Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Magos 13-01-07 13:19

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

da , asa e, dar cand ai ceva n comun cu persoana respectiva... parca e si mai si...

Spark 13-01-07 13:24

stiu ce zici ..
asa ai mai multe lucruri care te leaga de acea persoana :)

aleks 15-01-07 15:45

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 696144)
lol... bad news 4 u... daca fata are acel quelque chose... !! no way sa ii rezisti... ;) totul depinde... fiecare fata e diferita... :D

eu una... cand imi pica cu tronc un tip, incerc sa fiu eu... asa cum sunt... nebuna si sarita de pe fix :twisted: , obsedata de masini si gadgeturi... :D daca ma place... :D combinatia perfecta... daca nu... pa si altul cu aceleasi hobby uri... :D

si dak are hobby femeile, cum va impacati cu ideea ? :lol::lol:

Mustang 15-01-07 18:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 699339)
si dak are hobby femeile, cum va impacati cu ideea ? :lol::lol:

good question buddy :)

Magos 15-01-07 20:26

pai nu stiu... ;)) eu tot la hobby'ul meu raman............. =)) masinile!!!

Trixi 17-01-07 16:48

:D :D :D dupa parerea mea toti se impaca f bine cu ideea...mai putin al' kre e linga mine...citeodata pare vizibil deranjat :rolleyes2

bluey 17-01-07 18:28

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 702407)
:D :D :D dupa parerea mea toti se impaca f bine cu ideea...mai putin al' kre e linga mine...citeodata pare vizibil deranjat :rolleyes2

F.U.C.K. him!!!

Trixi 17-01-07 19:06

:shock: nu violez io p nimeni....

MnemonyK 30-03-07 10:21

ce hobbyuri mei? sa suga p*** si pt acest site sa sugain timpul mersului (nerecomandat), aveti grija la gropi :P

aleks 01-04-07 13:39

off-topic, aici vorbim despre tehnicile fetelor de agatat, nu despre dorintele ude ale unora...

Andreeyutza 03-04-07 19:09

Vai baietzii astea... voi va lasatzi agatat numai si daca vedetzi k fata e imbracata doar intr-o buktzik de fusta.. si o bluza cat mai provocatoare...;)

bluey 03-04-07 19:22

But of course!!!
De ce nu???
Si dupa aia va mai mirati de ce sunt baietii magari si dispar dupa o noapte doua.
Ne plac bluzitsele provocatoare si fustitzele scurte dar nu le luam de neveste :P

Andreeyutza 03-04-07 19:26

dar nici nu trebuie :)) eu doar am zis... k voi asa uramaritzi mai mult cu ce e dotata fata si apoi va mai intrebatzi daca avetzi si cu cine sta de vb.. :)

Claudia 03-04-07 19:26

Haideti sa va spun o chestie aproape sigura, care se potriveste cred ca multor fete de pe forum! Eu nu o folosesc drept "metoda de agatat", dar mereu atrage pretendenti! In general, baietii care deschid o discutie despre masini..observa ca sunt pasionata in acest sens si asta ii atrage la culme, indiferent daca se pricep sau nu! Unii spun ca vorbesc despre asta mai mult decat ei, dar ii fascineaza ca au ce invata de la o fata :lol: (culmea!)... Pe de alta parte, tot de la barbati am invatat si eu ce stiu.
Va spun sigur ca fetele care au cat de cat habar in acest domeniu au mare priza la barbati. Fiindca asta e o pasiune des intalnita la ei, si li se pare incitant faptul ca o fata le poate intelege nebunia! ;)
Sa ma corecteze baietii daca am gresit. :-)

bluey 03-04-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 831742)
Haideti sa va spun o chestie aproape sigura, care se potriveste cred ca multor fete de pe forum! Eu nu o folosesc drept "metoda de agatat", dar mereu atrage pretendenti! In general, baietii care deschid o discutie despre masini..observa ca sunt pasionata in acest sens si asta ii atrage la culme, indiferent daca se pricep sau nu! Unii spun ca vorbesc despre asta mai mult decat ei, dar ii fascineaza ca au ce invata de la o fata :lol: (culmea!)... Pe de alta parte, tot de la barbati am invatat si eu ce stiu.
Va spun sigur ca fetele care au cat de cat habar in acest domeniu au mare priza la barbati. Fiindca asta e o pasiune des intalnita la ei, si li se pare incitant faptul ca o fata le poate intelege nebunia! ;)
Sa ma corecteze baietii daca am gresit. :-)

Ai grija ca spatiul de reclama se plateste aici.:-P
@Andreeyutza nu prea mai conteaza ce spune fata daca se imbraca asa cum spui tu

Andreeyutza 03-04-07 20:34

Bluey si atunci ce ai langa tine... o fusta scurta si o bluza sexxy asezate pe un manechin... sau ai nevoie de cineva care sa fie langa tn atunci cand ai nevoie?

bluey 03-04-07 20:48

Mai nu poti sa le ai pe toate in acelasi timp.
Ideea e sa nu fii atat de prost incat sa cauti asta.
Sau sa fii si mai prost si sa crezi ca ai gasit femeia perfecta.
Stii tu vorba aia a lui Ion Creanga...

Andreeyutza 03-04-07 20:54

Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...

bluey 03-04-07 23:22

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 831929)
Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...

Si tie ti-au murit???

Andreeyutza 04-04-07 14:20

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 832125)
Si tie ti-au murit???

Nu mi-au murit :))

dolb 04-04-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 831929)

de acord cu tine! am avut si eu una: mama ce buna era, prb era ca nu deschidea deloc gura ( si nu e muta tipa ) so.. nu a durat decat 3 zile si mi s-a luat! :D uite eu aleg fetele mai mult dupa ce simt ele, dupa cum vorbesc, dupa ce varsta au si apoi normal, trb sa ma atraga un pic ( suficient cat sa "pice" ;) )

Andreeyutza 04-04-07 14:33

Hmm gandesti nice... dar nu toti o fac ca tine... si sincer knd ii aud pe unii k tipa sau fluiera pe strada dupa mn... mi se face rau...
Referitor la tema discutie "Cum agati un baiat" pur si simplu prin naturaletzea mea.. sunt foarte deschisa.. fara inhibitzii si subiecte tabu.

dolb 04-04-07 14:43

:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(

Andreeyutza 04-04-07 14:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 833174)
:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(

Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani.

dolb 04-04-07 14:50

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833180)
Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani.

asa cum eu prefer sa am o fata langa mine care sa ma iubeasca ;) ca de bani ne ocupam aman2 mai tarziu! punem osu la munca, d'aia suntem oameni :D

Andreeyutza 04-04-07 14:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 833192)
asa cum eu prefer sa am o fata langa mine care sa ma iubeasca ;) ca de bani ne ocupam aman2 mai tarziu! punem osu la munca, d'aia suntem oameni :D

Banii cu putin noroc si un pic de minte se fac ushor.. si mai ales daca exista iubire si intelegere...

dolb 04-04-07 14:58

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833200)
Banii cu putin noroc si un pic de minte se fac ushor.. si mai ales daca exista iubire si intelegere...

.. + respect si incredere ! :D

needBrain 04-04-07 15:17

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833200)

si cu ceva perseverenta

Andreeyutza 04-04-07 15:21

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 833254)
si cu ceva perseverenta

Si cu perseverenta.. si cu de toate.. important e ca poti avea bani si fara sa iti bati joc de sentimetele cuieva...

dolb 04-04-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833261)
Si cu perseverenta.. si cu de toate.. important e ca poti avea bani si fara sa iti bati joc de sentimetele cuieva...

lasa lasa ca eu am bani, am iubit-o si nu mi-am batut joc de sentimentele ei si ea e tipa cuminte, la fel, m-a iubit ! dar proasta , s-a luat dupa prietenele ei ( alea invidioase - au mintit-o ca eu fac si dreg ) . asa ca trebuie in primul rand sa iti castigi increderea! si in al doilea rand sa nu fie minora, nici la varsta , nici la creier :( ca uite asa suferi ca fraieru si pt ce?

Andreeyutza 04-04-07 15:31

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 833267)
lasa lasa ca eu am bani, am iubit-o si nu mi-am batut joc de sentimentele ei si ea e tipa cuminte, la fel, m-a iubit ! dar proasta , s-a luat dupa prietenele ei ( alea invidioase - au mintit-o ca eu fac si dreg ) . asa ca trebuie in primul rand sa iti castigi increderea! si in al doilea rand sa nu fie minora, nici la varsta , nici la creier :( ca uite asa suferi ca fraieru si pt ce?

Eu una sunt de parere k pana nu vezi cu ochii tai sa nu crezi... Eu am avut un prieten timp d 1 an. El juca baschet in Italia si eu eram in Romania si era o distanta cam mare intre noi... ne vedeam des as spune.. fiecare cand avea timp sa merga la celalant.. dar niciodata nu ne-a lipsit increderea unul in altu... k si el auzea multe despre mn.. si eu despre el... Toata lumea spunea k stau cu el numai pt bani... k joak baschet si castiga bine.. si multe altele.. dar SINCER niciodata nu m-am gandit k as avea ceva de castigat de pe urma relatiei noastre. intradevar ne-am despartit acuma de curand.. dar nu a fost din cauza lumii ci din cauza noastra.. probabil nu mai rezistam cu o iubire la distanta.

dolb 04-04-07 15:51

da, ea nu a vazut nik ! s-a bazat pe vorbe! i-a zis nush ce prietena de a ei ca am stat eu la vrajeala pe hub ( iar eu in ziua aia eram la tara si pur si simplu puteam dovedi ) .. + atatea si atatea! e greu sa ti o relatie stabila daca cineva se baga in ea!

Mustang 04-04-07 16:09

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833180)

si daca tipul in cauza nu are bani nici macar sa te scoata la un suc ?
sau sa iti faca un cadou IEFTIN de ziua ta ?

toate fetele / femeile tot spun ca nu conteaza banii si/sau sexul, ci persoana ...
bai ma lasati ? daca nu are omul un ban, aveti asa o jena sa va intalniti cu el, cautati scuze, ori ii dati papucul.
daca e virgin sunteti interesate din start de el (pt cele care nu mai sunt virgine), daca nu e virgin si nu va satisface in pat, ii dati papucii ...
pe cine incercati sa pacaliti ?

pentru o femeie sunt importante toate: aspectul tipului, sa aiba un ban in buzunar (nu o avere), sa se priceapa la pat si (nu e obligatoriu) sa aiba masina/motor/barca/avion/elicopter

daca vreti sa continuam "tema" asta cu banii si cu masinile si cu alte tampenii haideti sa o facem aici

Andreeyutza 04-04-07 19:43

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 833326)

toate fetele / femeile tot spun ca nu conteaza banii si/sau sexul, ci persoana ...
bai ma lasati ? daca nu are omul un ban, aveti asa o jena sa va intalniti cu el, cautati scuze, ori ii dati papucul.
daca e virgin sunteti interesate din start de el (pt cele care nu mai sunt virgine), daca nu e virgin si nu va satisface in pat, ii dati papucii ...

pentru o femeie sunt importante toate: aspectul tipului, sa aiba un ban in buzunar (nu o avere), sa se priceapa la pat si (nu e obligatoriu) sa aiba masina/motor/barca/avion/elicopter

daca vreti sa continuam "tema" asta cu banii si cu masinile si cu alte tampenii haideti sa o facem aici

Eu cred k in primul rand tu ai suferit o dezamagire pe tema asta de esti asa revoltat.. si k sa iti dau un ex bun eu am o prietena care a vb cu un tip de la casa de copii.. si ala chiar nu avea nimik.. si era si virgin.. si ea este o tipa cu super multi bani.. au vb 2 ani jumatate.... vreau sa zic k ii cumpara tipa de toate... si numai haine de firma.. si l-a introdus intr-o lume a banilor,.. si i-a oferit o viata... si a durat relatia pana cand el a simtit gustul succesului.. si apoi a inceput sa o insele si altele... ajunsese sa isi bata joc de ea... Nu iti dai seama cat a putut sa sufere ea.. il iubea cu adevarat...

Claudia 04-04-07 19:59

Quote:

Sa stii ca iti dau dreptate in mare parte! Fetele, in general, au mai multi admiratori => au de unde sa aleaga! si atunci o iau prin excludere! Si ce credeti ca vor exclude? Barbatii frumosi, cu bani si masini? No...
Insa faza cu tipii virgini....sincer acuma! Cine s-ar incurca cu unul? :???: Prima reactie ar fi sa il dau la o parte, dar poate mi se va pune si mie pata vreodata pe unul dinasta.. nu se stie niciodata :rolleyes2
Evident, preferintele difera de la fata la fata! ;)

bodyspeed 04-04-07 20:25

Quote:

a mai gabi.. nu fi asa de sigur.. nu clasifica asa femeile.. :D
partea cu cadoul.. hai ca nu e asa persoana.. in cauza care e sa zicem mai saraca... si face un cadou.. desi ieftin....dar cu foarte mare semnificatie pentru persoana iubita... decat unu care de atatia bani.....ii cumpara doar pe 1 si 8 ;) anul asta .. am obs . chestia asta.. daca faceam un studiu si ii intrebam pe aia.. de la florarie.. care cumparau o floare .. de cate ori o cumpara pe an ziceau de 2 ori... naspa
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One

dap .cam asa e..
si in primul rand ce are in cap.. ;)

Andreeyutza 04-04-07 20:32

nu se uita nimeni la cadoul pe care il primeste atata timp cat e fericita k isi aminteste k e o zi speciala.. k in general baietzii uita asa zilele importante ;)

bodyspeed 04-04-07 20:48

bine gandit..
dar partea cu baieti ca uita zilele speciale.. nu trebuie generalizata..
suntem oameni.. poate uni uita.. dar uni.. isi amintesc.. de o zi speciala.. mai ales cand e vb de iubita lor... si ii fac o surpriza.... klar... iesita din tipar sa isi aminteasca.. in cel mai frumos fel ......
cunosc eu pe cineva....:rolleyes2

Mustang 04-04-07 21:14

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 833796)
dap .cam asa e..
si in primul rand ce are in cap.. ;)

ups ... uitasem de asta :)

dolb 05-04-07 10:32

Quote:

Originally Posted by Andreeyutza (Post 833718)
.. si k sa iti dau un ex bun eu am o prietena care a vb cu un tip de la casa de copii.. si ala chiar nu avea nimik.. si era si virgin.. si ea este o tipa cu super multi bani.. au vb 2 ani jumatate.... vreau sa zic k ii cumpara tipa de toate... si numai haine de firma.. si l-a introdus intr-o lume a banilor,.. si i-a oferit o viata... si a durat relatia pana cand el a simtit gustul succesului.. si apoi a inceput sa o insele si altele... ajunsese sa isi bata joc de ea... Nu iti dai seama cat a putut sa sufere ea.. il iubea cu adevarat...

ok, so, cam asa am patit si eu ! am intalnit tipa asta, nu era cine stie ce bogata! nu era nici frumoasa, si nu prea era agatata, dar mie imi placea ceva la ea, nush ce dar imi placea! so ne-am sarutat, ne-am cuplat si .. am continuat si pe tot parcursul relatiei ( daca se pot numi 2 luni jumate relatie ) i-am facut fetei cadouri, i-am daruit flori am fost finut chiar! si m-a parasit! iar acum este o mare fitoasa nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, e cu nasul pe sus are figuri in cap se machiaza strident , se imbraca obscen, vorbeste vulgar si mai nou din ce am auzit fata umbla numai in masini de teren, touareg, x5 pana mea! si nu era asa saraca , era cuminte la locul ei ,nu stia ce e aia masina, nu se machia NICI NU SE SPALA PE DINTI deci nu facea nik! iar acum iat-o . eu ce sa zic : ma invinovatesc pentru tot banii mei si cadourile mele au transformat-o intr-un mod rau! si imi pare rau pt asta :( banii chiar nu aduc fericirea

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning