![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
omefege ti-ai facut tatu sub tită?
|
:lol: da
|
1 Attachment(s)
este un Mercury din '50 ,culori- alb negru , mi a placut de prima oara cand l am vazut si m a spart de durere ca e chiar pe coaste da in final a meritat .
|
dap..cunosc durerea de acolo :lol:
sa-l "porti" cu placere ;) |
mersi , am uitat sa zic ca este un cover
|
ce-ai avut inainte?
|
Quote:
|
ma bate si pe mine gandul sa fac ceva de genul dar nu magi si zombi si femei dezbracate. Da stiu, e cliseu, dar mi-a ramas mie in minte ideea de tatuaj cu cod de bare, insa nu pe ceafa cum are tot internetu. undeva la incheietura mainii, ceva mai mic gen nush 4x2 sau pe acolo pe undeva, vreo idee cat inseamna asta in bani ? alta idee ar fi helix-ul ( Heroes, pentru cine vizioneaza ).
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
work in progress
|
Quote:
Tatuajul cu codul de bare te-ar duce pana intr-un milion ! Sau chiar mai putin ;) recomand fashion tatoo de pe 1 mai , lucreaza si bine baietii :-) |
cine lucreaza in locul lui mersky acum?
|
a plecat mersky de acolo? :o nasol atunci
|
2 Attachment(s)
Am si eu 2, leul trebuie refacut
|
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca l-am mai prezentat ca nu imi aduc aminte dar ...this is my little precious ... peste ceva timp va avea cateva modificari ce imi trec mie prin cap :D
din cauza blitzului se vede asa deschis dar in realitate este inchis , ca un tatuaj normal :-) o sa revin cu poze daca e |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e unul din cele 3 tatuaje ale mele :) apropo de stelute
|
Eu am vrut cu umbre n-am vrut pline , dar mai incolo cand o sa am timp si chef am eu in plan sa ii mai adaug ceva :D frumos ...
frumoase stelutele :P |
8 Attachment(s)
mai postez si eu aici mai ales ca am facut si eu parte din aceasta comunitate, vad ca e vb de tattooo ...www.redink.ro puteti vedea aici si tatuaje si masini facute de mine si mai ales o sa vedeti multe tatuaje ale celor din aceasta comunitate ..spor
unul nou si pt comunitate :) |
Foarte, foarte tari tatuajele, in special Busa !
|
cel cu avionul e foarte foarte tare!!! 8)
bavos ;) |
Pentru cei care vor sa incerce/sa se inspire/modele etc - try this ;)
|
foarte tari tatuajele husky poate vb pe pm ca vreau si eu unul si poate ma ajuti cu o schitza...
imi plac tatuajele abia astept sa mi-l fac pe cel pe care l-am gandit vreo 6 luni... am si eu o intrebare pt cei care isi fac stelute :D , sper sa nu deranjez pe nimeni. "de ce?" |
Quote:
plus ca din stelute poti sa prelungesti si sa transformi desenul si in altceva, in timp :-) |
de ce nu ? :))
eu vreau sa modific my steluta sa ii mai adaug ceva dar mai astept putin :D |
eram doar curioasa, ca vad tot mai multa lume cu stelute tatuate... multumesc pt raspunsuri.
oricum gusturile nu se discuta...eu as opta pentru ceva cu o semnificatie puternica |
stelutele sunt o moda cum s a mai spus , dar ideea de baza este ca la noi inca tatuajul inseamna ca ti l faci doar ca i la moda sau ca oricine poate face o steluta sau un fluture no offence putini sunt cei care vor un tattoo cu adevarat semnificatie complexitate mesaj
|
2 Attachment(s)
Ale mele ... cand voi avea timp & chef poate ma ajuta Maestrul Husky cu o "reeditare" pe ele sau unul nou:???:
|
np man can d doresti poti veni la studio...apropos eu nu lucrez decat custom se deseneaza fiecare model in parte nu se face dupa reviste etc,cine ma cunoaste poate spune ca nu lucrez doar de dragul de a face niste bani.
|
minti cu nerusinare!!!!
|
hahahahahahhahahahaha, pe criza asta ...era un mod de a spune blazey cred ca u stii cel mai bine.....
|
iar minti! :P
|
husky...misto tatto`urile tale:D
kidu ..imi place si al tau :D:D Si eu am pe picior unu micut.. ceva litera (tigru in traducere) |
2 Attachment(s)
ce pot spune...la 14 ani aveam tatuaj pe picior...pierce in spranceana...si vreo 6 cercei...dar nu prea am gandit cand am facut chestiile astea. la pierce am renuntzat...iar cercei mai am decat 2...cat despre tatuaj...nu regret ca m'am tatuat...decat modelul ales...pentru ca la varsta aia nu prea ma gandeam la consecinte...si..la nimic:)...asa ca mi'am facut o mare balarie. in curand il voi modifica...voi revenii cu poze
aa o poza cu fostul pierce...si o poza cu celalalt tatuaj al meu..facut acum un an si ceva...pe abdomen...care e ceva mai reusit:) |
intrebase cineva ca de ce stele, in cazul meu pt ca sunt o scarba de 5 stele
|
1 Attachment(s)
va salut. as dori sa-mi fac un tatuaj. ma gandeam sa fac un joker ca cel din poza. ce semnifica un joker? sau v-as ruga sa ma ajutati cu sfaturi...un tatuaj care sa semnifice perversitate, omul cu doua fete
|
Quote:
serios acum, nu sunt un expert, dar mie-mi place imaginea pe care ai ales-o tu, semnificaţia ei e evidentă. |
pana la urma la asta cred ca raman dar undeva mai jos nu acolo unde se vede in poza. pe spate dar undeva pe coaste daca intelegi tu
|
pe spate din cate stiu eu, nu sunt coaste :D
de regula un tatuaj reprezinta ceva pentru persoana care il poarta ca idee e tare. cat de mare vrei sa fie? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning