![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Baiatu` imi pare bine ca te`am cunoscut LIVE! suna exterem de bine muzica si arata foarte fain masina live !
|
Quote:
Mai astept telefon de la tine cand mai ai drum pe aici. cat despre masina, momentan o sa primeasca un motor, tot 1.8, dar de 90 cai, apoi, in primavara, la anul, o mica surpriza.. pe langa vopsit :D mai e :lol: |
Ma uitam la video uri,si ma gandeam,cum se cumpara tuburile alea pentru woofere?Cum se numesc? :D "Dati-mi si mie un tub spl?" :))
|
alea sunt tevi de pvc pt instalatii sanitare
capetele ori le faci tu cu aer cald si indemanare, ori le cumperi. sunt baieti aici pe forum care vand asa ceva... |
Quote:
|
: - ))
|
prietena mea : )
|
aha pacat :)))
deci domnu Andrei , trebuie sa te felicit pentru munca :D arata belea masina :> |
Felicitari pt toata munca depusa! am vazut-o azi la facultate,si am ramas :shock:
Cand mai treci pe aici,poate mi-o prezinti si mie 8) |
Mersi, apreciez.
La facultate sunt zilnic, mai rar cu masina... cel putin pana vine frigul. Cel mai probabil joi am sa vin iar cu ea, iar daca ma vezi, trage-ma de maneca si vorbim. Salut. |
Quote:
|
Nu. Vin cu taxi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu Maxi-Taxi =)
|
Masina intra la vanzare.
2000 euro cu jante si suspensie, dar fara muzica. Muzica se vinde separat. Sau 1500 euro fara jante si suspensie. Imi pare rau ca fac asta, dar trebuie. |
5 Attachment(s)
Poze cu starea actuala.
Masina necesita o vopsea ca la carte. Urma sa fac eu asta, dar na... Mi se rupe sufletul ca o vand, dar nu am ce face. |
Vand VW Golf 3
An 1993 ~160.000km Motor 1.8 55kw Oglinzi electrice Trapa electrica cu 2 pozitii Servo-directie Mici modificari: -Capota, faruri, grila de VW Vento -Fustita GTI originala din cauciuc (nu se sparge) -Suspensie sport reglabila NOUA TA-Technix (garantie inca 1 an jumate) -Jante Borbet A 7,5j fata si 9j spatele cu cauciucuri 195/45/16 toate 4 -Interior GTI (scaunele fata rupte acolo unde e boala lor, pe lateral, dar foarte posibil sa le schimb) -Toba sport cu 2 iesiri (nu e pusa inca pe masina) Pentru alte detalii, ma sunati. 0785 862 877 - Andrei |
Quote:
ce vrei să īţi iei? |
I-au trecut nebunelile.. a fost putin suparat :))
|
dydy las ca asa am fost si eu cu momente dinastea de a vinde masina ... dar sunt trecataore :D bafta pe mai departe
|
deobicei cand ti la ceva sh il dai dupa acea ajungi sa-ti para rau sh sa te gandesti de ce ai facuto :!: tineo tot asa cu masina . foarte frumoasa . respecte
|
Stati un pic..... baiatu' doar a pus-o la vanzare! Mai e pana o vinde.... Ma stiu pe mine, nu intereseaza pe nimeni masinile astia mai "altfel".....
Bafta Andrei! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stiu ca o sa-mi para rau... De asta nici nu i-am facut topic special de vanzare... Ca nu sunt foarte hotarat... Dar, daca cineva vine cu banii la mine, i-am si dat-o... cu parere de rau... Pana la momentul ala, masina ramane tot a mea, tin lafel de mult la ea si o ingrijesc cum pot mai bine. Multumesc, respecte si tie. Multumesc si lui ivite si mike ! |
Quote:
|
a4, a6, passat, octavia... gen`
|
Quote:
Octavia nu e pt tine, părerea mea..are design-ul bordului īnvechit, făcut pt ai bătrāni |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ps: ai loc in ea sa pui muzica... aoleu 8) |
te injuuuuuuuuuuuuur ! :x
caravan as lua a6 sau a4. passat doar berlina :D |
Quote:
p.s.: adu-mi si mie alea ca tre sa fac sapt asta itp-ul... adica sapt viitoare |
Quote:
|
Quote:
Sincer !? Spor la treaba, spor la "upgrade" sa iti iei ce vrei tu, si pe urma facem o intalnire a dricurilor :)))) 8) |
3 Attachment(s)
Ce spuneti baieti?
Ma bag la un volan dinasta? ca al meu e mare rau... astept pareri pro/contra :D |
Pro 100% :D.
Asa ceva vreau si eu pentru a mea. |
Pune-l, ma, nu mai sta sa te gandesti. Daca-l iei si original, nu replica, cum e al meu, e foarte TARE!
|
frumos :D mai bine ai grija de el...nu-l da
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning