![]() |
Re: Club astra bertone
baieti am pe stoc turbocharger electric universal
pret 560 ron https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/74040-turbocharger-electric-universal-masina.html |
Hai sal lume !!!! Cam plict p aici :P
|
Dap .. uite .. drept rasplata .. a mai pus si sabothor un post :)
Mihai ti-am vizitat site-ul si am vazut multe chestii interesante ... Curand (cam peste o luna sper) ... o sa imi iau Z20LER Rossa .. si o sa te contactez sa facem iara niste afaceri impreuna ... Numai sa gasesc masina ca sunt cam pretentios :( |
Quote:
Trebuie sa pun si eu poze cu masina refacuta si ultimele modificari. |
4 Attachment(s)
Hai sa va arat niste poze cu ultimele modificari. Cele de la motor. Cu ext masinii inca n-am facut poze ca ori aveam camera si era murdara, ori invers.
Asta este noul bov HKS (cel pe care-l aduce Mihai). E super tare si se aude bestial. O sa fac un filmulet la un momentdat ca sa il auziti. |
1 Attachment(s)
Apoi, am schimbat cutia de filtru si traseul de admisie cu cea de pe 2.2 (tot cu ajutorul lui Mihai ca eu nu ma pricep prea bine). A iesit asa:
|
5 Attachment(s)
Problema cu furtunul de breather de la motor am rezolvat-o aseara in felul urmator. Am pus o valva mecanica de metal in tubul de admisie de dupa debitmetru (pt cine nu stie, initial intra in bucata de admisie care venea peste motor). A iesit f bine zic eu:
|
2 Attachment(s)
misto lucrarea ... ma faci sa simt foarte mandru...mi-a dat si o lacrima :)
anyway, turbocharger instalat pe astra g :), crestere de putere de 17 cp pe dyno (de la 101 la 118 ) |
Quote:
ptr. ce atat deranj ?? |
Quote:
|
Quote:
aham , da , buna treaba numai ca era mai bine daca puneai un filtru sport. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Mai pun si eu poze cu masina ca nu am mai pus demult si de plict.... ast si sugestiile voastre ce sa mai pun p ea cum sa o mai fac ... una alta :P stiti voi !!! :D
|
1 Attachment(s)
A apropo si care stii unde imi fac si eu bara fata ..... sau sa o schimb care stii un tinichigiu bun si daca se poate si subtire :D
|
jante+ suspensie.
|
Cine stii d unde imi cumpar si eu o grila pt capota fara semn pls !!!!! Si de vanzare a mea originala !!!!!
|
Nu stie nimeni d unde imi pot lua si eu o grila ????
|
Quote:
Si cam cat costa lucrarea asta ca am un Astra G 1.6 16V si vreau sa ii mai cresc puterea? |
pai kitul turbo electric este 560 ron...instalarea e destul de facila, o poti face singur
|
Quote:
|
sal tuturor...pyranha uite un link de unde poti gasii grila full cromata fara sigla la 2.8mil..si arata super bn..te decizi u (http://www.**********/?x=arata_produs&id_p=149).bafta si tine-ne la curetn cu alegerea ta
|
pyranha am observat k nu pot trimite link-ul respectiv..intra pe id-ul meu si ti-l voi da acolo (id-ul meu:untouchablle_x)
|
Aseara am pus xenon pe noile faruri. Super misto. Au meritat toti banii. Acum le recomand cu draga inima. Angel-urile albe cu xenonul se vad bestial, iar lupele isi fac treaba f bine.
|
Baieti, de aseara fata are incaltari noi si acum am un cauciuc Dunlop Sp Maxx 215/40 R17. Pret 2 mil. Cine are nevoie de el ?
|
Sa te bucuri de masina si sa iti faci tot ce ti-ai mai propus! (fara incidente) ;)
|
Quote:
|
salut poate facem o intalnire la cluj pe 17 mai
|
baieti, pleoape stiti unde as gasi ? modelul scurs pe far, nu cel care se prinde doar deasupra, si sa fie din plastic ?
|
Vand 4 jante opel astra bertone turbo impecabile,fara anvelope 300 EURO.
Tel:0723243557 |
salut. AM oproblema cu masina am spalat motorul si dupa aceea a inceput sa faca figuri motorul nu merge rotund la toba scoate un fum negru ,astept pareri poate v ati intalnit cu prb asta astra bertone 20 t
|
Quote:
|
Naspa trb cu spalarea :( c sa iti zic acum vezi si u ce rezolvi .
|
am fost la opel inca nu am rez nimic
|
motorul e de preferat a nu se spala cu apa,decat sa se sterge cu o carpa umeda...instalatia electrica poate fi afectata de cateva picaturi si pot aparea mari probleme..mergi la service,nu merge cu ea asa k s-ar putea sa-ti para rau,nu se rezolva de la sine,nu e o problema de moment!
|
maaaaa !!!!!
eu nu tiam povestit ?????? cum dracu sa o speli ?????? la motor ???? ce zici t ue simptoma de galerie fisurata .... doamne fereste... sunt sigur ca idiotii aia de la spalatorie au bagato direct la spalt dupa ce ai venit ? masina se lasa 1-2 ore inainte de spalare....galeria turbinei e super hot si daca dau cu apa rece pe se crapa instant... doamne fereste sa fii patit asa ceva ca galerie individual nu exista, se ia direct cu turbina...:( |
ce simtome are daca e galeria fisurata .acum cei de la service mi au spus ca e sonda lamda de la apa rece bla bla
|
Quote:
Multumesc. Gabi |
cred k nu ai o ardere completa a carburantului si asta se simte pe toba prin miros nefiind toata arsa..la viteze mai mari nu-ti va mai mirosii pt k are loc toata arderea!se poate sa fie putin supraalimentat ..mergi la service!
|
Quote:
iti miroase doar cand tii geamul deschis cumva? mie doar asa imi miroase, io ink nu am mers la opel am fost la toti idiotii cu testere serviceuri autorizate plm si isi dadeau cu parerea, mau pus sa schimb debitmetru lam schimbat pute mai tare, lam luat degeaba, ma duc saptamanile astea, sami fac timp, la opel(la astia ma enerveaza cu programarea lor)...poate ei se pricep naiba... apropo cam cat iti consuma? cumva ai un consum constant si in orash si inafara? mie imi ia 10-11 nu cont cum merg, ca o coxez, ca merg incet, ca orice numai asa...decate ori imi fac media intre 10-11...macar e bine in bucuresti:))) |
Quote:
Consumul nu e exagerat, cred ca vreo 8% in afara si vreo 10% in oras, sincer nu am calculat exact consumul dar cam asa este. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning