![]() |
Re:
Quote:
bah e pacaleala .. asta va ia banii si fuge cu ei :)) k FNI`u |
crezi ca nu stim ? :lol: :twisted: :lol:
|
MHai nush sigur daca am sa pot sa vin
Daca nu vin Art te rog sa imi zici pe yahoo NUs in Constanta daca ma intorc pana maine vin :D |
Re:
Quote:
|
eu nu pot sa vin
|
Statzi ma linishtitzi ca nu e pacaleala...
decizie de ultima ora:Locatzia s-a mutat la burbon...cel de pe langa casa casatoriilor de pe akolo...nu cel din tomis |
ok.ne vedem acolo
|
io zic pass .. nu sunt prezent .. am inteles k si DMX v`a lipsii .. VPR`ul ush ce face si restu n`am idee
|
deci vineri la 6 in Bourbon? prezent !
|
Pai park era vineri la ora 18 in Bourbon...nu?
madfish u dc ai zis k sambata? |
Re:
Quote:
Nu cred ca o sa mai vina |
intradevar nu poa` sa vina ptr k deocamdata e in spital :( aflam maine mai multe si va informam :( ... tot ce pot spune este k e dureros .... eu sunt chiar ingrozita :(( vb maine :(
|
ce a patzit vpr?
|
Hahahaha..... ce gluma buna.... Dusmanilor nu va bucuratzi :D :D nu am patzit nimik ... e doar 1 Aprilie :evil: :evil:
|
hmmmmm... asa dom`shoara Blueeyes .... ntz ntz ntz... ` va sfatuiesc sa nu mai facetzi niciodata glume dinastea ca era sa sfarsesc tragic intr`un stalp in curba de la BCR de la gara :cry:
|
dute ma dracu de tāmpit cu glumele tale rasuflate. hai la mine ca avem treaba
|
Re:
Quote:
|
evo ce te face sa crezi ca postu ti`a fost adresat tie :?: :lol::lol::lol:
|
Pai yo am zis de vpr si cred ca de aia
|
Re:
Quote:
hahahah asta e cu capu ... ce draq ati facut la intalnire si ce s`a discutat ..c are a fost ?!?!? |
a fost caterinca ca de obicei...mai mult pe seama mea...cu ce am facut la Bucureshti...
cam atat putem transmite de la fatza locului,pt 4tuning,cu respect,OTZETARU' Shef |
mdah ... deci n`am pierdut nimik
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sadule el si aurash darama stalpii din constantza :) ..am si eu vre`o 2 se incumeta careva ??? |
ce oameni frate .... eu kiar era sa ma fac praf .... :oops: :oops: nu era o gluma de 1 aprilie :oops: :oops: ......
|
Daca esti tolomac si uiti ca mai sunt si curbe ....oricum te-a ajutat cotetzu si intuitia ....si ai avut si mare noroc.....noroc de MOTAN in CALDURI :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hahaha nu tolomac mah .. tolomac sunt macaralele alea .. el e telemac :) sau invers :) :?: hahahah ... vpr`ule .. poate venim sa te adunam cu farashu :)) |
fratzilor srry dar nu am putut ajunge la intalnire...
poate data viitoare reushesc sa ajug shi eu :) ......sa facem cunoshtintza |
artule,ti-a placut mah ce-am facut ? :twisted: :twisted: :twisted:
|
da ma...mi-a placut mai mult cand ai luat bolovanu ala pe mijlocul mashinii
|
ce ai facut ???
|
eh...bag pooola am luat un bolovan.n-are nik dar.......eh io ma refeream la altceva
|
ce draq bolovan .. ai stricat ceva ai spart ceva ??? ha ha ha .. ( k babele alea :p )
|
nu are mah nik.e intreaga.inca
|
Pe data de 9 Aprilie 2005 la ora 19 in parcarea salii sporturilor va avea loc inca o intalnire 4tuning Constanta...shi MR acum ashteptam un numar dublu de mashini ca urmare a imprashtierii fluturashilor pe la posesorii de mashini...modificate...
|
Re:
Quote:
cred k tuh ai fluturi in minte :) sau in cap :)()) ce draq fluturashi .. ?!?!/ |
cei care au venit saptamana trecuta la intalnire shtiu despre ce vorbesc...o sa itzi arat sambata...
|
Re:
Quote:
|
membrii MR cta sa dea pt a face inca cateva stickere shi un steag cu MR Constanta...un banner...nishte reclame...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning