Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

bebe_mic 25-01-08 17:22

Re: Street Virus Team Brasov

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1313810)
Domnu Bogdan .... eu ma refeream la lamborghiniul meu(Dacia-galbena, 1289cc, 45 CP ... numai vana si putere care o poti considera cu iadul pe pamant) .... oricum sambata nu stiu daca merg sigur ca am ceva treaba dar mai mult ca sigur duminica la ora 11 sunt in poiana brasov ... rupandu-mi capul pe partie :D asa ca toti doritoriiiiiiii ... sa isi anunte prezenta si ne vedem pe partie .... ca cica se face cinste si cu ceai sau vin fiert ... pe care bineinteles il platiti :D

Oky pai atunci facem una scurta in care iti dau si avans:lol:, poate ne vdm dum prin poiana tot ce e posibil ,acuma sa vdm cum sa prezinta zapdaa.;);)

BTH(BreakingTheHabbit) 25-01-08 22:44

Mai ce oameni ... imediat sa te ia peste picior ... offf ... ce oameni cum aud de Dacie ... imediat luat peste picior ... ma intreb oare daca as fi avut motor alpin pe ea oare asa mai statea problema?:p:d oricum colega CU CEA MAI MARE PLACRE .... cand crezi ca esti in stare anunta-ma si o sa vezi cum e spatele daciei .... ca botul nu cred ca ajungi sa-l vezi :D=)) .... hai ca mai vb
Ideea de baza: oferta ramane valabila pt toti doritori duminica si sper sa fim cat mai multi

bebe_mic 26-01-08 01:09

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1314859)
Mai ce oameni ... imediat sa te ia peste picior ... offf ... ce oameni cum aud de Dacie ... imediat luat peste picior ... ma intreb oare daca as fi avut motor alpin pe ea oare asa mai statea problema?:p:d oricum colega CU CEA MAI MARE PLACRE .... cand crezi ca esti in stare anunta-ma si o sa vezi cum e spatele daciei .... ca botul nu cred ca ajungi sa-l vezi :D=)) .... hai ca mai vb
Ideea de baza: oferta ramane valabila pt toti doritori duminica si sper sa fim cat mai multi

Pfffffffff ma vad nevoit sa ma retrag atunci nu de alta da mi-e frica k in momentu knd o sa plec de pe loc cu masina o sa t arunc in sant 8)8)8):-P:-P,sti ca eu glumesc acuma ne tachinam si noi ce sa facem ;););),k de doar noi ce mai vb pe aici ca restu i-a c-am luat somnu ;));););),nu-i asa Dani????:D:D

BTH(BreakingTheHabbit) 26-01-08 02:34

Sa stiii ca ai dreptate cu vb pe aici ... din pacate :( ... si nu stiu cat de sigura e chestia cu aruncatul in sant ..... ca daca deschid porbagajul cred, mai mult ca sigur intra toatamasinuta ta acolo :P .... si dupa cum a zis cineva la un moment dat ... nu dau nume ca apoi zici ca fac referire la tine.... important e sa participi :D ... oricum poate pan la urma facem si noi o partie ..... ca de mult vb despre ea :d

bebe_mic 27-01-08 21:11

BTH-u a fugit sambata :P i-a fost frica ca il provoc :P :P ;)

BascaBV 31-01-08 15:20

Baaaiii va salut si eu din Bukle si va anuntz ca imi e dor de voi!! Va ppa tata RBO! :X

BMW-M-Power 31-01-08 15:34

bah si noua ne e dor de tine :D

bebe_mic 31-01-08 15:41

Vino acasa tata RBO :D

thunder rock 09-02-08 09:40

La service vine o blonda si cere un "saptesutezece". Vanzatorii se uita unii la altii mirati si se duc la mecanic.
Acesta o intreaba pe clienta:
- Ce-i acela un "saptesutezece", frumoasa doamna?
- Stiti, chestia aia mica din mijlocul motorului... Am pierdut-o si-mi trebuie alta, raspunde blonda.
Ca sa inteleaga despre ce e vorba, mecanicul ii da un pix si o hartie si o pune sa deseneze piesa.
Femeia traseaza un cerc cam tremurat in mijlocul caruia scrie 710, dar asta tot nu-l lamurste pe mecanic.
Asa ca o duce afara pe blonda la o masina cu capota ridicata si o intreaba:
- La masina asta vedeti vreun "saptesutezece"?
- Desigur, raspunde ea bucuroasa aratand cu degetul. E chiar aici!

https://i169.photobucket.com/albums/u...ff/710_396.jpg

Prea tare ca sa nu fie postat

BTH(BreakingTheHabbit) 12-02-08 22:06

Nimeni nu mai zice nimic pe aici si asa ca .... ma simtobligat sa va zic : Salut :P :D

BMW-M-Power 15-02-08 14:32

liniste deplina ....slaba miscare

BTH(BreakingTheHabbit) 15-02-08 16:02

Nu este adevarat colega ... miscare este numai ca o facem pe ascuns :P

BTH(BreakingTheHabbit) 15-02-08 16:14

Daca sunt doritori de mers la craiova ... ar fi frumos de mers ... sa vedem ce e peacolo... ca cica se poatemere si mai repede ca este cazare pe acolo .... am bunici in zona aia

bebe_mic 15-02-08 19:15

Oai ce as mere si eu numa ca din cauza boliii trebe sa mai fiu baiat cuminte si inca nu ma risc sa ies :( .

tuner 15-02-08 23:44

sambata 16-02-08 poiana,zapada,bradu,snowboard... restu se poate imagina

bebe_mic 16-02-08 14:32

Duminca la fel ce zice tuner ;))

verqd 16-02-08 16:49

pot sa vin si eu ? :)

BTH(BreakingTheHabbit) 16-02-08 17:26

Unde anume sa vii?

tuner 17-02-08 22:32

am fo nu am recunoscut pe nimeni pe acolo de acu saptamana viitoare daca o mai fii zapada

defapt era cineva Flow :)

bebe_mic 18-02-08 00:07

:DNici eu nu am vazut pe nimeni :(, masina mea era camulfata nu avea cum sa mi-o recunoasca cineva ;)) (alba de la sarea de pe sosea ;) ), iar pe partie nimeni. poate sapt viitoare o iesire mai mare dak sunt doritori ;)

verqd 18-02-08 11:38

BTH(BreakingTheHabbit) Unde anume sa vii?
ca spectator :d
q voi :)
sau....daca are nevoie cineva de un copilot sunt voluntar :d

silviu_dodo 18-02-08 13:03

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1362124)
Unde anume sa vii?

Mah dar rau te-ai facut!!! salutare tuturor din clinica de transplant! sper sa ne vedem rpd!!

ph88bas 18-02-08 13:18

stie cineva un atelier de esapamente in sacele?
sau dak a auzit de ei
vreau sa imi schimb tot traseul de evacuare si la stelco nu vor sa imi puna toba mea finala.pun numai de la ei din magazin!

BTH(BreakingTheHabbit) 18-02-08 13:18

E colega nu vrede ca sunt rau ... dar persoana imi este draga rau ... si vruiam sa ma asigur ca vine unde trebuie .... ma stii pe mine baiat rau? si salutari silviu ... te asteptam pe acasa ..... bineinteles ... sanatos :d ca cica vine vara si ...... noi stim ce speram sa se intample :d

BTH(BreakingTheHabbit) 18-02-08 13:19

si mai verqd ... de ce nu bagi si tu cadetul ala la o mica cursa? daca tot vrei sa vii sa nu te plictisesti :d

bebe_mic 18-02-08 18:45

Salutari la silviu sa vina aks cat mai rpd ca vine vara si avem km multi de facut :D, apropo Dani nu e baiat rau ci mistocar mare care face misto in special de astia mai mici :( cum sunt eu :P

verqd 18-02-08 20:08

avem ceva in comun :p

verqd 18-02-08 20:19

BTH(BreakingTheHabbit)

nu am incercat niciodata...dar totul are un inceput...si pt asta cred ca am nevoie de un profesor din moment ce nici nu stiu sa folosesc frana de motor :)) se ofera cineva? :p

silviu_dodo 21-02-08 20:34

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1367023)
Salutari la silviu sa vina aks cat mai rpd ca vine vara si avem km multi de facut :D, apropo Dani nu e baiat rau ci mistocar mare care face misto in special de astia mai mici :( cum sunt eu :P

draga bebeto! sapt viitoare intru la tunat. sper sa ma faca rpd astia bine ca sa vin acasa.aici e cald tare si se umbla la tricou!

bebe_mic 22-02-08 18:22

Super fain sa termine aia mai rpd cu u k mi-e dor de tine :D.

NOSdriver 25-02-08 09:55

1 Attachment(s)
poza vorbeste de la sine :)) aveti un tradatorrr

bebe_mic 25-02-08 18:27

Nu vezi ce zambaret era cum sa fie tradator sau se simtea cu musca pe caciula si deaceea zambea :P ;)) , oricum trebe sa ne mai intalnim si noi ,dar sa facem si noi o intalnire mai periculoasa. ce ziceti??????

Flow 25-02-08 21:43

Quote:

Originally Posted by NOSdriver (Post 1381606)
poza vorbeste de la sine :)) aveti un tradatorrr

am fost rapit se vede clar , zambeam ca eram gadilat , lumea incearca sa deformeze realitatea :x :D

bebe_mic 26-02-08 10:59

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1383165)
am fost rapit se vede clar , zambeam ca eram gadilat , lumea incearca sa deformeze realitatea :x :D

Deci omu s-a scos :)) ;)

MIRCAT 26-02-08 12:10

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1383165)

......gadilat cu un mic poate vrei sa spui!!!!

bebe_mic 26-02-08 18:57

Da nu vedem micu ;)) MIRCAT, sau era deasupra aparatului (glumesc Flow nu t supara pe bebe mic :D )

Flow 27-02-08 09:44

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 1384121)
......gadilat cu un mic poate vrei sa spui!!!!

de unde stii tu domnu de mici ? ca ai dat bir cu fugitii :lol::lol:

MIRCAT 27-02-08 16:42

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1386252)
de unde stii tu domnu de mici ? ca ai dat bir cu fugitii :lol::lol:

Nu am dat bir cu fugitii!!!!....numai ca ma cam strangea costumul!!!!

silviu_dodo 04-03-08 14:43

1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1204638157

bebe_mic 04-03-08 18:59

Lasa silviu ca nu rugineste, te asteapta acolo linistita si dornica de alergarii nocturne :D

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning