Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

Lucian 10-04-08 14:14

Re: Opel Speedster vs. ???

Eu pariez ca cel mai bun va fi in fata :))))))

mad max 11-04-08 00:21

Pepy ... e o vorba ... Red Bull iti da aaaaaripi .... :D
Pariez 100% pe Speedster.

Hori 11-04-08 00:25

in sfarsit ceva actiune pe aici... bafta la amandoi ...!!! Cel mai bun sa castige !!!

RUXANDRA 11-04-08 01:10

bafta pepy !

EvLSant0S 11-04-08 01:43

haha :D bafta czr :D
sry pepy :D

BAMBAKE 11-04-08 16:12

ce cursa interesanta si de f multi asteptata...

succes pepy ;)

bobby_gsi2 11-04-08 16:34

Mai e mult pana acolo......dar macar un filmulet facut la finish sa puneti si voi......cei care va duceti. Pepy....bafta si demonstreaza ca si din Opel se poate face ceva.

zGb 11-04-08 18:53

chiar se poate...dar doar din cateva masini care le numeri pe degetele de la o mana

mph/km/h 11-04-08 20:40

fortza pepy ;)

ady_gti 12-04-08 16:48

am incredere in tine pepy .... ;)

naka66vio 12-04-08 20:26

pana la urma se tine cursa la braila sau de 1 mai?

ERY 12-04-08 23:51

Succes ambilor ....o da-ti 2 din 3 ? sau una singura ?

naka66vio 13-04-08 00:07

cel mai bine ar fi 2 din 3 ca sa nu iasa discutii am plecat prost ai plecat in fatza ai facut nu stiu ce ai facut nustiu cum si sa se vada odata pt totdeauna ca CZR E NO1:lol::rolleyes2cel putin parerea mea

alinWRC 13-04-08 02:23

100% Pepy va castiga ...Bafta patroane.

BAUBAU POWER...

ct77pia 13-04-08 09:22

hai cezarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

26WRC 13-04-08 13:13

master
tuner
POWER!!!
Bafta CEZAR!!!

Lucian 13-04-08 13:21

Hai ca usor-usor topicul asta ajunge concurs de miss popularitate ! :))

fgm 13-04-08 22:46

Pepy, czr, am vazut o sleata de fani de-ai vostrii in Piata Revolutiei, aveau pancarde si bannere cu ei, scria mare cu inimioare pe langa si curcubee PISATI-VA PE NOI !!!

Ce vedete ati ajuns nebunilor :)

CZR 14-04-08 01:55

da frate,a inebunit lumea...multi fac curse din taste,dar pariaza ei :))
stiu ei in ce fel merge masina mea sau a lui pepy...prea multi copii se uita la tv

Lucian 14-04-08 09:57

Quote:

Originally Posted by fgm (Post 1482779)
Pepy, czr, am vazut o sleata de fani de-ai vostrii in Piata Revolutiei, aveau pancarde si bannere cu ei, scria mare cu inimioare pe langa si curcubee PISATI-VA PE NOI !!!

Ce vedete ati ajuns nebunilor :)

Aia e lozinca marca Vali Brabulescu !

MadCow 14-04-08 11:14

pana la urma, va prezentati amandoi la braila sau nu?

mph/km/h 14-04-08 18:47

cel mai bine ar fii o cursa din 3 parti, pt ca sunt mai plangaciosi de fel si dau vina pe orice, numai pe ei nu, cum ar fii: ca nu stiu ce piesa lipseste, a patinat prea mult, a ratat o treapta... ;)

pepy 15-04-08 12:25

pot sa fiu gata pt braila cu exceptia instalatiei de nitro care nu am timp sa o montez pana atunci. intrebarea mea pt tine cezar este ne dam fara nos? :D

CZR 15-04-08 14:37

din pakte nici instalatia mea de nitro nu o sa fie gata,asa ca ne dam fara nos
masinile sunt in constanta imbunatatire pt amandoi,dar animozitatea ta fata de mine m-a facut sa ridic manusa la prima legala ...adica braila

pepy 15-04-08 14:53

ok atunci ramana pt braila!!
si indiferent cine este in fatza facem un remake la mare ?

CZR 15-04-08 15:08

mai pepy...nu ai zis tu mereu ca eu sunt las si ca fug de curse cu tine?asa o fi
o cursa...un castigator
vreau sa-mi continuui viata,nu pot trai in trecut
avem o cursa nerezolvata,te onorez dupa care fiecare isi vede de viata lui
de ce nu provoci si tu un slr sau ceva mai serios,eu sunt prea mic pt marea lume a curselor

bogdan 15-04-08 15:14

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1485731)
mai pepy...nu ai zis tu mereu ca eu sunt las si ca fug de curse cu tine?asa o fi
o cursa...un castigator
vreau sa-mi continuui viata,nu pot trai in trecut
avem o cursa nerezolvata,te onorez dupa care fiecare isi vede de viata lui
de ce nu provoci si tu un slr sau ceva mai serios,eu sunt prea mic pt marea lume a curselor

io nu inteleg postul asta , ai cazut in borcanul cu melancolie sau filozofezi?

CZR 15-04-08 15:17

bogdane,refuz sa raspund la posturile tale tendentioase
o zi buna
melancolie e cand iti aduci aminte de trecut...asa o sa fie dupa braila...imi voi aduce amitne cu placere de cursa cu pepy si atat
trec la urmatorul nivel...

Lucian 15-04-08 15:43

Frumos raspuns Cezar ! Parca ai fi eu !

bogdan 15-04-08 15:46

esti cam sensibil daca vezi ceva tendentios in mesajul meu ,eu nu sunt atat de subtil, nu am de ce (mai ales cu tine), doar ca nu mai esti asa agresiv ca de obicei si m-am gandit ca esti melancolic

pepy 15-04-08 15:54

CZR iar incepem sa ne certam?
eu nu am zis TOT TIMPUL ca esti las, am spus ca esti las doar cand ai fost!!
dupa cum bine ai spus si tu masinile sunt in constanta inbunatatire si atunci ca sa fie relevant iti propun sa ne dam de 1 mai !
faptul ca ai terminat lucrul la masina cu 1 saptamana inaintea mea (te-ai apucat cu 3-4 luni inainte) nu te face castigator!

CZR 15-04-08 17:05

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1485824)
CZR iar incepem sa ne certam?
eu nu am zis TOT TIMPUL ca esti las, am spus ca esti las doar cand ai fost!!
dupa cum bine ai spus si tu masinile sunt in constanta inbunatatire si atunci ca sa fie relevant iti propun sa ne dam de 1 mai !
faptul ca ai terminat lucrul la masina cu 1 saptamana inaintea mea (te-ai apucat cu 3-4 luni inainte) nu te face castigator!

fata de tine nu am fost las niciodata!
am iesit sa ne dam in toamna dupa ce ne dadusem cu razvan subaru o data la romano americana si am constatat impreuna k masina mea mergea prost din kuza la bujii bobine lambde.lucru nestiut de mine,masina fiind expusa la siab,ba nici baterie nu aveam
weekendul urmator,knd aveam masina cu noile bobine...nu ai iesit tu si mi s-a incropit dosarul penal
tu ai sustinut mereu ca esti peste mine si eu am spus ce s-a intamplat in istoria curselor dintre noi 2
masina mea tin sa te anunt k poate e putin mai fiabila,dar ca putere e tot pe acolo unde era cand m-am dat cu capatana
si apropos...eu muncesc la masina mea din ianuarie 2007...dar datorita unor mecanici prea buni pt 1,8...am ajuns abia acum,prin intermediul master tuner, la anumite rezultate
si crede-ma ,k azi,masina mea tureaza maxim 6500ture si face maxim 406 cp si cuplu 523nm

revenind...provokrea ta de anul trecut dak mi-aduc bine aminte a fost pt prima legala de anul asta...pitesti era 300m,in curba,nerelevant
dar eu zic k e sansa ta sa arati lumii k mereu speedsterul fost este si va fi mai bun k TT
uite cata lumea are incredere in tine,de ce sa-i dezamagim?
in concluzie...daca e vremea buna...sa lasam masinile sa-si arate puterea
ne vedem la braila
p.s. am aceeasi turbina,aceleasi pistoane,nu am upgradat masina,daor am facut lucrari de intretinere si refacere dupa somnul de iarna...nici makr nu e gata,va fi cand va tura 9000,dar deokmdta electronica ma omoara

shadowro 15-04-08 17:24

deci pana la urma veniti la braila ori ba ?

Hori 15-04-08 17:26

"Re: Opel Speedster vs. ???
revenind...provokrea ta de anul trecut dak mi-aduc bine aminte a fost pt prima legala de anul asta...pitesti era 300m,in curba,nerelevant
dar eu zic k e sansa ta sa arati lumii k mereu speedsterul fost este si va fi mai bun k TT
uite cata lumea are incredere in tine,de ce sa-i dezamagim?
in concluzie...daca e vremea buna...sa lasam masinile sa-si arate puterea
ne vedem la braila
p.s. am aceeasi turbina,aceleasi pistoane,nu am upgradat masina,daor am facut lucrari de intretinere si refacere dupa somnul de iarna...nici makr nu e gata,va fi cand va tura 9000,dar deokmdta electronica ma omoara" asa se pare...

blazeyblaze 15-04-08 18:21

ce plictisitor......

TURBOSS 15-04-08 20:32

cate cupe are castigate speedsterul lui pepy... :shock: si cate o sa mai adune...:shock: !!!!!

CZR 16-04-08 13:53

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 1486389)
cate cupe are castigate speedsterul lui pepy... :shock: si cate o sa mai adune...:shock: !!!!!

pe tine am sa te rog sa faci o poza la finish la braila si sa ti-o pui in rama...sa fie icoana ta

Pinky 16-04-08 16:06

Te deranjeaza ca Pepy are mai multi sustinatori? Nu e bine sa-ti arati supararile si frustrarile.. nu inainte de cursa oricum :lol:

SFW 16-04-08 16:11

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1487870)
Te deranjeaza ca Pepy are mai multi sustinatori? Nu e bine sa-ti arati supararile si frustrarile.. nu inainte de cursa oricum :lol:

Lasa ca are si czr sustinatori ... si ... oricum ... nu e concurs de frumusete sau de popularitate ....

Bafta la amandoi si fie ca cel mai bun sa castige!

CZR 16-04-08 16:12

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 1487870)

dimpotriva,chiar imi place sa plec mereu din pozitia de outsider
ce nu apreciez e knd cineva nu recunoaste infrangerile
si mie -mi place veyronul f mult :))

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning