![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Normal ca are dreptate:lol: :lol: :lol: |
Miroase a peste ??? SA SE MAI SPELE ! am intalnit una care duhnea dea dreptu si m-au lasat "puterile" instantaneu ,am mai dat-o si jos din masina :) :D :D la unele nu sa inventat apa si sapunu dar asta este se mai intampla ! respect !
|
:D :D :D nush,daca ar fi cazul sa va reamintesc aici k ar fi vb d "cum sa uiti persoana p care ai iubit-o"????
|
Quote:
Din fericire nu am intalnit skoankse pana acum si nici nu vreau.bleaaaah yuck yuck!!Mi-e de ajuns cand trec pe langa un barbat si imi dau lacrimile de miros...Moaaama ce scarba mi s-a facut.yuck!Bleeaaaah!!! M-a mancat in fund sa fac mijto...:???: |
Pai yo inebunesc daca nu fac dus in fiecare zi , ras pe fatza , la subratz , in anumite zone X , cum draq ca barbat sa te intalnesti cu o fata si tu sa duhnesti a transpiratzie ????bleahhhhhhh , e cel mai penibil lucru ! oricum urmatoare nespalata de care o sa dau o sa am grije sa fiu prin mijlocu padurii ca sa aiba timp de gandire pana acasa cum sa faca sa se spele mai des ! :) :) :) respect !
|
Quote:
Multe si bune da` cam neingrijite. Stiu si eu o fata din Tg-Jiu super buna dar cu marar pe picioare.Najpaaaa.Bine ca nu m-am bagat. |
Nu avem probleme cu femeie in tg-jiu dar ai avut tu ghinion sa dai de una mai neingrijita asa cum am avut si yo , se mai intampla :P ! respect !
|
pai dati si voi la copca cand sunteti raciti cobza :)) cand anumite simturi va dispar si gata ... :)
|
Mai bine nu mai dau la copca daca nu e curata gheatza :))
|
aoleu! ati deschis sertarul cu povesti mirositoare!
e de rau! cel mai urat lucru care ti se poate intampla... m-am intalnit si eu odata cu una acum vreo 3 ani.... mai frate! cred ca asa hal de nesimtire nu exista! super ingrijita si aranjata, buna femeia... dar mi-a trantit o respiratie cu usturoi in nas de era sa ma ofilesc... a fost prima si singura intalnire cu tipa respectiva... si sincer sa fiu, inca ma mai gandesc! o fi facut intentionat? nu cred... pt ca in definitiv, ea s-a facut de ras... mai avea si pretentii sa mergem la mall la film... sigurul moment in care am simtit ca sint depasit de situatie... si ca sa fiu si on topic.... nu spune nimeni sa faci o obsesie! dar nu poti sa uiti! poti sa vrei si sa te chinui la nesfarsit.... NU POTI!! si gata. eu asa sint... |
Pai cum potzi sa uitzi asa ceva la urma urmai ??? yo unu nu am reusit sa uit asa ceva si nici nu cred ca o sa uit asa ceva ,acu am grije cand salt cate de prin discoteca sa fie draq ingrijita si sa nu duhneasca a transpiratzie ! respect !
|
Quote:
Vei avea o surpriza. |
:):):) good point bluey
|
:D :D :D o sa incerc sa salt si de acolo :) :) :) ! ce sa faci sunt unele care sunt imputzite ,ata ete , dar parerea mea ca o fata daca miroase a transpiratie e nesimtzita clar ! respect !
|
fratilor ... voi vreti sa faceti din topicul asta ceva in genul asta : "Cum sa uiti o persoana imputita pe care ai iubit-o?"
hai sa revenim si noi la subiectu' de baza ;) |
Quote:
Dar iata o noua idee de toipc! "Cum ai putea iubi o persoana imputita...":)... :)) |
Quote:
hai ... sa revenim la topic pana nu se ia una bucata admin sau moderator de noi ;) |
Cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit-o???? indemanare ,calm si precizie ! de acilea revenim la topicu nostru :D :D :D !Se poate uita o persoana pe care ai iubit-o prin : alcool , droguri ......glumeam ! nush ca inca nu am trecut prin asta asa ca mai bine nu-mi dau cu parerea ! respect !
|
... nici nu iti doresc sa treci....
|
O sa trec si yo si tu si altzii , totzi o sa trecem prin asta si o sa ne intrebam unii pe altzi pe acilea pe forum "cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit-o " :D :D :D ! e greu sa uitzi pe cineva iubit mai ales daca atzi fost impreuna o perioada mai lunga de timp , te gandesti numai la clipele frumoase petrecute impreuna si cel putzin pe strada parca numai pe ea o vezi , la fiecare fata vezi cate ceva din fosta ta pretena :P e nasol oricum ! sper ca o sa depasim cu bine aceste momente ! respect !
|
... pai de depasit nu prea avem de ales! trebuie sa trecem peste moment...
But it sucks!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Nu incepetzi iara cu mirosturile ca ma apuca dracii :evil: :evil: :evil:
hehehe ! respect ! |
gata ...gata... nu te enerva:lol: pana la urma eu sunt in pom nu ne mai tine "subiectul" la curent cu se mai intampla...a uitat-o sau nu?:rolleyes2 ca iar vb si el, cel in cauza s-a vindecat bine mersi si ne-a lasat in ceata;)
si apropo nu ma mai plangeti atat ca nu e moarte de om...nu suntem toti asa norocosi sa gasim marea iubire din prima ...si sa o si pastram |
Quote:
P.S.Multumesc.Esti o draguta din toate punctele de vedere :-P |
Quote:
Dar ce te faci daca o intalnesti si dai cu piciorul fara sa-ti dai seama??? asa se intampla in cele mai multe cazuri.... |
Quote:
cand iti dai seama ca este marea iubire ... poate e prea tarziu sau poate mai este o sansa..depinde |
Quote:
|
daca te-a ranit...........nu te mai gandesti la ea/el...............daca nu te-a ranit si te-a parasit ca asa o vrut ea/el..............nu te mai gandesti la ea/el..............:D :!: ........oare merge asa de simplu......??????..........ca barbat vorbind daca ma cert.......iau sticla de jack daniels......ma duc in masina si :baby: drink-drink.........dupa care e OK!!!!............dai ture de oras,iesi cu prieteni in cluburi.......incerci sa uiti si sa nu te mai gandesti.......(dar de ce??????......da chiar pe mine???????.......).......intr-un final uiti.....!!!!!!!
|
kiar crezi k e asa de usor????crezi k se poate uita o relatie doar cu o sticla de jack si cu iesiri cu prieteni.....never....;)
|
Potzi sa uitzi o persoana usor dar depinde si de om , de ex yo ma combin repede si in 3 zile max am uitat de ea ,altu poate bea 2-3 zile si uita , acu depinde si de persoana ! respect !
|
Quote:
Daca nu ai iubit-o poti sta un an cu ea si dupa aia sa te gandesti la ea numai cand gasesti pe una najpa in pat (moaaamaa ce buna era cutareasca). Sau poti sa o iubesti foarte mult si sa nu mearga din x motive si totusi sa nu uiti toata viata persoana respectiva.De ex. Carmen Electra :twisted:. E vreun baiat care crezi ca o va uita vreodata??:lol: :lol: :rolleyes2 |
Cat ai iubii o femei tre` sa treci mai departe daca ceva nu merge si te gandesti doar la motivu despartzirii voastre si bla bla bla .......pai daca nu mai merge treci frate la alta nu sta sa suferi ampwlea ! E rau cand te despartzi de persoana iubita din cauza ta pt ca te gandesti ca esti un dobitoc si ai facut-o sa sufere .....etc...dar daca nu e sansa de impacar tot inainte mergi ca doar nu o sa ramai singur !? respect !
|
.............o femeie cand ti-a dat odata papuci aia nu mai vine inapoi in veci vecilor.............parerea mea e ca sunt in general mult mai hotarate fata de noi masculi.............si la urma urmei daca ti-a dat papuci ce rost mai e sa tot insisti cu fraze(de ce m-ai lasat.....hai inapoi......etc).....ca tot ce faci e sa pici de fraier si ea o sa zica la prietenele ei uite ca e mort dupa mine.......dragoste cu forta nu se poate.....asa si pe ea nu opoti tine linga tine cu forta.......si la urma daca insisti sa-ti dea explicati.......de ce.....?????.....cum.....?????.....cand.....?????......arata ca nu ai pic de demnitate barbateasca......o poti uita dar depinde de firea omului!!!!!!
|
yo mi-am mai revenit :):):)
|
Cu timpu` o sa-ti revii ,era o vb "timpul le videca pe toate" ! respect !
|
dap, si bine zice vorba aia :)
|
Quote:
|
esti o dragutza ca intotdeauna trixi :-x
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning