![]() |
Re: .
Quote:
|
pai dk te rogi..mult, mult..vei fi :lol: :lol: :lol: :oops:
|
,
nu bre, am 2 amici care vor 38/38 - uri si m-au rugat sa le fac rost
da. tu nu ai fost bre la curse ??? daca nu, ia de la mosu' filmele Filme: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=400 cauta-l si tu pe aici |
trage cu ochiu la locatia mea...sau a fost vivi prin vest cumva si nu mi-a zis :?: :shock: :roll:
aku innot printre filmuletze, poate-l gasesc :D |
.
scuze
dupa ce am dat \"submit\" m-am gandit sa ma uit si eu la \"tine\" si acuuuu ............de esti breeee asa rau ??? loooooooool |
-1
|
dk eram rau..bree BIL :lol: , nu puneam happy smiley in mesaj... :wink:
ti-am dat o sugestie doar.. :shock: :arrow: location :wink: dar ce vor sa faca prietenii tai cu ele? pe ce motoare intentioneaza sa le monteze si U zolti la fel..ce intentii criminale aveti :?: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
uau :yikes: , era sa uit de seria CAPRI MOVIE.....again :oops: :lol:
vreau sa vad macar 20 de downloaduri la fiecare film, sa shtiu k nu le postez degeaba ... :lol: :rockon: |
apreciez seria CAPRI MOVIE.... asa ca plz.again!!!!!!
|
in principiu .... care aveti in plus clapeta cu care se deschida capota la mk2/3 ..?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BTF 4 U and the rest....of the BOYS and their cars from HELL :lol: :lol: :arrow:
|
bine bine da shorici avetzi?
sau atzi parlit porcu' cu gaze de eshapament? stiu ca fac posturi aiurea ca nu am nici porc nici capri....da poate o sa am de-al casei |
MUHHAHAHHA, ai U un capri pa'kol pe undeva, porc....un ALF.. :oops: :lol:
eu cred k trebuie sa-ti fuck cunoshtintza cu un anume topic de aici k sa poti sa devii si tu de-al casei in cateva zile...akolo pui poze de tampeshti si sa vezi cum iti creste ratingul :shock: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
CAPRI MOVIE... :arrow:
P.S. Scuzati filmul 05 dar nush de ce nu merge la toti..ceva codec mai smecher poate are nevoie..nici mie nu-mi mere... :oops: |
Quote:
... prietenii stiu de ce!!!! :lol: |
eu shtiu, eu shtiu...nu are ANTIVAL....
:oops: :lol: si DIFUL e problema....si admisia... multe bube are de rezolvat VIVI..dk vrea sa zboare racheta.. si evacuarea e pi pulan, k nu are backpresure... :( :( |
daca o sa tot vorbim pe mess.. vom ramane un urma cu forum-ul
|
2 Attachment(s)
Aoleuuu...uitat sa pun filmele... :lol: :oops:
:arrow: haideti k suplimentez :oops: :arrow: |
cu o keltuiala suplimentara de aprox 100 EU am obtzinut scanteia mult dorita. 2.5 mil generatorul de scanteie, 500 una bucata delcou stricat, 500 una bucata aprindere electronica, si restu' kinuiala. parca mi-a mai venit kefu de asamblat motoare.
|
ma, da voi bagati bani in adaptarea motoarelor cat am bagat eu in toata mashina si motor, si modificari si tot...
ce afacere mai e shi asta :lol: :?: v-am spus la multi k dk vreti sa faceti treaba, luati o mashina cu totul si gataaa.. :wink: :wink: :wink: sa speram k akum iti vor galopa acei ... 115 ponei... cosmineloooole :twisted: |
pe la noi e mai greu sa iei masina cu totu' pt ca nu prea sunt, dasa o gasesti e scumpa rau, si vai steaua ei. pe la voi pe acolo e altceva. iar generatorul de scanteie am preferat sa il iau nou decat sa cumpar alt delco cu 1,5 mil. is sa nu stiu cat ar mai fi mers.
|
mai ai vro 100 de posturi si-ti iei de-al casei....asta inseamna sa mai iei vro 100 de piese ptr. capri...la 200 RON= care este.. :? un 2 si 4 zero lei grei si noi(eu mai am un post :D )
|
Re:
Salut taticilor!!!
Am si eu o durere. Mi s-a rupt una dintre tevile de la caloriferul de incalzire. stie cineva de la ce masina se potriveste? Si mai am o durere: masina mi-a fost demontata de mecanici, si nu mai stiu cum se face legatura dintre firele de la stergatorul lunetei cu firele care merg in bord. Daca stie cineva ? Ar mai fi o intrebare: la MK III , geamurile laterale spate nu au cheder ? Sunt prinse doar cu mastic? |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am vopsit si blocul. si kiulasa si evacuarea. da nu va arat decat blocu' sa mai fac posturi de d'al casei
|
1 Attachment(s)
pai u la Costineshti..esti de-al casei..aku vrei sa fii si aici :?: :twisted: :lol: :lol:
ce vopsea ai folosit? normala sau termorezistenta ?? k eu inka nu vad rostul acelei vopsele scumpe..pe motor, evacuare da..dar nu motor :D next episode..luati-le mai taticilor.. :P :arrow: |
zice ca tzine 300grade, pt scurt timp 500 si nu costa kiar mult. e la spray si e ok la pretz. si de ce vezi tu mai bine vopseaua pe evacuare? si nu pe blok?
|
LA MULTI ANI ! cu veselie
Sanatate pe vecie, Casa plina de bucate, Dragoste pe saturate, Bani la greu, Noroc cu caru' , LA MULTI ANI SI SUS PAHARU' !!! LA MULTI ANI SI LA MULTI...CAPRI :D ! |
pe evacuare isi are rostul vopseaua termorezistenta, pt k e temperatura mare, dar blocul este racit cu lichid, deci si prin urmare nu ar necesita \"neaparat\" una termorezistenta(pt sute de grade cand normal apa sta la pe la 85grade..)..asta vroiam sa zic mai sus :D
|
LA MULTI ANI! si vb cuiva :D...iti doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie
|
am spart un segment aseara
fuck asa e cand te grabesti ca prostu\" am bagat pistoanele in bloc si ........tre sa iau un rand de segmentzi acum. |
1 Attachment(s)
incercat si eu k tine..searaa in fuga inainte de a intra in tura..sa strang sonda de ulei..si am strans-o... de s-a rupt sonda in bloc..asha k eu am stricat motorul in final prin graba asta..
ce sa-i fucki... :evil: Capri movies... :arrow: |
probabil ca va trebui sa il dai afara ca sa scotzi bucata de sonda din bloc pt ca e cam nasoala pozitzia, si nu prea potzi sa o rezolvi pe loc. acum potzi spune ca vinzi una bucata sonda ulei!
|
si am si cumparat segmentzii pt un piston
480.000. super pretz. |
2 Attachment(s)
pai faza cu sonda..a fost akum 2 ani
cand am futut motorul.. dupa 3 luni de frig/iarna am chemat un prieten de-al lu' tata cu BOSCHul industrial :oops: si prin aripa s-a bagat, si a dat gaura in sonda...pana macinat tot.. facut adaptor , pus sonda de Dacia..si gata. Dar.....nu mai indica nik martorul.. :lol: :lol: :lol: in final dupa alte 2 luni de utilizare s-a auzit bataia la cilindru, ax came, linia.. nu-mi dau seama..si GATA, TERMINATED. iarasi in dublu exemplar..seria CAPRI.. :twisted: :arrow: |
tralalalala
merge si electromotoru ce tare sunt.. de'al casei? inca nu |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
mai ai un varf de lingura..si ti se coloreaza si curul si..devii de-al casei http://bestsmileys.com/lol/4.gif dar ce avut electromotorul? iar uitat ieri sa postez..asha k din nou serie dubla astazi: :arrow: ce urla Zakspeed Turbo...e prea sacaitor la ureche.. :wink: ce lenes mai e si MK II GT-ul..sa nu zic si URATTTT :oops: :twisted: :lol: :lol: |
pai atat electromotoru ca si alternatoru a luat niste apa si pamant.
|
ahhhh...dat navala..mocirla :lol:
cat te-a costat..bobinajul sau ce le-ai facut? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning