![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Quote:
in locul ala astupat o sa vina un aerograf cu masina mea! ma gandesc cum sa-l fac zilele astea dupa ce termin de vopsit spatele! sper sa iasa ceva unic si greu de reprodus!:lol::lol::lol::lol: sa fi nebun sa faci asa ceva, nu? adica dacia loco :lol::lol::lol: |
singura dacie berlina care se lucreaza intensiv la ea.... bravo tine-o tot asa si cu modificarile ... asteptam bombelee :) ;) Felicitari
|
FeliciTAUri !!!
Keep up the good Work ;) |
tnx all!;););););)
|
Frumos....frumos...incepe sa imi placa din ce in ce mai mult...;)
|
Un sfat! Ocoleste Duminicile, lucrii pt tine nu pt altii.
|
presimt ca spatele o sa iasa beton!
da la motor ai facut ceva?!(curiozitatea) |
Quote:
miau :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
e ceva normal,faci masina la interior,exterior si motoru poc poc poc......nu prea merge |
da un n dala micut de motor nu poti sa iti faci ca parca sa zic ca ar da mai bine oricum frumoasa ideea pe care o ai u acum
spor la treaba si poate o termini si u pana pe 3-4 ca sa ne intalnim sa o vad si eu |
chiar imi place ce vad aici :D
am si eu o intrebare, sa ma pui in tema de fapt. doresc sa-mi fac portbagajul (vreau sa-l revopsesc, antifonez, etc... pt golful 2). in el o sa bag muzica 'grea', cu forme din fibra si plexiglas, iluminat etc... acum vine intrebarea: care este cea mai buna solutie pt antifon? am vazut ca sunt o groaza de folii si alte dracii... ce sa abordez? da-mi un pm. thanks :) and keep it up with the dacia loco :D |
astea sunt stopurile car leai facut la atelierul ala? parca erau transparente, te'ai razgandit sa le faci negre, aratau mai bine inainte, mai ales cand puneai ledurile.........oricum arata super bine spatele asa, dar sper sa nu ramana stopurile negre......
|
nici nu sunt montate.Se vedea negru pentru ca in spate nu era nimic decat intunericul etern al portbagajului, iar albastrul ala e de la ledurile ce fac lumina in portbagaj.Stopurile inca nu sunt gata dar oricum vor fi criminale.
|
pai sa il certam pe tau ca nu are ditamai becul in portbagaj ca sa se prinda omu
|
nu aveai cum sa iti dai seama, mai ales ca dupa cum bine vezi par a fi la locul lor stopurile
|
Quote:
|
TAU ce sa zic FELICITARII si sper sa iasa CHIAR CEEA MAI TARE din TARA :lol: ...
Eu credeam ca sunt NEBUN cu masina ( unui amici mi-au zis ca daca ii mai pun si aripi e OK ) ... asta iti zic si eu tie ... :rolleyes2 Sincer MODIFICARI la masina tot o sa faci ( mereu mai vine o idee asa de moment ) ... BAFTA multa si VREAU SA O VAD LIVE cand e GATA ... inca o data FELICITARII pentru masinuta ... :lol: PS: Si eu mi-am dus bara la revopsit zilele astea ca se anunta ceva TARE ( o sa vezi tu ce ) ... :o Tine-ma la curent cu modificarile masinutei :idea: ... |
BV tau-le nu credeam ca o sa faci asa ceva ! deci nush ce sa mai zic!! Felicitari si mii de felicitari!! Singurul om care are dacia la inima !! Bafta si ink o data felicitari! nici nu stiu ce sa mai zic !! abia astept sa o vad pe viu oricum o sa lesin!!
|
tau si eu iubesc dacia mai mult decat cazanele care mi`le recomanda toate gastele...asa ca o sa o fac si eu pe a mea...si facem show room de dacie...sa vezi lume ce vine....mai rau ca la targul lui Tiriac:))))
|
...nice car...nice boy...and...sa vedem masina cat mai des prin videoclipuri...;))...merita;)
|
eu fac un pariu ca stopurile o sa ramana negre !!!!!!!!
|
bravo tie fenyx eu zic ca nu or sa ramana
|
Quote:
nu am inebunit sa le fac negre! o sa ramana asa cum sunt ele albe, se vedeau negre ca sunt un model ce fura din coloarea in care sunt puse! si cum in porbagaj este o mare besna iti da-i seama ca s-au facut negre! offff :lol::lol::lol: |
acum am observat si eu pozele cu spatele. misto, sa-l vedem vopsit. dar te-ai gandit si la o varianta de scurgere in cazul in care iti curge accidental benzina cand scoti furtunul intre tabla noua si adancitura veche? si pentru apa care ar putea intra acolo de la ploaie, spalat? ca aici e beleaua daca astupi tot in jurul trapezului nou e risc de incendiu sau de rugina
|
Quote:
maine ma apuc sa fac ceva la asta wow iti raman dator!;););) |
ar fi bine sa tratezi cu ceva trapezul ala nou si pe interior ca o sa inceapa sa rugineasca rapid dinspre interior spre exterior daca e asa descoperit. poate ar trebui sa si izolezi cu un canal din tabla de forma capacului zona de la buson ca sa nu iti intre diverse in adancitura aia...
|
poate tai din partea din stanga a adanciturii dinspre portbagaj ca sa ai acces sa tratezi tabla noua
|
taule cand o sa revedem masina pe strada???
ca vreau sa o vad si eu again |
in trapez poti sa bagi spuma polieuritanuca sau silicon asa are un prieten!
|
2 Attachment(s)
Apropo: pt cei kre nu si-au dat seama si se impiediku de un Matiz rosu,e noua masina a lu TAU! Cik s-a plictisit de Dacia lui si a dat-o pe acest Matiz din poze! :lol:
|
candva intre 18:52 si 20:48...
|
ma da mie nu mi-ai cerut voie sa fiu poza si oricum matizul ala rupe are vreo 100de cai si mananca pamantul.Sper sa revina cat mai repede la vechea lui dragoste :TAU :))))
|
-Robert, da' cum ti-a venit ideea cu gura de alimentare tocmai acolo? super tare ideea oricum!
-sfat: nu face aerograful de marimea si forma numarului de inmatriculare, fa-l sa se piarda cat mai mult in "peisaj", ca va veni urat daca pui numarul sub el (daca imi dai voie sa-ti dau o sugestie, fa numarul pe comanda electrica, astfel incat sa nu se vada, iar cand apesi un buton, un actuator sa-l faca sa apara ;) - o sa vezi la mine in curand) -pentru cei ce nu stiau, robert mai are 2 masini, iar matizul il foloseste NUMAI atunci cand TAU' e in lucru :peace: am dreptate Robert? -legat de fetzele de usi, sa stii ca vor trebui reconcepute :cry: (am vazut ca ti-ai antifonat portierele, deci spatiul din interiorul lor trebuie folosit pentru difuzoarele din usi - trebuie sa ne auzim neaparat zilele astea) |
eu nu prea as vrea sa revina la prima dragoste ca sunt curios ce poate sa scoata dintr-un matiz :)
|
Quote:
matizul este doar pt zilele cand i-l am pe tau in lucru, cum a fost si zilele astea! asa e alex!;) pai ce au fetele de usi? de ce tre sa le refaci? bine hai sa te sun eu maine dupa masa! |
Quote:
|
cine te crede ma ca te linistesti.Eu unul nu te cred.Vezi cum dormi la noapte si ce idei mai nascocesti, TAU nu va fi niciodata terminat
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
ai rabdare! :chainsaw: ->workin'
|
masina asta va fi nu numai visul lui Robert ci visul multora care poate ar fi vrut sa tuneze o berlina. in topicul asta vad ca a stiut sa aleaga sfaturile unora despre cum sa tuneze masina si a luat decizii f bune. au mai incercat si altii sa tuneze Dacii dar cu toate ca au bagat multi bani, nu le-a iesit.
si eu visam sa imi tunez berlina (tot alba) sa iasa ceva misto dar nu a fost posibil si probabil si altii iar acum ne bucuram ca cineva a inut cont si de sugestiile noastre si a stiut sa faca alegerile corecte. prin asta nu numai tu iti indeplinesti visul de a vedea o berlina tunata ca lumea, ci si noi ceilalti. eu unul ma simt dator sa iti multumesc ca ai facut asta. sa vad cum arata o berlina tunata si sa imi placa totul la ea e si visul meu, nu numai al tau. abia astept sa vad cum arata dupa ce vopsesti si spatele. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning