Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

MON-u 29-07-07 21:19

Re: accidente in bacau

Fiecare isi are nasul...dar unele lucruri se pot vb numai in particular....

sageata 29-07-07 22:35

legile sunt facute sa fie incalcate, altfel, unde ar fi aventura?

WoW 16-08-07 00:45

5 Attachment(s)
"Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata. O masina marca Ford Focus circula dinspre Liceul cu Program Sportiv spre Piata Centrala pe strada 9 mai.
Din informatiile de la fata locului, accidentul s-a produs la ora 3-30 dimineata, iar cei care au fost treziti din somn au spus ca avea viteza foarte mare. Masina a iesit de pe carosabil, a lovit bordura, a fost proiectata in gradina, din gradina a ajuns la intrarea unei scari de bloc si apoi a fost proiectata in strada.
Am inteles ca cei din masina erau grav raniti si au fost luati de o ambulanta.

Update via ContraSENS - citez: "Acul vitezometrului a ramas blocat la 170 km/h dar exista martori care sustin ca avea in jur de 200 km/h. Soferul e in coma de gradul IV si e fiul unui cunoscut medic bacauan."

Se pare ca trebuie urgentata punerea camerelor video pe strazile orasului, deoarece accidentele sunt foarte dese."

Alex e in coma si are craniul spart, oase in creier, creierul zdrobit, mana taiata.. taica-su era de garda si nu l-a recunoscut
ceilalti 2 pasageri au scapat cu rani minore...

TheFasterMan 16-08-07 00:48

pfff....ce urat....:|:|

DASCALUGABRIEL 16-08-07 00:49

ai utat sa precizezi coma de gradu 4 .(slabe sanse de recuperare)

WoW 16-08-07 00:50

scria mai sus si ce fel de coma...oricum leguma..

DASCALUGABRIEL 16-08-07 00:55

asta e rezultatul a 5 secunde de inconstientza.din nefericire ....

sageata 16-08-07 02:17

camerele nu sunt o bariera, nu pot opri un accident. inconstienta insa este o mare problema. teribilismul spune: da-o naibii de camera ca tata e.... am avut o discutie cu cineva care zicea ca o sa-i ia baiatului lui cea mai sigura masina cu "n" airbag-uri si abs si toate literele alfabetului. pt ce? pt. forja? pt. un copil de 18, 20 ani, care abia a pus si el mana pe volan si e mare pilot? nu stiu cine erau cei din ford dar ce a fost in capul soferului numai dumnezeu stie. ar trebui sa reflectam mult la asemenea situatii. bine ca nu a fost mai rau. ma refer la un impact cu o alta masina. sa speram ca o sa supravietuiasca cu totii. dumnezeu sa-i ajute!

DASCALUGABRIEL 16-08-07 02:28

nu vreau sa fiu cobe ,dar soferul nu prea mai scapa,cu eschile osoase(fragmente de os ) insubstantza cerebrala si 10 %pierderede substantza nervoasa ,edem cerebral si hemoragie intracraniana sansele mai mai mult decit rezervate in ceea ce priveste prognosticul.pacat de tineretzea lui si de vietile celor pe care ii lasa in urma.:sad:

sageata 16-08-07 02:42

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1049190)
nu vreau sa fiu cobe ,dar soferul nu prea mai scapa,cu eschile osoase(fragmente de os ) insubstantza cerebrala si 10 %pierderede substantza nervoasa ,edem cerebral si hemoragie intracraniana sansele mai mai mult decit rezervate in ceea ce priveste prognosticul.pacat de tineretzea lui si de vietile celor pe care ii lasa in urma.:sad:

aviz amatorilor! daca suna bine ce a scris, incercati! dar ne lasati pe noi, cei cuminti!

SFW 16-08-07 03:24

Ce imi plac fazele alea cu acul s-a oprit la nu stiu cat la ora ... :rolleyes2
Din cate am inteles de la cineva care a ajuns la scurt timp acolo acul de la vitezometru era la 0, nu era blocat niciunde.
Oricum, viteza clar avea, pacat pt ei, pt familia soferului (ceilalti doi nu s-au ales cu rani grave am inteles ci doar cu o invataminte).

Si va rog nu va comportati ca si cum voi nu ati mers niciodata cu viteza in oras, mai ales noaptea ... doar ca poate voi ati ales o viteza si o portiune de drum care va permitea cat de cat ...

Din pacate el avea o viteza mult prea mare ... trebuie totusi sa fii constient de ce se poate intampla ... si daca conducea preventiv cat de cat poate nu s-ar fi ajuns aici.

Pacat, as ura insanatosire grabnica, dar sunt de aceeasi parere cu Gabriel ...

Francezu 16-08-07 03:29

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1049190)

Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !

Alex imi este prieten, deja trece prin momente f grele si el si toti apropiatii , ASTA ESTE, o lectie foarte dura pe care o invata pe propria`i piele.

E CLAR ! A gresit in primul rand fata de cei care il iubesc, familia, prietenii apropiati .. fata de cei 2 pasageri care isi aveau viata in mainile lui(si care sunt bine printre altele si acum se roaga pt viata lui Alex)...si nu in ultimul rand fata de el...DAR sa nu uitam ca este UN OM si ca greselile sunt omenesti !! Pretzul e prea mare insa !

Atat va rog, trageti concluziile in mintea voastra ca sigur puteti si sper sa va intre ceva in cap din acest trist/tragic eveniment!

Rugati`va ca Dumnezeu sa`l ajute si sa`i dea zile si sanatate sa se refaca si sa revina la o viata normala !

Multumesc pt intelegere..

SFW 16-08-07 03:36

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 1049252)
Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !

Alex imi este prieten, deja trece prin momente f grele si el si toti apropiatii , ASTA ESTE, o lectie foarte dura pe care o invata pe propria`i piele.

E CLAR ! A gresit in primul rand fata de cei care il iubesc, familia, prietenii apropiati .. fata de cei 2 pasageri care isi aveau viata in mainile lui(si care sunt bine printre altele si acum se roaga pt viata lui Alex)...si nu in ultimul rand fata de el...DAR sa nu uitam ca este UN OM si ca greselile sunt omenesti !! Pretzul e prea mare insa !

Atat va rog, trageti concluziile in mintea voastra ca sigur puteti si sper sa va intre ceva in cap din acest trist/tragic eveniment!

Rugati`va ca Dumnezeu sa`l ajute si sa`i dea zile si sanatate sa se refaca si sa revina la o viata normala !

Multumesc pt intelegere..

Nu cred ca a vrut sa spuna nimic rau prin ce a zis gabriel, in nici un caz ca a meritat. Nimeni nu merita asta, indiferent de greseli....

Toti cred ca si-ar dori sa se faca bine, nu cred ca e ar gandi cineva altceva...

DASCALUGABRIEL 16-08-07 04:27

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 1049252)
Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !.

primo:nu imi dau cu parerea,pur si simplu asta era diagnoscul la intrarea in serviciu urgentze si din intimplare sint in domeniu si tot din intimplare ma cunosc cu cei de la descarcerare ,ambulantza si serviciu de urgentze unde ma facut stagiatura timp de 3 ani(da ,sint asistent medical generalist cu acte in regula si ii conosc pe amindoi parintii ,nu dau nume,am lucrat in special cu doamna N.......PE SECTIA DE CARDIOLOGIE).
si nu am avut intetia sa judec pe nimeni,am tras o concluzie logica si de bun simtz.
dak ai perceput ce am scris ca si cum as fi judecat actul in sine ...asta e alta poveste.....

Bmw_Rulllzzz 16-08-07 04:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1049245)
Ce imi plac fazele alea cu acul s-a oprit la nu stiu cat la ora ... :rolleyes2
Din cate am inteles de la cineva care a ajuns la scurt timp acolo acul de la vitezometru era la 0, nu era blocat niciunde.
Oricum, viteza clar avea, pacat pt ei, pt familia soferului (ceilalti doi nu s-au ales cu rani grave am inteles ci doar cu o invataminte).

Si va rog nu va comportati ca si cum voi nu ati mers niciodata cu viteza in oras, mai ales noaptea ... doar ca poate voi ati ales o viteza si o portiune de drum care va permitea cat de cat ...

Din pacate el avea o viteza mult prea mare ... trebuie totusi sa fii constient de ce se poate intampla ... si daca conducea preventiv cat de cat poate nu s-ar fi ajuns aici.

Pacat, as ura insanatosire grabnica, dar sunt de aceeasi parere cu Gabriel ...

ai perfecta dreptate, multi dintre noi mai ales noaptea o calca ceva mai tare prin oras. asa a facut si el doar ca probabil nu a fost indeajuns de prudent iar norocul nu a fost de partea lui. nu-l cunosc dar ii doresc insanatosire grabnica si sa fie o invatatura de minte si pt noi restul ca pt el sigur este.

Fram 16-08-07 07:45

Multi patim cate o nefericire in viata gen asta.. Numai ca unii mai grave altii mai minore. Ce sa i faci ? Asta e viata. Nu cred ca nu a incercat nimeni sa si cunoasca masina mai bine.. poate ca asa a facut si acest baiat numai ca nu si a ales locul potrivit.. nu trebuie sa-l criticam si sa-l marginalizam din cauza asta. Oricum va zic ca e naspa sa ti vezi airbag-ul sarit, mai ales stiind ca mai ai si pe altii in masina...

Cristy_mat 16-08-07 11:08

sfw are perfecta dreptate...cei care stam si vb pe acest forum nu suntem niste repeteneti care merg cu 30 km/h, toti creca au vrut sa vada cat duce masina lui, si la toti ne place viteza, si eu am mers pe portiunea aceea cu viteza si e destul de inselatoare curba aceea, se pare ca pt alex a fost fff inselatoare, pacat pt el.Ii doresc multa sanatate si Dumnezeu sa-l ajute sa-si revina

Al3xxx 16-08-07 16:30

mai e jale cu accidentele astea,cand am vazut cum arata masina si locul unde s-a produs ma trecut un fior
si ca o paranteza aveti grija la viteza asta ca e jale cu ea numai azi cand veneam de la suceava 2 accidente in decurs a cateva minute , e nasol tare sa vezi niste oameni intinsi pe caldaram fara pic de viata in ei .
Oricum in leg cu accidentul de la noi se mai intampla cati nu am trecut cu viteze asemanatoare prin curba aia la ore tarzii ,dar unii nu au fost asa norocosi si de aici se vad rezultatele
Vreau sa mai intreb un lucru totusi a pierdut controlul ,a incercat sa evite ceva sau ce s-a intamplat exact ca totusi e destul de larga curba ( spun asta pentru ca sa mai invatam cate ceva )
Inasanatosire grabnica baiatului de la volan ca o sa aiba nevoie f mult !

SFW 16-08-07 16:40

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1050199)
mai e jale cu accidentele astea,cand am vazut cum arata masina si locul unde s-a produs ma trecut un fior
si ca o paranteza aveti grija la viteza asta ca e jale cu ea numai azi cand veneam de la suceava 2 accidente in decurs a cateva minute , e nasol tare sa vezi niste oameni intinsi pe caldaram fara pic de viata in ei .
Oricum in leg cu accidentul de la noi se mai intampla cati nu am trecut cu viteze asemanatoare prin curba aia la ore tarzii ,dar unii nu au fost asa norocosi si de aici se vad rezultatele
Vreau sa mai intreb un lucru totusi a pierdut controlul ,a incercat sa evite ceva sau ce s-a intamplat exact ca totusi e destul de larga curba ( spun asta pentru ca sa mai invatam cate ceva )
Inasanatosire grabnica baiatului de la volan ca o sa aiba nevoie f mult !

Am inteles de la cineva ca erau 2 masini parcate aiurea sau ceva de genu si cand le-a evitat a pierdut controlul. Nu stiu sigur, doar zvonuri ...

Curba e periculoasa chiar daca e mai lina ... e inselatoare ... dar oricum ...

Pacat oricum ...

Francezu 17-08-07 03:06

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1050215)
Am inteles de la cineva ca erau 2 masini parcate aiurea sau ceva de genu si cand le-a evitat a pierdut controlul. Nu stiu sigur, doar zvonuri ...

Curba e periculoasa chiar daca e mai lina ... e inselatoare ... dar oricum ...

Pacat oricum ...

Mda, totusi nu vad cum si`ar lasa cineva parcata masina/masinile pe sensul pe care venea el, e cam imposibil la ora aia...

In fine, am fost astazi pe la el si din pacate starea grava se mentine chiar daca sunt ceva ameliorari...

aleks 17-08-07 10:05

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 1051053)
Mda, totusi nu vad cum si`ar lasa cineva parcata masina/masinile pe sensul pe care venea el, e cam imposibil la ora aia...

In fine, am fost astazi pe la el si din pacate starea grava se mentine chiar daca sunt ceva ameliorari...

eu nu imi explic un lucru Victor: eu stiu ca in general A N nu conducea cu viteza ( dupa cum spunea cineva drag mie era genul de baiat pe care orice femeie si l-ar dori de barbat: calm, calculat... )
cum de avea viteza asta?

to_the_limit 17-08-07 10:24

Am inteles ca venise de la un party ceva si era baut, si poate era prima data cand ia dat si el tare si fara sa-si dea seama de ce insemana viteza a reactionat ca intr-o situatie de evitare obstacol ca la 80-100km/h.
Se mai intampla fiecare greseste, unii au noroc mai mult, altii nu, important ptr cei care au noroc sa invete ceva din asta, sa nu repete a doua oara greseala.

Din pacate din ce stiu eu situatia nu e deloc roza, el fiind in moarte cerebrala, decesul fiind doar o cheastiune de timp si decizie din partea rudelor,el fiind in "viata" acum doar datorita aparatelor.

http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?articol=22739

boboeld 17-08-07 11:58

fratilor parinti mei cu parinti lui alex sunt prieteni si din informatiile sigure pe care le am de la parintii lui alex si-a mai revenit adica este acum in coma de gradul 2 din care s-a trezit de vreo 2 ori asa ca va rog frumos nu mai postati comentarii cu presupuneri aiurea ptr ca s-ar putea ca acestea sa fie citite de membrii ai familiei care deja sunt in stare de soc si nush daca s-ar simti cat de cat incurajati vazand aceste lucruri. deci in concluzie alex este un pic mai bn si nu este in moarte cerebrala si doamne ajuta sa isi revina si sa fie din nou cum a fost... voi reveni cu informatii sigure imediat ce voi afla noutati.

Dumnezeu este singurul care il poate ajuta pe alex sa isi revina complet dar ptr asta are nevoie si de sprijinul nostru !!!

Fram 17-08-07 12:50

DIn pacate se aud zvonuri ca ar fi murit acum 2 ore.. speram doar zvonuri sa fie.. :(

boboeld 17-08-07 14:33

sunt doar zvonuri...am vb acum 5 min cu o ruda si alex este intr-o stare f grava dar nu a murit!!!doctorii spun ca sunt sanse sa reziste deoarece este tanar si are organismul puternic.

Francezu 17-08-07 14:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1051248)
eu nu imi explic un lucru Victor: eu stiu ca in general A N nu conducea cu viteza ( dupa cum spunea cineva drag mie era genul de baiat pe care orice femeie si l-ar dori de barbat: calm, calculat... )
cum de avea viteza asta?

Nu e chiar asa...avea destul de des tendintza de a o "calca"...acum nu mai conteaza...sa se faca bine, sa o calce cat vrea el..ii amplasez eu o pedala de acceleratie..la scaunul din dreapta :) cine l`o mai lasa sa puna mana pe volan...

E baiat bun, o sa`si revina...nu merita soarta asta. Daca Dumnezeu nu l`a lasat sa moara, o sa`l ajute in continuare si o sa`si revina.

Si eu i`as ruga pe cei care aud doar "zvonuri" si nu stiu fapte confirmate, sa nu mai posteze.

SNT`ate !

Fram 17-08-07 14:47

daca am auzit asta ce vroiai sa scriu?? ce n am auzit.. uita te si tu oleaca in ziare francezule sa vezi ce abereaza aia si dupa aia roaga-i pe ceilalti sa nu mai posteze zvonuri pe un forum care are o politica libera si puterea de asi explima gandirea fiecare dupa cum il taie capul.. tocmai de asta se numeste forum.. ca sa ma lamuresti tu care stii mai multe ca nu e asa.. nu sa spui sa nu mai postam

Francezu 17-08-07 22:59

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 1051730)
daca am auzit asta ce vroiai sa scriu?? ce n am auzit.. uita te si tu oleaca in ziare francezule sa vezi ce abereaza aia si dupa aia roaga-i pe ceilalti sa nu mai posteze zvonuri pe un forum care are o politica libera si puterea de asi explima gandirea fiecare dupa cum il taie capul.. tocmai de asta se numeste forum.. ca sa ma lamuresti tu care stii mai multe ca nu e asa.. nu sa spui sa nu mai postam

Pt ca din cauza dezinformarii...eu si restul(putini) care stim intr`adevar ce se intampla cu Alex in mom astea, tot primim telefoane de genul "Condoleantze!" , "Cand e inmormantarea?" ..... Nu ti`ar placea nici tie sa`ti invarta cineva cutzitul in rana...

In al doilea rand...deja e offtopic rau subiectul asta...iar comentariile nu`si mai au rostul pe marginea lui...concluziile au fost trase!

Fram 18-08-07 00:32

stai tu linistit ca am tercut si eu prin chestii de astea.. si crede ma ca nu e usor sa ti vezi toata viata intr o fractiune de secunda.. si nu red ca e om care sa i vrea raul.. doar am zis ce am auzit.. asteptam ca oameni ca tine sa ma informeze si pe mine pt ca sunt sofer din bacau si stiu cum e sa mergi si incet si tare si pe centru si care e viata de tanar.. dar na.. asta e.. poate cu alta ocazie.. sa auzim numai de bine in cazul asta ;) bafta

boboeld 07-09-07 15:26

din pacate revin cu vesti proaste...alex a murit azi-noapte in spital la bucuresti...

Dumnezeu sa il ierte si sincere condoleante fam indurerate!!!

Boasa 07-09-07 16:09

dumnezeu Sa-l Odihneasca In Pace!!

sageata 07-09-07 16:51

:sad: odihneasca-se in pace!:sad:

Acc3l3ratoR 07-09-07 17:05

Care Alex??????:sad:

geani29 08-09-07 11:18

Citeşte paginile anterioare.

R.I.P.:cry:

mertan 09-09-07 07:43

viteza+teribilism+anturajul=vedeti mai sus. de ce?

bc_04_aju 10-09-07 17:58

ODIHNEASCASE IN PACE

mertzii fra comentarii aiurea orcum e destul de dureros shi asha pt totzi apropiiatzi lui

danuuu 11-09-07 10:53

Dumnezeu Sa-l Ierte Si Condoleante Familiei...pacat..!!!!

SFW 11-09-07 11:50

Odihneasca-se in pace.

Fram 11-09-07 11:53

Dumnezeu Sa-l Ierte. Odihneasca-se In Pace.

varu21 14-09-07 09:55

ba mertan, chiar crezi ca acel comment isi avea locul......da vad ca tot copil ai ramas....

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning