![]() |
Re: Viteza maxima - Cielo
E diferenta si de la kilometraj la kilometraj. Eu pana sa umblu la kilometraj sa il aranjez, la 115 aveam ceva de genul 98 si va dati seama ca diferenta crestea un pic. Revenea pe la 145-150 si dupa iar crestea. (roti originale, kilometraj original de fabrica cu sigiliu <masina luata de noua>) Cu gps-ul daca tii masina constant, e cat se poate de relevant.
|
nush frate cel mai naspa e atunci cand faci accident mie mi sa intepenit la 130 km/h dar nu cred ca aveam atatia...totul s-a intamplat pe autostrada bucuresti-pitesti cand am iesit in decor eram obosit si o secunda de neatentie ....am inchis ochii si bum am iesit in decor pe un lan de porumb si nush cum drq ca sa intepenit la 130 km/h.Cert e ca am scapat cu niste zgarieturi dar in rest nimik grav
era vro 1 dimineatza si imi era foarte somn.... |
Quote:
cand sa intamplat accidentul? |
de ce mi s-a sters postul ?????
|
Quote:
|
Quote:
are o abatere foarte mica (sub 3km/h), fiindca raza anvelopei ramane aceeasi |
Quote:
|
Quote:
Eu cu 195/50/15 aveam aceiasi viteza ca masina din fata mea cu jante pe 13" (185 sau 175/??/13) |
Quote:
probabil..aseara dinspre campina spre ploiesti 180 mai aveam pedala dar a inceput sa trepideze... |
In 2007 am mers pe Bucuresti - Pitesti cu un Cielo din 2006 pe gaz cu 180..totul stock pe el
|
Quote:
|
ai dreptate ca nu mai putea..era la fund...
|
io stiam k viteza maxima e 175 :shock:
|
Quote:
|
poti sa ai pedala si sa nu se duca dar sincer nu cred ca te mai ducea mult..oricum viteza reala maxima este de 180 mai mult poate daca o tragi de un m3
|
Quote:
|
Cu al meu Cielo (96' 1.5 8v OHC )am ajuns la 200 km/h pe ceas ... noroc cu piedica aia ca de nu se mai ducea si peste :twisted: precizez ca am schimbat luminile in bord si aveam un joc la indicator viteza reala pe GPS era defapt 100 km /h :lol: , in rest cu el pe bune mai mult de 170 nu merge nici sa-l **** :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu al meu Cielo (96' 1.5 8v ) am ajuns undeva pe la 175-178 pe bord.Eram pe gaz si acum regret ca nu am comutat pe benzina sa ii vad limita mai ales ca era autostrada libera pe 30 decembrie.Doar ca eram si obosit si cu pasageri.Dar cred ca ajungea pe la 185,poate si peste 190 pe benzina.
|
DOHC 16V al meu cu 5pers+bagaje am luat 140km/h mai mult nu prea vroia,asa singur nu am apucat sa`i dau sa vad cat poate...inca.
|
eu am avut cielo si am mers cu 175 cu el,si cred ca mai ducea putin...Cielo e o masina buna,mi-e dor de ea:).
|
Quote:
consumu era cam mare pt. o asa caroserie si un motor atat de mic, dar in rest, o masina destul de buna. |
Eu am avut 2 cielo.Unul din 97 cu 385000km care nu lua mai mult de 170 si pe GPS imi arata 155. Recent am avut unul din 2006 euro 3 100000km care a mers cu 180 cu 4 persoane in el.
|
Quote:
|
......" Tare mi-e dor de unul,parca mi-as mai cumpara,dar nu prea am mai vazut unul in stare buna pe strazile noastre ".
Are si de ce sa-ti fie dor,pentru ca bune masini au fost ( vorbesc de coreence ),poate nr Ct-10/11/12-LTA,iti sunt cunoscute ( pe 12 am lucrat eu,si am facut cu ea 240 000km ).Faceam 4 Bucuresti-uri,saptamana ( in conditiile cand aveam doar 17km de autostrada ),viteza pe care o prindea fara niciun efort 170 ( pe bord ),eroarea fata de realitate,max 7 km/h.Imi placea raportul de tansmisie,la 3000r/min intr-a V-a,aveam 120km/h,mai mare dragul,nu se auzea motorul turat,vibratii,nimic.Faceam reviziile,numai in service,iar un mecanic mi-a spus : "Cielo este ca tuica.din ce se invecheste,mai buna devine",dreptate avea.doar daca aveai grija de ea,ca de nu.....ca femeia,nu-i dai ce-i trebuie,te lasa cand ti-e lumea mai draga! Ce nu-i bun la un Cielo?,sa o cumperi sh,ca nu-si "tradeaza"varsta;) |
franale sunt zob la masina asta se incalzesc rapid si dupa 3 4 franari mai strasnice deja e sanie. Dar sa mergi cu 170 totusi e putin cam inconstienta mai ales ca nici suspensiile nu sunt setate pt stabilitate , fiind mai degraba barca. Cele mai bune cred ca au fost cele din 1995 lotul coreean , 1.5 8 supape cel mai fiabil motor. Tin minte ca pe vremea aia era avion fata de daciile si oltciturile prezente pe la noi, foarte silentioasa , avea un bazait foarte misto cand o turai chiar si la 5000 de ture nu urla dezordonat ca dacia 1310. In tara cu benzina noastra niciodata nu a sarit de 175 pe ceas . In Germania pe autobahn prin 99 am ramas surprisn sa vad 185 190 pe ceas cu benzina de acolo , masina simtindu-se altfel.
Per total o masina reusita dar a costat in 1996 vreo 12000 de dolari, o suma enorma totusi pentru un Opel Kadet reciclat si cu alte embleme. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Scz. nu te contrazic ,nu stiu ce arcuri aveai pe ea ,da..nu vreau sa intru in polemica cu tine ....probabil ca merge si la 180 cu 4 persoane in ea da....a ta ...a mea ..nu cred :) |
2 Attachment(s)
Topicul era despre viteza maxima cielo.Eu am spus cu cat am mers, cu cele 2 cielo pe care le-am avut.Cine nu crede, problema lui.
|
Cum se mai cearta unii pe aici!!!
Mai prieteni....situatia difera de la masina la masina.....fiecare masina poate avea o eroare de masura...chiar si un passat....fara gluma....da ce conteaza daca vreti sa va convingeti...luati un cielo (puneti bani mana de la mana)il reparati de-l faceti nou nout doar cu piese stock si vedeti cat prinde pe un drum pe care se merita....va certati ca aia de 5 ani(si acum sa nu veniti cu posturi negative despre varsta mea)si daca i se pare cuiva offtopic,imi cer scuze |
Re: viteze maxime cu cielo
Si eu . 163 pe GPS un htc diamond ,iar pe ceas aprox. 175 km/h.
|
Re: viteze maxime cu cielo
Cielo 8V 170 km/h
|
Cielo 1.5 8v 2006, cutie cu rapoarte scurte, pe bord LCD care teoretic nu "fura", 2 incercari sambata... 170 km/h si nu a mai vrut sa urce deloc.
Fostul "top speed" a fost de ~190 km/h cu bordul original, deci e oarecum corect... cam asta e abaterea, la 60 aveam cam 5 in plus, la 120 aveam cam 10 in plus... si la 190 probabil aveam astia 20 in plus. Calculul deviatiei l-am facut cu gps-ul. |
cate ture aveti voi la 120 km /h. eu la 110 am 3000 ture . precizez ca e vb de un cielo sohc 8 valve din 1997.
http://succesblack.blogspot.com/2012...romanului.html |
Quote:
Cand nu aveai bord ziceai ca este dubioasa treaba cu filmarea aceasta de la mine ziceai ca nu indica bine : https://www.youtube.com/watch?v=-ugoKiowpZA acum cand ai tu bord zici teoretic ''nu fura'' ...............................:oops: Eu cu a 4-a merg cu 172km/h :lol: https://www.youtube.com/watch?v=ygQr9...eature=related Iar acum ultima data cu jantele OZ Superturismo WRC 14 cauciucuri 185/55/14 am luat 190km/h pe LCD, pacat ca nu am avut cu ce sa filmez dar nu-i timpul pierdut !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning