![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Quote:
Baftă. |
3 Attachment(s)
:peace::peace: low low low :peace::peace:
|
ti-ai roluit aripile ?
|
Quote:
|
si acum ca ai apucat sa mergi cat de cat cu ea. cat de rau te scutura? pe denivelari in franare topaie? chestii normale :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a ta e si lasata nesimtit, banuiesc ca e mai moale cand e mai ridicata. m-ati convins gata, strang bani de tara curselor dasta :D
|
Quote:
tot respectul de la mine cristi! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Andrei vezi ca la reglabilele astea cu cat le lasi mai mult cu atat e mai moale mai soft.
Cristi arata de milioane:D |
Quote:
|
Ma eu din ce am citit asa reiesea:D. daca ma insel sa ma corecteze cei care stiu mai bine
|
Eu n-am observat sa fie mai dura daca e mai lasata sau mai ridicata :shock:
Am avut-o si foarte jos si destul de sus . Nu cred ca influenteaza prea tare ! Sunt 2 arcuri , unu fix cel care amortizeaza si unul care se comprima cand strangi de reglaje. Cum am mai zis, vad ca tu nu te joci :D ai lasat-o jos cum trebuie !! |
Eu sunt cam paralel, dar din logica mea (cam de 2 bani) reiese ca daca masina e lasata mai mult si cursa amortizorului trebuie sa fie mai scurta, deci nu prea ar avea cum sa fie mai moale. Nu stiu, din punctul meu de vedere are sens!
P.S.: Poza aia cu cheia intre roata si aripa = wallpaper la mine :X |
Super bine arata dar pacat ca nu avem drumuri pt low low low
|
da ft bine asa lasat .....pt o masina de zi cu zi cred ca o sa te saturi rpd de ea asa joasa .... si eu tot la fel am facut pana m-am convins, lasasem e38-ul atat de rau de nu puteam sa bag piciorul sub prag si m-am saturat de ea dupa ce m-am atarnat de 3-4 denivelari ..... e prea joasa pt drumurile noastre de *** .. oricum felicitari !!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asteaptă si tu o sedință foto pentru wallpaper :P Quote:
Quote:
Drumurile sunt destul de bune ... numai că trebuie să fi mai atent ! |
Quote:
|
Quote:
|
eu stiam ca la suspensiile "low cost" , cand o lasi jos, arcul se comprima si respectiv amortizorul sta in tensiune, si asta e motivul pentru care "pica" suspensia relativ repede, fata de altele ..
|
4 Attachment(s)
Astazi am ridicat mașina 3cm de față ca să pot intra in curte, asta dupa ce am facut deja o modificare la porți, acum intră la limită dar intră :)
Zilele trecute am tras o sperietură zdravăna din cauza prezoanelor de 35mm pe distanțiere de 5 mm ... mi-au atins in tablița de protecție a discurilor si se auzea un huruit tare nașpa, am dat discurile jos am tăiat bucata care deranja, acum imi ramāne să schimb tablițele alea si să tai cāte 1-2mm din prezoane ! Știe careva ce se poate ināmpla dacă circul așa cu mașina ? |
reproiecteaza opritoarea de porti de la garaj , ca e pacat:)) fa=-o sus undeva:)) la cum arata masina pe burta.... as plati pe cineva sa tina usile de la garaj :)))
spor la dat filete...IN JOS:)))) |
Felicitari pt masina .. nu am cuvinte sa ma exprim la cat de bine poate sa arate asa LOW .. :X in legatura cu drumurile te obisnuiesti.. golfu` meu ii low de un an jumate.. si pe ce drumuri merg cu ea.. e greu si pentru una normala.. dar m-am obisnuit cu toate denivelarile si gropile .. (cu ocazia asta facem exeperienta la Off Road):lol: bafta multa !!
|
Felicitari pentru noile modificari de bun gust.
La mai multe!! |
superba masina..te-am vazut intr-o zi pe zizinului si arata mortal masina...e ff low...te-am salutat dar nu stiu daca m-ai vazut:)
oricum FELICITARI |
Quote:
Opritoarea e facută deja, doar nu stăteam cu mașina in pom pentru un garaj. :)) Quote:
Quote:
Quote:
De sāmbăta seara e oficial ... am stricat fuzeta stānga si mașina stă pe dreapta :( aștept alta fuzetă si cu ocazia asta pun distantiere de 4cm pe ax si roluiesc aripile :D Et 0 motherfucker ...:peace::peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS : mai degraba incet si sigur , decat grabit si sa dai in "gropi" |
Quote:
Am vorbit deja :P se face :D |
Quote:
:)))) foarte tare =)))) si care am crezut ca le-am citit pe toate =)))) |
Quote:
|
Quote:
fraza cu totu .... ai inceput tare cu fraza ``nr cu suprataxa`` si dupaia ``biblioteca ambulanta`` .... lucru cu care m-ai amuzat maxim .... :))) sper ca nu te-am suparat si ce om norocos poate fi pake ca lumea are o asa buna parere despre el !!! .... scuze dee offf... |
La aragazuri se pricepe ? il sun imediat daca da:D:D
|
E grele cu ET-urile astea, nu stie toti :))))))))
|
daca mai vrei distantiere am eu 4 de 20 de mm si prezoane lungi pentru ele.
|
Quote:
|
N-a mai scris de mult pe aici ... pregateste el ceva :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning