Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   BMW E30 Braila/Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/164981-bmw-e30-braila-galati.html)

avolex 30-12-11 07:28

Re: BMW E30 Braila/Galati

4 Attachment(s)
asta este ursul cind l-am adus de la buc si cind era in birlog la identificare:lol:

marius3030 30-12-11 12:01

Felicitari pt achizitie si spor la modificat/lucrat la ea!arata bine pe afara in ce-a mai mare parte din cate se vede si pare promitatoare rau!:twisted:;)

Radu. 30-12-11 14:29

Bafta cu ea.

8)8)4 doors.

GL-22-GTR 30-12-11 22:51

4 Attachment(s)
Daca tot veni vorba de 4 usi. Va prezint noul fratior de la Galati.... 325ix full ( aer conditionat, geamuri electrice, tapiterie din piele, incalzire scaune, etc.....). Sper sa va placa :D

gogu 30-12-11 23:24

scolco?

avolex 31-12-11 07:47

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 4801602)
scolco?

care a mea sau cea pusa de gtr?!

gogu 31-12-11 08:56

Pe rand la toate.

Vexxatu 31-12-11 12:19

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4799925)
Alyne adevaru este ca...........un 2.5 24v sa vada triple de 25.12 cu o masina distantza..........e ceva..........da vorbim noi la primavara cand nor mai fi scuze....felicitari LAT cel mai forta urs 2.5 12 din braila poate si de la galatzi ....:D

Sincer va rog mult, nu vreau sa existe iarasi discutii pt ca astea apar mereu, am zis-o si o repet (cu toate ca nu as fi vrut sa discutam aici, ci personal), inainte de a ma da, am specificat ca masina mea are ambreiajul dus (nu ca sa caut scuze, nu obisnuiesc asta) si asta este de mult, mai exact in urma cu un an la cursele de la Ianca, cand mi-a patinat in ultimul hal, cine a fost acolo stie si poate sa confirme, dar, am acceptat a ma da doar ca sa vad si eu cat de tare trage LAT-ul! Daca vrei sa ne spalam rufele in public, o facem : Prima cursa nu ti-am vazut triplele, m-ai batut pt ca am plecat rau ( masina patina f mult) cum de altfel nici nu se fac curse la sub 0 grade, a doua si a treia cursa, am plecat eu bine, NU AI PLECAT TU RAU asa cum ai spus-o, repet, am plecat eu bine! Daca masina mea tragea in parametrii normali cum era inainte sa patineze, iti spun din inima ca.....
P.S.1. Va rog sa nu mai va dati cu parerea voi privitorii, daca are ceva de zis sa zica LAT-ul s-atat!
P.S.2. LAT vs URS = URS WINNER (nu mai conteaza cum)

Gata, SSSST!

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 4801563)
Daca tot veni vorba de 4 usi. Va prezint noul fratior de la Galati.... 325ix full ( aer conditionat, geamuri electrice, tapiterie din piele, incalzire scaune, etc.....). Sper sa va placa :D

Ursul asta e cumparat de la VISAN nu? Oricum pare super intretinut!

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4799925)
Alyne adevaru este ca...........un 2.5 24v sa vada triple de 25.12 cu o masina distantza..........e ceva..........da vorbim noi la primavara cand nor mai fi scuze....felicitari LAT cel mai forta urs 2.5 12 din braila poate si de la galatzi ....:D

Si tu Asta Baiatu cu DASIA, nu mai vorbi neintrebat!

BR-02-UUT 31-12-11 13:42

Frate fara suparare .......CE AMBREAJ DUS ca o masina tragea fantastici te dadeai dea latu de la 1 la 3 CE AMBREAJ DISTRUS...........scotea fum din toate pozitiile............in fine vb la primavara .........un ambreaj distrus cand da in sarcina si da in greu ........de la 2 3 mii la cat este ea turata atunci si ii dai gaz.........deodata sare la 4 5 mii si nu face nimik masina ........ALA II AMBREAJ distrus atat timp cat tu scoteai fum din toate pozitiile si masina era cu curu de asflt in toate pozitiile .............eu nu cred ca avea ceva ambreaju ......LAT rulz

sia devaru este ca pe filmari se vede ca tia dat o masina si ceva asa ca iai vazut triplele..........si vezi ca te contrazici singur parca ziceai ca patineaza ambreaju nu rotile........:)):)):)))si lui ia patinat rotile da la prima cursa te anepotit ..........ce nu mi aplacut mie la tine felu cum ai vb ca cica(sa tinut ceva duapa tine)........daca ursu ala amarat cu 12 v sa tinu CEVA dupa tine inseamna ca nu ai vazut filmarile......:)):)))succes in continuare

geo_gee2005_xxx 31-12-11 15:25

Vexxatu se pare ca nu stie sa piarda! Asa a facut si cand l-a ciufulit pisica 2.8 cabrio de anglia!

gogu 31-12-11 15:27

Vere voi o dati in smardoiala ala Brailitsa.

BR-02-UUT 31-12-11 15:34

frate nui vb de pierdut .....ca a castigat bv lui da numi place cum intoneaza cand vb el zice ca a castigat da nu zice CA ABIA LA FACUT cu jum de bot........el zice ca si cum mdea sa tinut ceva ........dupa el da LATU ia dato odata a doua ora a furat startu a pus masina in miscare ...........dinnainte sa lase mainile jos s a 3 oara la fel si abia la batut jum de bot acolo e ceva strans nu cum zice el ca bai sa tinut ceva mai bn sa zica ca ii cea mai stransa cursa care a avuto in viata lui .........
si scuza cu ambreaju LASO........ca te faci de ras.....ala nui ambreaj care sa nu tina..........

Gabi TAZ 31-12-11 15:45

oricum 2.5 12v ala nu e stock.

BR-02-UUT 31-12-11 15:57

da are soft serpisori intermediara inoc borla si finala din carbon 20........

Catalin_br 31-12-11 16:12

Lasati masinile sa vorbeasca, nu va mai razboiti inutil, apucativa de treaba la masinile alea si va intalniti la linia de start, iar cel ce va ajunge primu la linia de finis va dovedi ca are o masina mai puternica si pct!

Vexxatu 31-12-11 17:01

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4802331)
Vexxatu se pare ca nu stie sa piarda! Asa a facut si cand l-a ciufulit pisica 2.8 cabrio de anglia!

Tu vb mult si prost ca de fiecare data! Abia astept sa ne intalnim odata, mereu ai tu ceva de comentat! Mor io pa voi astia bagatorii in seama, care veniti sa va benoclati s-atat, aveti masini de 75 de cai si va dati cu parerea! Din cate masini m-am dat singura care m-a batut a fost pisica 2.8 cabrio! DE ce vb prostii, am zis eu ceva, m-a batut si punct, mi-a dat 2 din 3! Bravo lui!

Vexxatu 31-12-11 17:12

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4802343)
frate nui vb de pierdut .....ca a castigat bv lui da numi place cum intoneaza cand vb el zice ca a castigat da nu zice CA ABIA LA FACUT cu jum de bot........el zice ca si cum mdea sa tinut ceva ........dupa el da LATU ia dato odata a doua ora a furat startu a pus masina in miscare ...........dinnainte sa lase mainile jos s a 3 oara la fel si abia la batut jum de bot acolo e ceva strans nu cum zice el ca bai sa tinut ceva mai bn sa zica ca ii cea mai stransa cursa care a avuto in viata lui .........
si scuza cu ambreaju LASO........ca te faci de ras.....ala nui ambreaj care sa nu tina..........

Mai copil prost-crescut care-i ceri bani de benzina lu maica-ta ce stii tu de curse, imi spui tu mie ca a fost cea mai stransa cursa din viata mea, tu te-ai dat vreodata cu cineva? Vorbeste-ti vb ta nu-ti mai da tu cu parerea ca aici pe forum cu totii vb, dar cand suntem fata in fata nu ziceti nimic!! Daca am furat startu de ce n-ati zis sa ne mai dam odata?
Din momentu asta am incheiat orice discutie referitor la LAT, nu mai postati sa umplem forumul cu contraziceri! E vreo nelamurire ne mai dam oricand! Vad ca baiatul cu masina nu zice nimic, da vb voi!
La Multi Ani!

geo_gee2005_xxx 31-12-11 17:20

Quote:

Originally Posted by Vexxatu (Post 4802457)
Tu vb mult si prost ca de fiecare data! Abia astept sa ne intalnim odata, mereu ai tu ceva de comentat! Mor io pa voi astia bagatorii in seama, care veniti sa va benoclati s-atat, aveti masini de 75 de cai si va dati cu parerea! Din cate masini m-am dat singura care m-a batut a fost pisica 2.8 cabrio! DE ce vb prostii, am zis eu ceva, m-a batut si punct, mi-a dat 2 din 3! Bravo lui!

Nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine in afara de discutia de pe threadul cu e36! Sa ma faci atent daca esti nerabdator sa ne intalnim! la multi ani si tie!!!

Gabi TAZ 31-12-11 17:24

ce imi place spiritul asta de sarbatori.

Vexxatu 31-12-11 17:34

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4802490)
Nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine in afara de discutia de pe threadul cu e36! Sa ma faci atent daca esti nerabdator sa ne intalnim! la multi ani si tie!!!

Discutia am avut-o pe thread-ul asta nu pe e36! Deci daca nu ma cunosti nu vb la adresa mea! Eu cand am pierdut am recunoscut cu fruntea sus! Nu m-i se pare corect ca atunci cand se dau 2 persoane sa isi dea cu parerea privitorii....daca sunt nelamuriri, numai cele 2 persoane ar trebui sa discute!
Distractie placuta la toata lumea si un an nou cu fericire si bucurii!

Ene'Andrei 31-12-11 17:35

daa... TAZ :))) exact ca anul trecut :D

Vexxatu 31-12-11 17:36

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 4802499)
ce imi place spiritul asta de sarbatori.

Mie nu imi place Gabi, nu imi place balacareala, mai ales in public! Si ar trebui sa iei atitudine, ca tu esti posesorul thread-ului!

Gabi TAZ 31-12-11 17:56

posesorul :D, nu sunt bro posesorul thredului, eu l-am creat dar nu inseamna ca e al meu. este al nostru.

asa ca hai , incercati sa fiti mai buni si sa nu va mai impungeti in declaratii.

eu imi aduc aminte ca la vremea cand s-a dat vexxatu cu e36 2.8 a lui monstrul parca, a recunoscut ca a pierdut. deci subiectul asta il putem incheia.

cat despre cursa cu LAT, nu stu ce sa zic ca nu am fost acolo. daca a castigat 2 din 3 inseamna ca e mai tare , cel putin pana la urmatoarea cursa. daca a pus masina in miscare inainte sa dai startul trebuia sa precizezi atunci la momentul cursei, nu dupa cursa sa cautati motive de ce a castigat acele 2 curse.

Oricum nu e vremea propice pentru curse. eu daca eram in locul vostru le priveam ca niste teste, ca sa stiti ce trebuie sa faceti pana in primavara ca sa ramaneti/treceti in fata.

hai la multi ani!

gogu 31-12-11 18:35

La noi la Brăila, la tanti Elvira Se vinde amor cu chila. Mai dau eu o sută, mai lași tu o sută. Și treaba e ca și făcută ...
Hai noroc si voie buna!

jakal 31-12-11 19:07

bagabonteala mare la voi acolo.....poate la primavara ma bag si eu cu un 12v ca vad ca sint cateva....:D
LAT-ul vrea sa il prind ca la ploiesti nu am avut ocazia.....
e fostul NXT nu?.....:rolleyes2

LA MULTI ANI si Sarbatori fericite........

GL-22-GTR 31-12-11 19:10

Multumim la fel Jakal. Sa ne anunti. Poate il termin si eu pana in primavara. Toti se cearta de la linii. Un cerc numai faceti si voi :lol:.

jakal 31-12-11 19:18

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 4802659)
Multumim la fel Jakal. Sa ne anunti. Poate il termin si eu pana in primavara. Toti se cearta de la linii. Un cerc numai faceti si voi :lol:.

macar acum de sarbatori lasa-ti cearta......conturile le reglati pe strada
nu stiti cum e la curse?.....toata lumea are masina stoc, grea , etc.....:-P
cine si-a modificat-o e meritul lui si culege roadele........

bafta la toata lumea........

Radu. 01-01-12 05:12

Da jakale, e fostul nxt.

La multi ani tuturor.

avolex 01-01-12 10:35

La multi ani la toti pretenasii reiceri,multa aderenta va doresc,presiune in intercoolere si la cit mai multe curse cistigate in 2012!!!:lol:
LA MULTI ANI!!!

shadowro 01-01-12 10:55

Hai la multi ani.
Nu va mai certati si poate ma primiti si pe mine la primavara sa ma dau cu voi.

GL-22-GTR 01-01-12 10:58

Te primim daca stii sa faci cercuri si sa te dai ,,de-a latu,, :lol:

gogu 01-01-12 11:42

Cand vin data viitoare poate facem o bauta.
Galati & Braila 4 wheels drink.

alincyb 03-01-12 12:18

Salut la toata lumea! Nu va mai certati pe tema LAT vs URS ca este inutila. Eu am pierdut cu fruntea sus pt ca am stat langa el de la start pana la finish, a fost FORTA liniutza! A castigat 2 din 3 e invingator asta e meritul lui, nici mie nu mi a placut faza cu " s a tinut dupa mine " ca lumea intelege ca deabea s a tarat 12v ala pe langa 24v lucru ce nu este adevarat, cursa a fost foarte stransa. In primavara ne gasim iar pe strazi, sper sa vina si baieti din Galati cand ne mai adunam. La multi ani!

Gabi TAZ 03-01-12 15:42

1 Attachment(s)
are nevoie cineva de jante de iarna ptr urs la 800ron :?:

ENZO CUP 7J ET35

TitArtDesignBRaila 08-01-12 20:31

Salut , o filmare din port cu un BMW

https://www.youtube.com/watch?v=my9qNmfy2Tk

marius3030 08-01-12 20:36

asta nu este E30!posteaza si u unde trebuie!

Sirius 10-01-12 13:57

3 Attachment(s)
M paua!!!!

Catalin_br 10-01-12 19:17

1 Attachment(s)
Hai sa ne laudam:lol::lol:
Attachment 2289429

geo_gee2005_xxx 10-01-12 19:49

Cine-i propretaru'?

Catalin_br 10-01-12 19:50

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4819152)
Cine-i propretaru'?

la ce?

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning