![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
da , asa e, dar cand ai ceva n comun cu persoana respectiva... parca e si mai si...
|
stiu ce zici ..
asa ai mai multe lucruri care te leaga de acea persoana :) |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
Quote:
|
pai nu stiu... ;)) eu tot la hobby'ul meu raman............. =)) masinile!!!
|
:D :D :D dupa parerea mea toti se impaca f bine cu ideea...mai putin al' kre e linga mine...citeodata pare vizibil deranjat :rolleyes2
|
Quote:
|
:shock: nu violez io p nimeni....
|
ce hobbyuri mei? sa suga p*** si pt acest site sa sugain timpul mersului (nerecomandat), aveti grija la gropi :P
|
off-topic, aici vorbim despre tehnicile fetelor de agatat, nu despre dorintele ude ale unora...
|
Vai baietzii astea... voi va lasatzi agatat numai si daca vedetzi k fata e imbracata doar intr-o buktzik de fusta.. si o bluza cat mai provocatoare...;)
|
But of course!!!
De ce nu??? Si dupa aia va mai mirati de ce sunt baietii magari si dispar dupa o noapte doua. Ne plac bluzitsele provocatoare si fustitzele scurte dar nu le luam de neveste :P |
dar nici nu trebuie :)) eu doar am zis... k voi asa uramaritzi mai mult cu ce e dotata fata si apoi va mai intrebatzi daca avetzi si cu cine sta de vb.. :)
|
Haideti sa va spun o chestie aproape sigura, care se potriveste cred ca multor fete de pe forum! Eu nu o folosesc drept "metoda de agatat", dar mereu atrage pretendenti! In general, baietii care deschid o discutie despre masini..observa ca sunt pasionata in acest sens si asta ii atrage la culme, indiferent daca se pricep sau nu! Unii spun ca vorbesc despre asta mai mult decat ei, dar ii fascineaza ca au ce invata de la o fata :lol: (culmea!)... Pe de alta parte, tot de la barbati am invatat si eu ce stiu.
Va spun sigur ca fetele care au cat de cat habar in acest domeniu au mare priza la barbati. Fiindca asta e o pasiune des intalnita la ei, si li se pare incitant faptul ca o fata le poate intelege nebunia! ;) Sa ma corecteze baietii daca am gresit. :-) |
Quote:
@Andreeyutza nu prea mai conteaza ce spune fata daca se imbraca asa cum spui tu |
Bluey si atunci ce ai langa tine... o fusta scurta si o bluza sexxy asezate pe un manechin... sau ai nevoie de cineva care sa fie langa tn atunci cand ai nevoie?
|
Mai nu poti sa le ai pe toate in acelasi timp.
Ideea e sa nu fii atat de prost incat sa cauti asta. Sau sa fii si mai prost si sa crezi ca ai gasit femeia perfecta. Stii tu vorba aia a lui Ion Creanga... |
Eu nu inscriu in categoria fetelor care nu au ce arata.. slava Domnului.. m-a inzestrat cu cate un pic din toate.. dar ma seaca ideea cand aud " mama ce buna e... are de toate... trebuie sa fie a mea" dar niciodata nu se intreaba daca nu il va face de ras in societate cand va deschide gura.. sau daca tipa va sti sa isi aleaga hainele in orice situatie.. si nu merge ca pe E85 in orice circumstante...
|
Quote:
|
Quote:
Nu mi-au murit :)) |
Quote:
|
Hmm gandesti nice... dar nu toti o fac ca tine... si sincer knd ii aud pe unii k tipa sau fluiera pe strada dupa mn... mi se face rau...
Referitor la tema discutie "Cum agati un baiat" pur si simplu prin naturaletzea mea.. sunt foarte deschisa.. fara inhibitzii si subiecte tabu. |
:D dupa noua tendinta si moda, fetele agata baietii ( sau mai mult sunt lasate agatate ) numai din interes: sex, bani, sau sa aiba un om puternic in spate ;) nu mai e iubirea ce a fost odata :(
|
Quote:
Nu mai este iubirea ce a fost odata.. dar nici sexul, banii si omul puternic in spate nu va reprezenta fericirea... sunt absolut sigura.. am vb si cu baietzi cu foarte multi bani si cu fara bani si din toate astea prefer sa am un om langa mn si nu un sac un bani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da, ea nu a vazut nik ! s-a bazat pe vorbe! i-a zis nush ce prietena de a ei ca am stat eu la vrajeala pe hub ( iar eu in ziua aia eram la tara si pur si simplu puteam dovedi ) .. + atatea si atatea! e greu sa ti o relatie stabila daca cineva se baga in ea!
|
Quote:
sau sa iti faca un cadou IEFTIN de ziua ta ? toate fetele / femeile tot spun ca nu conteaza banii si/sau sexul, ci persoana ... bai ma lasati ? daca nu are omul un ban, aveti asa o jena sa va intalniti cu el, cautati scuze, ori ii dati papucul. daca e virgin sunteti interesate din start de el (pt cele care nu mai sunt virgine), daca nu e virgin si nu va satisface in pat, ii dati papucii ... pe cine incercati sa pacaliti ? pentru o femeie sunt importante toate: aspectul tipului, sa aiba un ban in buzunar (nu o avere), sa se priceapa la pat si (nu e obligatoriu) sa aiba masina/motor/barca/avion/elicopter daca vreti sa continuam "tema" asta cu banii si cu masinile si cu alte tampenii haideti sa o facem aici |
Quote:
|
Quote:
Insa faza cu tipii virgini....sincer acuma! Cine s-ar incurca cu unul? :???: Prima reactie ar fi sa il dau la o parte, dar poate mi se va pune si mie pata vreodata pe unul dinasta.. nu se stie niciodata :rolleyes2 Evident, preferintele difera de la fata la fata! ;) |
Quote:
partea cu cadoul.. hai ca nu e asa persoana.. in cauza care e sa zicem mai saraca... si face un cadou.. desi ieftin....dar cu foarte mare semnificatie pentru persoana iubita... decat unu care de atatia bani.....ii cumpara doar pe 1 si 8 ;) anul asta .. am obs . chestia asta.. daca faceam un studiu si ii intrebam pe aia.. de la florarie.. care cumparau o floare .. de cate ori o cumpara pe an ziceau de 2 ori... naspa Quote:
si in primul rand ce are in cap.. ;) |
nu se uita nimeni la cadoul pe care il primeste atata timp cat e fericita k isi aminteste k e o zi speciala.. k in general baietzii uita asa zilele importante ;)
|
bine gandit..
dar partea cu baieti ca uita zilele speciale.. nu trebuie generalizata.. suntem oameni.. poate uni uita.. dar uni.. isi amintesc.. de o zi speciala.. mai ales cand e vb de iubita lor... si ii fac o surpriza.... klar... iesita din tipar sa isi aminteasca.. in cel mai frumos fel ...... cunosc eu pe cineva....:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning