![]() |
Re: help (about...anything )
;)...
|
dragostea pluteste in dop... ăăă, in aer :D
|
Ma puteti ajuta cu o informatie, si anume,stiti daca e cineva in Bacau care face detailing interior la auto ? Ma refer la spalat mocheta, scaune, revigorat plastice ..Eventual daca stiti si niste preturi estimative.
Ms |
Quote:
|
Stiu ca anul trecut pe vremea asta in parcare la kaufland mi am spalat motorul la masina cu abur si aveau preturi modice 20 de lei pentru motor , 20 pt mocheta , 20 pt plafon.. de restul nu mai retin.
|
Quote:
|
Mai nou Dan se ocupa de interioare ?
|
unde se afla mai exact ?
|
Salutare
stie cineva unde pot gasi in bacau o galerie si un catalizator sh pentru renault megane 1 si la ce pret? |
Quote:
sau la dezmembrari in nicolae balcescu |
multumesc am sa incerc
|
vezi ca e un baiat in margineni-hemeiusi vis a vis de pensiunea casa blanca...are la greu renault paote are el acolo...costi in zice...
|
La banu nu are......
ms helas am sa incerc si acolo |
am nevoie de o bucata plexiglass transparenta grosime 0,5 lungime 40 cm si latime 25 cm cine ma poate ajuta?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am o scula de player la masina si cum opresc motorul se inchide si pierde setarile, am 3 fire care stau aiurea .am pus albastru la + nu functioneaza treaba ....si m-ai are o chestie cu parking break care trebuie activata sa pot intra in setari..dar nu ii dau de cap...
|
Roluieste cineva aripi in Bacau?
|
Quote:
Tu ai DVD player daca nu gresesc, treaba cu parking break e sa legi firul roz la frana de mana,ca sa folosesti dvd doar cand este masina parcata sa fie safe:D. Am avut si eu si firul roz l am pus cu cel rosu+ de alimentare ca sa l pot folosi si in mers. Firul albastru daca nu grresesc este power antena, iar cel din urma ar trebui sa fie cel de memorie. Sa te uiti atent pe fire, ar trebui sa scrie pe fiecare rolul fiecaruia. |
va cer ajutorul
am nevoie urgenta de o aripa fata stanga de golf 4 culoare alba . cine imi poate aduce una in stare foarte buna ? e o chestie urgenta 0740402018 danke":shock: |
Caut sa cumpar un cauciuc sau o pereche sh, R14 185/70. Am cautat in cateva locuri dar multi n-au auzit de asa marime. Stie cineva unde pot gasi?
|
2 Attachment(s)
Vand discuri de frana de Solenza, noi in cutie, nu au fost montate pe nici o masina.
Pret: 200 Ron negiciabil Tel: 0762.290.536 |
Quote:
|
Salut. Adica la ce te referi , ca nu prea am postat anunturi pana acuma... ?
|
ai pm :D
imi cer scuze stiu nu era de datoria mea si nu vreau sa par atot-stiutor doar incercam sa-l ajut pe om:D |
un e46 coupe gasesc la dezmembrat pe undeva prin bacau ???
|
unde gasesc cel mai ieftin itp in bacau?
|
acu depinde ce masina ai?daca e aproape noua te poti duce unde e mai ieftin ,daca nu te poti duce unde oamenii se inteleg intre ei :shock: ca sa nu ti dea cu rechemare si apoi iar scoti cascavalul de la buzunar:cry: si oricum RAR iti pot bloca masina daca li se pare lor ceva suspect la ea si tre sa stai pana vine o echipa mobila de la ei si sigur nu mai scapi....
|
e aproape noua. de asta ma interesa cel mai ieftin
|
incearca la impar sau la reprezentanta skoda bacau...eu numai la skoda am facut si am fost ff multumit din toate pct de vedere...
|
eu am fost undeva in izvoare intr'o curte comuna cu autoutilitare mercedes(parca) , am fost multumit de seriozitatea domnului si nici nu am stat mult la coada. recomand ! si nici nu a fost foarte scump...
|
Quote:
|
Cine ma ajuta cu o fisa pt un opel? La magazin gasesc doar set complet de fise.
|
Re: Topic de Help! (pentru orice problema)
Stiti pe cineva care imbraca volane in piele in Bacau?
|
se poate repara o zgarietura la pielea de pe un bord tapitat???
|
conteaza cumva dimensiunea la jantele de tabla pe 15``pt skoda octavia 2 ?
15" 5x112 6Jx15 ET37 15" 5x112 ET47 pot sa folosesc oricare model daca este pe 15 janta de aluminiu care o am ? |
Quote:
|
Quote:
|
Salut baieti...Este vreun electrician bun de prin onesti-bacau pe aici?
Mi-am montat pe un e36 un motor M50B20 vanos...si nu ii dau de cap cu instalatia electrica!Ceva ma baga in ceata:lol: M-ar putea ajuta careva?Multumesc! |
Quote:
|
Salut. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Puteti sa-mi spuneti unde se da in Bacau testul 13 din 15, si unde mai exact si la ce ora ( sunt din Onesti, si nu prea am cum sa ajung la BC sa ma interesez mai exact ) . Multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning