![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
1 Attachment(s)
misto volanul,e tare simpatic! nu stiu de ce te complici cu nuca aia ca parca e de pe vremea imprecherii ursului cu rechinul.. Ia si tu o nuca de M modelul de e46 care e mai mica si extrem de placuta la condus.. Vinde-o asta unui 'pasionat' :)
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4460045 |
Quote:
Spor la treaba Adi! :paper: |
N-A MA ADI, SA-TI CONVINA, I-AM ADUS SI LUI SHARKY :lol: DECI TREBUIE SA-TI COMAND NEAPARAT UNA :lol::lol:
|
Bravo pt proiect acum am citit si eu ce modificari ai facut.sper ca si satisfactia sa fie pe masura.;)
|
S-a cam pus praful pe aici de cand n-am mai facut nimic la masina :D Zilele astea am schimbat directia complet: pivoti inferiori, exteriori, bucsi pline, capete de bara, biletele de directie si antiruliu, am mai schimbat si placutele de frana pe spate, am schimbat si volanul.
Usor, usor trece iarna :D |
Mai dute ma mai traiesti ?????????????????????????????????????????????????? ??? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock:
|
4 Attachment(s)
Sa mai fac un mic update si pe la topicul cu masina mea... Am ramas fara plafon thanks to SB09HMM, nu a facut el toata treaba, am dat si eu jos un surub :lol:
Inca 25 zile si intra la vopsiiiit ! Intre timp mai apare o bara spate M si inca 2-3 surprize mici. Ma tot gandesc sa o las fara folii dupa ce iasa de la vopsit, am gasit un sedan misto de tot albastru deschis cu vadere si fara folii care arata perfect: https://i.imgur.com/XFCKb.jpg |
Quote:
Voie buna ! |
Stai ca n-am dat linkul catre poza care trebuia, asta era poza cu sedanul albastru deschis fara folii - https://i.imgur.com/O6AZQ.jpg
|
Quote:
|
Ai atins-o din nou sau ce e cu bara aia fata rupta-n gura
|
ti se pare poate, o fi fost jegoasa ... nu e pus nimic pe ea inca, nici proiectoare, lip. In martie se pune totul.
|
Quote:
spor la treaba si sa ne vedem la meeting 2012 ;) P.S ia mai lasa sedau' in pace Sparkle ca anul asta nu mai aduc nici perie si nici silicon de cauciucuri :)) |
Quote:
on.ce-ai ma cu foliile?? lasa-le acolo ca da bine!!;) |
pai sa se vada interiorul, soferul :))) s-o vad intai iesind de la vopsit si apoi ma gandesc si ce fac cu folia :D
|
Quote:
|
Quote:
nosfereeeee.....eu cred ca ai un calendar cu 25 zile si in fiecare zi....pac un X:))))) |
Quote:
|
Quote:
Succes pe viitor ! |
4 usi are farmecul lui
got 4 dors, got 4 hoes.... ashanti no momo :lol:. https://www.youtube.com/watch?v=-Hp3kuBXlQ0 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Eu o sa raman pe 4 usi muuult timp de acum inainte. Numeri sedanurile faine de la noi pe degetele de la doua maini doar... Poate trec si eu la 2 usi in cativa ani, un cabrio ceva, din 2007 incoace, visee :)))
Intre timp mi-a venit bara spate M si.. astept primavara :D |
2 Attachment(s)
Inca 10 zile si o duc la vopsit :D nu mai am rabdare deja, abia astept sa o vad cum trebuie.. zilele astea trebuie sa-mi ajunga si plafonul cu stalpii negrii si sper sa termin interiorul.
Ceva detalii mici intre timp.. |
IN SFARSIT BUTOANELE SUNT UNDE TREBUIE :lol::lol:
|
Cele din spate sunt puse invers sau mi se pare mie ?
|
Daaa, inca nu sunt puse geamurile electrice pe spate, urmeaza sa merg la cineva sa mi le rezolve si pe alea dupa ce va iesi de la vopsit masina... si pana atunci au ramas butoanele asa.
Sper sa iasa asa de tare cum imi doresc :twisted: Cred ca o sa fie singurul e36 Laguna Seca cu jante rosii din lume :D |
Felicitari pt. interiorul achizitionat, si spor in continuare la lucrari.Daca o faci albastru deschis, parerea mea, este ca e ce trebuie, mai ales ca se va potrivi cu interiorul foarte bine. Cu folia, la fel , parerea mea e ca ar fi OK una mai deschisa la culoare(chiar foarte deschisa).
P.S. Ce ai in plicul ala? .....daca nu sunt prea indiscret. |
Quote:
|
Quote:
|
e cumva de la 7owly 9entleman ?
|
Quote:
|
vezi k nu merge tripla dreapta cand pui frana:)
|
9 Attachment(s)
Quote:
Intre timp am primit PLAFONUL si tetierele de la banchete de la refacut! Au iesit foaaarte misto, chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine :D Iuly_HMM l-a pus sus rapid de tot, nu stiu cum se pricepe asa bine :)) Au ramas crem/albe manerele, lampile si parasolarele pe moment.. e contrast fainut dar cred ca o sa le fac si pe alea negre saptamana viitoare. Cu plafonul si tetierele interiorul mi-e gata in proportie de 99%. I-ar mai trebui un OBC cu 18 butoane dar nu stau in ala acum. In rest a iesit misto de tot, pun acum niste poze cu el.. Inca 4 zile si pleaca masina la Turda la vopsit :twisted: Si jantele au plecat azi la polishat la TEO_VL. Mai trebuie sa primesc una doua chestii si e gata de vopsea noua! |
So fresh , so clean ! si 4 doors more whores 8)
|
chiar nu ai ambitie de un obc ca ceasul ala arata a bucatarie in masina :D
|
Se gasesc mai greu pt 4 cyl ....oricum Nosfere in locul tau as face pe dracu in patru pt un OBC , ala iti mai lipseste
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Inca un updatee :rolleyes2 Jante refacute de TEO_VL (recomand de 100 de ori), buzele oglinda, carbon BMW badges :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning