![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
aia 2.2 turbo e a lu' qveta. a mea e 2.5 L4 TBI :)
|
DAFTEK, acum am vazut: ai angel-eyes pe monstru?
|
Quote:
|
fenomen: nu incetez sa ma minunez cum prinde la romani o masina americana de 1000-2000 usd, si cum se uita toti la ea de parca ar fi caruta lu' dumnezeu... se simte cineva? :)
|
Quote:
PS: Zi si mie unde gasesc Tide, Charmin Ultra si Clorox original in romania.. repede te rog ca am ramas fara. QFT! ;) |
KSTM , ai uitat=o pe aia cu '' Am masina americana in tara lu' BMW RULLLLLLZZZZZ ''. :)
Hai back on topic http://www.dtdirl.com/forums/images/smilies/nutkick.gif |
Quote:
si fereasca-te al de sus daca o fi careva, sa apari si cu un Pontiac Firebird NEGRU in timp ce la Antena 1 sau TVR 1 ruleaza KNIGHT RIDER ca ti-ai dat foc la valiza. Ai parcat-o, ai mierlit-o. In 5 minute, 20 de GURA CASCA care incearca sa vorbeasca cu masina (ca in filmele cu prosti) :D :D :D :D :D |
Quote:
BTW: Rockauto FTW ;) |
Abra cadabra, poooof... :shock:
|
Am o senzatie cam aiurea cand citesc pe threadul asta! au trecut 20 de ani de la revolutie si inca mai bantuie oameni mici prin societatea romaneasca! inainte nu era internet si ni se interzicea sa vorbim! Acum exista internet pentru ca toti frustratii unchiului sam sa se laude cu tuning de la targul satelor! Daca contesti "stiinta " lor in materie de manivela nu mai esti binevenit!
Eu cred ca se face o mare greseala! Locul in care postam noi este urltima reduta a cuvantului liber! Daca vreun "care este" reuseste sa se infiltreze aici trebuie anihilat! In niciun caz cel care l`a descoperit pe "care este"! Banuiesc ca reala apartenenta intelectuala a unora reuseste sa dicerne intre cine este "care este" si cine este identificatorul lui "care este" Hai sa vedem cum arata un tuning taranesc si ce ar pune un taran prost analfabet, rau si frustrat pe caruta lui! in primul rand cum arata caruta unui astfel de specimen! Clar ca e mare! cum trag concluzia asta? cititi`l pe Cioran! Ce ar mai pune pe ea? elemente care apartin masinii de vis pe care nu o poate avea? cred ca da! ar modifica farurile pentru a fi cat mai apropiate de idealul lui ar pune muuuuuuulteee beculete, ca bradul de craciun! Nu de alta dar ca sa atraga privirile ca frustrare a copilariei nefericite! Dragii mei.......... ati adus acest forum la cel mai jos nivel posibil! In loc sa imi spuneti si mie cum pot upgrada sistemul de franare cu conversion kit pe spate din tamburi in discuri sau alte probleme care intr`adevar conteaza pt un pasionat de auto, mai ales american, ati inceput sa va dati in barci ce mari si tari suntei! Permiteti`mi sa va spun inca o data daca mai era cazul ca exista internet si ca nu va puteti da inteligenti oricat ati incerca (ma refer strict la o persoana care sterge topicurile altora) Inca o chstie! Am facut print screen pentru acest topic in cazul in care va fi sters il voi publica pe blogul personal! Ca sa se vada clar cine si cum pe aici! Nu de alta dar e important pentru un "forum" Sa traiti bine! |
Draga Qveta, in mare parte ai dreptate. insa omiti ceva: daca e in romania are numere de teleorman, daca e in state are numere care de fapt sunt cuvinte romanesti. ah, ce-mi place treaba cu montatul farurior imprumutate de la masina preferata... i rest my case. PS: inca odata zic, daca o aduce in romania ii dau 2000 usd pe ea. si nu-i pun numere de teleorman. promit!
|
@ Qveta
Calculeaza citi ani sint din 1945 pina in 1989 la care mai adaugi inca aprox. 30 de ani necesari pt. alfabetizarea si emanciparea turmei. Abea ulterior vei avea nivelul de intelect vestic cu o probabilitate de 40%. Spun probabilitate de 40% deoarece este necesar ca o intreaganatie sa traga linie si sa puna punct in ceea ce priveste mentalitatile invechite din trecut, sa nu mai traiasca intrecut ci in prezent si in viitor. Nu mai vorbesc ca atinta timp cit o natie intreaga prefera sa LINGA moastele lui dracu si alui frate-su rugindu-se sa l-e pice para malaiata a sanatatii si a bunastarii fara sa puna mina sa faca ceva pt. viata lor, bunastarea lor, sa puna mina pe munca asa cum trebuie, sa termine cu invidia prosteasca, grandomania si patriotismul mioritic exagerat, nu se va schimba nimic. In romania in loc sa se faca investitii in structura sociala si a sanatatii, se prefera investitii in constructia bisericilor si a altor ABERATII de acest gen parca timpeniile astea ar salva oamenii de boli, si le-ar sda o structura sociala stabile. Este de neconceput ca intr-o tara a comunitatii europene oamenii inghiata prin spitale infecte pline de gindaci si mizerie si paralel se construiesc din anul 1989 pina in 2009 peste 4000 de biserici. In septembrie 2009 cind am fost pt. o saptamina la Resita, am ramas pur si simplu cu gura cascata cind am vazut ca in oraselul ala mic, nu mergi 2 km sa nu vezi vreo bisericuta la intersectie pina si inghiesuit pe malul Birzavei. nu vreau sa stiu ce-i in orasele mai mari ca mi se intoarce. Paralel am fost la spitalul judetean in resita sa vizitez un amic internat, pur si simplu mi-a venit sda vomit de poutoarea insalubra ce am putut sa simt si sa vad acolo. Pt. asa ceva nu sint bani dar pt. biserici sint. De drumuri, asistenta sociala, asistenta medicala gratuita nu sint. Acuma chiar daca se umfla ovazu-n unii pe aici, cu riscul ca zbor de pe forum si iar voi fi banat poate chiar definitiv, imi permit sa va intreb, VOI MAI SINTETI NORMALI IN TARA AIA? Cu o astfel de conduita etica INAPOIATA, @ Qveta, nu te poti astepta la ceva mai bun, nici acum si nici in 50 de ani. |
Quote:
|
Nu cred ca scuipa nimeni pe jos cind vine in tara si nici grande nu se da.
Asta este doar o inchipuire autohtona deoarece cel ce vine si-a schimbat stilul de viata si comportament in mod inevitabil si asta sare la ochi si nimic alt ceva. Nu cred ca vine careva in tara sa faca astfel de gesturi deoarece daca ii este asa de scirba nu vine ci se duce dracului in alta parte. Crede-ma. Eu cel putin, am scris ceea ce am scris mai sus, nu pt. a jigni si nici de sirba ca cu toate ca sint 80% neamt, sint nascut in resita si ma doare pur si simplu cind vin acolo in vizita dupa ani si ani de zile si vad cum mii de oameni sufera in mod inutil, cind trebuie sa vad ca din cauza incapatinarii nu se schimba mai nimic si ce se schimba, se schimba cu vizeta melcului. Singurul lucru de care mi-e intr-adevar scirba cind vin in tara sint MANELELE. Este un virus groaznic si pur si simplu insuportabil. |
Terminati odata ! EU sterg mesajele care sunt off topic , si EU incerc sa fac curatenie si sa mentin topicul asta curat si fara C****uri. De ce nu poate intra omul normal sa citeasca cu placere si sa urmareasca bijuteriile de pe plaiurile nationale?
Am incercat sa fac acest topic https://forum.4tuning.ro/27-discutii-...ri/page-5.html , nimic. voua va place sa va dati in barci AICI , locul unde omu de rand cauta un alt om de rand pasionat de acelasi lucru. am spus-o si cateva pagini mai incolo , o sa o mai spun inca o data ! Urmatorul post aiurea , la bascalie sau care nu are nici o legatura cu ce zice titlul threadului MASINI AMERICANE IN ROMANIA, o sa fie sters si sanctionat . Aveti ceva de impartit , credeti ca IQ-ul vostru il depaseste pe al celorlalti colegi de conversatie ? folositi PM .nu trebuie si chiar nu intereseaza pe nimeni ce crede sau ce zice X despre Y . Peace! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
sau 4500 un SS din 86 asta e anuntu '86 CHEVY EL CAMINO SS, 350 V-8 OVERDRIVE A/T, P.W. P.D.L., AC BLOWS COLD. NICE CLEAN STOCK ORIGINAL, UNALTERED ARIZONA CAR SINCE NEW. $4500.00 ..... CALL 602-903-3440 OR 602-978-0073 si mai jos e poza ghici care e ss-ul |
Quote:
|
vinul asta 1C3BX68K4JN188317 nu e corect ! vezi ce greseli ai facut pentru ca l-am verificat la dealer si imi zice ca nu-i bun
|
Yup, same here....
Sorry, but the VIN you entered is incorrect. Please check the Vehicle Identification Number (VIN) you entered, 1C3BX68K4JN188317, for accuracy and try again below. |
2 Attachment(s)
erau de vanzare in bucuresti...
|
Quote:
|
Quote:
|
man uita-te in compartimentul motor , se pare ca masina e manarita ! are vin clonat
|
vin clonat? pai si eu cum am facut identificarea daca vin-ul clonat?
|
Baieti, ce pot sa spun, este unul din cele mai frumoase topic-uri de pe 4tuning, l-am citit azi pe tot cu atentie deoarece cautam o americana "legendara" pe care sa o desenez... Mi-au atras atentia Crown Victoria, Mercury Grand Marquise, Chevy Caprice si Chrysler Imperial 73. Este si in Buzau un Lincoln de prin '80 care e incredibil de impunator, foarte mare si foarte masiv. Mi-au placut americanele de mic cand le vedeam prin filme, gen Crown Victoria, Cadillac-urile in 4 usi, etc. Sunt niste masini foarte frumoase dar din pacate nu sunt deloc practice (la noi in tara), si nu este suficient sa fii pasionat, trebuie sa fii un pasionat cu bani... Nu ma omor dupa americanele vechi gen Camaro SS/ Shellby GT500 Eleanor si alte muscle-uri de sute de cai putere, cel mai mult imi plac sedan-urile masive si lowriderele, foarte frumoase mai sunt Cadillac Brougham si DeVille, dupa suv-uri si pick-up-uri nu ma omor, poate putin la suv-urile de politie (Chevrolet Tahoe- modelul vechi).
Acum lasand de o parte gusturile mele am o intrebare, credeti ca sunt sanse ca in tara noastra sa se ajunga la niste taxe decente astfel incat sa fie posibila intretinerea si utilizarea unei americane mai pretentioase? |
Country : USA
Make : Chrysler Type : Passenger Car Model Year : 1988 Safety System : manual seat belt Body : H: Lancer Series : Special/Sport Style : 4-Door Hatchback Engine : Chrysler: 2.5L I-4 EFI, 9.0:1 CR, 100hp@4800rpm Check Digit : 4 Plant : Sterling Heights, MI Serial Number : 188317 |
Quote:
|
@ KSTM
Pina una alta, vezi ca pe usa din stinga unde-i asa zisa balama, este un fel de autocolant cu o seriede numere impartite in grupuri. Acolo mai este o dataseria VIN si inca o groaza de coduri ale masinii ce pot fi decodificate. N-er strica sa-i faci p opza makro cu o camera digitala buna si s-o postezi aici si atunci putem vedea mai departe ce si cum cu seria. |
Eu zic sa cauti sa vezi unde sint toate vin# pe masina aceasta localizate si sa le verifici pe toate, ceva nu e bine daca acest vin de pe bord nu e bun este posobil sa ai masina clonata, ceva practicat mult prin state pentru masini exportate mina doua.. just my2cents
|
De regula seriile VIN sint pe rama parbrizului in interior rama care e practtic si rama din spate a bordului. Ca s-o modifici trebuie sa dai jos bordul, parbrizul si s-o re-pansonezi. Cam multa munca. La asta se adauga ca e si in compartimentul motor pe firewall si pe placuta traversei din fata radiatorului in partea de sus la care se adauga eticheta de pe usa din stinga si o pansonare pe undeva in portbagaj in zona rotii de rezerva (cel putin la Firebird asa este).
Ca sa falsifici datele masinii, e cam mult de lucru. Eu banuiesc ca cineva (un fost posesor) ia schimbat bordul sau cel putin partea de sus a dash-ului unde fereastra prin care se vede VIN-ul este mai mica si acopera una sau doua din cifre. |
OFFTOPIC AGAIN! "Poate ar fi mai bine un nou thread pentru problema asta"
Nu este deloc multa munca si nu trebui sa dai parbrize jos. Fiecare masina are locurile de vin amplasate diferit cu peste 30 de locuri tipice. Iti spun din experienta ;) ca daca acest vin de pe bord este 100% fara eroare de tipar pe acest forum inseamna ca este fals si nu exista in baza de date. Bump! poze masini Americane in Romania..:rolleyes2 |
adevaru ca in ani 90 pocaiti or facut tot felu de magarii cu masinile duse in romania ! am avut si eu un le baron cu vin clonat prin `98 si stiu cum e, sunt sigur ca masina e facatura saracu nu stie ce are dar poate putem sa-i dam de capat , nu as fi mirat ca vin numberul real sa apara pe undeva ca furat sau neplatit la vreun dealer
|
tocmai ce mi-am luat weekly pass pentru barrett-jackson clasic car auction . Mama ce-o sa fie acolo
uitativa la lista de masini pe www barrett-jackson com e nebunie |
Quote:
|
Quote:
Ce sa iti spun! Ca individ mancat in palma de un caddy deville 77 cu motor de 7,4 am renuntat la idee pentru ca cheltuielile de 100 de km rivalizau cu inkirierea unui elicopter! asa ca........ Depinde de gusturi! Uite! mie mi-a venit o idee! Daca te pricepi la mecanica - dar bine de tot! Poti pastra caroseria si optiunile unui premium american si ii poti adapta un motor mai eficient! Spre exemplu la Caddy--- ca sa nu ii strici faima, poti sa ii adaptezi un northstar! Bine......asta este un compromis care ii va altera mult din mirosul de autentic dat deanul de fabricatie! Mult succes! |
Quote:
|
convertible da era rosu si nu cred ca e al tau ca la al meu iam dat foc
|
:lol::lol::lol::lol: cum dracu?
|
pai era un gunoi de masina si am avut full casco :) deci am fabricat un scurt si l-am lasat sa arda ,that was fun
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning