![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
npc caius daca e frumasa atrage priviri. superb interioru. cand ma gandesc cum era cand ai luat-o si cum arata acuma:shock::shock:
|
Quote:
Si am vazut BDY-ul la bazar, de ce-l dai ma? :D Volanul nu-l schimbi? :???: (stiu ce ai patit cu E46-le, ca ai ramas fara volan si acum cred ca ai retineri) :lol: |
cat de tare poate arata interiorul!!cum ramane cu volanul ala raid hp cu airbag??:>
|
SMECHER INTERIORUL;)
|
daca erau si electrice .. dar np
|
tare rau interioru ... prima data m`am gandit ca iei masina pentru oglinzi :lol:
|
Foarte tare interiorul!!
Cu volanul ala ce faci? nu-l schimbi? |
Bine ai venit in clubul exclusivist "Vader hurricane" :))
|
ce zacea in frantuzoaica!! frumos rauuu interioru'! da' gata,l-ai montat,fugi frate maine la curier,mai lasa masina sa ''respire''!
|
da de ce nu le povestesti ma la baietzi ca eu ti-am dat pontul si tot eu te-am dus acolo?haaa....un pic de recunostinta nu ai!lol
|
...frumossss....ai inebunit de tot,....daca gasesti vreun leac ,dai de stire
|
13tsp nu il vand.. tre sa-l scot de la bazar...
volanul o sa vina schimbat.. incet incet.. JusT_SaY_BoBo so sucit ala ... dar caut altu' :D Gti_edition da, ms! 8) plictisit nu poti sa le ai pe toate ... asta e... RoByNeT am vrut sa mut si faruriile si "evacuarea" dar mam abtinut... SAX1987 ba da .. .vine si vremea lui.. sprinter 10x bro' :D liviu tex ms! o sa ajung azi... te sun inainte oricum! preparatu da ma, am omis ca tu mi-ai aratat furia.. sau "ana lesko" :D ms de ajutor! jock :lol: ms ms ... nu stiu 100% daca este vreun leac.. cand vi incoa' ? la frantuzoaica am schimbat faruriile, am pus originale cu lupa, bara spate stock, originala, toate plasticuriile pe la aripii, proiectoare, deja mai arata a masina... azi ma duc sa ii dau tranteala si cred ca urc niste jante pe 17".. aa.. si masina mea a primit ieri bandourii de M.. ca sa fie kitu complet!.. o sa fac niste poze zilele urmatoare... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai cu pozele cu cea de Franta ca m-ai facut curios.
Ajutati-l si pe Mutzu, cu niste bandouri, ca e baiat bun (chiar daca nu vrea mai mult de 7,5j pe masina). :D |
5 Attachment(s)
Quote:
deci azi a fost o zi plina... frantzuzoaica a intrat la pregatit.. nu-mi place deloc maro-ul ala si nici flacariile.. deaia am decis sa o revopsesc .. inca nu m-am hotarat asupra nuantei.. alb sau negru. am trantito putin.. ca asa se poarta... si am matuito azi ... deci adio best-paint :cry: multumesc pentru ajutor alexei, und_alexx si laurentiu .. :D |
Daca ai una neagra pe asta fa-o alb
|
Eu zic sa mergi pe alb .. :)
|
caius cum ti-ai permis sa te atingi de minunatia aia de vopsea pfoaiii.. si eu votez tot pentru alb ca deh trebuie sa fie putin diferita nu?
|
black and white
|
Alb mat?
|
tot alb si eu.sry de of dar simt nevoia sa iti spun de vreo 2 ile se plimba prin iasi o pisica "tunata" sper sa reusesc sa ii fac o poa si sa o pun.frantuoaica ta e parfum pe langa aia:))))...chiar incepe sa arata foarte bine!
|
Quote:
Fă-o albă, numa vezi să nu iasă mai bine ca aia neagră!:)) |
Quote:
|
Quote:
|
mai terminati ma :)) sa faca masina din ea, nu circ cum e acuma... si fara alb:-W da?
|
Alb mat. :D
|
Poate aveai sanse sa o vinzi mai repede daca o lasai inflacarata!
Lumea e plina de cocalari!! Vopseste-o neagra, parerea mea. |
Quote:
Votez si eu tot pentru alb ! (cu flacari negre :twisted:) |
alb!!!!
|
9 Attachment(s)
Quote:
NEGRU - da, DAR: neagra mai ai, ori o faci la fel de tare sa ai 2, dar nu prea e mare haz, ori din punctul meu de vedere ai alte variante de culori OEM, gen DakarGelbII, EstorilBlau sau nuanta asta custom de NogaroSilver care nu e oem, dar arata foarte grav. |
Caiuse, te urasc pentru Hurricane-ul ala...si eu vreau :((:((
PS capacelele mele de AEZ? :D PS 2 - vezi ca lacul mat e al dracului de scump, si greu de intretinnut o masina mata, mai bina da-i o vopsea de baza si apoi trage folie pe ea...sau fa-o alba sa fie in contrast cu "black kitty" |
6 Attachment(s)
Sau completare la ce a zis skz Atlantis sau BRG dar brg e mult mai pretentios si nu toti stiu ce e cu culoarea aia asa. Daca vrei ceva sa se vanda repede incearca orice culoare din paleta avus, works fine..
|
Quote:
Ce culoare e totuşi de pe ce maşină provine ? Fă-o aşa Cauise, smecheră tare. |
Quote:
|
mersi de sfat skz & sprinter ...si de parerii baietii :D
nu vreau sa bag prea multi bani in ea .. pt. ca (nici nu mai am..) vreau sa o vand.. si in starea in care era, eu cel putin nu as fi dat banii pe masina, desi nu are rugina si are linie masina.. culoarea a dato peste cap rau de tot.. deci masina va fi stock, trantita, si scoasa la vanzare... o sa ma duc sa vad cat costa vopseaua aia.. dakargelb.. ca am ramas eu marcat :D s-ar putea sa o fac asa.. daca nu, alba sau rosie.. cu plafonu negru lucios... legat de masinuta mea ... deci packetul e cam complet interior/exterior :D ramane sa schimb volanu'... sa pun bordul cu airbag pasager, climatronicul.. si ma cam opresc... la estetic :lol: |
dakargelb votat si aici, va prinde bine mai ales ca vine vara acuma si o sa o vinzi rapid, dar scoate-i pragurile de m ca nu vin la linie cu barile stock, spor la treaba
|
Nu stiu la ce culoare te-ai hotarat, dar daca tot sare lumea cu pareri, o sa ti-o spun pe a mea.
Culoarea pe care o ador, de la BMW e DAYTONA VIOLET. Nu cred ca e necesar sa mai pun poze. Mi se pare dementiala, si da foarte bine pe coupe. Succes :p |
Ai o gama larga pt a alege o culoare potrivita!
Tu stii cel mai bine ce si cum. Oricum stiu ca nu o sa ne dezamagesti:)) Bft! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning