![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Quote:
|
Ce se intampla daca cumva mi se lipeste "din greseala" o folie pe placuta de inmatriculare?
Adica... primesc amenda,sau ce? |
O si I nu ai voie ca prima litera din cele 3, pentru a nu se confunda cu 0 (zero) si 1;
dar in rest sunt folosite. exemplu mai multi care au numar X xx PAI (PA ! ), GTI , etc. |
au aparut prin buc numere de inmatriculare cu 3 cifre?
|
Cica de la 1 februarie apar alea, asa am auzit la radio
|
Am vazut ieri un M5 alb,E39 cu numar M5 02 BOG,de Anglia parca :)
|
Idee de numar pt. cei ce ii cheama Sorin B xx SXN - x-ori ca la mate:P
|
2 Attachment(s)
Prima data am crezut ca este la bulgari cand am vazut-o in parcare, la urma m-am uitat mai atent si am vazut ca este varianta noua de numere din ro.
|
Catai' fitza pe ""bossu" ala!!
Ma-ntreb de ce nu 325 (deja o fi luat:)) ); probabil bossu a zis ca o tine oricum putin pe asta urmatoarea e 525 deci a facut numarul din timp. Cred ca de la B 001 BOS la B 999 BOS toate sunt luate deja:)) |
Quote:
Se va cauta cu disperare B 555 BOS...ca 5-ul il poate transforma usor in $ B $$$ BOS...:lol:.. Ma intreb ce va face amaratul care nu opteaza pentru vreun preferential si obtine B 666 IAD :lol:... |
numerele de inmatriculare se pot cumpara(o serie de la 001-999 ASD de ex) si in timp sa le vinzi tu la cine vrea de ex B 999 ASD
(nu sariti cu paru ca chiar nu stiu):P |
B013RUL:D:)
|
1 Attachment(s)
In Anglia se practica treaba asta cu placutele de inmatriculare. Daca ai o masina tare si stii ca placuta de inmatriculare care ti-ar trebui tie, se afla in posesia unui...suma oferita sau ceruta poate ajunge la zeci de mii de lire.
Astfel de placute preferentiale se liciteaza in Anglia. |
B05UGE
|
Quote:
|
deja s`a umplut targul de masini cu nr de 3 cifre :) "le merge bine la romani" :))
|
in 5-10 ani or sa fie cu 4 cifre :)
|
MM 44 X I M = MMAAXIM .... merge ? ;))
|
B 320 CLS va las pe voi sa ghiciti ce masina era...
|
B 01 ERU ( traducere: BOIERU : ) ) :ciggy: nu am gasit nimic cu 3 cifre
|
sorry... am uitat sa zic ca masina este mercedes cls 320 .. n0rmal :>
|
Cred ca in medie o data la 2 pagini s-a zis cate ceva de nr asta...
B01ERU e cel mai pomenit numar... |
nUsH.. nu am stat sa citesc toate paginile sa vad care sunt si care nu .. .pe asta il stiu.. ( mai asa)
|
si in plus posesorul trebuie sa fie cel mai tampit si mai infocat fan al lui gutza
|
daca pui un astfel de nr esti cocalar 100%... eu l'am zis pe asta ca nu stiam altu mai asa....
|
B 100 GRC, pe un impreza hatch
|
B 04 MYP(BUCURESTI FOR MY PENIS):)) IO O SA IMI PUN CU TM
:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
da, l-ai intelege doar tu :)
|
POI CREZI CE E IMPORTANT CE CRED ALTI.ORICE NR AI AVEA O SA SE GASEASCA CINEVA SA COMENTEZE
|
Era la TV stirea, pe ProTV mai exact, si au bagat aia pe fundal B 505 UGI ... :) Ce CNA, ce respect, muiala pe fata...
|
:))) asa da ce sa mai zici
|
Nu mai pot da edit... Asta e reportajul
<object width="420" height="376" style="display:block; margin:0 0 5px 0;" ><param name="movie" value="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60403172"></param><embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60403172" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" ></embed></object><div style="display:block; width:420px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:12px; text-align:center;"><p style="margin:0; padding:0;"><a href="http://stirileprotv.ro/stiri/social/dai-un-ban-dar-sari-in-ochi-b-666-yad-sau-b-666-hel.html" title="Dai un ban, dar sari in ochi! B 666 YAD sau B 666 HEL!"style="color:#000000;">Dai un ban, dar sari in ochi! B 666 YAD sau B 666 HEL!</a></p><p style="margin:0; padding:0;"><a href="http://stirileprotv.ro" title="StirileProTV" style="color:#000000;">StirileProTV.ro</a></p></div> |
2 Attachment(s)
super tare, am vazut si eu la mine in oras CIA, ASS si ASU: tata si fiu, J(u)ST, BeBeLe, SYM................ dar cele mai tari mi s-au parut astea din poze:))
|
foarte tari pozele =))))
|
si iti dai seama k gagica aia nu a cerut numarul asta, asa l-a nimerit:))
|
stateam aseara si ma gandeam o merge MPR? sau PRS? insemnand m**e politia romana sau politia romana s**e :D:D:D
|
crezi tu ca ei stau sa se gandeasca la asa ceva ? ..... poate sa insemne ... Mai Ploua Romane ? sau Piratii Raman Scufundati ...
|
sau PSP tot cu politia, tre sa stii tu nu tre sa se gandeasca ei, poate gasesti vreunu mai stralucit la minte si te intreaba asa la mijto=))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning