Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

Predator 13-03-12 09:36

Re: Masini Abandonate!

Ar fi pe naiba.

Chychy 13-03-12 10:27

poate tie nu iti place e28 dar pt mine e o masina interesanta si cu traditie in spate

Predator 13-03-12 10:36

Este interesanta, dar atat.

Nu este o masina rara. Una in stare buna, ce nu are nevoie de restaurare se gaseste la bani decenti.

Probabil o vrei ca si prima masina. Mai nou, toti sunt restauratori.

crysty.bobok 13-03-12 10:47

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4929406)

Nu este o masina rara. Una in stare buna, ce nu are nevoie de restaurare se gaseste la bani decenti.

:lol:

khamsin 13-03-12 12:43

Quote:

Originally Posted by gabbri33l (Post 4917164)
un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:

asta este un bmw facut cabrio cu flexul. nu este nici macar e 30 cabrio. se poate observa ca ii lipseste geamul mic de la usa. plus prelata, plus geamul mic spate

Chychy 13-03-12 12:59

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4929406)

boss, eu am avut destule e28 si e30, crede-ma. stiu ca nu e o masina rara cum spui tu dar pt mine e28 este o masina clasica. din puntul meu de vedere este interesant, pt altii poate nu. ma rog, fiecare cu gusturile lui. bafta

DeejayB 14-03-12 16:11

Am trecut zilele trecute pe Dr.Felix...Pe strada era abandonat un Citroen 2 CV.Parea in stare bunicica.N-am avut cum sa-i fac poza...

Andrey-Stefan 22-03-12 20:20

2 Attachment(s)
undeva in Constanta

DeejayB 22-03-12 20:21

Quote:

Originally Posted by Andrey-Stefan (Post 4945360)
undeva in Constanta

Si e model cat de cat nou.Adica 2004 ceva in gen.

Andrey-Stefan 22-03-12 20:42

acest model s-a fabricat pana in anul 2002...oricum tot de generatie noua este...

AxYJamaicanu 23-03-12 03:48

asta e in spate la Dobrogea nu? mai e cel a lu Mazare in parcare la Flora ... asemanator daca nu chiar la fel

Andrey-Stefan 23-03-12 17:00

da,este cel de la Dobrogea...a lui Mazare mi se pare intr-o stare mai buna

Reme 24-03-12 21:23

2 Attachment(s)
daca stie cineva de asta cateceva...proprietar, pret daca e de vanzare
BMW 528 E28 model SUA, FULL option

am pozele de la un amic...

Papay 25-03-12 10:35

Quote:

Originally Posted by gabbri33l (Post 4917164)
un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:

masina a adus'o pt vanzare .... din mama Germanica ... dar se pare ca pretul a fost prea mare pentru conditia ei ...
il asigur pe cel de mai sus care zicea ca a miscat'o vara trecuta ... ca de doi ani sta fix in acelasi loc .... mai nou careva i'a chiuretat luneta ... prin toamna ... acum are o bucata de polistiren in loc de geam ... pacat de ea ca arata inca bine ... nu vreau sa imi iamginez cum miroase de la apa/zapada ajunsa in banchete dar ... e promitatoare ... mi se rupe inima de fiecare data cand plec /vin de la munca si o vad acolo pe trotuar ... poate intr'o zi nu o sa o mai vad .. si o sa fiu convins ca cineva a luat'o de acolo sa o puna la punct , sa ii dea iar polishul pe care il avea acum 5-6 ani ...

18BSV 30-05-12 22:43

1 Attachment(s)
.........

Andr3ii 30-05-12 22:45

o stiu si eu asta ! sta de ceva vreme acolo!

codrin.mihai 10-06-12 23:15

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4402649)
:arrow:

Mercedes-ul 56MCO este al tatalui meu si nu are timp sa ii schimbe motorul care e blocat, dar in scurt timp se ba apuca de el

masinish 14-06-12 09:04

[QUOTE=gabbri33l;4917164]un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:[/QUO
CINE VREA SA SE INTERESEZE DE ACEASTA MASINA SA MI LASE PM SI CAND MAI TREC PRIN CAMPINA O SA I DAU NUMARUL PROPRIETARULUI AKUM 2 ANI CAND TRECEA MASINA ASTA PE LANGA TINE TE MINUNAI IA R AKUM ITI ESTE SCARBA SA TE UITI LA EA!

world cars 19-06-12 13:15

7 Attachment(s)
:sad: nu stiu ce sa zic,dar S-ul asta ma lasat fara cuvinte .....pacat de el.

ticosu' 19-06-12 21:17

Desi urmaresc cu cea mai mare placere topicul asta, nu totul e chiar asa cum e prezentat aici. Eu navig si plec cate 5 luni de acasa. Masina ramane in fata blocului in timpul asta, ca nu am garaj, ba chiar o las si cu cauciucurile dezumflate un pic. Deci daca cineva vede la Tomis cu Soveja, in spate la pari-loto, pari-bet, etc, in Constanta, Un Seat Altea 2006, albastru marin, cu 1 cm praf si gainat de pescarus pe el, si gumele semi-lasate, sa nu il puneti pe aici, ca il folosesc. 2 luni pe an, cand sunt acasa.

AnduRace 19-06-12 23:27

" Ce vorbesti? Dovada! Vrem dovada! Proprietarul n-are bani sa refaca motorul pe Seatul ala sau e in puscarie! "

:lol: Cam asa merg lucrurile pe aici...

ticosu' 20-06-12 07:22

Adevarul e ca sunt in puscarie cam 10 luni pe an :p

lord_wader 20-06-12 08:30

Da de cand e Seat Altea o masina asa rara care ar trebui mentionata? :D
Stai linistit ca nu iti face nimeni poze la ea, e doar o alta masina banala lasata in parcare mai mult timp. Daca era un Leon Cupra lasat cu 1cm de praf fii sigur ca aparea aici. Unii sufera de prea multa importanta :D

DUB-R 20-06-12 09:44

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 5072622)
Da de cand e Seat Altea o masina asa rara care ar trebui mentionata? :D
Stai linistit ca nu iti face nimeni poze la ea, e doar o alta masina banala lasata in parcare mai mult timp. Daca era un Leon Cupra lasat cu 1cm de praf fii sigur ca aparea aici. Unii sufera de prea multa importanta :D

Eu cred ca tu :lol:

Daniel_DRV 20-06-12 11:21

Quote:

Originally Posted by ticosu' (Post 5072559)
Adevarul e ca sunt in puscarie cam 10 luni pe an :p

aşa e şi la mine mă gândesc deja să îi pun prelata :)))),dar tu pe ce pleci ?
eu pe 10 trebuie să fiu în California să iau un port-container nou.

s3vraj 20-06-12 16:38

Ale-as jenti de cls? :shock: in mod sigur are probleme cu actele , impozit restant , sau poate sub capota , mare pacat ...

world cars 20-06-12 17:47

Nu stiu daca sunt stock sau dupa alta masina dar stiu ca sunt Amg

AnduRace 20-06-12 17:59

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5073199)
Ale-as jenti de cls? :shock: in mod sigur are probleme cu actele , impozit restant , sau poate sub capota , mare pacat ...

Cum ziceam... toti stiu cauza unei masini abandonate, indiferent de ce masina e vorba. Asa ca nu va mai obositi sa spuneti adevaratele probleme, nu le intereseaza pe nimeni. Astea sunt mai interesante... :twisted:

ondin 20-06-12 20:19

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5073199)

pai cine te opreste cu ala sa se uite sub capota?
:)

ticosu' 20-06-12 22:36

Prietene lord_wader, in topic e vorba de masini abandonate. Daca tu intelegi ce inseamna MASINI! Nu stiu daca urmaresti threadul de la inceput, dar au aparut pe aici si Dacia 1310 si VW Golf 2,3,4, care cred ca sunt mult mai dese pe strazi decat Altea. In fine, aduna post-uri ca 4tuning da premii!!!
Daniel_DRV, pe containere plec si eu, cu CMA Ships. Si chiar am facut Long Beach in ultimul contract, de 3 ori cate 4 zile, cu CMA CGM Norma. Sa il saluti pe George de la Seamans-ul chinezesc din partea mea, e un tip OK. Si sa dai o fuga la Nordstron Rack de la Los Ceritos Mall, au super oferte la costume Hugo Boss.
Cine stie, poate chiar ne cunoastem...

ondin 21-06-12 09:48

Quote:

Originally Posted by ticosu' (Post 5073651)
Prietene lord_wader, in topic e vorba de masini abandonate. Daca tu intelegi ce inseamna MASINI! Nu stiu daca urmaresti threadul de la inceput, dar au aparut pe aici si Dacia 1310 si VW Golf 2,3,4, care cred ca sunt mult mai dese pe strazi decat Altea. In fine, aduna post-uri ca 4tuning da premii!!!
Daniel_DRV, pe containere plec si eu, cu CMA Ships. Si chiar am facut Long Beach in ultimul contract, de 3 ori cate 4 zile, cu CMA CGM Norma. Sa il saluti pe George de la Seamans-ul chinezesc din partea mea, e un tip OK. Si sa dai o fuga la Nordstron Rack de la Los Ceritos Mall, au super oferte la costume Hugo Boss.
Cine stie, poate chiar ne cunoastem...

vrem si noi costume Hugo Boss sa ne recunoastem intre noi si pe strada.
:)

MP3 24-06-12 14:27

Quote:

Originally Posted by meint (Post 4601307)
ce marfa ar merge un proiect, din dacia asta.ar fi ceva nemaiintalnit:X. o copie dupa renault gordini,dar breack:X. ar arata fantastic.......

Avem in proiect un 1410 Break de vreo 120 de cai, care sa fie,cum se zice in talcioc,"tzipla"... Cand o fi gata,te strig :))

Eddy_e39 25-06-12 14:38

Masinile astea sunt abandonate pentru ca proprietarii se plictisesc si nu le mai pot vinde ca nu le cumpara nimeni sau pentru ca s-au stricat si nu mai pot fi reparate, poate chiar si din motive financiare :(

gyno09 28-06-12 11:24

3 Attachment(s)
Honda CRX, nr: B 14 CRX , abandonata la intersectia strazilor Calea Rahovei cu Str Barlea.
Daca cunoaste cineva propietarul sau stie cum sa dau de el.
multumesc

Cristi.megane 29-06-12 14:37

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5082976)
Honda CRX, nr: B 14 CRX , abandonata la intersectia strazilor Calea Rahovei cu Str Barlea.
multumesc

pacat de ea :cry:

cangri 29-06-12 16:09

Quote:

Originally Posted by gyno09 (Post 5082976)
multumesc

Intreaba la AD Garage peste drum.Posibil sa aive vreo idee.

gyno09 01-07-12 09:07

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 5084372)
Intreaba la AD Garage peste drum.Posibil sa aive vreo idee.

Acolo am intrebat prima data, nu stie nimeni nimic de propietar, este lasata de 2 ani acolo.

mark_uss 02-07-12 13:55

8 Attachment(s)
Am avut un drum prin 13 septembrie ..si am gasit ceva masini lasate aiurea in soare. Sunt de mai bine de un an asa.

in ultima poza amundoua le stiu parcate de ceva vreme sa fie 1 an lejer..

mark_uss 02-07-12 14:02

1 Attachment(s)
iar pe proprietarul de hyunday din clip ..cred ca l-au facut aseara de rotile la care se ajungea ..era oricum teapana de ceva vreme. zona Rahova

mark_uss 02-07-12 16:03

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 5087348)
iar pe proprietarul de hyunday din clip ..cred ca l-au facut aseara de rotile la care se ajungea ..era oricum teapana de ceva vreme. zona Rahova

Chevrolet /soory

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning