![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Ce "manjita" e la gurita masina mai Liviutz!! :P Da' eu tot nu inteleg ce e cu reclama aia la bere acolo unde ar trebui sa fie spoilerul......stie cineva :?:
|
un pic de negru pe aici, un pic pe-acolo...nu mai ai mult, si iti indeplinesti visu pe care l-ai avut odata, sa-ti faci masina neagra! :))
|
Quote:
|
Nu e "Hafferoder"?! Ups, greseala mea atunci :oops: !! Scuze........
|
Ba e Hafferoder dar Liviu a citit cand era portbagajul deschis si scria invers!!!!
|
Iara bate vantul p-aci de ceva vreme.........:bored: !! Nu mai zice nimeni nimic?! :sniff:
|
3 Attachment(s)
Hai sa mai zic ce sa mai intamplat in ultimele zile!mi-a facut cineva o oferta,schimb pe schimb cu bmw asta din 92 320 i,dar am ajuns la conculzia ca nu il fac!!
|
ai luat o decizie foarte buna...masina ta arata mult mai bine.....parerea mea ;)
|
Da tu tragi la rosu si alb sau rosu si alb trag la tine :) ? Totusi de ce nu ai acceptat?
|
Intr-adevar, la aspect clar ca a ta arata mai bine............
|
Mie imi se pare BMW ala un kitch, totul e tziganesc pe el, bine ai facut :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Eu nu am vrut sa jignesc proprietaru ca poate e si el pe forum, da nu e facuta cu gust si dunga aia alba strica toata masina |
Proprietaru nu prea stie de internet...odata a intrat si el si atunci mi-a vazut masina si m-a sunat!Prima problema este ca are motor cu 24 de valve si papa mult,a doua ca sunt mai scumpe piesele,si macar anul daca era mai bun asa la masina mea stiu fiecare defect!+ca la a mea dau bine lambo dors...pe aia nu prea
|
Quote:
|
Quote:
|
Incepand cu 500 de euro cu montaj cu tot...visez la asa ceva cand o sa fiu pe banii mei!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sa vedem cam ce inseamna labo dors pe calibra
|
Arata incredibil de bine cu lambo-doors!!!!:)
Daca te hotarasti sa ramai cu masina, bagi cativa bani acum in ea si dupa o mai ti mult si bine fara probleme majore,sau cel putin asa ar trebui. |
Arata super mishto calibra aia visinie ;)
|
nu cred ca ar da bine lambo dors pe masina ta..:D adica daca vrei sa-i pui lambo dors, ar trebui sa arate masina aproximativ ca aia visinie, curata, fara zgarieruri, vopsea sarita, etc etc :D
|
Quote:
dar ca fost posesor de opel (nu unul :!: ) chiar daca va baga ceva bani in masina NU o sa l tina mult si bine tocmai din prisma faptului ca este opel (numit de unii masina saracului in germania) si tot timpul se mai gaseste cate ceva de mesterit la el Cu respect.... |
Nu suntem in Germania in primu rand:P!!Compara opelu cu dacia :D!!La orice masina poate aparea probleme.Dupa parerea mea daca ai grija de masina tine...eu de cand am inceput sa o mai tin prin 6000 imi manca bani motoru...de exemplu acum tre sa ii cumpar un senzor de turatie!
|
fara sa vrei mi ai dat drepatate
opelu la nemti e ca dacia la romani ;) indiferent daca suntem sau nu in germania :D |
Daca stai putin sa te gandesti la orice masina mai veche de 10 ani incepi sa ai cate ceva de schimbat,mai ales daca mergi sportiv cu ea,deci cam asa e cum zici tu dar nu compara romania cu germania.
Daca esti pasionat de masina si iti place mult, aceste mici neajunsuri nu ar trebui sa te deranjeze foarte tare!!!! Pana la urma faci cum vrei liviule,sau cum te tine buzunarul. |
nu cum vreau...cum ma tine...cum vreau nu imi permit prea curand....poate dupa ce culeg niste capsuni in spania:))
|
Eu zic ca, Calibra este destul de corecta calitate pret. M-a tot gandeam si eu sa o schimb da nu am cu ce, tinand cont de faptul ca imi plac coupe-urile si ca nu o sa dau acum 10-15 mii de euro pe una noua
|
Quote:
|
Dar prima data cand i-ai dat nu ti sa stricat nimik?eu parca asa stiam...si masina ta a stat mai mult degeaba!!!
|
Eu pe langa voi am schimbat si la 7 000 rtp si din cate imi amintesc eu , nu am avut nici o problema ;)
|
Era ceva sa schimb eu la 7000 cu dieselul meu,nu de alta dar intra in limitare pe la 5500 de ture!!! :-p
Ia mai mergi tu inca ceva timp cu ea asa tare si o sa vezi ca apar probleme si la tine,cel putin la mine incep sa apara incet incet. |
intr-un final ...calibra este o masina coupe buna... care poate satisface o persoana cu o situatie materiala acceptabia...adik pt buzunarul unui roman ;)
|
Corect....
|
Nu va mai certati mah :poke: ca aveti acelasi bloc motor!! :P :tenisclap ............(ma refer la Liviu si Tatae) ;)
|
Cine se cearta mah ? :lol: :lol: :lol:
Sa revenim la subiect, adik la masina ! |
Asa-i Tataee ;)! Chiar Liviutz, ce se mai aude cu masina? O reparatie ceva, un eleron refacut, un spoiler lipit?!
|
Mai nu se mai aude nimik....am inceput sa ma las de masina,parca ma atrag mai mult femelie:))!!!
|
Vremea e devina...eu am inceput sa las vopseaua de pe jante pe borduri din acelasi motiv ! :))
|
:lol:...femelile astea:boogy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning