![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
vizal de ce nu zici si de seara trecuta ? :P
je vs skoda vizal 2 -1 :D (scoru la general 1 -1 ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu vrei sa incerci cu renou:-P |
Quote:
vizal acum m'am uitat atent la filmare si franam amandoi ... u chiar putin mai repede k me ... asa ca ciocu mic |
Quote:
|
de-al naibii o mai iau sa te fac pe tine....si vezi ca te-ai uitat prost
P.S. ai grija cu filmarea |
Quote:
|
Quote:
cand castig eu ma bucur dar un mekedon sufera :rolleyes2 |
vizal eu nu sunt makidon si nici nu sufar ... da imi plac banii ... te bagi cu skoda ?
|
hai sa vedem acum care are cu adevarat "liniutele" in sange.... https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=92556
|
Quote:
|
vizal se referea cu hyundaiul zzz ... dar nu da inapoi nici la audi !
|
Ery daca i-o dai si-l vad pe Vizal dup-aia cu urme de zgarieturi pe fatza si de unghii pe la gat ai un wisky de la mine !!! Vizal stiu ca ar tr sa tin cu tine , da asta e pt faza cu stickerele !!! :evil::lalala::chainsaw::2gun::shakefist:boxing: :peace::peace::peace:
|
Quote:
Acum fara misto.... daca nu are modificari serioase pe masina nu are sens sa ne dam, cu un simplu cip nu are sansa de izbanda.Am avut Megane si de 100 si de 120 de cp, amandoua softate...trageau foarte bine dar nu cum trage asta. Cu Hyundaiul nu are cum sa se dea (cu mine la volan) pt ca este masina sotiei si i-am promis ca nu ii mai rup gura (masinii).:lol: |
incercam ma ery si asa...:D
o sa o modific peste vro 2 ani cand am cashu serios si daca mai ai audiu incercam si atunci :-P P.S. nu vrei un wisky de la zeze :-P |
Ba da...nu este problema...JACKu il accept oricand.:D Unde ti-ai facut softul la masina ?
|
vizale u esti magar ? :))))
dak te convinge ery sa te zgarii pe fata si sa iti bagi putin unghi prin gat ma duc la el cu sticla de jack cu funda , cu ce vrea el ... da dup-aia rad cu restul lumii pe toate forumurile de pozele cu fatza ta >:) .. si crede-ma o sa merite |
dau si eu o sticla de jack sau bala dk il vad pe vizal zgariat pe fata si gat de ciuda :))
|
care mai de care se provoaca p-aici si cand e sa ne dam nu se da nici unul.. ultimele 20 de ori cand m-am dat m-am dat eu si cu 1-2 masini.. Astept pe oricine sa ne dam dar nu ma mai dau gratis.. $$
|
te dai si cu mustele in zbor tu
|
mustele n-au $$ ma pia!!! Sau au??
|
stingi bani pentru gume?
|
Quote:
:D Si daca oamenii chiar au ceva de scos pe interval si ii tzine pipota intotdeauna merge pe eugenii ... am si eu un " client " pe care il voi scoate ptr ultima oara la interval ( chiar daca este x- 0 ptr mine , unde x este un numar > 3 ) dar pe eugenii multe ... sa vad daca e de acord ... astept sa iasa soarele sa nu fie probleme cu aderenta ... :D Deocamdata testez Lunch Control - ul ... :D |
ba pia sa-ti dea D-zeu sanatate, belea gumele. Si ca tot am gume, vecine te astept!! Da poate mergem pana sa plecam la Tl ok??
|
Ai inceput sa faci provocari la 106 Sile?
|
Quote:
P.s. : Gumele mele pe spate sunt praf , ambreiajul patineaza , diferentialul este acelasi ... Dupa ce fac schimbarile il vreau pe Faruk pe eugenii ca am auzit ca are pretentii sa se dea cu M5 ... :D:D:D |
faruk.......................... M5 ce are a baut apa la ciine .... sile da-mi un tel sa iti dau alea
|
Eu sunt curios de Faruk vs Mihai (RUN) si Mihai cu SADu ....dc a inavatat Mihai sa plece de pe loc ca la carte...si bineinteles Sile cu SADu.Desi din combinatia asta prevad inca pe Andrei castigatorul.
|
sal,am si eu un seat leon 1,8l turbo,si as vrea sa incerc si eu cu cateva masini de >200cp,de week endul viitor ajung cu masina in constanta
|
asteptam cu maxim interes... pm pt detalii
|
psstt ... faceti-o pe privat cum a zis si sile e mai sigur ... ai cu cine .. respekt ;)
|
Quote:
PS: descriere ... 300cp (kit turbo garrett gt28rs,intercooler mare ,evacuare borla,unichip+soft,injectoare mari,etc) |
eu unul de-abia astept.. daca nu ma insel a mai fost odata omu cu seat-u si l-a impachetat baloo!!!
|
Quote:
|
Ma bag eu cu mai putin decat ai cerut ... adica vreo 193cp ... sa ma anunti cand ajungi in Cta pe PM sa vedem unde "incingem" hora .
|
sal, cand m am dat cu balloo am plecat o data cu esp ul(recunosc greseala mare) si de aia a fost in fat putin,a 2 oara l am facut cu vreo masina,dar nu asta i important,atunci aveam check engine in bord ptr k masinii tocmai i se defectase sonda lambda,cred k facea max 180-190cp,atunci,acum s a rezolvat
|
Fara sonda lambda calculatorul baga mai multa benzina deci automat e mai bine.. Sonda lambda e pusa acolo sa-ti iasa noxele si sa ai un consum rezonabil. Astea oricum sunt detalii... Ne vedem la hora mareeeeeeeeeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning