Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/162874-violet-dog-e39-528i-pack-hamann-hm2-19-wheels.html)

SAX1987 28-04-11 19:33

re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4286947)
++++1

astea sunt ce trebe :D

Cred ca da 8)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4288092)
poi faruri destea am si eu pe masina!:D
ce lumina au cercurile din faruri?

PS:imi place la nebunie BMW-ul tau.se vede ca ai bagat cv bani in el nu gluma!

Angel eyes ul original e galben dar cine mi-a vandut faruruile mi-a dat si led marker alb/albastrui :D

Am vazut ca ai si tu faruri facelift ,ai si stopuri facelift daca nu ma insel :shock: Au fost adaugate ulterior ca si a ta e nonfacelift!

marius3030 28-04-11 19:53

dap.au fost cumparate de unchiul meu(cel de la care am luat masina).
dap..am si stop-uri de facelift.
e bine ca ti-a dat si ledurile alea ca zilele trecute am vrut sa cumpar si eu 2 delea si ghici cat costau?"numai" 350 ron.:lol:
si m-am dus frumos la un prieten care se pricepe cam la orice in materie de masini,mi-a modificat ala unde intra bec-ul si i-am pus becuri delea de frana si pozitie pe acelasi bec binenteles cu led-uri.asa ca un bec dela ma ajuns cam 10 lei albastru si 13 alb.:D
acum astept sa-mi aduca si rosii:twisted:

SAX1987 28-04-11 20:06

Am platit bani pe ele :D in jur de 200 lei ! Oricum am luat faruruile foarte ieftine si a meritat .

Cine ti-a cerut 350 lei ori erau de calitate superioara ori vroia sa te tapeasca . Eu peste tot am vazut cu 200-250 lei :shock:

danbmw5 29-04-11 10:27

Salut, de unde ti-ai luat inelele de bord? Vreau sa-mi iau si eu si am gasit numai cromate care arata urat. Ale tale sunt mate nu? Trimite-mi pe pm site-ul sau magazinul. Mersi !

marius3030 29-04-11 10:47

acele led-uri le-am gasit la un magazin specializat in becuri de toate natiile.
oricum,se aduc numai pe comanda oriunde am intrebat!
pe net am inteles ca sunt undeva pe la 250 ron.
scumpe oricum!
mai tarziu un pic ma duc s vad daca mi-a adus albe si rosii!:D

SAX1987 29-04-11 11:52

Quote:

Originally Posted by danbmw5 (Post 4289904)
Salut, de unde ti-ai luat inelele de bord? Vreau sa-mi iau si eu si am gasit numai cromate care arata urat. Ale tale sunt mate nu? Trimite-mi pe pm site-ul sau magazinul. Mersi !

Salut ! Da sunt gri mat , arata foarte bine !
Eu le'am luat din Spania dar intreaba-l pe cristy ca si el a pus exact asa .Cred ca le-a luat de pe www.************
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4289959)
acele led-uri le-am gasit la un magazin specializat in becuri de toate natiile.
oricum,se aduc numai pe comanda oriunde am intrebat!
pe net am inteles ca sunt undeva pe la 250 ron.
scumpe oricum!
mai tarziu un pic ma duc s vad daca mi-a adus albe si rosii!:D

Daca tine adaptarea e bine !

Edit; ce tare ,nu ma lasa sa pun link peforum :evil:

bmw-shop e site-ul , nu pot sa-l scriu complet ca se sterge automat :evil:

SAX1987 30-04-11 01:10

3 Attachment(s)
Vreau sa cumpar suruburi speciale pentru numarul de inmatriculare :shock:

Sunt cateva variante :D

Vreau sa pun neaparat surub cu piulita in capat si poxipol pe piulita sa nu se poata scoate nici cum:evil:

RideTheRiddle 30-04-11 01:15

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4291707)
Vreau sa cumpar suruburi speciale pentru numarul de inmatriculare :shock:

Sunt cateva variante :D

Vreau sa pun neaparat surub cu piulita in capat si poxipol pe piulita sa nu se poata scoate nici cum:evil:

de ce?

in prima poza, suruburile cu fir, pentru ce e firul ala?

SAX1987 30-04-11 01:22

E simplu 8)

Cand ma opreste "curcanul" imi cere acte care nu le dau(sigur raman fara talon :-P) , n-am mai dat acte la politie de 2 ani cred ... si ma tot ameninta ca imi ia numerele de pe masina :evil: Sa vad eu cum imi scoate numerele cand le prind in suruburi :D

Jur ca-i zic sa le scoata si ma pun sa filmez !!

Alea cu fir au si un led care lumineaza numarul ...

O sa comand acum cand fac iau si oglinzile !

marius3030 30-04-11 04:38

super interesanta ideea!!!:)));)

dracushorul 30-04-11 19:50

super masina ... tare faza cu numerele !!!

RideTheRiddle 30-04-11 19:55

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4291720)
E simplu 8)

Cand ma opreste "curcanul" imi cere acte care nu le dau(sigur raman fara talon :-P) , n-am mai dat acte la politie de 2 ani cred ... si ma tot ameninta ca imi ia numerele de pe masina :evil: Sa vad eu cum imi scoate numerele cand le prind in suruburi :D

Jur ca-i zic sa le scoata si ma pun sa filmez !!

Alea cu fir au si un led care lumineaza numarul ...

O sa comand acum cand fac iau si oglinzile !

:lol::lol::lol::lol: pe asta nu am mai auzit-o :)) am avut si eu o gramada de chestii care nu corespundeau la golf, dar de obicei daca vorbesti frumos cu ei sunt baieti calumea :D mai putin aia care erau gata gata sa scrie amenda de 2500 de lei :D

JusT_SaY_BoBo 30-04-11 20:54

foarte tare ideea cu suruburile:lol:
e ceva cu totul nou8)

SAX1987 30-04-11 20:57

Nu stiu cati baieti calumea ai intalnit tu :D Mie cand imi vb de sus sau mai ia cu toane si amenintari imi sare tandara repede !! Mai bine asa cu surub si stiu de-o treaba !! Si eu am intalnit cativa de treaba ( 1 din 10 :Dsau din 15 )

Cel mai mult ma enerveaza aia locali ... ma si opresc aiurea cateodata ! Asa sa se lege de nimicuri ..

O sa am si numarul patrat pe spate :evil: ..magnet de curcani :shock:

RIcKO 30-04-11 21:03

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4293079)
Nu stiu cati baieti calumea ai intalnit tu :D Mie cand imi vb de sus sau mai ia cu toane si amenintari imi sare tandara repede !! Mai bine asa cu surub si stiu de-o treaba !! Si au intalnit cativa de treaba ( 1 din 10 :D)

Cel mai mult ma enerveaza aia locali ... ma si opresc aiurea cateodata !

O sa am si numarul patrat pe spate :evil: ..magnet de curcani :shock:

dinala facut pe net ? cum am vazut un link postat chiar de tine mi se pare , ma gandeam si eu sa imi fac , dar totusi nu inteleg care e faza cu suruburile astea ? de ce nu le pot da astia jos? plm e tot surub ,,,,,,,,

inca ceva , ai idee daca se pot face si cu font normal , pe siteul ala am vazut numai cu font de germania ....chiar vreau si eu sa fac asa ceva , doar ca pe fata o sa iasa de sub masina actionat electric , am vazut ceva pe youtube :P

RideTheRiddle 30-04-11 21:05

Tu stii cel mai bine :D eu prefer sa nu ma iau cu ei in gura, stiu ca nu rezolv nimic :D dar cand o sa faci prima oara chestia asta, te rog frumos sa filmezi fata omului :))

SAX1987 30-04-11 21:12

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4293089)
dinala facut pe net ? cum am vazut un link postat chiar de tine mi se pare , ma gandeam si eu sa imi fac , dar totusi nu inteleg care e faza cu suruburile astea ? de ce nu le pot da astia jos? plm e tot surub ,,,,,,,,

inca ceva , ai idee daca se pot face si cu font normal , pe siteul ala am vazut numai cu font de germania ....chiar vreau si eu sa fac asa ceva , doar ca pe fata o sa iasa de sub masina actionat electric , am vazut ceva pe youtube :P

Pai nu vezi ce "cap" au suruburile ? :D Plus piulita prin bara ! Cum o desface? Imi da bara jos pe marginea drumului ?:shock:

Vezi atent pe site-ul ala ca fac cu font normal sau foarte aproape de normal !
O sa incerc intai sa rezolv numar moto de la politie dara daca e prea complicat ma lipsesc si comand de acolo !

Si eu vreau sa fac figura aia cu numar care iese din bara :D

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4293093)
Tu stii cel mai bine :D eu prefer sa nu ma iau cu ei in gura, stiu ca nu rezolv nimic :D dar cand o sa faci prima oara chestia asta, te rog frumos sa filmezi fata omului :))

Pana la iarna cumpar si o camera care se poate fixa pe cap sau la ochelari :D Cum am zis, daca vorbeste frumos si cu respect ii intorc favoarea dar daca nu va vorbii singur ..

JusT_SaY_BoBo 30-04-11 21:17

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4293109)
Pai nu vezi ce "cap" au suruburile ? :D Plus piulita prin bara ! Cum o desface? Imi da bara jos pe marginea drumului ?:shock:

Vezi atent pe site-ul ala ca fac cu font normal sau foarte aproape de normal !
O sa incerc intai sa rezolv numar moto de la politie dara daca e prea complicat ma lipsesc si comand de acolo !

Si eu vreau sa fac figura aia cu numar care iese din bara :D

Pana la iarna cumpar si o camera care se poate fixa pe cap sau la ochelari :D Cum am zis, daca vorbeste frumos si cu respect ii intorc favoarea dar daca nu va vorbii singur ..

dar ca sa nu se vada surubul vin si eu cu o idee daca ii faci o piulita sau saiba cum se mai cheama mai lunga si o sudezi in spatele numarului sau o prinzi cu poxipol si in spatele spoilerul infiletezi un surub in acea piulita nu ar arata mai bine si ar fi la fel de sigur?8)

RIcKO 30-04-11 21:20

greu de rezolvat la politie cu nr de moto +ca te opreste imediat altu pe drum si te arde pt ca sunt ilegale , o sa comand si eu de acolo pe fata

SAX1987 30-04-11 21:25

Am vb cu cineva pe BMWclub si zicea ca s-a interesat personal si se poate elibera legal numar tip moto daca masina nu are loc pentru cel patrat standard . Nu stiu cat de adevarat e dar ma voi interesa cand vin acasa . Nu inteleg care e problema ca tot de politie e eliberat .

Pe mine poate sa ma opreasca ca le prind in suruburi :evil: Si asa am umblat iarna asta fara numar fata o luna !

BoBo , nu stiu daca se pate suda de spatele numarului si sa nu afecteze vopseaua , lipici nu-i bun ca se dezlipeste usor :shock:

JusT_SaY_BoBo 30-04-11 21:28

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4293129)
Am vb cu cineva pe BMWclub si zicea ca s-a interesat personal si se poate elibera legal numar tip moto daca masina nu are loc pentru cel patrat standard . Nu stiu cat de adevarat e dar ma voi interesa cand vin acasa . Nu inteleg care e problema ca tot de politie e eliberat .

Pe mine poate sa ma opreasca ca le prind in suruburi :evil: Si asa am umblat iarna asta fara numar fata o luna !

BoBo , nu stiu daca se pate suda de spatele numarului si sa nu afecteze vopseaua , lipici nu-i bun ca se dezlipeste usor :shock:

poxipolul se face ca cimentul nu se mai dezlipeste:shock:
e cel mai puternic adeziv pe care l-am vazut vreodata

motzu 30-04-11 22:11

numar moto cum vrei tu pe masina e ca si cum nu ai numar(deci ilegal 100%)
eu le am prinse cu dubla 3m sti cand le mai da jos??:)))))
cand le rupe:twisted::twisted::twisted::twisted:

DEVIL's Style 30-04-11 22:33

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4293123)
greu de rezolvat la politie cu nr de moto +ca te opreste imediat altu pe drum si te arde pt ca sunt ilegale , o sa comand si eu de acolo pe fata

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4293129)

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4293254)
numar moto cum vrei tu pe masina e ca si cum nu ai numar(deci ilegal 100%)
eu le am prinse cu dubla 3m sti cand le mai da jos??:)))))
cand le rupe:twisted::twisted::twisted::twisted:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292431200

Dar de el ce mai spuneti? :)))) ..... asa i l-au dat cei de la rar , pai frate daca asa e dat de catre cei de la rar , pentru ce sa il opreasca sau sa ii dea amenda , atata timp cat institutia responsabila cu asa ceva i le a dat cu mana ei !

motzu 30-04-11 22:35

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4293304)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292431200

Dar de el ce mai spuneti? :)))) ..... asa i l-au dat cei de la rar , pai frate daca asa e dat de catre cei de la rar , pentru ce sa il opreasca sau sa ii dea amenda , atata timp cat institutia responsabila cu asa ceva i le a dat cu mana ei !

ala e un numar super mega urat....ce vrea el e un numar moto apropiat celui de america;)

DEVIL's Style 30-04-11 22:39

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4293309)
ala e un numar super mega urat....ce vrea el e un numar moto apropiat celui de america;)

stii care e faza ironica? la noi romanii numerele in formatul respectiv " toate e ilegale" , atunci la ce le mai elibereaza? doar pe carte apare foarte clar din ce categorie e vehiculul respectiv.

motzu 30-04-11 22:41

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4293313)
stii care e faza ironica? la noi romanii numerele in formatul respectiv " toate e ilegale" , atunci la ce le mai elibereaza? doar pe carte apare foarte clar din ce categorie e vehiculul respectiv.

iep asta asa e
traim in romania si asta spune tot!

SAX1987 30-04-11 22:55

2 Attachment(s)
motzu : si daca e si daca nu eu tot imi pun :D
O sa incerc sa iau de le politie , sa vad "cat costa" si daca gasesc persoana potrivita daca nu fac unul si gata . Ca e sau nu e numarul ilegal sa fie ultima mea problema !:shock:

Devil: De ala nu pun nici sa ma plateasca cineva :shock: e prea mare ! Eu vreau de moto .

Cum are KOX pe fata si cum are ciudatenia aia portocalie pe spate !!

Vezi E39 crem ce urat arata cu numarul patrat ?:evil:

RIcKO 30-04-11 23:01

nici nu ii chiar asa urat 5 erul

SAX1987 30-04-11 23:10

Numarul e urat , compenseaza jantele alea criminale :shock:

RideTheRiddle 01-05-11 01:16

mie unul chiar imi place cu numarul ala mai mare, numarul de moto parca e prea mic pentru "gabaritul" masinii, iar 5er-ul ala e absolut perfect :shock::shock:

Manu_88 02-05-11 01:45

am vazut 5-arul ala live si arata extraordinar de bine...eu treceam prin arad si am ramas masca cat de jos e si ce bine arata...

on: nu ai poza cu un nr. de moto pe un e39? ala ce il are e39 de mai sus nu e chiar asa horor,arata ok.

RideTheRiddle 02-05-11 07:58

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1302198623 uite aici cu numar mic

SAX1987 02-05-11 11:13

Exact asa vrea sa fie , cum are TEA !

Quote:

Originally Posted by Manu_88 (Post 4295553)
am vazut 5-arul ala live si arata extraordinar de bine...eu treceam prin arad si am ramas masca cat de jos e si ce bine arata...

on: nu ai poza cu un nr. de moto pe un e39? ala ce il are e39 de mai sus nu e chiar asa horor,arata ok.

E prea mare ! Si pe fata tot patrat are :shock:

Zilele astea imi ajung o gramada de piese de care aveam nevoie sa rezolv pilotul automat , comenzile pe volan si geamurile electrice pe spate ! Inca sunt in negocieri pentru modulele de rabatare oglinzi , spar sa le iau si pe alea saptamana asta !:shock:

marius3030 02-05-11 16:34

cat costa tot sitemul pt geamuri EL. spate?

SAX1987 02-05-11 16:45

In jur de 50 e o macara plus butoanele plus modulul confort pentru 4 geamuri + manopera ! Destul oricum...

Depinde la ce pret gasesti piesele , poti lua si mai ieftin . Daca vrei iti dau 2 contacte care au piese la pret f bun !:D

marius3030 02-05-11 20:38

lasa-mi pe PM te rog!:D
multumesc!

Maniak22 04-05-11 15:29

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4297107)
In jur de 50 e o macara plus butoanele plus modulul confort pentru 4 geamuri + manopera ! Destul oricum...

Depinde la ce pret gasesti piesele , poti lua si mai ieftin . Daca vrei iti dau 2 contacte care au piese la pret f bun !:D

Da nu aveai comenzi pe volan? La cāt te-au dus si de unde ?

SAX1987 04-05-11 19:56

Nu am luat comenzi separat , am luat un volan de M5 cu airbag single stage si comenzi .. a fost putin sub 150 e .

Masina mea pe langa dotarile care vin standard a avut sac de schi , oglinda interioara cu antiorbire si perdeluta electrica la luneta , atat :D in rest cheala rau de tot:shock: si dublu climatronic , era sa uit !!

Saptamana asta ajung acasa toate piesele , am cumparat si modulele pentru rabatare oglinzi si negociez tot sistemul de spalare faruri:D

Dupa ce cumpar oglinzile trimit masina la electricean sa lege tot :D comenzile , geamurile spate , telefonul , pilotul automat si oglizile rabatabile :shock:

Mai caut bandouri ///M E39 daca nu gasesc cumpar replici de pe Ebay !

crysty.bobok 04-05-11 20:37

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4303065)
Nu am luat comenzi separat , am luat un volan de M5 cu airbag single stage si comenzi .. a fost putin sub 150 e .

Masina mea pe langa dotarile care vin standard a avut sac de schi , oglinda interioara cu antiorbire si perdeluta electrica la luneta , atat :D in rest cheala rau de tot:shock: si dublu climatronic , era sa uit !!

Saptamana asta ajung acasa toate piesele , am cumparat si modulele pentru rabatare oglinzi si negociez tot sistemul de spalare faruri:D

Dupa ce cumpar oglinzile trimit masina la electricean sa lege tot :D comenzile , geamurile spate , telefonul , pilotul automat si oglizile rabatabile :shock:

Mai caut bandouri ///M E39 daca nu gasesc cumpar replici de pe Ebay !

Pune si tu poza cu replicile d p Ebay !!!

SAX1987 04-05-11 20:42

3 Attachment(s)
Uite aici :D

In jur de 90 dolari plus transport .

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning