![]() |
psstt .. am ce face patrat acum p spate am schimbat gumele .. tre sa le botez :p
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pai Psycho cred ca e client fidel la gume :)))))) Ce marca folosesti ? :))))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ca-i muncita nu primita cadou de la parinti :peace:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:)):)):)) vorba asta o s devina sloganul zgubi .. @ zgubi .. ai cam spus-o cam de cate ori ai avut ocazia :P:P:P dar .. AI DREPTATE e muncita de tine nu-i cadou d l parinti :P (ia dai un burn k s se oftice parintii )
|
Clar! Da un burn ca sa-i oftici ca n-au ce sa zica :)
Doar e muncita nu primita de la parintzi :) :D :) :D :) :D |
:)
sincer...nu prea il vad eu pe zby sa rupa masina in nici un fel......pt ca a dat el bani...si il doare sufletul sa schimbe un acuciuc mai devreme:)
|
Re: :)
Quote:
|
Si eu la fel am sa fac ca ZBY
|
Re:
Quote:
|
Corect! muncesti tu, nu iei de la parintzi :)
Ce masina vrei sa-ti iei?? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
galben ca poate baga si u taxi cu el :)))))))))))))
|
S-a terminat promotia cu Leon FR. :(
|
Re:
Quote:
http://www.stippler-automobile.de/ astia au la 16640 cu tot cu tva cika leon fr-ul ar veni cam 18 aici cu toate taxele cred oricum se merita da acu ma gandesc de ce e totusi asha de ieftin....stii pe cineva care stie germana bine, da-mi un mesaj privat cu numarul tau de telefon ok? Mersic |
zbugy,vezi ca-i oferta la skoda octavia tour.e 15000E DDP cu motor de 1.8T de 150 cp.....
io zic ca se merita |
Re:
Quote:
|
era ieri pe mirc cineva care zicea ca pe data de 23 iulie o sa fie o cursa de motoare.. intre venus si saturn.. stiti cumva despre ce e vb? chiar se desfasoara? :D
|
Am si eu un flyer cu cursa respectiva doar ca nu se specifica nici o ora.
|
da cursa se tine..si incepe la 16.30..
dak vreti mai multe detalii intrati aici .. : http://www.sbz.ro/modules.php?name=F...r=asc&start=15 |
Tunig showul a fost o mare tzeapa :( cursa de motoare n-am vazut-o ca am aflat prea tarziu :(
sa-mi bag :censored: |
da Insanity TUNING show sa dovedit o superrr teapa am ajuns acolo nmk :lol:
am vazut un reportaj la NEPTUN despre cursa cu motoarele a fost frumos din ce am vazut la tv |
Asta e... poate data viitoare
|
eh,o sa mai fie 2 show-uri vara asta asa ca.....chill....
|
La cum ai zis \"o sa mai fie\" imi lasi impresia ca au mai fost showuri inainte... daca or sa fie asa cum a fost tuning show in portul tomis... e trist...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
apropo de barfe
in seara asta eram io la beta la o cafea si ce vad:lambo murcielago negru adica nu l-am vazut.intai l-am auzit bai,deci masina aia......pardon sageata :shock: shi cautam io pe net de murcielago si ce gasesc......unu' tunarit |
je SLC!
bahaus o sa iasa la TUNING SHOW pe data de 14.08.2005 cand ne vom strange din toata tara si o sa facem un al 2 lea 1mai dupa parerea mea!pana atunci sa vedem ce o mai fii! :twisted:
|
Re: je SLC!
Quote:
|
despre ce a fost vb in portul tomis .. ? imi putetzi explica si mie ???
|
je SLC!
pai problema e ca nu a fost nimik aia a fost chestia cine a zis ca o sa fie TUNING a mancat putin ***!:))
|
Quote:
|
Quote:
Asta ai vrut sa spui nu? |
oricum lasati ac vine 14 august...unde MR-ul o sa fac show frumos de tot....vom fi in numar mare cu mic cu mare(asta ac rima).eu un abia astept.
|
:))))
si alaturi de MR o sa fie si prietenii lor de la Evil Team...sa speram ca vom face un show de nota 10 sa se auda in toata CTA :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning