![]() |
Re: B 89 Wrc
10 Attachment(s)
felicitari WRC-ule ai facut senzatie la Pitesti. Multumim pt prezenta daciilor turbate ati facut senzatie!!!!:twisted:
|
bravo WRC-ule nice work
|
Bravo WRC-ule 8) ai fost cel mai tare azi:D ...Nu cred ca mai e vreo DACIE mai tare ca asta .Ma refer la tot.Poate mai sunt altele mai misto dar decat la aspect.A ta are si aspect si motor calumea si tot ce ii trebue.MULTA BAFTA IN CONTINUARE SI AI MARE GRIJA DE MASINUTZA CA E SUPER TAREEE..........;)
|
Am si eu 1 intrebare daca se poate????:D As vre sa pun nijte jenti pe 14" late pe 205 in 4 prezoane pe o dacie si nu stiu exat ce sa fac????????????Daca se poate o parere ???????Ma afecteaza la demaraj sau nu.Adica la mersul masini in general???Ma gandesc ca nu mai fuge ca pana acum .Cred ca o sa fuga mai incet?????????U cam ce parere ai?????????
|
probabil ca scartu de roti nu va mai fi asa de lung
un pic din demaraj si ~5km din top speed |
si de data asta o la fel de frumoasa prestatie ca de fiecare data ...
|
ti-am vazut masina live azi :X:X marfa
|
2 Attachment(s)
Felicitari pentru azi ! Doua filmuletze cu tine:
|
nu pot sa zic decat FELICITARI WRC :!: bravo
|
frumos,
bmw-ul ala ce-a inteles? :lol: |
salut baieti am o intrebare ; In Bucuresti pe unde se mai strang baietii cu daciile ?
respect |
zimi te rog si mie unde tiai umflat aripile...ca am si eu mare nevoie...ms
|
W R C`u era in fata lu` Florica sau mi se pare mie? :D :D :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
repsect pt wrc ..masina e mai frumoasa ca in poze .....daca vrei si mai ai sa imi trimiti si mie clipuri cu masina ta in actiune sau ce mai ai...daca mai ai imi lasi ID tau in PM sau ti l las eu...cateva clipuri cu masina ta de ieri....frumoasa masina si bafta in continuare ... Un admirator de la pitesti
|
Domnu Florin, vii pe 20 la braila la liniutze?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
eu zic ca o sa fie prezent ... ai curaj sa ma contrazici?
|
Quote:
|
pai atunci sa va vad la pompa daca vreti voi sa vin la braila
cat despre taranusi si tigani ce sa mai spunem... are rost sa comentam ? |
Quote:
|
Quote:
|
intelegeam o fata sa comenteze.. ca doar "ele" se asteapta ca la volanu` unei masini frumoase sa fie un fat-frumos (eventual cu mot`n frunte)
|
Tin sa-l informez pe acel comentator felationist, ca acel motor este facut de fabrica si reconditionat de maestru Nicusor aka Berila, Robert SGM-ul ala, inventeaza doar motoare turbo :D; cat despre celalalt comentariu ar trb sa te uiti in oglinda sa vezi ca ai telemea pe dinti si lilieci in pantofi.
|
Eu doar am reglat carburatoarele (care au fost si la masina mea 1 an) rotind suruburile o tura inainte si una inapoi :))
|
:D:D:Dsuper tare filmuletul ala 7............"motor facut de sgm-ul ala".....:D:D:Dsuper crima frate.....Robert e adevarat ca in beci la tine prepari motoarele alea adevarate cu multi ponei?????:D
|
nebuneala mare pe topicul asta
|
alt rasarit .. in beci ma? inca doua, trei specimene de genu` si ma ia nervii
|
ai dat masina
;) |
inca nu o vrei ?
|
Felicitari pentru Dacie!
|
Frumusica dacia...
|
domnu florin...am vazut nishte dungi pe aripa stanga?sau mi-sa parut mie?
|
4 Attachment(s)
wrc.........
|
O masina de exceptie..pacat ca se vinde. Oricum ar fi,va face mandru orice viitor posesor:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
10caractere
|
Mai lasati Mc-ul ala ca nu e sanatos :):D
|
Quote:
|