![]() |
Re: Sibiu
in treapta a 4 a am 180.....la 4500-4700...in treapta a 5 a depasesc 200 linistit.....pacat ca nu arata kilometraju:(
|
sa tot ai masini care consuma asa putin...inseamna k in oras merge 100km cu un scuipat...
|
sincer si mie mi se pare cam putin 8.8 la 220 dar nu cunosc, nu ma bag. io astept sa va zic cat consuma un 1.8T peste 200:)
|
Pai da...cam mult 8.8...a mea la 240 ia cam 5 jumate,maxim 6...dar cand iau 400 probabil ca e pe undeva pe la 9-10 consumu...
|
lolz.. shi asa e mult.... hahaha!
|
Radeti rasilor. Am vrut sa zic putin, da na. M-am corectat...
|
abia astept........vara:D
|
abia astept fetele in fustitze scurte, bikinei.. hmmm... soare, plaja, hmmm.. o halba (2-3-4-5-6-7-8-9) buna si rece dupa o partida de fotbal, sau dupa o liniutza, abia astept un show tuning pe undeva... hmm.. multe...
|
Primu show va fi 4TuningDay-u' pe 1 apr. Anu trecut a fost superb. Vremea sa fie buna, si sa vina cati mai multi "MAF-i":)) Apropo de raliu Brasovului ce se aude??
|
unde se tine??
mai multe detalii, poze, filmuletze, de anul trecut are careva?? unde s-a tinut? |
S-a tinut la Buc. Anu asta porbabil tot p-acolo. Mai multe detalii vor aparea pe forum. Am o caseta de anu trecut dar cred ca s-a pierdut. Sanse ff mici de recuperare dar incerc.
|
2 Attachment(s)
ia uitati ce'am gasit eu.......ce ziceti? il prinde bine, nu?
|
Sandalele alea din picioare is cele mai mortale... il prinde chiar bine drek.. pacat ca nu e langa Vectra ca aratau bine in negru amandoi.. :))
|
am umblat atunci imbracat cu mantia in masina si am speriat lumea la semafoare:D
|
Pe cand cu o legala in Sibiu?
A fost tentativa aia dar a eshuat... Eu ma gandeam ca avem de castigat cu aeroportul, loc avem, si nu neaparat pe pista de aterizare decolare ci pe alta pista de pe acolo (fara cea militara care ma gandesc ca nu ti-o da nimeni). Sau nu stiu poate alta locatie... |
nu stiu da cred ca am puta organiza ceva
! ce ziceti! io ma bag la o organizare! |
n-au fost in stare altii sa rezolve ceva serios si credeti ca rezolvati voi de o locatie,mai ales sa daca se va tine sa fie si legala?de unde credeti ca gasiti voi destule ``pile`` sa aduceti politia salvarea pt ca totul sa decurga in deplina siguranta asa incat sa fie o ``legala`` , sa nu vorbim de aprobari (ca trebuie si asa ceva)
|
OK, ai dreptate speedy_wrc, dar cei care au vrut sa o organizeze au trecut de toate chestiile astea si au fost opritzi de catre vreme (din cate am auzit eu atuncea asta a fost problema ca era ianuarie sau asa ceva si era naspa rau vremea). Poate nu stiu eu bine...
De asta ma gandeam ca poate acele persoane care au vrut sa organizeze atuncea poate vor sa o faca din nou bineinteles si cu sprijinul nostru... |
cred ca ideea voastra nu prea sta in picioare din f multe motive...
1. nu cred ca se poate organiza de catre o persoana fizica acest eveniment,ci de catre un club inregistrat,precum sunt in alte orase. 2.orasul acuma mie mi se par f aglomerat de evenimente (culturale) si nu cred ca are chef municipalitatea sa auda scartait de cauciucuri in momentele acestea. 3.aeroportul nu cred ca e liber din moment ce e in curs de modernizare. 4.singurele locatii ar fi niste strazi late,drepte,care sa aiba minimum 600 de metrii (400m accelerare si cel putin 200m de franare pt siguranta) 5.nu e imposibil sa se organizeze astfel de evenimente(ex:intrecerile crazy bike si red bull romaniacs),dar e greu si trebuie atrasi niste sponsori,costurile de org sunt mari. 6.nu trebuie "pile" ca sa aduci politia si salvarea,atata timp cat sunt org intr-un cadru legal impreuna cu municipalitatea. mai sunt si alte argumente contra,da cred ca astea sunt principalele |
Ok, bune argumente.
A fost o idee asa ca mi-am amintit de chestia aia ce s-a incercat in SB, si am vazut ca a mers ceva (afise erau, lumea in mare stia, ma gandesc ca aprobare aveau...) dar tot nu s-a tinut... cine stie ce le-a stat in drum! |
dar cine erau cei care au organizat?
eu am aflat din vorbe,nu din afise! |
Unde afise???:O:O:O
|
faza a fost in decembrei 2005...a fost foarte putin mediatizat....mai bine zis deloc
|
mai trebuie sa "crestem" ca sa putem organiza asa ceva. anul asta sigur municipalitatea numa' de noi nu are chef (are deptate perfecta tfsi). deocamdata, un pas mare ar fi prezenta la intalniri.......
|
perfect de acord cu axxro in legatura cu prezenta la intalniri, mai ales ca unii tot vin si sa fiu serios cred ca i-am vazut o data sau de doua ori.
oricum , la intalniri nu prea avem ce face si daca gasim o solutie si vrem sa mergem undeva , spre exemplu , multi nu se alatura ca consuma prea mult sau ca fac km. |
Inca o data spun ca era doar asa o idee. Si eu sunt foarte curios cine sunt aceea care au organizat atuncea... M-am uitat un pic pe forum https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/10072-rotaract-rally-sibiu.html
Se pare ca nu erau cine stie ce impatimitzi ai curselor... In orice caz avem mail-urile lor asa ca daca vreo data avem nevoie de ceva, in caz ca se va organiza ceva sau intampinam greutati putem apela, ma gandesc. |
Na!Cei care au afirmat mai sus ca sar la organizare sa ii contacteze pe cei de la Rotaract,deoarece din cate am inteles din acel comunicat sunt deschisi oricarui ajutor.
Ii rugam pe cei care sunt interesati si vor sa ne ajute in organizarea \"Rotaract Rally\", sa ne contacteze la urmatoarele adrese de e-mail: [email protected] - Presedinta Clubului Rotaract Sibiu [email protected] - Presedintele Clubului Interact Sibiu [email protected] - Vicepresedinta Clubului Interact Sibiu |
nu sare nimeni?
parca erau destui entuziasti. |
1 idee......
|
[email protected] - Presedintele Clubului Interact Sibiu
pe tipu asta il aveam io in lista de mess...acum a facut numa 18 ani...deci ...VARZA |
da...am trimis eu mail dar nu am primit nici un raspuns inca...dar daca avea doar 18 ani inseamna ca nu stie foarte multe...sau nu mia multe decat putem sti noi:D...
am primit si raspunsul la mail: "Clubul Rotaract Sibiu este un ONG care se ocupa de munca sociala. Cursa trebuia organizata pentru strangerea de fonduri in scopuri umanitare. Din pacate nu se mai poate organiza deoarece cursa ar fi avut loc pe aeroportul Sibiu, iar acesta a intrat in renovare. Din pacate nu se mai poate organiza cursa in conditile de fata. merci pentru interes, Laura-Andreea Bothar" deci....in alta parte nu cred ca avem unde:(...poate gasim o strada mai lata |
bulldog,felicitari pt initiativa...pacat de raspuns
|
ti-ai gasit si tu in oras o strada lata care sa nu aiba gropi:D
|
punem toti cate 50.000 Euro, cumparam vreo 10 Ha teren, si facem noi o pista de vreo 800 ml, shi parking space for all... :), si i-am rupt pe toti in gura... :)
|
Quote:
|
aline scoatem noi 50000 de euroi din franzela calda......nu suntem in stare sa ne organizam cum trebuie si noua ne trebuie hala and shit
si btw K&N sound great:D |
Quote:
si btw K&N soundS great, din vietnameza mea pe care o stiu |
mi-era si mie foame bah:D...si daca stam sa analizam ma refeream la toata gama
|
:)) daca chiar stam sa analizam, tot trebuia sa folosesti S-u' si daca te refereai la toata gama pt ca K&N(in cazul asta) nu este folosit la plural(nici nu are) deci nu merge fara......ahh matematica asta...:))
|
am uitat sa trec pe la nomad la o ciorba ...data viitoare promit ca nu mai uit:D.....de ciorba
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning