![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
un electrician unde gasesc si eu ieftinache.....k pe criza asta nimicx nu merge nici masina mea :((( pm pls
|
Salutare. Imi poate spune cineva ce ceasuri se potrivesc la VW Polo din 1995 ? Ma gandeam la ceasurile de la Polo din 1999, dar nu am idee daca merg puse sau nu si daca o sa`mi mai indice turatiile si viteza .
Sau daca nu, alte ceasuri compatibile. Ma poate ajuta cineva ? |
Am si eu nevoie de "sticla" (plastic) care e la ceasul de bord la golf 3 daca ma puteti ajuta. Multumesc anticipat.
|
imi puteti spune si mie cat ma costa bucsele fata spate la golf 4 si eventual daca se poate realiza montajul acasa
|
cgjx hzs
|
Cumpar capota de VENTO URGENT!!!
|
va salut colegi am si eu un passat 35i cu motor turbo diesel 1,9 si aud un zgomot foarte ciudat din cutia de viteze cnd este in liber si cand apas ambreajul nui se mai aude cand merge motorul se aude k una q 6 cilindri face urat aveti ceva ideii ce poate sa fie :((
|
Quote:
|
si imi mai tine cateva saptamani sau ma lasa???
|
depinde cat de finut esti la pedala
|
da mersi colegu
|
Quote:
|
eu am schimbat Kit-ul de ambreaj iar manopera m-a costat 250 ron
|
Cumpar urgent caseta de directie golf 4
Cumpar sau daca se poate repara o caseta de directie de golf 4 am nevoie urgent ...daca ma poate ajuta cineva id meu e veninnosul
|
capete bara 1.9tdi (golf3), faruri gti, jante in 4 prezoane, amortizoare sport etc... ce mai aveti pt golf3 folositor :D
|
fac si eu schimb chit ambreaj acuma oricat ar fi manopera il fac numa sa mearga iubiticul meu :D
|
vand capete de bara si bucsa silent volkswagen passat 35i
|
sal caut si eu un motor 1.3 de g1 sau g2 sau un delcou tot de motor 1.3 modelul care vine prin in chiuluasa in capatul axei cu came are cineva? pm pls URGENTA!!!!
|
colegi cineva dezmembreaza passat 35 i ???? miar interesa trapa k imi mananca zilele din fericire nu imi curge apa inauntru dar e ceva probleme acolo k nu se inchide de tot pe partea stanga nici afaranici inauntru de afara il inping si se inchide dar inauntru nu le trage la loc sinele is rupte daca aveti asaceva miar interesa VA MULTUMESC
|
o cutie de viteze polo classic `98 1.6? cod cutie DCK ... are cineva?
|
caut scut motor golf3 /vento
daca stir cinneva unde as putea gasi |
Fratilor care ma ajuta shi pe mine cu un maner de usa de Corrado g60 sau macar spuneti ce manere de la altele se potrivesc....:???:
|
Salutare,
Ma intereseaza sa achizitionez un casetofon pt un golf 4...eu am acum un betta montat si as vrea modelul Gamma5 Blaupunkt/Sony , Radio Navigation System MCD sau Delta, ideea e sa aiba 4 iesiri pt boxe pt ca vreau sa imi montez boxe si in usile din spate...Astept propuneri Cu respect. |
schimb stopuri tuning de vw polo 9n cu stopuri originale !
|
vand far dreapta g4 cu proiector in far
capat de planetara 1.8t cutie in 5 preturi modice 0745144843 |
GOLF 4 1.6 16V 105cp motor AUS
Am si eu o problema cu huruitul. La relanti se aude o huruiala la roata stanga fata. In mers huruie volanul la mici shimbari de directie si se simt vibratii in volan odata cu huruiala. Cel mai bine se simte daca masina e subturata (1500 rpm cu a 2-a). Ma poate ajuta cineva va rog. Am fost la service si cati mecanici atatea presupuneri. Daca ma iau dupa ei schimb toata masina. Multumesc |
vreau si eu un volan de r32 mk5
cotiera pt mk5 si un sfat ... am bagat destul de multi bani in show`n`shine ... dar inca am motorul de 1.4 ... si se cam cere un upgrade .. maricel din experienta voastra , care sunt cele mai bune variante pt golf 5 de schimbare motor ? si daca are cineva si niste preturi shoot a PM salutari |
Bara fata de golf 5(completa) cu suporti pt proiectoare + masca fata din aia tip fagure( dar lipseste semnu') + dopurile din bara pt stropitorile alea pt faruri, nu are cleme rupte sau ceva, nu e zgariata,in stare perfecta(argintie) PRET 150 EURO
p.s sper sa revin mai tarziu cu poze. |
sal! eu am nevoie de un saxofon de passat 35i,dar cel dublu de 18gt
am 2 usi fata de passat 35i.cui ii trb? |
caut bara fata golf 4
daca are cineva de vanzare, il rog sa ma contacteze :D doar sa fie stock (fara tuning) succese mari. |
5 Attachment(s)
si pozele promise cu bara si masca de Golf 5....
|
un capat de planetara spre cutie pe partea dreapta are cineva la un g60 ??corado golf nu conteaza ca se potriveste
|
salut, eu am un casetofon beta si un cd-player originale vw, vreau sa le dau la schimb k o navigatie color, mare, si bineinteles diferenta :D
|
Quote:
si eu am la fel, vezi k eu mi-am legat boxele din spate pe firele la cele din fata....merge numai k la puteri mai mari iti limiteaza din volum :D |
rog un moderator daca se poate sa schimbe numele topicului...ca vad ca multi pun de vanzare..si acest este un topic cu cei au piesa moka!
|
Quote:
|
nu cred da sper ca exista:)))
|
iti dai seama,ca nu da nimeni gratis.spera doar sa se gaseasca mai ieftin.banuiesc,ca ne ajutam,daca avem piese si le dam mai ieftin.
|
un computer bord pentru golf 4? nu pe moca bineinteles!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning