![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Eu zic ca in semn de respect pentru marius sa nu facem poze la logan ! sau sa postam macar ceva cu loganul lu marius cateva zile ! eu asa am sa fac si nici nu am sa il descarc mi se pare lipsa de respect pentru marius !
sst - eu am impresia ca masinile acelea sunt vechi :-j |
parerea mea este k daca nu il descarci inseamna ca nu ii dai importanta , nu ii respecti munca lui de a o utiliza el a creato pentru a fi folosita nu a sta acolo si ea pe un forum... asi zice sa creeam cele mai frumoase loganuri si sa le postam aici ! ca marius sa fie mandru de munca lui si sa vada ca cuiva ii pasa de ea !
|
Bun...si ce treaba are asta cu topicul?
Uite si din cauza asta s-a enervat Marius, prea mult off-topic. Ia mai discutati si prin pm sau prin alta parte, suntem ca niste babe la piata care vorbesc intr-una si fara folos . . . |
Asta e, mergem mai departe, trebuie sa ii respectam decizia, desi cred ca nu sunt singurul care ar vrea ca decizia sa sa fie alta. Lumea nu incepe sau nu se termina cu Marius sau cu oricare din noi, dar va fi al dracului de urat si de nasol fara el.
WE WANT YOU BACK :sad: |
Da,vad ca sunt un nesimtit,multumesc frumos SST. :D
Si ce faceti voi aici,se numeste circ ieftin pe threadul Slrr. Puteati frumos sa ii trimiteti fiecare un pm. ;) Si sa fie circul complet. maryus x90: uite care e treaba maryus x90: esti nesimtit maryus x90: m-ai intrebat ceva daca poti sa modifici ceva la masina? maryus x90: ai postat aiurea pe gom maryus x90: si deja aia au inceput sa faca misto maryus x90: ce plm, era greu sa dai un pm maryus x90: ? Sergiu: si tie chiar iti pasa ? maryus x90: da imi psa maryus x90: pasa Sergiu: daca vrei nu le pui pe logan si gata maryus x90: conteaza daca lumea o sa posteze poze cu loganu sau nu Sergiu: sa zicem ca as tine modificariile pentru mine Sergiu: ca oricum nu le pun nici unde daca te deranjeaza .. maryus x90: conteaza daca lumea o sa posteze poze cu loganu sau nu Sergiu: sa zicem ca as tine modificariile pentru mine Sergiu: ca oricum nu le pun nici unde daca te deranjeaza maryus x90: si o sa tii si masina maryus x90: pt asta ma asigur ca va ajunge decat la cn vreau eu maryus x90: si ma pis pe toti de pe 4 tuning Sergiu: tu stii man maryus x90: ca m-am si saturat de forumu p*lii numai cu noobi Sergiu: eu am crezut ca te ajut.. maryus x90: puteai sa intrebi totusi maryus x90: ma p*s pe el maryus x90: poti sa dai versiunea care o ai maryus x90: la tot forumu maryus x90: oricum ce va urma nu veti mai avea Sergiu: de ce as dao ? Sergiu: sa inteleg ca o faci vip ? maryus x90: da Si asa s-a incheiat discutia,eu recunosc,am gresit,putea sa nu reactionezae,sa zicem ca ma lu pe mine,ca's fraier,prost,nesimtit,dar ce are el cu cei care nu stiu ? Putea sa va dea voua in privat masina. Eu recunosc,tot ce stiu,e de la el,toate treaba cu convertitul,ce mi-a explicat el si din tutoriale,si unele chestii le-am aflat singur. |
3 Attachment(s)
Rezultatu meu la drift
@off: voi va certati ca niste papagali, si probabil o sa fie inchis si topicu asta, din cauza ca ne certam ca niste hahalele, si plus de asta, oricine e incepator (noob) la unele chestii ca nu te nasti invatat cu ele, de ex eu sunt mai noob la slrr dar sunt mai pro la alte jocuri si la alte chestii si sunt oameni care ma intreaba zi de zi ce si cum, si nu reactionez asa, bine acum depinde de temperamentu` fiecaruia, ce a facut marius_x90 pentru joc am inteles, dar cred ca de acum, ar fi frumos sa nu ne mai certam daca nu stim sa facem ceva, sau nu gasim solutii, se poate vorbi foarte frumos si civilizat, SI PROPUN SA FACEM PACE si sa o luam de la zero, adica sa ne postam masini, lucrari, rezultate la concursuri, cine stie sa mai modifice slrr, poate face si tutoriale, etc... adica ne putem perfectiona si noi "nubbii" ...de ex eu nu puteam sa trec de 5 ture si imi faceam masina zdrente, uite ca acum am reusit sa scot un scor mare, e ceva nu ?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar ca sa facem ceva calumea trebuie sa ne vedem de treaba noastra si sa ne bazam pe tema topicului SLRR ! Sa faca moderatorul un topic "Offtopic" sa va destrabalati acolo daca e cazul ... Corect ? |
Foarte corect Razvane dar asta se putea si inainte ca Maryus sa se lase de postat te acest topic
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Audi R8 pentru a reveni la subiectul nostru S.L.R
|
Bai nene vorbiti de parca , DOAMNE FERESTE , a murit.. zici ca suntem la ceremonie .
S-a lasat maryus_x90 de postat pe forumul acesta , omul care a convertit loganul pentru GTA intr-o masina compatibila cu Street Legal Racing . Nu se inchide topicul pentru ca numai posteaza el , nu moare topicul , nu se sterge jocul , nu se sfarseste capitolul street legal racing , el a decis ca nu mai posteaza aici din cauza acelor categorii de useri ( din care poate fac parte si eu si tu , si ceilalti ) . Nu el a creeat jocul , nu el a facut versiunea 2.2.1 MWM , el a facut doar o singura masina , atat! .... :rolleyes2 Nu zic ca nu merita apreciat , dar faceti prea mult caz. |
Voua va merg motoarele puse mai sus cu doua pagini pe logan?
Am luat masina nu am kit motor insa am blocu si alea de logan dar nu il pot pune:| |
CASTIGATOR DRIFT EU :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pt Maryus_X90 mai da-ne o sansa si hai inapoi ca sa avem de la cine cere sfaturi si pareri |
Quote:
|
Bai Frate el nu a zis pe toti de pe acest topic/forum si pe anumiti useri care lau enervat sau suparat daca tu te simti printre acei useri e rau
|
Hai frate, gata cu discutia aceasta despre dl.Marius, pur si simplu a iesit de pe forum, toata lumea pleaca la un timp, sa revenimi la subiectul topicului.
|
DA TFK :) App sami dai si mie id-u tau ca nush ce am facut cu el :)) oke ?
ON-Topic: Misto r8 :D |
cine imi poate da si mie niste jenti care se pot colora va rog !
|
Corect, caut si eu jenti pentru mwm si nu gasesc am luat de pe gom si cand le bag nu imi apar :(, si daca are cineva o harta de rally cu timp, as fi recunoscator
Quote:
|
6 Attachment(s)
SST 06 - te rog eu termina cu prostiile astea
am si eu nevoie de No player :)adica sa nu fie nimeni in masina:) NiSsan 240Sx |
Quote:
|
Quote:
Drift.King dami si mie motorul de pe 240sx si masina :D |
Quote:
|
Quote:
|
Bun .. am iesit pe 3 nui nimik :) Bravo baieti dar .. ma asteptam la mai multi participanti .. Facem si una de drag ? Dar mai organizata .. nu asa cu ce motoare vrei ..
Clasa ! Tractiune Fata 300-600HP Clasa !! Tractiune inegrala 500-800HP Clasa !!! Tractiune spate 600-1200HP Motoarele V12,16 si motoru Turbotehnics Sunt interzise Eu asa zic sa facem .. |
Quote:
|
Pe Test Track o sa fie competitia ..
|
Quote:
Marca : BMW Model : E30 Tractiune : Spate Poza : |
Eu sunt de acord dar sa nu fie concursul sapt asta ca trebe sami instalez slr-ul si toate cele
|
Quote:
|
Vreau si eu niste jante care se pot colora:D
|
3 Attachment(s)
Am scos MONSTRUL la "plimbare":D De acord cu Drag-ul ma bag si eu...am incercat si drift dar se pare ca sunt paralel :oops:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
SST 06 - ia uitete ce ai zis tu cu doua pagina in urma despre mine;)
JuST_GiuGiu - iti dau masina ca motorul nu il am acela este doar intercoolerul:) si motorul este al jocului |
Putere : X
Tractiune : Integrala ( 25/75 sau 30/60 , cum aveti voi , ati prins ideea cred ) , Spate , Fata . Motor : V6 , I6 , I4 etc.. Timp : Y Daca se poate sa faceti filmuletul cu fraps , sa nu fie vreun fake. :) sau poza din fata fara capota :) Scuze Krypton ca m-am bagat in concursul tau :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning