![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Frumos ZUZ`u` :shock:.. lasa k facem noi la viitoarea intalnire o sedinta foto \am eu aparat (mai face figuri dar merge:lol:)/:!:
|
@bib_andrey: Mersi...am si eu aparat il scot maine :D
@TANASE GEORGE: Mersi da prefer negru mat... @SV25MBN: Nu pun folie pe faruri momentan. Mersi Liviu pentru poze. Da...maine in principiu sunt acasa imi dai un apel ceva si vorbim. Da facem poze aici pe aproape ca e criza :)) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Bai deci arata super bine masina live :D.Iar folia este MAXIM frate :D, supre black cu albul caroseriei se combina perfect.
|
@B-99-SAA: O scoatem noi aici la niste poze stiu eu unde :-)
@NXdev: Mersi frumos Alex... |
Sambata facem proba si la jante, poate arata bine.Zuz merita si el un photosession cu o domnisoara langa :oops:.
|
facem o ieseala maine toti la o samanta la 23?
|
Vin si eu sa mai cunosc din oamenii de pe forum? Daca primiti intrusi, bineinteles. :P
|
@NXdev: Facem Alex si o proba cu jantele si facem si un photosession cu fata de aseara :-)
@alex.p7m: Facem cocos...da sa vedem daca au timp toti. @SV25MBN: Normal ca te primim...si noi vrem sa cunoastem lume noua:). Te anuntam cand e |
izda rau masina pune-i colant pe stalpi si o sa fie si mai si , bravo!:-P
|
OOO bun bun bun, poti incerca si pe faruri 40% arata frumos si dabea se vede nu isi da seama gaboru ca ai
bafta8) |
5 Attachment(s)
@_Cox_: Mersi. O sa fac si stalpii weekendu viitor.
@pustiu_fug: Ne ocupam de treburi mai serioase acum...strangem bani pentru badboy :-) Si un set mic de poze. O sa urmeze si partea a 2-a. |
Si`a fkt Zuz`u gagica?:lol:
|
Ar fi tare sa faci un photosession cu tipa :D.Da Andrei, ZUZ agata cate ceva pe oriunde merge.
|
haida ma iesim la un pahar de vb mai incolo ?
|
O poza cand se pupa le trb :lol: bot in bot :lol:
|
5 Attachment(s)
@bib_andrey: E de-al nostru ma e baiat din gasca:)). Uite si o poza bot in bot :d
@NXdev: Pai facem sambata unu si cu jantele puse :D. A zis Liviu ca stie o cladire parasita pe langa tine pe acolo. @alex.p7m: Unde,cand,cum si la ce ora ? :)) Si setul 2 de poze. |
bai cocos da nai pus tote pozele...?!?? mai pe seara sa mi le trim pe mess pe seara. au iesit bine.
|
5 Attachment(s)
Le-am pus aproape pe toate cocos...asta e ultimul rand. Sa dai un buzz pe mess cand e sa ti le dau pe toate odata.
Si ultimul rand de poze. |
Frumos..frumos :oops: Ii pui si proiectoare? Sau dupa ce vin badboy..oglinzi mcv...etc etc?:D
|
O sa ma gandesc daca pun sau astup locurile alea...sa vad cand o sa ajung acolo dupa badboy,oglinzi cum ai zis si tu :-)
|
pe la 7 juma 8 la rond la 23
|
Misto rau pozele.... Data viitoare mergem acolo unde zicea opia ca e marfa, vedem ce iese... Si poate vine si NXdev, dupa ce punem arcurile alea... :rolleyes2
|
Si poate vin si eu :) Glumesc.
V-ati mai intalnit aseara ? |
@B-99-SAA: Pai da Liviu...sambata mergem acolo ca zuz are de facut o sedinta foto :D. Si facem si toti dupaia acolo unde ai zis tu...
@SV25MBN: Alex(p7m) stiu ca a iesit aseara mi-a dat msg...eu nu am ajuns ca am fost obosit. |
Quote:
Quote:
|
Ce frumoase sunt pozele:oops:, bagam o sedinta foto cand vin in 3:twisted::?:
|
Quote:
|
De vineri pana duminica o sa fiu plecat la Sibiu, deci din pacate n-o sa pot ajunge daca va intalniti atunci. Daca se va putea alta data, cu mare drag. :)
|
2 Attachment(s)
@pustiu_FUG: Ms pustiule. Pai hai odata vino in Bucuresti sa facem poze :D
@SV25MBN: Nu-i nimic man...atunci weekendu viitor nu asta vorbim si iesim toti :-) @B-99-SAA: Stiu ca nu ai zis tu man...da acolo mergem :)) Inca 2 poze :-) |
Zuz Vs Motocicleta ? :>
|
Pustiu si-a inchis topicul :(.Ii sta bine langa motor8)...the beauty and the beast.
|
1 Attachment(s)
Salut ! :) Un BadBoyLook de la mine :D Sper sa nu deranjeze :)
Stanga vt - dreapta originala :D |
2 Attachment(s)
2 poze cu TURBO`ZUZU de la mne :lol:
Se aude smecher toba aia roz :lol: |
foarte tare :) am sa imi pun si eu toba roz
|
Quote:
|
Chiar nota 11+ cu felicitari ;)
|
ma distreaza ca a inceput sa dea lumea note desi masina nu e nici 20% gata:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning