![]() |
Re:
Quote:
|
ok. naspha ... eu am doar 1.6 :( ... o sa ies numa' cu nasole :lol:
|
film
Vizionare placuta! Daca place am sim unul mai tare! |
nu pot sa iau :( la alte filme nu pot sa dezarhivez( am primit o explicatie sa sterg .rar cica dar nu stiu cum sa procedez ---care stie sa-mi dea un pm si sa-mi explice klumea exact ce trebuie facut) , dar la asta nici nu ma redirectioneaza nici click here daca dau nu se intampla nik! :((
|
Re:
Quote:
|
k de ovicei o fata se agatza cu o tzoala de firma si cu o mashina benba ... k asa le place lor .. mai sunt unele care mai pica si la papagal
|
Re: Cum sa agati o fata..
eu ma uit prima data la adidashi :)):)):)):))(deasta i-am facut cadou pretenului mei o pereche de adidas-uri ) :)):)):)):))
|
BLA BLA BLA./...chiar conta firma ???
|
Quote:
|
nikeul e frectie de picior! nikeul adevarat e facut in america dupa cum stiu cunoscatorii.. astea de prin tomis si alte magazine sunt frectii... cine are ocazia sa ia nikeuri originali sa cumpere ca nu regreta... dar sa dau 8mil in tomis pe o pereche mi se pare cea mai mare porcarie ! si eu am de la nike multe si m-am lamurit,,, mai mult ma intereseaza lotto(made in italy), reebook,diadora... dar sa fie originali nu made in vietnam si alte tari.... ! intradevar fabricile din tarile astea tot de firma mare aparitin dar mana de lucru e ieftina si de proasta calitate.... ! :) fetele se uita acum sa ai arcuri sub talpa ( asa am auzit unele vedete de prin sat) :) :) :)
|
discutam de adidasi sau de agatat fufe pe aici ????
|
esti depasit de moda tuning acum, se poarta adidasii stil gheata la lungi decat aia normali ;) cu adeziv ....
si da IUBESC NIKEUL dar ... la tzoale am mixaj intre adidas si nike .... ptr k sunt modele de la ambele kre chiar se merita ... !!!! dar m uit la adidasi in general ptr k ii consider un fel de eticheta .. adidasi sau pantofi |
ai dreptate blue eyes... caut eu la hoti ghete modelul nou, k nu dau 5 milioane pe puma si 6 pe rebook
am vazut la 4 milioane la adidas, dar tot la hoti caut... :) |
si btw Mustang asa se numesc domnisoarele la voi acolo in batatura ????
in caz contrar te-as ruga sa-ti revizuiesti vocabularul la adresa domnisoarelor :D |
apropo alex vezi k ti-am lasat pe pvt alternativa la hotzi ... gaseste-mi si mie pls alternativa la maazinu tomiss mall la care am vazut niste ochelari armani (nu prea tin cont d firma dar am constructia capului si marimea incat nimic nu-mi vine la capitolul ochelari si aia erau singurii pe care ii vazusem ... dar tot asa ... 6-7 mil ... si nici maar nu am siguranta k nu sunt fakuri .. nu pot deosebi deocamd l ochelari fakul de real ..... aici chair stiu k n-am nici o solutie si sunt asa trista:((:((:((:(( erau perfecti ...dar mi-a zis al meu k sunt nebuna daca dau atat pe ei ..... si chair ii vroiam dar sunt si eu constienta k sunt pream mult ... :((:((
si k sa revenim ontopic ...... pe fete le incita si un simplu zambet si o privire adanca in ochi ptr inceput si a le capta atntia ... dar depinde binainteles de locatie .... eu cand ies in club .... trebuie s recunosc k m it l haine si incaltzari ....ptr k nu suport tzaranii ...daca primesc un zambet imi gasesc eu cum s m bag in seama :D |
Quote:
doar nu vroiam sa te agatz pe tine sau alte fete de pe aici... da' in fine...am terminat! |
bei frate...... ce va certati atat ?
|
nobody argued :p
|
cand ai scris "fufe" cred k te-ai referit la reprezentantele sexului feminin ...ti se pare k nu sunt o reprezentanta a sexului feminin cumva si k nu am dreptul sa cer din partea ta un minim de respect in privinta vocabularului la adresa tuturor fetelor sau "fufelor " cum spui u ..... ????nu cred k ti-ar placea sa denumeasca vreo fata de pe forum baietii "putzoi " sau "fufi" ...asa k .... eu as spune s te mai temperezi ... k ai fost destul de artagos ...
si nici macar n-as fi avut nevoie sa ma agati u sunt sigura 100 % k n-ai fi reusit ..... (daca abordezi asa problemele si cand agatzi .. e grav) |
PS nu se cearta nimeni ...... k noi toti de pe forumul asta tre s fim uniti si respectuosi unii cu ceilalti :*:*:*
|
poftim blue eyes...
daca te-ai simtit jignita... Scuzele mele :p |
iti accept scuzele esti un dulce si ai un mare plus kre se anuleaza cu minusu` de la inceput.Eu insumi sunt o persoana kre isi recunoaste greselile :*:*:*
|
bravo mei ..... vedeti ca e frumos asa ?!
pup si tie blueEyes :P si tie mustangule o strangere d mana ;) |
Quote:
|
LOL se vorbea de cum agati o fata pe aici , nu cred ca interesa pe nimeni ce ochelari ai vazut tu nush unde...Si inca ceva , o fata daca te intereseaza cu adevarat nu doar pt o simpla distractie nu o vei agata niciodata cu Nike in picioare si cu 0 barat in cap ... mai degraba invers...
|
te contrazic nick ptr k eu n-o sa ma du sa-i verific "0" sau "00000" din cap lu ala dap ??? e vorba de atractie placere ... e o hestie chimica .... si stii si u k prima impresie CONTEAZA
|
....depinde miki ....:twisted:
|
Quote:
|
intradevar prima data te uiti la infatisare, la vestimentatie, daca e ingrjit,curat.... dar am un exemplu f bun si anume un om care se imbraca f simplu( pantalon stofa, camasa,plover... cam asa de fiecare data..--- zici ca e om de la tara,muncitor...) si daca a-ti sti ce masini are omu, is ce afaceri, bani nu gluma.... ! deci imaginea de inceput te mai si insala uneori .... ! :) :)
|
Quote:
frumos e cand te agata ea p tine :P madskillz stie :P |
Quote:
Mai degraba descult... dar destept. Cred ca (cam) asta a vrut sa zica. |
man ... : /
am glumit , ce dreaq... : / am inteles foarte bine ce a vrut sa zica .. .. |
Stiu... si tot in gluma, ce te faci vara ? Ca nu poti sa mai stai cu caciula nike... nu mai agati ?
|
heheeeeeee ... tovarashe ....
au gandit-o astia de la nike .. bine de tot .. de ce crezi c-au aparut sepcile ? ;) think about it... |
Da, ai dreptate, la asta nu m-am gandit :lol:
|
si sa nu uitam de slapi :) :) 8)
|
adevaru` e ca ....
cu cat ai mai multe semne nike pe tine .. cu atat sunt mai mari sansele sa agati mai usor .. |
sa nu uitam ca sunt peste tot semne ... tre sa si cunosti.... iar cine cunoaste ... agata si un tip cu alte semne :) :)
|
hai sa va zic o metoda da nu o shtitzi d la mine am auzit k , chiar functioneaza ... merge aplicata in trafic .. indiferent de ce mashina conduce tipa.
La Stop : Tu : Frumoasa mashina poate ceva ?!?! Ea : Mdeah poate ... Tu : Ok .. hai sa vedem ... daca ma faci pana la urmatorul stop , drept premiu de consolare primesc numarul tau de telefon ... ce zici .. ai curaj ?? Later edit .. cam 80 % din ele accepta provocarea :P |
pe mine ma face sigur... * N-AM MASINA FRATE :) :) :) :) :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning