![]() |
Re: Stickere 4tuning
As dori si eu un sticker, care imi trimite?
|
din pacate nu am putut scrie mai repede ca am avut pb ku netu...dar au fost la cj stikere si odorizante ku gramada...era si gratian pe akolo deci va poate oferi el detlaii despre acestea...sper numa sa mai fi ramas...am luat si eu unul:P
|
daca stiam kum sta treaba ku stikerele(k nu am mai intrat d ceva vreme p forum luam mai multe si trimiteam eu prin posta:(
|
cine imi face si mie niste stikere. urgent am eu modelu doar sa il scoateti pe colant.
0722702628 sau dj_13055 |
ballack83 : te ajut. Da-mi pe PM nr tau si te sun. costa 5 lei/buc
Va rog cine mai vrea sa dea PM pt ca nu verific threadul asa des. |
De curiozitate cum faci tu stickere si le si vinzi??
|
O imprimanta ceva mai buna si foaie tip abtipild :)
|
toader : imprimanta infiniti 3.5 m latime . cerneala solvent. Autocolant outdoor oracal.
|
vreau si eu unul ... cine ma ajuta? :)
|
vreau si eu unu....
|
1 Attachment(s)
Pana o sa va trimita cineva un sticker mergeti la o firma care se ocupa cu chestii d-astea si va fac aia;)
Uitati modelul: |
Din cate stiu eu nu trebuie sa fie vectoriala? Adica in corel?
|
poate se gandeste cineva si la noi :D
|
Tadasus face ... am comandat eu de la el da nu cu 4t
Vorbeste cu el ... vineri mi-a pus la posta coletul ... luni a fost la mine ;) |
am si eu nevoie de vreo 3-4 stickere cu 4tuning. Au aparut masini noi in comunitatea Valcea....cum fac rost de 3-4 stickere?
|
in targu mures se pot gasi undeva ? sau cum pot face rost ? ma cam grabesc si nu am vreme sa citesc toate paginile :|
|
ma duc eu sa iau zilele astea.faceti o lista si va trimit eu prin curier la toti,maine as vrea sa le iau,asa ca grabiti-va
|
va poate ajuta tadasus ... eu mi-am pus comanda la el , care ati mai comandat de la el ? sunt de calitate ? "originale" ca restu ?
|
cine imi trimite si mie la pitesti 2-3 stickere prin posta sau curier ?
|
care e decis pana maine sa lase aici mesaj,va notez adresele si va trimit eu prin curier ,platiti voi ,logic
|
le da careva gratis? doar sa platesc transportu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
si cat m-ar ajunge sticker-ul + transport ? :)
|
astea sunt chestii de discutat pe privat, pe bune ! fara suparare dar daca e sa postati asa fiecare "cat costa", "unde stai", "cu ce trimiti", "da-mi datele si le ai luni" nu se ajunge nicaeri si se posteaza degeaba si fara sens...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am primit stickerele de la tadasus si sunt multumit .. 5 lei bucata transportul prin posta romana inca 6 lei :)
|
la mine inca nu au ajuns cele de la chriss_my82
|
un baiat serios sa imi trimita si mie cu 4 TUNING ca sunt satul de neseriosi...ID razvan_33rnr poate se gaseste un baiat serios pls...
|
vreau si yo nejte stickere cu 4tuning si cu mai multe firme d astea d tuning care avetzi contact me la ID new_cristy
|
pana la urma trimite cineva si la pitesti sau nu ?
|
Cine mai vrea stickere. PM.
5 lei /buc |
Quote:
o sa te sun si eu ...vreau 3 bucati ... am prieteni care VOR !! ;):arrow: |
Re: Stickere 4t
Quote:
|
luati legatura cu tadasus ... il gasiti pe pagina asta mai sus !!! dati un PM
|
eu de 2 luni astept sa vina prin posta si n`a mai ajuns. am facut comanda prin email la adresa de email a site-ului.
|
il astetp si eu de 2 luni prin posta dar...........o veni postashu pe jos............
|
Daca chiar va trebuie stichere copiati logo 4tuning pe un CD si mereti la voi in oras la o firma la care se fac autocolante si pentru 5 lei va face o pagina intreaga.... Aici in Satu Mare puteti mere la casa de moda sau la serbanescu (astea is cele mai cunoscute)
|
si pt satu mare ... are WEST ... daca va intereseaza ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning