![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
5 Attachment(s)
Momentan doar atat, sper sa iti placa . Mai dureza putin pana fac si jantele.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine usor si bine. Acu sa nu crezi ca nu ti-a iesti tie bine,caci ti-a iesti si tie destul de bine. Sa aveti bafta cu masinile |
lasal cristy in pace ca el doar se lauda :lol::lol::lol: bravo tie cosmine :lol: tu ai vopsit capota portbagaj si cam atat , doar no vopsisi toata :-P laudarosule
|
1 Attachment(s)
Quote:
Osa iti mai fac si cu lupe in faruri si etc dar nu azi caci nu prea am pofta |
Lasa bai DJBOSS ca este timp sa o faci si tu pe a ta! Momentan nu ii vad rostul de a o vocsi pentru ca e iarna. La primavara frumos,poate pana atunci ii mai faci cate ceva;)....Cosmin are deja masina vocsita iar capota e alta si na e mult mai usor! Bafta!
|
ce se mai aude de daciuta?8):D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un vt de sarbatori :D
|
Quote:
|
A venit si mosu ...cu un set de jante OZ-uri clasice ;) or sa fie montate dupa ce trece iarna, si revopsite cum trebuie, numai ca una cam fuleaza nu rau dar vreau so fac.
Sarbatori Fericite tuturor :D |
Quote:
Sa le invarti sanatos,, Sarbatori fericite tututor pasionatilor de masini;) |
2 Attachment(s)
O poza , doua
Inca odata va doresc Sarbatori Fericite ! 8) |
Quote:
PS-jantele daca le faci buza cromata si vopsite negru si sa o mai lasi e crima:shock::shock: |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ultimile achiziti pe anu 2011,jante oz clasice,spoilerul si toba provin de pe dacia care a fost a lui casian,acum nu stiu sigur daca voi face spoilerul (am ceva de lucru la el),iar toba cam nasolc a trebuieste s-o pun sub rezervor iar dacia de pe care am luat ,avea rezervorul in portbagaj.sa vedem ce rezerva anul 2012 la multi ani tuturor.si o poza cu masina in seara asta cu ats-urile care le-am achizitionat pentru un prieten la oferta :lol:
|
Terminat rau spoilerul Mai multe poze cu el nu mai ai ?.Sper ca nu ai dat nici un ban pe el :-w .
|
Quote:
|
Parerea mea umila e ca nici spoilerul si nici toba aceea n-au ce cauta pe masina ta:???:
|
Quote:
|
Pragurile sunt drepte si capetele acelea de tobe rotunde...
Daca nu modifici pragul ca sa ai un tunel rotund nu vor avea nici o legatura. |
Spoilerul daca nu vrei sa il repari si vrei sa il arunci poti sa mi-l dai mie :D sa vad dac pot sa fac ceva cu el .Fac cinste .;)
Si in legatura cu toba eu as zice sa faci ceva in stil japonez , adica pe partea dreapta .Si sa pui decat un final nu amandoua una langa alta .Imi plac modificarile care se observa din a doua privire . |
7 Attachment(s)
Si am inceput munca la huy pe 2012,astazi am lucrat umpic la evacuare,datorita faptului ca aseara sa intampalt o extorsiune a unui rateu , mi sa spart toba de mijloc,asa ca astazi am schimbat si am teava,se aude foarte tare acum trebuie si ultima toba s-o schimb ,atasez ceva pzoe din timpu lucrari si un filmulet.
https://www.youtube.com/watch?v=SLolv...ature=youtu.be |
mi se pare mie s-au a fost sudata in electric?:-?....oricum se aude marfa!!!si eu am facut acelasi lucru doar ca am taiat intermediara si an sudat teava de colo-colo.....iar apoi am acoperito...deci intermediara a ramas de forma sa nu am probleme cu caschetarii:D
|
arata bine masina ta : ) in poza asta aveai taiat din amortizor? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1324715808
|
Quote:
Credca o sa umblu dinou la aripi...pe spate voi umbla sigur dinou pt ca ,am de gand sa o cobor mult mai jos |
multumesc pentru raspuns! spor la treaba in continuare! o sugestie.. niste ATS CUP sunt de parere ca ar aranja-o !
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Astazi am puso la punct cu motoru , pentru buna fuctionare pe timp de iarna si de luni in colo cand imi iau permisu de la pol incep sa umblu dinou cu ea la vedere :lol::lol::lol::lol: o poza de sezon |
ce ai lucrat de ti-a ajuns permisu pe mana domnilor de la politie ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning