![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
Quote:
|
Mai ce oameni ... imediat sa te ia peste picior ... offf ... ce oameni cum aud de Dacie ... imediat luat peste picior ... ma intreb oare daca as fi avut motor alpin pe ea oare asa mai statea problema?:p:d oricum colega CU CEA MAI MARE PLACRE .... cand crezi ca esti in stare anunta-ma si o sa vezi cum e spatele daciei .... ca botul nu cred ca ajungi sa-l vezi :D=)) .... hai ca mai vb
Ideea de baza: oferta ramane valabila pt toti doritori duminica si sper sa fim cat mai multi |
Quote:
|
Sa stiii ca ai dreptate cu vb pe aici ... din pacate :( ... si nu stiu cat de sigura e chestia cu aruncatul in sant ..... ca daca deschid porbagajul cred, mai mult ca sigur intra toatamasinuta ta acolo :P .... si dupa cum a zis cineva la un moment dat ... nu dau nume ca apoi zici ca fac referire la tine.... important e sa participi :D ... oricum poate pan la urma facem si noi o partie ..... ca de mult vb despre ea :d
|
BTH-u a fugit sambata :P i-a fost frica ca il provoc :P :P ;)
|
Baaaiii va salut si eu din Bukle si va anuntz ca imi e dor de voi!! Va ppa tata RBO! :X
|
bah si noua ne e dor de tine :D
|
Vino acasa tata RBO :D
|
La service vine o blonda si cere un "saptesutezece". Vanzatorii se uita unii la altii mirati si se duc la mecanic.
Acesta o intreaba pe clienta: - Ce-i acela un "saptesutezece", frumoasa doamna? - Stiti, chestia aia mica din mijlocul motorului... Am pierdut-o si-mi trebuie alta, raspunde blonda. Ca sa inteleaga despre ce e vorba, mecanicul ii da un pix si o hartie si o pune sa deseneze piesa. Femeia traseaza un cerc cam tremurat in mijlocul caruia scrie 710, dar asta tot nu-l lamurste pe mecanic. Asa ca o duce afara pe blonda la o masina cu capota ridicata si o intreaba: - La masina asta vedeti vreun "saptesutezece"? - Desigur, raspunde ea bucuroasa aratand cu degetul. E chiar aici! https://i169.photobucket.com/albums/u...ff/710_396.jpg Prea tare ca sa nu fie postat |
Nimeni nu mai zice nimic pe aici si asa ca .... ma simtobligat sa va zic : Salut :P :D
|
liniste deplina ....slaba miscare
|
Nu este adevarat colega ... miscare este numai ca o facem pe ascuns :P
|
Daca sunt doritori de mers la craiova ... ar fi frumos de mers ... sa vedem ce e peacolo... ca cica se poatemere si mai repede ca este cazare pe acolo .... am bunici in zona aia
|
Oai ce as mere si eu numa ca din cauza boliii trebe sa mai fiu baiat cuminte si inca nu ma risc sa ies :( .
|
sambata 16-02-08 poiana,zapada,bradu,snowboard... restu se poate imagina
|
Duminca la fel ce zice tuner ;))
|
pot sa vin si eu ? :)
|
Unde anume sa vii?
|
am fo nu am recunoscut pe nimeni pe acolo de acu saptamana viitoare daca o mai fii zapada
defapt era cineva Flow :) |
:DNici eu nu am vazut pe nimeni :(, masina mea era camulfata nu avea cum sa mi-o recunoasca cineva ;)) (alba de la sarea de pe sosea ;) ), iar pe partie nimeni. poate sapt viitoare o iesire mai mare dak sunt doritori ;)
|
BTH(BreakingTheHabbit) Unde anume sa vii?
ca spectator :d q voi :) sau....daca are nevoie cineva de un copilot sunt voluntar :d |
Quote:
|
stie cineva un atelier de esapamente in sacele?
sau dak a auzit de ei vreau sa imi schimb tot traseul de evacuare si la stelco nu vor sa imi puna toba mea finala.pun numai de la ei din magazin! |
E colega nu vrede ca sunt rau ... dar persoana imi este draga rau ... si vruiam sa ma asigur ca vine unde trebuie .... ma stii pe mine baiat rau? si salutari silviu ... te asteptam pe acasa ..... bineinteles ... sanatos :d ca cica vine vara si ...... noi stim ce speram sa se intample :d
|
si mai verqd ... de ce nu bagi si tu cadetul ala la o mica cursa? daca tot vrei sa vii sa nu te plictisesti :d
|
Salutari la silviu sa vina aks cat mai rpd ca vine vara si avem km multi de facut :D, apropo Dani nu e baiat rau ci mistocar mare care face misto in special de astia mai mici :( cum sunt eu :P
|
avem ceva in comun :p
|
BTH(BreakingTheHabbit)
nu am incercat niciodata...dar totul are un inceput...si pt asta cred ca am nevoie de un profesor din moment ce nici nu stiu sa folosesc frana de motor :)) se ofera cineva? :p |
Quote:
|
Super fain sa termine aia mai rpd cu u k mi-e dor de tine :D.
|
1 Attachment(s)
poza vorbeste de la sine :)) aveti un tradatorrr
|
Nu vezi ce zambaret era cum sa fie tradator sau se simtea cu musca pe caciula si deaceea zambea :P ;)) , oricum trebe sa ne mai intalnim si noi ,dar sa facem si noi o intalnire mai periculoasa. ce ziceti??????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da nu vedem micu ;)) MIRCAT, sau era deasupra aparatului (glumesc Flow nu t supara pe bebe mic :D )
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Lasa silviu ca nu rugineste, te asteapta acolo linistita si dornica de alergarii nocturne :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning