva aripile pe fata capota si geamurile !?! , masina a stat intr`un mediu sarat si geamurile s-au matuit , nu mai sunt clare ma poate ajuta cineva ? sa inviu un " rechin " ??

Am capota,aripile,luneta si geamurile lateral spate.Maine le fac ceva poze si ma orientez la un pret.

LIVIUMARIN 28-02-08 22:01

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1384893)
vrem poze :D

SALUTARE,N-AM MAI INTRAT CAM DEMULT PE FORUM,AR FI FRUMOS SA FACEM O INTALNIRE A PASIONATILOR DE BMW E 21.
TOCMAI AM BAGAT SI EU 323 I-UL MEU LA SUDAT.
AM LUAT DOUA SETURI DE ROTI PENTRU EL,UNUL PE 15" SI ALTUL PE 17."AM NISTE POZE CU CELE PE 17"MONTATE PE MASINA.

blondu316 01-03-08 02:38

deci MARFA :)) cat poate sa schimbe niste jenti batranu rechinas :D mult succes in continuare

piratu_volvo 01-03-08 12:40

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tehnicks (Post 1382210)

Nu am facut poze dar astea sunt inainte sa demontez masina.

adirt 02-03-08 17:49

Quote:

Originally Posted by Tehnicks (Post 1382223)
Neneaaa il mai ai !?! urgent ! reply 10x sau
[email protected]

IL am baiatu + luneta spate si geamuri laterale 150 ron toate
[email protected]

LIVIUMARIN 02-03-08 22:43

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1392768)
deci MARFA :)) cat poate sa schimbe niste jenti batranu rechinas :D mult succes in continuare

DA,ASA E,ACUM E DESFRACUT BUCATI ,L-AM DUS LA SUDAT,SINCER NICI NU ARE NUS CE PEOBLEME ,LA PEDALIER O GAURA SI PE LA PRAGURI CEVA ,O SA VAD MAINE DACA FAC ALTE PRAGURI,CHIAR MAI GORASE MA GANDEAM,SAU PETICESC PE UNDE SUNT PROBLEME.
AR TREBUII SA SOSEASCA SI SUSPENSIA SPORT ADICA ARCURILE ,CA RESTUL DEJA A VENIT .
AM MAI LUAT FILTRE NOI(TOATE) PLACUTE DE FRANA,MA GANDESC SA SCHIMB SI STICLA DE LA LAMPILE DE PE SPATE,PARBRIZ NOU.
VREAU SI O VOPSEA NOUA DUPA CE TERMIN CU SUDURILE,MA GANDEAM SA O FAC DE UN ROSU APRINS,DAR AICI ASTEPT SFATURI DIN PARTEA VOASTRA.
MA GANDESC SA INLOCUIESC TUBULATURA DE EVACUARE ,CARE ARE DIAM. DE 45MM CU UNA UN PIC MAI GROASA CEVA CAM DE VREO 52MM La interior.
Ce parere aveti sa las barile nichelate asa cum sunt, sau sa le vopsesc in culoarea masinii?
AS VREA SA TERMIN MASINA CAT MAI REPEDE,IN LUNA MAI AM PROGRAMAT CONCEDIUL.POATE PANA ATUNCI ORGANIZAM SI O INTALNIRE ,MA REFER LA CEI CU E 21.
ASA ,AS MAI AVEA NEVOIE DE DOUA SCAUNE FATA RABATABILE ,DAR INTR-O STARE BUNA ,CA ALE MELE SUNT CAM TERMINATE,EVENTUAL CEVA GEN SCOICA DAR RABATABILE.
BAG SI VREO 2 POZE CU E 21 VOPSITE IN ROSU.

MON-u 03-03-08 21:18

spor la treaba in continuare!in ultima poza imi place cum arata rechinul ala..parerea mea e sa ii lasi barele cromate,alea ii ofera indentitatea de masina oldchool..parerea mea!Multa bafta!

KAY_ 04-03-08 16:15

Domnule LIVIUMARIN , potoliti va cu pozele de pe net ca am probleme cu inima :D Welcome back , abia astept sa vad ce o sa faci cu E 21 , ii sta bine rau pe rosu, lasata cat se poate de mult ,stii tu restu........

P.S. Si poate vopsesti ramele nichelate de la geamuri in negru

17LUC 05-03-08 12:23

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1390339)
SALUTARE,N-AM MAI INTRAT CAM DEMULT PE FORUM,AR FI FRUMOS SA FACEM O INTALNIRE A PASIONATILOR DE BMW E 21.
TOCMAI AM BAGAT SI EU 323 I-UL MEU LA SUDAT.
AM LUAT DOUA SETURI DE ROTI PENTRU EL,UNUL PE 15" SI ALTUL PE 17."AM NISTE POZE CU CELE PE 17"MONTATE PE MASINA.

salutare domnu liviu . faine roti da ma intreb cine vi le trece in civ si talon ca la r.a.r nici vorba.nici pe 14 nu mai vor .:evil:

17LUC 05-03-08 12:29

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1308153)
am incaltato pe monica!:lol:;) cu alpina 15"

:ciggy: salutare ... tu ai rezolvat ceva la r.a.r. cu rotile?:?::nervious:

adirt 05-03-08 14:35

farul cu suport si semnalizarea dreapta le mai ai cati lei. ptr.piratu_volvo

MON-u 05-03-08 21:13

Quote:

Originally Posted by 17LUC (Post 1401643)
:ciggy: salutare ... tu ai rezolvat ceva la r.a.r. cu rotile?:?::nervious:

salut!nu inca nu mam dus sa vad despre ce e vorba...treb sa imi fak nitel timp..numai ca acum am am radiatorul spart si e trasa pe dreapta monica!:cry:

blondu316 05-03-08 22:41

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1395581)
DA,ASA E,ACUM E DESFRACUT BUCATI ,L-AM DUS LA SUDAT,SINCER NICI NU ARE NUS CE PEOBLEME ,LA PEDALIER O GAURA SI PE LA PRAGURI CEVA ,O SA VAD MAINE DACA FAC ALTE PRAGURI,CHIAR MAI GORASE MA GANDEAM,SAU PETICESC PE UNDE SUNT PROBLEME.
AR TREBUII SA SOSEASCA SI SUSPENSIA SPORT ADICA ARCURILE ,CA RESTUL DEJA A VENIT .
AM MAI LUAT FILTRE NOI(TOATE) PLACUTE DE FRANA,MA GANDESC SA SCHIMB SI STICLA DE LA LAMPILE DE PE SPATE,PARBRIZ NOU.
VREAU SI O VOPSEA NOUA DUPA CE TERMIN CU SUDURILE,MA GANDEAM SA O FAC DE UN ROSU APRINS,DAR AICI ASTEPT SFATURI DIN PARTEA VOASTRA.
MA GANDESC SA INLOCUIESC TUBULATURA DE EVACUARE ,CARE ARE DIAM. DE 45MM CU UNA UN PIC MAI GROASA CEVA CAM DE VREO 52MM La interior.
Ce parere aveti sa las barile nichelate asa cum sunt, sau sa le vopsesc in culoarea masinii?
AS VREA SA TERMIN MASINA CAT MAI REPEDE,IN LUNA MAI AM PROGRAMAT CONCEDIUL.POATE PANA ATUNCI ORGANIZAM SI O INTALNIRE ,MA REFER LA CEI CU E 21.
ASA ,AS MAI AVEA NEVOIE DE DOUA SCAUNE FATA RABATABILE ,DAR INTR-O STARE BUNA ,CA ALE MELE SUNT CAM TERMINATE,EVENTUAL CEVA GEN SCOICA DAR RABATABILE.
BAG SI VREO 2 POZE CU E 21 VOPSITE IN ROSU.

eu as lasa barile exact asa cum sunt....ptr ca sunt prea marfa....parerea mea....si inca ceva :D daka ii dai rosu ala inspre portocaliu....DA...e marfa...ar iesi mistoo...asa cu plafonu vopsit negru :twisted: :rolleyes2

LIVIUMARIN 06-03-08 21:50

Quote:

Originally Posted by 17LUC (Post 1401629)
salutare domnu liviu . faine roti da ma intreb cine vi le trece in civ si talon ca la r.a.r nici vorba.nici pe 14 nu mai vor .:evil:

SALUTARE, SI TIE ,SA STII CA AM LUAT ROTILE DOAR DUPA CE AM GASIT IN BAZA DE DATE ,SI MARIMEA ASTA,(SINCER AM AVUT NOROC CU MOTORUL CARE E DIN GENERATIE MAI NOUA),DECI ,CIU LEGALITATEA E OK.

LIVIUMARIN 06-03-08 22:02

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1403268)
eu as lasa barile exact asa cum sunt....ptr ca sunt prea marfa....parerea mea....si inca ceva :D daka ii dai rosu ala inspre portocaliu....DA...e marfa...ar iesi mistoo...asa cu plafonu vopsit negru :twisted: :rolleyes2

SALUT,DEJA E GATA CU SUDATUL PE JUMATE DE MASINA,MAINE MERG SA O INTORC PE PARTEA CEALALTA,I-AM FACUT PRAGURI NOI DIN TABLA MAI GROASA,AM DAT-O CU UN GRUND SPECIAL PE BAZA DE ZINC,INCLUSIV REZERVOARELE DE BENZINA AU FOST DEMONTATE SI CURATATE,GRUNDUITE,FURTUNURILE DE BENZINA VOR FI SCHIMBATE,AM LUAT SI CAPETE DE BARA NOI.O SA IAU APARATUL FOTO CU MINE MAINE SA-I FAC SI NISTE POZE,AAAA SI ESTE SI ANTIFONATA .BUCSARAIA DIN CAUCIUC E SUPER OK NU DEMULT AU FOST SCHIMBATA.
CU ESAPAMENTUL E MAI COMPLICAT, LA MODELUL ASTA E DESTUL DE ALAMBICAT DIN CAUZA COLECTIEI DE TOBE PE CARE LE ARE.TRE SA STUDIEZ ATENT ACEST ASPECT.
SINCER NU AM INTELES PREA BINE LA CE TE REFERI CAND SPUI DE PLAFONUL NEGRU...?
SINCER VOI CAUTA O VOPSEA CAT MAI FRUMOASA,CU UN PIGMENT CAT MAI VIU.

MON-u 06-03-08 22:30

Mult succes in continuare dl Liviu..is curios ce o sa iasa...!!Spor la treaba!;)

blondu316 07-03-08 14:12

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1405597)
SALUT,DEJA E GATA CU SUDATUL PE JUMATE DE MASINA,MAINE MERG SA O INTORC PE PARTEA CEALALTA,I-AM FACUT PRAGURI NOI DIN TABLA MAI GROASA,AM DAT-O CU UN GRUND SPECIAL PE BAZA DE ZINC,INCLUSIV REZERVOARELE DE BENZINA AU FOST DEMONTATE SI CURATATE,GRUNDUITE,FURTUNURILE DE BENZINA VOR FI SCHIMBATE,AM LUAT SI CAPETE DE BARA NOI.O SA IAU APARATUL FOTO CU MINE MAINE SA-I FAC SI NISTE POZE,AAAA SI ESTE SI ANTIFONATA .BUCSARAIA DIN CAUCIUC E SUPER OK NU DEMULT AU FOST SCHIMBATA.
CU ESAPAMENTUL E MAI COMPLICAT, LA MODELUL ASTA E DESTUL DE ALAMBICAT DIN CAUZA COLECTIEI DE TOBE PE CARE LE ARE.TRE SA STUDIEZ ATENT ACEST ASPECT.
SINCER NU AM INTELES PREA BINE LA CE TE REFERI CAND SPUI DE PLAFONUL NEGRU...?
SINCER VOI CAUTA O VOPSEA CAT MAI FRUMOASA,CU UN PIGMENT CAT MAI VIU.

ma refeream la asa ceva ;) :D

LIVIUMARIN 07-03-08 21:09

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1406994)
ma refeream la asa ceva ;) :D

SALUATARE,M-AM GANDIT EU CA LA ASA CEVA TE REFERI,DEOCAMDATA ARATA CAM ASA.....

danny_bik3ru 07-03-08 21:38

bafta la proiect liviu

MON-u 07-03-08 22:44

5 Attachment(s)
dar vad ca ai avut ceva treaba si inca mai ai..spor!;)

Cele mai recente poze cu Monica mea!;)

piratu_volvo 07-03-08 23:23

Quote:

Originally Posted by adirt (Post 1401944)
farul cu suport si semnalizarea dreapta le mai ai cati lei. ptr.piratu_volvo

Am farurile cu suporturi la 30 lei/buc,semnalizarile am numai sticlele la 10 lei/buc.

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning