Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe - Low is a lifestyle - (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/150471-e36-coupe-low-is-lifestyle.html)

ovidiu89 25-04-10 10:04

re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -

npc caius daca e frumasa atrage priviri. superb interioru. cand ma gandesc cum era cand ai luat-o si cum arata acuma:shock::shock:

13tsp 25-04-10 10:59

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3308105)

deci, frantuzoaica am luato strict pentru interior.. cand ma uitam la poze nu gaseam absolut nimic interesant la toata masina dar cand am dat pe ultima poza cu interiorul.. am ramas :shock: , inainte sa plec dupa masina, l-am intrebat pe proprietar de 5x daca interiorul din poza este cel de pe masina pentru ca pare din alt film... si de fiecare data mi-a raspuns pozitiv..
ne-am urcat in masina si am plecat dupa ea, la deva!
deci.. transplatul a constat in mutarea interiorului complet M3 alcantara cu cotiera alcantara si tetiere spate... cateva poze...

10x cu interiorul arata superb vader hurricane. Apropos, cat a costat cea de pe Franta?
Si am vazut BDY-ul la bazar, de ce-l dai ma? :D
Volanul nu-l schimbi? :???: (stiu ce ai patit cu E46-le, ca ai ramas fara volan si acum cred ca ai retineri) :lol:

JusT_SaY_BoBo 25-04-10 12:58

cat de tare poate arata interiorul!!cum ramane cu volanul ala raid hp cu airbag??:>

Gti_edition 25-04-10 16:51

SMECHER INTERIORUL;)

plictisit 25-04-10 16:55

daca erau si electrice .. dar np

RoByNeT 25-04-10 17:07

tare rau interioru ... prima data m`am gandit ca iei masina pentru oglinzi :lol:

SAX1987 25-04-10 17:43

Foarte tare interiorul!!
Cu volanul ala ce faci? nu-l schimbi?

sprinter 25-04-10 17:53

Bine ai venit in clubul exclusivist "Vader hurricane" :))

liviu tex 25-04-10 18:04

ce zacea in frantuzoaica!! frumos rauuu interioru'! da' gata,l-ai montat,fugi frate maine la curier,mai lasa masina sa ''respire''!

preparatu 25-04-10 19:35

da de ce nu le povestesti ma la baietzi ca eu ti-am dat pontul si tot eu te-am dus acolo?haaa....un pic de recunostinta nu ai!lol

jock 25-04-10 21:36

...frumossss....ai inebunit de tot,....daca gasesti vreun leac ,dai de stire

Caius TM 26-04-10 08:03

13tsp nu il vand.. tre sa-l scot de la bazar...
volanul o sa vina schimbat.. incet incet..

JusT_SaY_BoBo so sucit ala ... dar caut altu' :D

Gti_edition da, ms! 8)

plictisit
nu poti sa le ai pe toate ... asta e...

RoByNeT am vrut sa mut si faruriile si "evacuarea" dar mam abtinut...

SAX1987 ba da .. .vine si vremea lui..

sprinter 10x bro' :D

liviu tex ms! o sa ajung azi... te sun inainte oricum!

preparatu da ma, am omis ca tu mi-ai aratat furia.. sau "ana lesko" :D ms de ajutor!

jock :lol: ms ms ... nu stiu 100% daca este vreun leac.. cand vi incoa' ?

la frantuzoaica am schimbat faruriile, am pus originale cu lupa, bara spate stock, originala, toate plasticuriile pe la aripii, proiectoare, deja mai arata a masina... azi ma duc sa ii dau tranteala si cred ca urc niste jante pe 17"..

aa.. si masina mea a primit ieri bandourii de M.. ca sa fie kitu complet!.. o sa fac niste poze zilele urmatoare... :D

mutzu 26-04-10 08:11

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3310942)
aa.. si masina mea a primit ieri bandourii de M.. ca sa fie kitu complet!.. o sa fac niste poze zilele urmatoare... :D

Numa mie nu mi-aţi face rost de bandouri. Să fiu singurul fără ! :(

CT 29 R I P 26-04-10 09:30

Quote:

13tsp

poate pui si niste poze cu motoru ala de pe frantuza cu capace coca style de M :twisted:

jock 26-04-10 11:02

Quote:

jock :lol: ms ms ... nu stiu 100% daca este vreun leac.. cand vi incoa' ?

...anu asta sigur...dau de stire cand ajung ...mai ales ca trebuie sa vad "bestia" 8)

13tsp 26-04-10 11:14

Hai cu pozele cu cea de Franta ca m-ai facut curios.
Ajutati-l si pe Mutzu, cu niste bandouri, ca e baiat bun (chiar daca nu vrea mai mult de 7,5j pe masina). :D

Caius TM 26-04-10 20:29

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 3310951)
Numa mie nu mi-aţi face rost de bandouri. Să fiu singurul fără ! :(

stai prietene.. da' unde vi tu cu noi? :lol: repede si tu cu baietii... pune 10j daca vrei sa te bagam in seama :lol: :lol:

deci azi a fost o zi plina... frantzuzoaica a intrat la pregatit.. nu-mi place deloc maro-ul ala si nici flacariile.. deaia am decis sa o revopsesc .. inca nu m-am hotarat asupra nuantei.. alb sau negru.
am trantito putin.. ca asa se poarta... si am matuito azi ... deci adio best-paint :cry:

multumesc pentru ajutor alexei, und_alexx si laurentiu .. :D

Aaronnel^ 26-04-10 20:36

Daca ai una neagra pe asta fa-o alb

Adryanno 26-04-10 20:39

Eu zic sa mergi pe alb .. :)

ovidiu89 26-04-10 20:49

caius cum ti-ai permis sa te atingi de minunatia aia de vopsea pfoaiii.. si eu votez tot pentru alb ca deh trebuie sa fie putin diferita nu?

Provenzano 26-04-10 21:04

black and white

D0ryN 26-04-10 21:08

Alb mat?

JusT_SaY_BoBo 26-04-10 21:10

tot alb si eu.sry de of dar simt nevoia sa iti spun de vreo 2 ile se plimba prin iasi o pisica "tunata" sper sa reusesc sa ii fac o poa si sa o pun.frantuoaica ta e parfum pe langa aia:))))...chiar incepe sa arata foarte bine!

mutzu 26-04-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3312886)
stai prietene.. da' unde vi tu cu noi? :lol: repede si tu cu baietii... pune 10j daca vrei sa te bagam in seama :lol: :lol:

Fără nu merge? :(

Fă-o albă, numa vezi să nu iasă mai bine ca aia neagră!:))

laurentiu_tim 26-04-10 22:06

Quote:

deci azi a fost o zi plina... frantzuzoaica a intrat la pregatit.. nu-mi place deloc maro-ul ala si nici flacariile.. deaia am decis sa o revopsesc .. inca nu m-am hotarat asupra nuantei.. alb sau negru.
am trantito putin.. ca asa se poarta... si am matuito azi ... deci adio best-paint :cry:

n-ai ptr ce caius.....:-)m-a durut putin inima cand am vazut cum incepe focu de pe ea sa paleasca :cry: dar asta e cateodata trebuie sa na despartim si de capodopere :oops:

mutzu 26-04-10 22:10

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 3313305)
n-ai ptr ce caius.....:-)m-a durut putin inima cand am vazut cum incepe focu de pe ea sa paleasca :cry: dar asta e cateodata trebuie sa na despartim si de capodopere :oops:

Aţi stricat bunătate de maşină!

TM 77 ADF 26-04-10 22:49

mai terminati ma :)) sa faca masina din ea, nu circ cum e acuma... si fara alb:-W da?

13tsp 26-04-10 23:43

Alb mat. :D

SAX1987 27-04-10 00:16

Poate aveai sanse sa o vinzi mai repede daca o lasai inflacarata!

Lumea e plina de cocalari!!

Vopseste-o neagra, parerea mea.

crysty.bobok 27-04-10 00:21

Quote:

Originally Posted by TM 77 ADF (Post 3313457)
mai terminati ma :)) sa faca masina din ea, nu circ cum e acuma... si fara alb:-W da?

esti gelos? :)

Votez si eu tot pentru alb ! (cu flacari negre :twisted:)

dubmaniacks 27-04-10 00:41

alb!!!!

Skillzu 27-04-10 02:28

9 Attachment(s)
Quote:

ALB - NU

NEGRU - da, DAR:

neagra mai ai, ori o faci la fel de tare sa ai 2, dar nu prea e mare haz, ori din punctul meu de vedere ai alte variante de culori OEM, gen DakarGelbII, EstorilBlau sau nuanta asta custom de NogaroSilver care nu e oem, dar arata foarte grav.

daflyer_oradea 27-04-10 07:00

Caiuse, te urasc pentru Hurricane-ul ala...si eu vreau :((:((
PS capacelele mele de AEZ? :D
PS 2 - vezi ca lacul mat e al dracului de scump, si greu de intretinnut o masina mata, mai bina da-i o vopsea de baza si apoi trage folie pe ea...sau fa-o alba sa fie in contrast cu "black kitty"

sprinter 27-04-10 07:21

6 Attachment(s)
Sau completare la ce a zis skz Atlantis sau BRG dar brg e mult mai pretentios si nu toti stiu ce e cu culoarea aia asa. Daca vrei ceva sa se vanda repede incearca orice culoare din paleta avus, works fine..

mutzu 27-04-10 07:34

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3313827)
sau nuanta asta custom de NogaroSilver care nu e oem, dar arata foarte grav.

Deci cāt am căutat culoare asta īnainte să o vopsesc, aveam 2 poze cu maşina asta, nimeni nu a ştiut să-mi spună.
Ce culoare e totuşi de pe ce maşină provine ?
Fă-o aşa Cauise, smecheră tare.

sprinter 27-04-10 07:42

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 3313974)
Deci cāt am căutat culoare asta īnainte să o vopsesc, aveam 2 poze cu maşina asta, nimeni nu a ştiut să-mi spună.
Ce culoare e totuşi de pe ce maşină provine ?
Fă-o aşa Cauise, smecheră tare.

Nu ai stiut unde sa intrebi... e culoarea de pe urs M3 daca nu ma insel divizia BMW Individual .... Nogaro Silver

Caius TM 27-04-10 08:24

mersi de sfat skz & sprinter ...si de parerii baietii :D
nu vreau sa bag prea multi bani in ea .. pt. ca (nici nu mai am..) vreau sa o vand.. si in starea in care era, eu cel putin nu as fi dat banii pe masina, desi nu are rugina si are linie masina.. culoarea a dato peste cap rau de tot..

deci masina va fi stock, trantita, si scoasa la vanzare...
o sa ma duc sa vad cat costa vopseaua aia.. dakargelb.. ca am ramas eu marcat :D s-ar putea sa o fac asa.. daca nu, alba sau rosie.. cu plafonu negru lucios...

legat de masinuta mea ... deci packetul e cam complet interior/exterior :D
ramane sa schimb volanu'... sa pun bordul cu airbag pasager, climatronicul.. si ma cam opresc... la estetic :lol:

DJSeba 27-04-10 09:32

dakargelb votat si aici, va prinde bine mai ales ca vine vara acuma si o sa o vinzi rapid, dar scoate-i pragurile de m ca nu vin la linie cu barile stock, spor la treaba

Claudia 27-04-10 10:23

Nu stiu la ce culoare te-ai hotarat, dar daca tot sare lumea cu pareri, o sa ti-o spun pe a mea.

Culoarea pe care o ador, de la BMW e DAYTONA VIOLET. Nu cred ca e necesar sa mai pun poze. Mi se pare dementiala, si da foarte bine pe coupe.

Succes :p

pwr_bz 27-04-10 10:57

Ai o gama larga pt a alege o culoare potrivita!
Tu stii cel mai bine ce si cum.
Oricum stiu ca nu o sa ne dezamagesti:))
Bft!

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning